Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 1-től

Érzelmi hullámzás és robbanásszerű párkapcsolati változások várnak ránk a hétvégén. A nagy kérdés, amely a párkapcsolatban élőket és a szingliket is érdekli: kinek hoz szerelmet és boldogságot a tavasz? Nos, a hétvége betekintést enged a tavaszi tendenciákba is: amilyen ez a hétvégéd, könnyen lehet olyan a következő három hónapod is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Mélyen elgondolkodsz ezen a hétvégén. Lassan megkezdődik a visszaszámlálás a következő születésnapodig. Ez az időszak, de különösen ez a hétvége a számvetés ideje. Ez pedig érinti a párkapcsolatodat is: Kivel élek? Miért élek vele? Mit szeretek benne, és mit kellene megtanulnom elfogadni? – ilyen kérdések cikáznak a fejedben, és ahhoz, hogy megtaláld rájuk a saját megnyugtató válaszaidat, szükséged lesz egy kis nyugalomra. Próbáld úgy szervezni a programokat, hogy legalább egy fél napod legyen végiggondolni, hol tart most az életed, és hova szeretnél eljutni a születésnapodra.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Kosok is számvetést tartanak a hétvégén. Nekik arra kell vigyázniuk, hogy a lehető legkevesebb önváddal boncolgassák a nagy kérdést: miért vagyok még egyedül? Most jobban jársz, ha a barátnőidet és az édesanyádat kihagyod a válaszkeresésedből, ők ugyanis könnyen vádaskodásba kezdhetnek, ami kicsit sem tenne jót a lelkednek.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Napfényes-mosolygós a Bikák hangulata a hétvégén, és a tavaszi fáradtsággal is egészen furcsa módon kell majd megküzdeniük. Ezen a hétvégén ugyanis nem te leszel fáradt, hanem a párod. Te pedig igencsak bosszankodsz azon, hogy neki most semmihez sincs kedve, és legalább két ember helyett lustálkodik a kanapén terpeszkedve. Ha lendületet akarsz vinni a hétvégétekbe, akkor felejtsd el a veszekedést, és kerüld a konfrontációt. Most olyannak kell lenned, mint egy jó edzőnek: úgy kell motiválnod őt, hogy végül önszántából végezze el a hétvégi „gyakorlatokat”!

Ha csak keresed a szerelmet: Vibráló személyiséged egyszerre vonzza és taszítja a férfiakat. Ezért van az, hogy bár rengetegen kezdenek veled flörtölni, szemezni, amint komolyabbra fordulna a dolog (értsd: három mondatnál többet kellene beszélgetni veled), menekülőre fogják a dolgot. Aki viszont ezen a hétvégén mégis összeszedi a bátorságát, az talán életed végéig a párod marad.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hét vérátömlesztésként hatott rád több szempontból is. A hétvége hasonló újdonságokat tartogat, csak ezúttal a párkapcsolatodra és a családi életedre kerül a hangsúly. Most a viszonyotok is újjászületésen megy keresztül: egyre könnyebben viselitek el egymás idegesítő tulajdonságait, és egyre inkább látjátok egymásban ugyanazokat a vonásokat, amelyek miatt egykor egymásba szerettetek. Mindketten érzitek, hogy a természet ébredése olyan ösztönöket és vágyakat kelt életre bennetek, amelyek még közelebb hoznak majd benneteket egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: A tavasz szerelmet hoz az Ikreknek, ez nem vitás. A kérdés csak az, hogy már felkészültél-e arra, hogy ezen a hétvégén beengedd az életedbe a mindent felforgató, mindent elsöprő szerelmet! Ezt a felforgatást most értsd szó szerint: a most induló kapcsolatod könnyen átrendezheti a baráti viszonyaidat és az emberi kapcsolataidat is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A tavaszt szeretnéd teljesen tiszta lakással és tiszta lélekkel várni. Emiatt ezen a hétvégén takarításba kezdesz: nemcsak a lakásban raksz rendet és nemcsak a környezetedet takarítod ki, de a lelkedben is muszáj a helyükre tenned a dolgokat. Most évekkel ezelőtti történetek bukkanhatnak elő, és a szerelmed olyan „bűnei” is eszedbe jutnak, amelyeket ő már rég elfelejtett. Ahogy a lakás kitakarításával is könnyebben végeztek, ha mindketten dolgoztok, a múlt feldolgozásának is akkor lesz megnyugtató vége, ha közösen beszélitek át az eseményeket.

