Ezo

Számmisztika: Ilyen szeretők a nők!

Ahány szám, annyi izgalmas nőtípus – születési dátumod alapján számold ki, te melyik vagy!

Az 1-es típusú nő – A számmisztikában mindenki 1-es, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született

Jellemzői:

  • Az 1-es nő, mint naprendszerünkben a Nap, folyton a középpontban szeret lenni. Bárhol jelenik meg, előbb-utóbb a figyelem, az érdeklődés középpontjába kerül. Ennek az egyik oka az, hogy különleges a kisugárzása, rendkívül vonzó és határozott. Büszke fellépésével nagy hatást gyakorol nemcsak a férfiakra, hanem a nőkre is.
  • Az 1-es nők a férfiakat két nagy táborra szokták osztani. A férfiak egy része szereti, tiszteli a büszke, határozott, öntudatos nőket. Viszont a férfiak másik részét kifejezetten irritálja ez a fajta „férfias” fellépés.
  • Az 1-es nőnek van a legnehezebb a dolga a nők között, ugyanis az 1-es szám a legférfiasabb szám. Így valóban nagy feladat 1-esként női szerepet betölteni. Hogy a női szerep egészségesen működik-e egy 1-es nőnél, annak az egyik legjobb jele a hormonháztartás működése. Amennyiben az 1-es nő tudatában és szívében is helyén van ez a téma, úgy a menstruációja, a testsúlya és a bőre is egészséges. Ha bármilyen kibillentség van, akkor rögtön jelez a szervezete. Ennek tudatában az 1-es nő megteheti a kellő módosításokat.
Milyen szerető vagy? - Ilyenek a nők


Ami túlteng benne:

  • Az 1-es nő túl határozott, túl büszke, túl okos. Ezeket a tulajdonságait nem kell titkolnia vagy elnyomnia. De ezek megélésében meg kell találnia egy olyan helyes mértéket, ami nem irritálja a férfiakat. Ugyanis jó, ha tudja, hogy a férfiak nem szeretik a túl erős nőket. Mert az ilyen nőt nem kell „megmenteniük”, „megvédeniük”, meghódítaniuk.
  • Az 1-es nő egy igazi, rátermett vezető. Maga a „rátermett” szó nagyon találó, hisz az 1-es nő arra „termett”, hogy vezessen: szeret és tud is irányítani. Ugyanakkor ez a fajta fellépés a férfiakat elriaszthatja, mert a vezetés alapvetően a férfi feladata.
  • Az 1-es nőnek lételeme az újítás, az új kihívás. Vigyáznia kell, hogy ez ne menjen a hűség rovására. Új kalandokat az adott partnerrel is lehet keresni és találni.
  • Az 1-es nő a szerelemben, a szexben rendkívül csábító, szenvedélyes. Ha túlzásba viszi ezt, akkor elijesztheti a partnerét. Nem szabad erőszakosnak lennie.
  • Az 1-es nő tévedhetetlennek hiszi magát, ezért nehéz meggyőzni arról, hogy nem jól látja a dolgokat. Nem szabad annyira büszkének lennie, hogy ne változtassa meg a véleményét. Nem teszi vonzóvá, ha a mindentudó szerepében tetszeleg. Téved, ha azt hiszi, hogy csak ő oldhatja meg a felmerülő problémákat.

Amit érdemes erősítenie:

