Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 8-tól

A szívünk kétfelé húz ezen a hétvégén. Szívesen mennénk, de szívesen maradnánk is. Várjuk a változást, de nem akarjuk elengedni a kényelmes megszokásokat. Ez a kettős érzelem még a jövő hét elején is tarthat, és könnyen lehet, hogy csak hetek múlva találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb párkapcsolati megoldásokat.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha számodra teljesen ismeretlen vizekre eveztél volna. Most nem érted a párodat, és képtelen vagy józan ésszel felfogni a motivációit. Érezni viszont pontosan érzed őt, és pontosan érzed, hogy mire vágyik. Nem kell mindent megértened, nem kell mindent irányítanod, és legfőképpen nem kell mindent kézben tartanod. Engedd meg magadnak a hétvégén az elfogadás luxusát. Azt a luxust, hogy hagyod: azt kínáljon feléd a sors (és a szerelmed), amit csak akarnak. Ha elfogadó vagy, csupa pozitív meglepetés vár rád. Ha irányítani akarsz, akkor viszont falakba ütközhetsz.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyik pillanatról a másikra eltűnhetnek a láthatatlan falak körülötted. Mintha eddig egy titokzatos összeesküvés miatt kerültek volna a jó pasik, akik ezen a hétvégén fokozatosan elkezdenek rád találni. A szingli Kosok nemsokára válogathatnak a vonzó férfiak között, de vigyázz, a bőség zavara épp olyan rossz lehet, mintha nincs miből választanod.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Vágysz az erotikára, vágysz az ölelésre, vágysz a forró, intim pillanatokra. Ez egyáltalán nem baj, nem kell szégyenkezned ezek miatt. Lehet, hogy a párod libidója nem tudja követni a tiédet. Lehet, hogy a barátnőid arra biztatnak, gondolkozz el azon, talán egy szerető lenne az, aki felpezsdíti az életedet és a kapcsolatodat. Te azonban hallani sem akarsz erről. Igazad van, az esetleges átmeneti problémákat nem külsősökkel kell megoldanotok, hanem együtt, összefogással és rengeteg egymásra figyeléssel. Ezt pedig elkezdhetnétek ezen a hétvégén!

Ha csak keresed a szerelmet: Egészen elbűvöl a lehetőség, hogy a hétvégén körülzsonganak a férfiak. Ha bulizni mész, úgy érzed magadat, mint egy ünnepelt filmsztár, és hajlamos leszel úgy is viselkedni. Szerencsére a pletykalapok nem írják meg a partizási szokásaidat, és így aztán nem kell szégyenkezned másnap, hogy miket csináltál. Egy kicsit kevesebb alkohol és több odafigyelés jobbá teszi a szombat estét!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem napjai köszöntenek rád. Igazság szerint a szerelem érzése egész héten felívelőben volt benned, hogy aztán a hétvégi programok alatt teljesedjen ki, és édesen romantikus pillanatokban tetőződjön be. Az Ikrek szíve most lángba borul, és igazán kamaszos lesz a viselkedésed. Kamaszos, hiszen most könnyen elképzelhető, hogy egyszerre több emberbe is szerelmes vagy. Ennek talán az az oka, hogy a konkrét személyek helyett a konkrét érzésbe vagy szerelmes, abba a lángoló, megfoghatatlan érzelemáradatba, ami a tavasz folyamán egyre csak erősödik majd benned.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem magától értetődő egyszerűséggel lép be az életedbe. Számodra teljesen logikus és egyértelmű lesz, hogy köztetek kialakul majd egy boldog párkapcsolat. De azon ne lepődj meg, ha ezt sem a lovagod, sem a környezeted nem gondolja komolyan. Ő talán egyéjszakás kalandra készül, a barátnőid szerint pedig a legkevésbé sem illetek össze.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit úgy érezheted, hogy félrementek a dolgaitok az elmúlt időszakban. Ez a hétvége azonban jó esélyt kínál az újratervezésre és a korrekcióra. Neked arra lenne szükséged, hogy a lehető legtöbbet beszéljetek egymásról, a kapcsolatotokról, az érzéseitekről. Az nyilván nem lep meg, hogy ő még most nem tud azonosulni ezekkel a terveiddel. Ettől függetlenül mindent megtesz azért, hogy rendbe hozzátok a közöttetek kialakult nehézségeket, és megjavítsátok, amit meg kell javítani. A hétvégén csökkenhet a távolság köztetek, de ehhez mindkettőtöknek szüksége lesz egy kis magányra és gondolkodási időre is.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége a csendes előkészületek ideje. Most arra vágysz, hogy az ébredező természetben lehess, hogy a lakást kicsinosíthasd, hogy egy kicsit szöszmötölhess. Látszólag ennek semmi köze a szerelemhez, de a valóságban nagyon is van összefüggés. Ez a nyugis hétvége felkészülés a részedről, hiszen pontosan érzed, hogy a természettel együtt te is elkezdtél felébredni téli álmodból.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Nagy a jövés-menés körülötted, és te is arra vágysz, hogy minél nagyobb felhajtás legyen a hétvégén. A rossz hír az, hogy most nem szerencsés, ha te vagy a középpontban. Bármennyire is szeretsz szerepelni, ha most előtérbe tolod magadat, az könnyen vezethet feszültségekhez és sértődésekhez. Az ok pedig igen egyszerű: a szerelmed most szeretne elbújni, csendes, romantikus hétvégére vágyik kettesben. Te azonban szeretnéd, ha nagy lenne a felhajtás körülötted. Most engedj az ő vágyainak, és hagyd, hogy ő szervezze meg a hétvégéteket, hagyd, hogy elkápráztasson a (frissen felfedezett) romantikus énjével!