Ha csak keresed a szerelmet: Mindig többre, szebbre, jobbra, nagyobbra vágysz, és ez nincs másként a hétvégén sem. Most ideje lenne szeretettel elengedned az eddigi exeidet, és megbocsátanod nekik, hogy képtelenek voltak megfelelni az elvárásaidnak. Önmagadnak pedig azt kellene megbocsátanod, hogy nem találtad még meg az igazit. Még nem találkoztál vele, bármennyire is azt érzed, hogy egy régi szerelmed volt az.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Vadmacskává változol a hétvégén, és ezzel jócskán megleped a párodat. A téli tespedtség már a múlté, március első hétvégéjén az Oroszlánok igencsak túlfűtöttek lesznek. Most olyan erős szexuális vonzerő árad belőled, hogy a párod képtelen lesz ellenállni neked. Vigyázat, egy harmadik léphet be a kapcsolatotokba, méghozzá te vagy az, akit valaki kiszemel magának. A baráti közeledések és ártatlan csevegések mögött nyugodtan sejts hátsó szándékot, hiszen a te esetedben most nem túlzás azt állítani: minden pasi csak azt akarja… A kérdés csak az: te mit akarsz valójában?

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyéjszakás kalandok olyan természetességgel találnak meg ezen a hétvégén, mintha mindig is nyitott lettél volna rájuk. Mielőtt végiggondolod, hogy belemenj-e egy könnyűvérű kalandba, jó, ha tudod, hogy a csillagok szerint szenvedélyes folytatása ígérkezik minden hétvégi kalandozásodnak. Az pedig csak rajtad múlik, mennyire mélyül el ez a kapcsolat.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Csupa meglepetés, csupa ragyogás, csupa tavasz. Ilyen most a Szüzek lelke, akik a hosszú és feleslegesen fagyos téli időszak után elkezdenek kinyílni – éppúgy, mint a természet. A párod is egyre lazább, hiszen sikerül lassan túljutnia egy fontos munkahelyi ügyön, és amint ezt megoldotta, gőzerővel fog a családra koncentrálni. Itt az ideje a babavállalásról beszélnetek, és eldönteni, hogy mikor jöhet az első, a második vagy a sokadik baba. Ha azzal kapcsolatban vannak benned kérdések, hogy jó anya leszel-e, vagy lesz-e időd még egy gyerekre, ezen a hétvégén ezekre is megnyugtató választ találsz majd.

Ha csak keresed a szerelmet: A tavasz első napjain élesen és egyértelműen hallani véled a biológiai órád ketyegését, de aztán a madárcsicsergés, az ébredő természet zaja és egy szerenád hangjai mindent elnyomnak majd. Ja, igen, szerenád. Merthogy a szingli Szüzeknek egy romantikus kalandot is tartogat március első hétvégéje.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Te vagy a család szeretetközpontja a hétvégén. Nyugalom, nem egy bazári jövendőmondó stílusában folytatom, de azt tudnod kell, hogy tényleg te adod a legtöbb szeretetet a családtagjaidnak ezekben a napokban. Ennek megfelelően a szerelmed is abból a szeretetből táplálkozik, amit tőled kap. Derűvel és nyugodt harmóniával tölti fel a jelenléted még akkor is, ha ezt nem mutatja, pláne nem mondja. Épp ezért érdemes akkor is körülötte sündörögnöd, ha egyébként a gondjaiba temetkezne. Hidd el, egy-egy ölelés, egy kis összebújás gyorsan elfeledteti vele a hétköznapok nyűgeit, és szenvedélyes éjszakák várnak majd rátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretetre, ölelésre és nem utolsósorban szexre vágynak a szingli Mérlegek. Most az sem baj, ha mindezt nem a nagy Ő-től kapod meg, ezért úgy döntesz, hogy ezen a hétvégén megtalálod azt a fiút a környezetedben, aki elég jó lenne egy szeretői viszonyhoz. Minden úgy alakul, mint a romantikus francia vígjátékokban: amint kijelented, hogy te csak egy jó fej szexpartnert keresel, mindenki a szerelmével kezd el üldözni.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Képtelen vagy nyugton maradni, és képtelen vagy visszafogni magadat. Ennek pedig meglesz az eredménye: addig ügyeskedsz, amíg a szerelmednél kiborul a bili. Egy veszekedéssel indulhat a hétvége, de mindez csak arra lesz jó, hogy a veszekedés után kibékülhessetek, és egy igazán szenvedélyes éjszakával adjátok egymás tudtára mindazt, amit valamiért szavakban képtelenek vagytok megbeszélni. A hétvége második fele már ebben a szenvedélyes, szerelmes hangulatban telhet, azzal a kis kitétellel, hogy mindketten igyekeztek elkerülni az újabb veszekedéseket. A hétvégétek jelmondata: Szeretkezz, ne háborúzz!

Ha csak keresed a szerelmet: Amíg megszállottan figyelted az utat, hogy jön-e már rajta a kék szemű herceg a fehér lovon, valahonnan minden ló, csinnadratta és előzetes bejelentés nélkül beszivárgott az életedbe valaki. Sokáig észre sem vetted őt, most pedig attól vagy teljes zavarban, mert bizony nem úgy néz ki, mint az a bizonyos herceg az ő lovával. Ezen a hétvégén megérdemeltek egy esélyt, nem gondolod?