  • Fontos, hogy megtanulja, hogyan kell több alázattal és szeretettel figyelnie a másik igényeire, véleményére. Sokkal erősebb, aktívabb közösségi szellemet, együttműködési hajlamot kell elsajátítania. A szeretet és az együttműködés nincsen ellentmondásban az önállósággal. Mindeközben nem könnyű egy 1-es nőt ágyba vinni. Egyrészt mert magasak az elvárásai intellektuális téren, másrészt az 1-es nőnek nincs igénye a nőiessége bizonygatására. Pedig olykor érdemes lenne vállalnia a „gyenge” nő szerepét, akinek szüksége van egy erős férfira. A szexualitás pont az a terület, ahol a nőnek valóban nőként kell működnie: meg kell nyílnia fizikailag és lelkileg is, és kedvesen-nedvesen befogadni a férfit. Épp ezért erősítenie kellene „vezethető”, elfogadó énjét!
  • A női szerephez hozzátartozik a háziasság is. Itt a kérdés, hogy az 1-es nő vezet-e háztartást, egyedül éléstől, a család létszámától függetlenül. Szeret-e, tud-e főzni? Az 1-es nőnek komoly tehetsége van a konyhaművészetben, ha nem tartja „méltóságon alulinak” az ételkészítést. Kiélheti kreativitását, ötleteit mind a fűszerezés, mind a szokatlan ízkombinációk terén. Határtalan lehetőségei vannak a konyhában, ha megengedi magának.

A 2-es típusú nő – A számmisztikában mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született

Jellemzői:

  • A 2-es nő a legnőiesebb nő. Finom lelkű, befogadó, érzékeny és alkalmazkodó. Jellemzője, hogy nemcsak békés, de békéltető is. Mivel nem bírja a vitát, a feszült légkört, ezért mindent elkövet, hogy ahol ő jelen van, ott nyugalom és béke legyen. Ha veszekedések, hangos jelenetek zajlanak a közelében, akkor képes „lebénulni”, és nem tud teljesíteni. A feszült légkörbe akár bele is betegedhet hosszú távon, főleg a gyomra érzékeny, ezért ösztönösen mindent elkövet a béke megteremtése érdekében. Alapállás, hogy ő nem vitapartner. Amennyiben a közelében vitázik két ember, akkor azokat rögtön igyekszik kibékíteni.
  • A 2-es nő nem tud egyedül élni, szenved az egyedülléttől. A „kettő” szóban is benne van, hogy ketten együtt. De benne van az is, hogy kétségbeesik, hogyha egyedül kell élnie, döntenie. A férfiak szeretik az olyan nőket, akiket úgy lehet vezetni, ahogy a táncparketten a férfi táncos vezeti női partnerét. A 2-es nőt könnyen és finoman lehet vezetni. Ráadásul szívesen is veszi, ha a férfi hozza döntéseket és határozza meg a célt.

Ami túlteng benne:

  • Szép és nőies tulajdonság a gyengédség, de a gyengeség nem mindig tesz vonzóvá egy nőt. Nem szabad túlzásba vinnie a „mentsetek meg!” szerepet. A bizonytalanság és labilitás valójában nem is szerep. A 2-es nő is éppannyira szenved ettől a tulajdonságától, mint a párja és a környezete. Nemcsak a döntés felelősségét hárítja, hanem állandó biztatásra, megerősítésre van szüksége.
  • Amennyiben észreveszi, hogy ez a férfiakat egy ponton túl már idegesíti, akkor megpróbálhat „megkeményedni”. Eleinte össze kell szorítania a fogát, és meg kell állnia, hogy mindenben tanácsot kérjen. De egy idő után – főleg ha sikerélményei vannak – egyre könnyebben fog menni.
  • A 2-es nő nyitott könyv, mindig lehet tudni, hogy éppen aktuálisan milyen a hangulata. A nyitottsága azt is eredményezi, hogy befogadóképes. Emiatt termékeny egy 2-es nő. Fizikai síkon is: ő tényleg áldott állapotban van, amikor gyermeket vár. Másrészt lelkileg, szellemileg is termékeny. Könnyen, hamar el tudja fogadni a különböző nézeteket, elveket.
  • A befolyásolhatósága, a mindent be- és elfogadása teszi lehetővé, hogy igazat adjon másnak is, még ha az teljesen ellentmond is a korábbi véleménynek. Vigyáznia kell, mert ez veszélyes lehet a lelkének és a testének is. Fizikai síkon ilyenkor kap fertőzéseket: bőr és nemi úton.