Ha csak keresed a szerelmet: Nehéz helyzetben vannak azok a férfiak, akik ezen a hétvégén a szingli Oroszlánokat szeretnék elcsábítani. Most ugyanis a legerősebb erogén zónád a lelked lesz. Ez pedig egy olyan terület, amelyet igen nehéz megérinteni. Simogatni pedig csak a legrátermettebbek tudják, azok, akik nem holmi futó kalandként vagy megszerzendő trófeaként tekintenek rád.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelem, szex, család… Könnyen érezheted magadat úgy, mint egy brazil szappanopera főhősnője. A te életedben azonban gyakran változik a szereposztás: hol te vagy Dona Mama, a kedves, ám igencsak intrikus családfő, néha te vagy a szeleburdi tinédzser, aki összekavarja a szálakat, és persze a szerelmes, fiatal Esmeralda Maria Lucinda alakját is gyakran a magadra öltöd a hétvégén. Szép dolog ez a sokszínűség, a kérdés csak az, hogy a szerelmed és a családod tudják-e követni a sok szerepváltást. Ha a párod ezen a hétvégén kapható mindenféle bolondozásra, igazán biztos lehetsz benne, hogy jól választottál.

Ha csak keresed a szerelmet: Hölgyeim és uraim, a léc magasan van! Eddig sem volt kimondottan alacsonyan, de a szingli Szüzek ezen a hétvégén úgy döntenek, hogy ideje még magasabbra tenniük a mércét. A józan paraszti ész szerint ezzel csökkennének az ismerkedési esélyeik, de részint egyáltalán nem akarnak most ismerkedni, másrészt pedig a józan paraszti ész ezen a hétvégén sem lesz mérvadó szerelmi kérdésekben.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Jó reggelt, tavasz, jó reggelt, bizonytalanság! A Mérlegek a hétvégén igazán próbára teszik a párjuk türelmét, ugyanis olyan bizonytalankodást mutattok be, ami elképeszti még a sokat próbált szerelmeteket is. Vigyázat, ha agresszióval álcázod a bizonytalanságodat, az könnyen okozhat veszekedést. Ez pedig igencsak elrontaná ezt a szép tavaszias hétvégét. Már csak azért is, mert ha döntés tudnál hozni, azzal hosszú időre biztosíthatnád magatoknak a szép élményeket. Az estéitek túlfűtöttek lesznek, és ez most teljes mértékben független a bizonytalanságodtól. Ha lehet, utazzatok el kettesben valahova.

Ha csak keresed a szerelmet: Mély, misztikus vonzódást érzel valaki iránt. Másvalaki iránt pedig a testi vágy lángol fel benned, egy harmadik emberben a szellemi partnert látod meg, egy negyedikkel nevetni tudsz együtt, és így tovább. A szingli Mérlegek most egészen sok potenciális párkapcsolatban gondolkodnak, hogy úgy mondjuk, londoni stílusban ismerkedsz: azaz többekkel randizgatsz, hogy kiderüljön, ki mellett lenne érdemes elköteleződnöd.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A párkapcsolat nem biztonsági játék. Itt bizony néha kockáztatni kell, és néha merészségre van szükség. Nyugalom, neked nem most kell kockáztatnod! Te ezen már túl vagy. Most pont a pár héttel (hónappal) ezelőtti kockáztatásod jutalmát zsebelheted be. Ez pedig párkapcsolati fellendülésben, gyöngédségben és rengeteg erotikus élményben fog megnyilvánulni. Nyugodtan kimondhatjuk: a kapcsolatod újabb felszálló ágba lendül az eddigi feszültségek ellenére, vagy talán éppen ezek jótékony utóhatásaként. A hétvégén fontos lesz, hogy kinek mit mondasz, és kinek mit hiszel el.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyívű kapcsolatban gondolkodsz, és elég türelmetlen vagy ahhoz, hogy ezt gyorsan el is mond az első randin. Pedig most jobb lenne, ha egy kicsit szűrnéd az információkat és meggondolnád, hogy mikor kinek és mit mondasz. Dönthetnél például úgy, hogy egy kicsit titokzatosabb és visszafogottabb leszel, mint amit a szíved diktál. Szíved szerint ugyanis ajtóstul rontanál a házba, és azonnal a házasságról beszélgetnél azzal, aki megtetszik.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Nem bánnád, ha valaki adna egy használati utasítást az élethez, vagy legalábbis egy kommunikációs kézikönyvet, amiben minden nehéz helyzetre van egy-egy mentőmondat. Ezen a hétvégén jó pár mentőmondatra szükséged lehet, ugyanis egy kicsivel szeleburdibb és feledékenyebb vagy a szokásosnál. Ezt pedig pont a párod viseli nehezen. Talán attól tart, hogy a tavasz közeledtével ti eltávolodtok egymástól. Épp ezért, ha ez valóban akkora butaság, mint amekkorának hangzik, nyugtasd meg őt. Ha viszont valóban szükséged van egy kis távolságra, akkor érdemes leülnöd és őszintén elbeszélgetni vele.