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed tükröt tart eléd. Azt mutatja meg, hogy milyen a te viselkedésed. Azt mutatja meg, hogy milyen érzések és gondolatok vannak benned. Ezen a hétvégén mindezt nagyon élesen észreveheted rajta keresztül: elég lesz csak azt megvizsgálnod, hogy mi az, amit ki nem állhatsz benne. Mi az, amivel felidegesít, és mi az, amit a legjobban szeretsz benne? Jó, ha tudod, hogy ezek a tulajdonságok a te tulajdonságaid is. Semmi sem független tőled. Semmi, amit szeretsz benne, és semmi, amit gyűlölsz benne. Felesleges tehát felé irányítanod a haragodat, amikor valójában önmagaddal (a benne tükröződő képmásoddal) van bajod.

Ha csak keresed a szerelmet:
Miért nem hív? Miért nem válaszol? Lehet, hogy nem látta, hogy kerestem? Írjak még neki e-mailt? – ilyen gondolatok cikáznak a szingli Nyilasok fejében, akik egyre akaratosabban igyekeznek kommunikálni valakivel. Miért nem hagyod, hogy ő vegye kezébe az irányítást? Mert attól félsz, hogy eltűnik majd. De az az igazság, hogy hiába hívogatod, ha mennie kell, úgyis elmegy. Hagyd, hogy ő döntsön, és higgy magadban!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten érzitek a kikelet vágyfokozó hatását: mindketten jobban vágytok egymás testére, egymás szerelmes ölelésére, mint a téli napokban. Mégis sok Bak fején szalad át a gondolat, hogy talán szexmegvonással lehetne manipulálni egy kicsit a párját. Ugye nem kell mondanom, milyen veszélyes ez a gondolat? Most, hogy végre kiürülnek a játszmáitok, és egyre letisztultabb a viszonyotok, egyre őszintébb a kommunikációtok, nem lenne szabad egy újabb játszmát útjára indítanod. Mindketten vágytok az ölelésre, igaz? Akkor legyen egy szerelmes hétvégétek, a viszonyok átbeszélésével pedig várhattok majd a jövő hétig.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem meglepetésszerű találkozások sorával érkezik az életedbe. Ezen a hétvégén ne mondj nemet a szokatlan és meglepő programokra, mert pont ezek vezetnek el a rád váró szerelemhez. A tempó talán szokatlanul gyors lesz, a forgatókönyv talán szokatlanul fordulatos, a végeredmény viszont könnyen lehet egy új szerelem kezdete.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Határozott elképzeléseid vannak arról, hogy milyen lesz ez a hétvége. Először is semmiképp sem lesz olyan, mint az eddigiek. Emiatt a párodat elkezded gyötörni, hogy mindenképp romantikus, kapcsolatjavító programokon kell részt vennetek. A legszebb az az egészben, hogy ő nem meri mondani, hogy kissé túllősz a célon, neked pedig nem nagyon tűnik fel. A hétvége legjobb tanácsa számodra az, hogy nem kell mindig beszélni. Néha a mozdulatok, a gesztusok, a tettek sokkal többet jelentenek, mint a szavak. Ne tarts kiselőadást arról, hogy milyen kapcsolatot és mennyi odafigyelést szeretnél, hanem add meg ezeket a párodnak!

Ha csak keresed a szerelmet: A szíved megdobban, és amire észbe kapsz, máris egy olyan férfival randevúzol, aki a barátnőid szerint egyáltalán nem az eseted. Persze ők nem is érthetik, hogy még senkivel nem beszélhettél ilyen őszintén és ilyen nyíltan, mint vele. Vigyázat, ha túl sok titkodat adod ki, annak lehet némi hátulütője az első nagyobb veszekedésetekkor.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Hullámzó a szerelmi életetek a hétvégén, ráadásul mintha szétcsúszott volna az összhang is köztetek. Amikor te beszélgetnél, ő hallgatna, amikor az ő nyelve ered meg, te nem vagy kíváncsi rá, amikor te hozzábújnál, ő tévézne, amikor ő szeretkezne, te hivatkozol fejfájásra. Most az a legfőbb feladatotok, hogy ismét megtaláljátok az összhangot egymás között. Ezt az összhangot pedig csakis a szelíd egymásra figyelés, az elfogadó szeretet szülheti meg újra. Minden más próbálkozás, az erőltetés és a követelődzés kudarcot vall majd. Épp ezért most az a legfontosabb, hogy szeretettel vedd körül a társadat és magadat is.

Ha csak keresed a szerelmet: Amikor már pont feladtad a reményt, és amikor rájössz, hogy a szőke hercegre való várakozás helyett annyi más jobb elfoglaltságod lehetne, betoppan az életedbe egy izgalmas férfi. Persze nem lesz vele zökkenőmentes a kommunikációd, hiszen mindkettőtöknek betáblázott a hétvégéje, és ráadásul mindkettőtöknek azért, hogy ne üljetek otthon unatkozva. Ha sikerül egymásra időt szakítanotok, semmi más nem állhat közétek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top