Amit érdemes erősítenie:

  • A 2-es nő a finomsága, kedvessége és nőiessége miatt múzsája lehet a férfinak, nem csak akkor, ha a férfi művész. Minden férfira jó hatással van, ha mögötte egy szeretetteljes nő áll, aki drukkol neki, és támogatja a céljai elérésében. Amennyiben a férfi sikereket ér el, hálás lesz a 2-es nőnek, és hálából a tenyerén fogja hordani, igyekszik megkímélni minden bajtól, nehézségtől. Mint a mesében.
  • A 2-es nő „ízig-vérig”, minden porcikájában Nő, a szó igazi, archaikus értelmében. A megjelenése is nagyon nőies. A formái, a hajviselete, a stílusa és a mozdulatai is nőiesek. Éppen ezért a férfiak többségének nagyon tetszik a 2-es nő. Nemcsak hogy vonzónak és szépnek találják, hanem a férfi joggal láthatja a 2-es nőben leendő gyermekeinek anyját. Éppen ezért a 2-es nők ritkán „esnek áldozatul” az egyéjszakás kalandot kereső férfiaknak.
  • A férfi a 2-es nőt tiszteli, és védelmezni, megmenteni akarja. A 2-es nőnek ismernie kellene önmagát annyira, hogy ezeket a tulajdonságait bátran felvállalja. Az épp aktuális divattól függetlenül hangoztassa, hogy neki fontos a társ megtalálása és a családalapítás.  

A 3-as típusú nő – A számmisztikában mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született

Jellemzői:

  • A 3-as nő rendkívül könnyed, vidám, jó humorú, kifejezetten optimista, szórakoztató. Bárhol, ahol ő megjelenik, vidámabb, jobb a hangulat, mint nélküle lenne. Ezért is kedvelik nagyon, és szívesen hívják meg mindenféle baráti vagy egyéb társasági rendezvényre. Ezeknek a meghívásoknak mindig örömmel eleget tesz. Nagyon szereti a pezsgő, aktív társasági életet. Ha valahol véletlenül nem tud megjelenni, annak mindig az az oka, hogy egy másik társaságba hívták, és ott „szerepel”. Ő eredendően színpadra termett. Ez jelentheti azt is, hogy a hivatása, a munkája a színházzal, a színművészettel kapcsolatos, de jelentheti azt is, hogy a médiában megjelenik, vagy bármilyen közszereplést is vállal.
  • Nagyon kedvelik a férfiak a 3-as nőt, mert egy 3-as nő bearanyozza a férfi életét. A derűlátásával, kíváncsiságával, „csicsergésével” rendkívül jó hatással van egy gondterhelt férfira. Nemcsak jó társalgó, de optimizmusával segít is a férfinak megtalálni egy adott témában a megoldást. Hiszen egy 3-as nő alapbeállítottsága, életfelfogása nem problémacentrikus, hanem megoldáscentrikus.
Milyen szerető vagy? - Ilyenek a nők


Ami túlteng benne:

  • A 3-as nőnek mindig naprakésznek kell lennie. A tájékozottság rendkívül fontos számára. Ezért akar mindenhol ott lenni. Kicsit „minden lében kanál”. Ez néha fárasztó a férfiak számára.
  • A 3-as nők hajlamosak a pletykálkodásra, mivel a 3-as emberek hírvivők. Ez küldetés a számukra. Természetesen és ösztönösen betöltik ezt a szerepet, de nem mindegy, hogy milyen formában és hogyan teszik. Az információátadást és a pletykát az különbözteti meg egymástól, hogy az előbbi korrekt, tárgyilagos, az utóbbi pedig indiszkrét, és sok benne a feltételezés. Az egyik legfontosabb, ugyanakkor legnehezebb tanulnivalója a 3-as nőnek ezt a késztetését megfegyelmezni, különbséget tenni az információáramoltatás és a pletykálkodás között.
  • A 3-as nő nagyon népszerű, és könnyen teremt kapcsolatot. Ez a könnyedség olykor félreérthető. Aki a tűzzel játszik, annak egyrészt tudnia kell, hogy mi az a „tűz”, másrészt számolnia kell azzal, hogy megégetheti magát.
  • A 3-as nő rendszerint egyszerre több férfinak is tetszik. Szívesen és könnyedén beszélget, flörtöl a férfiakkal. Ő általában csak ártatlan játékot űz, de sokszor a férfiak félreértik, és „felkérésnek” veszik. Ilyenkor a 3-as nő egy kicsit meglepődik, hiszen ő nem gondolta ilyen komolyan a kapcsolatot, majd rendkívül találékonyan kimagyarázza magát.