Ha csak keresed a szerelmet:
Olyan lehetőséget adnak neked a csillagok, amelyre sokan vágynak, de szinte senki sem tud vele jól élni. Most a múltból térhet vissza valaki, egy exed bukkanhat fel újra. Ő csak arra vár, hogy megkapja tőled a biztató jelet, és máris heves udvarlásba kezd. A kérdés csak az, hogy te mit szeretnél tőle. Tiszta szívből tudsz neki adni még egy esélyt? Tényleg őrá van most szükséged? És a legfontosabb: tudsz-e jól élni ezzel a helyzettel?

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Nem is érted, mi ez a hatalmas felhajtás a szerelem, az ismerkedés és a házasság körül. Ezen a hétvégén tökéletes összhangban vagytok, és úgy érzed, hogy ez mindig így volt, és mindig is így lesz. Persze nem lenne baj, ha azért egy kicsit leporolnád az emlékezetedet. Gondolj vissza, neked milyen párkapcsolati, szerelmi nehézségeid voltak. Ha pedig ezek ismét felbukkannak az emlékeid között, szeretettel engedd el őket. Hagyd, hogy a hétvége nyugalma és boldogsága kimosson a lelkedből minden kétkedést és minden kivagyiságot is. Ha így teszel, azzal sikerül konzerválnod ezt a harmóniát.

Ha csak keresed a szerelmet: Villámcsapásként ér a felismerés: szerelmes vagy. Talán már azt hitted, a szíved teljesen bezárult, és soha senki nem érintheti meg, erre most határozottan hiányzik valaki neked. Valaki, aki épp nem lehet melletted. Ha valóban hiányzik, hívd fel! Hidd el, legalább annyira hiányzol te is neki, mint amennyire ő hiányzik neked.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kis flegmaság, egy kis nemtörődömség, és máris áll a bál! Persze nem te vagy flegma, hanem a szerelmed lesz hajlamos a nyegleségre. És persze te vagy az, aki ezen azonnal felhúzza magát. Egy kicsivel több lazaság (és nem flegmaság vagy nyegleség) a te esetedben bizony jó lenne most. Ne vegyél személyes támadásnak minden flegmaságot. A szerelmed egyszerűen csak így akarja veled éreztetni, hogy ő mennyire nagyfiú, és mennyire szerencsés vagy, hogy egy ilyen nagymenő csaja lehetsz. Tudom, tudom. Ez olyan, mintha tizenhat évesek lennétek, és a középiskolai tavaszi bálra készülnétek. De tudod mit? Miért ne lehetnétek lélekben megint kamaszok?!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne szólj be! A nyelvedet igencsak felvágták ezen a hétvégén, és könnyen lehet, hogy a csípős megjegyzéseiddel megbántasz másokat. Most néhány meggondolatlan szó vagy mondat hagyja el a szádat, és ezzel meg is lesz a hétvégi program: kiengesztelni mindenkit, aki megbántódott. Persze a megbántottak bandájába be-becsúszik egy-egy jóképű fiú is. Őket érdemes lenne egy-egy randi ígéretével kiengesztelni.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az egyik szemed sír, a másik meg nevet. A hétvégén nem minden alakul úgy, ahogyan azt elterveztétek, és lehet, hogy a párod jóval feszültebb lesz, mint amilyen lenni szokott. Ne felejtsd el, minden párkapcsolat gyógyító együttműködés is: ha neki van rosszabb napja, te gyógyítod őt, míg ha te vagy az, aki nehezebb időszakot él át, ő segít neked. Most tehát te leszel a gyógyító asszony, aki a jelenlétével, a mosolyával, a szeretetével megnyugtatja és feltölti a másikat. Fontos, hogy adni csak abból tudsz, ami neked is van, ezért ezen a hétvégén először a saját békédet kell megtalálnod.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik szemed sír, a másik meg nevet. Nem minden alakult úgy, ahogyan tervezted, és most egy olyan helyzetbe kerültél, amelybe hited és terveid szerint egyáltalán nem kerülhettél volna. Ne felejtsd el, minden helyzet egy lehetőség. Ez az új helyzet pedig – bármilyen hihetetlen is ez a számodra – egy új kapcsolat lehetőségét hordozza a számodra. Engedd, hogy ez a lehetőség kibontakozzon. Ezt pedig úgy teheted meg a legegyszerűbben, ha nem avatkozol közbe egy kicsit, és hagyod, hogy az események maguktól történjenek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top