Amit érdemes erősítenie:

  • A párkapcsolatokat illetően a 3-as nő eléggé állhatatlan, könnyen odébbáll, túlteszi magát egy-egy kapcsolaton. Nehezen és későn kötelezi el magát. Ezért kell erősítenie jellemében a komolyságot. Komolyan kell vennie a társát, az összetartozásukat.
  • A 3-as nők öltözködési stílusa, megjelenése mindig könnyed, légies, optimizmust sugárzó. Imádják a színes, fiatalos holmikat. Ezzel a bohókás stílussal vidámságot visznek a férfiak életébe. Ráadásul a mozdulataik is szélesek, olaszos vehemenciával gesztikulálnak. A hangjuk, a hanglejtésük, az orgánumuk rendkívül kellemes, magával ragadó. Nagyon jó őket hallgatni. Beszédük gyógyító hatású. Ezt szó szerint kell érteni, mert nemcsak a pesszimizmusra hajlamos emberekre vannak jó hatással, hanem általában minden emberre.
  • A 3-as nő a szavak embere, kétféle értelemben is. Egyrészt művészi módon megtalálja a megfelelő szavakat mindig a szituációhoz illően. De ez sajnos negatív értelemben is igaz: sokszor csak beszél dolgokról, de nem teszi meg. A férfiakat ez nagyon bosszanthatja egy idő után!..

A 4-es típusú nő – A számmisztikában mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született

Jellemzői:

  • A 4-es szám a Föld bolygóhoz kapcsolható, és mint ilyen, a 4-es nő szó szerint két lábbal áll a földön, tehát józan, reális gondolkodású, sosem szakad el a valóságtól. Mindig az optimumra törekszik, vagyis a legkisebb befektetéssel (munka, energia, idő) a lehető legnagyobb hasznot elérni. Rendszerető, szorgalmas, alapos és megbízható. Objektív, pragmatikus, éles eszű. Mindig mindent jól átgondol és helyesen ítél meg.
  • A 4-es nő hűséges, tisztességes, becsületes, egy igazán stabil partner. Az a férfi, aki elkötelezett társra vágyik, az megtalálja ezt a 4-es nőben. A 4-es nő mindig hosszú távon tervez. Párkapcsolatot nehezen kezd, de hogyha elkezdődik egy kapcsolat, akkor már azt látja, hogyan alapítanak családot, hogyan gyarapszanak és hogyan öregszenek meg.
  • A 4-es nő számára a dolgok értékét a „hasznosságuk” szabja meg. Vagyis neki csak az az értékes, ami valamire jó, legyen az tudás, tárgy vagy bármi más.

Ami túlteng benne:

  • A 4-es nő rendkívül gyakorlatias, szorgalmas, ugyanakkor anyagias is. Nagyon jól tud gyűjtögetni és spórolni is, ennek mindig van valamilyen célja is. Közben nem biztos, hogy élvezni tudja a pénzt vagy a pénz által megvehető dolgokat, élményeket, pedig ez is hozzátartozik a pénz funkciójához.
  • A 4-es nő házias, rendes és tiszta. A rend és a tisztaság számára alapkövetelmény. Az nagyon fontos, hogy ne vigye túlzásba egyiket se, tehát ne csapjon át egy rend- vagy tisztaságmániába. A mánia azt jelenti, hogy már nem egészséges formában törekszik az ember valamire, hanem megszállottan, a túlzásokra hajlamosan. Ha ezt észleli magán, akkor kicsit lazítania kell a szigorán. Mert a 4-es nő kritikus és szigorú, egyrészt önmagával, másrészt a környezetével. Elítéli a ledér, erkölcstelen, túlzó viseletet és viselkedést. Nem kedveli a kihívó, polgárpukkasztó, extravagáns stílusú embereket, se nőket, se férfiakat. Pedig az emberek sokszínűek és cseppet sem tökéletesek.
  • A 4-es nő meglehetősen merev az élet dolgainak megítélésében. Testi szinten is megnyilvánulhat ez a merevség, ha túlzásba viszi. A gerinc, a nyak és a végtagok hajlékonysága mutatja, hogy rendben van-e ez a téma az életében.

Amit érdemes erősítenie:

  • Rendkívül erős a 4-es nő fizikai, lelki, szellemi szempontból egyaránt. Ez az erő fizikai szempontból párosul egy egészséges, szívós szervezettel. Terhelhető a munka területén: hihetetlen mennyiségű munkát képes elvégezni. Szeret is dolgozni, főleg akkor, ha annak van látható eredménye. Társa is számíthat az ő erejére, mivel szívesen erősíti a másikat, ha annak szüksége van rá.
  • A 4-es nő megjelenése konzervatív, szolid. A beszédstílusa, a gesztusai komolyak, visszafogottak. Erkölcsi tartása miatt ő maga a becsület megtestesítője.
  • A 4-es nő a biztonságra és a stabilitásra törekszik mindig, minden körülmények között. Ez igaz a munkájára és a párkapcsolatára is. Ezért szüksége van a rendszeres munkavégzésre és a rendszeres jövedelemre ahhoz, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott tudjon maradni. Ugyanakkor a párkapcsolatban is igényli a stabilitást, kiszámíthatóságot. Ő csak akkor kötelezi el magát, akkor köt házasságot, hogyha látja a másik részéről is a hűséges, tisztességes, becsületes hozzáállást. A 4-es nőnek az életcélja is lehet az, hogy férjhez menjen, családot alapítson, hiszen a biztonságérzetéhez ez is hozzátartozik.

Az 5-ös típusú nő – A számmisztikában mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született

Jellemzői:

  • Az 5-ös nő jó kedélyű, joviális, lelkes típus. Nagy a szabadságigénye. Nem lehet őt korlátozni, bezárni. Ha azt veszi észre, hogy a párja „becsukja az ajtót vagy az ablakot”, akkor szükség esetén „tokostul” is kimegy. Tehát nem tanácsos őt mozgás- vagy döntésszabadságában korlátozni. Jó esetben ő maga is megadja a szabadságot a párjának.
  • Az 5-ös nő társaságában nem lehet unatkozni. Mindig jó a hangulat, mindig vidámság és derű van jelen. Ezt tükrözi a megjelenése is. Általában divatos, ízléses, ugyanakkor szokatlan stílusban, színekben szeret megjelenni. A kézmozdulatai, a hanglejtése is rugalmasságról, fiatalságról árulkodnak.
  • Feltűnő, szép nő az 5-ös. Adott esetben hízásra hajlamos, hiszen a Jupiter bolygó hatása alatt áll, ami hatalmas, nagy kiterjedésű. Így az 5-ös emberek is szeretnek nagyokat enni, nagyokat szeretkezni, szeretik nagy kanállal enni az életet, szeretik élvezni az életet. Ettől olyan szenvedélyesek is. Ráadásul szeret feltűnően öltözködni, szereti az ékszereket, szereti a pompát, a luxust és az értékes, drága ékszereket.
Milyen szerető vagy? - Ilyenek a nők


Ami túlteng benne:

  • Az 5-ös nő hajlamos szinte mindent túlzásba vinni. Vigyáznia kell, mert ezzel elijesztheti a férfiakat. A helyes mérték megtalálása a legnehezebb, ugyanakkor a legfontosabb feladat is az ő életében.
  • Az 5-ös nő élete rendkívül mozgalmas, izgalmas. Ez a párkapcsolataira is igaz. Vannak az 5-ös nő életében nagyon intenzív időszakok, amikor több partnere van, vagy egyéjszakás kalandok sora követi egymást. Itt is kedvező, hogyha önfegyelemmel áll ehhez a témához. Abban igaza van az 5-ösnek, hogy élvezni kell az életet, viszont semmi sem egészséges, amit túlzásba visz az ember.
  • Az 5-ös nő túlzásokra való hajlama az indulatok területén is megnyilvánul. Olykor heves kitörései, dührohamai lehetnek, sokszor a népszerűségét egy-egy hisztis jelenettel teljesen el tudja rontani. Az a férfi, akit bevonzott a „bűvkörébe”, szabályosan elmenekülhet egy ilyen jelenet után. Vagyis mindent elveszíthet, ha nem fegyelmezi magát!
  • Az 5-ös nő rendkívül nyitott, szabadelvű és modern felfogású. Ez nem azt jelenti, hogy megcsalja a párját, de igenis tesztelnie kell a határokat, hogy a szabadság mit tesz lehetővé számára. Csak abban az esetben jut el a hűtlenségig, hogyha meglévő kapcsolatában túlságos korlátozást, féltékenykedést, bizalmatlanságot tapasztal.

Amit érdemes erősítenie:

  • Az 5-ös nő jellemzője az, hogy rugalmas, spontán, jól érzi az élet ritmusát, ezért érdemes hallgatni rá. Őt nem hozza zavarba, hogyha valamilyen váratlan helyzet alakul ki, hogyha nem a tervek szerint mennek a dolgok. Sőt! Izgalommal tölti el, energiával tölti fel az, ha egy váratlanul adódó helyzetet kell megoldania. Ilyenkor mindig több variációt képes előszedni. Szívesen és ügyesen segít a párjának is, ha neki adódik hasonló gondja.
  • Az 5-ös nő imád utazni. Minél távolibb, minél egzotikusabb a hely, annál izgalmasabb. Az utazás számára egyrészt a szabadság megéléséről, másrészt a megismerés vágyáról szól.
  • Az 5-ös nő egy jelenség. Akár magas, nagy testű, akár alacsony, picike, ha ő belép egy társaságba, akkor biztosan észreveszik. Meghatározó és izgalmas színfoltja bármilyen társasági összejövetelnek. Szereti és élvezi is ezeket az alkalmakat. Szeret feltűnően öltözködni, szereti az ékszereket, szereti a pompát, a luxust és az értékes, drága ékszereket. Utazásai során is törekszik ezekre, ott is fontos a luxus. Ezzel ad egy színvonalat mindenféle eseménynek. Ezt értékelik a férfiak is.

A 6-os típusú nő – A számmisztikában mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született

Jellemzői:

  • A 6-os nő törekszik a harmonikus kapcsolatokra, a békés hangulat megteremtésére. Szeretnek a társaságában lenni az emberek. Ahol ő van, ott jó a hangulat, megértik egymást az emberek, ezért is népszerű. Közben szereti, ha szeretik, kényeztetik, simogatják, becézik. Kedveli a luxust, az eleganciát. Jó ízlése, művészi tehetsége van. Érzéki, esztétikus, kulturált életélvezet jellemzi. Örülni tud mindennek, ami szép.
  • A 6-os nő kedves, gondoskodó, anyáskodó, házias. Olyan nő, aki képes élvezni az életet, a fizikai test örömeit. Hangsúlyt kap az életében az öt érzékszerv kielégítésének igénye. Ez azt jelenti, hogy ő igazi gourmand az élet minden területén, így nem csak az étkezésben. Tudja és szereti kényeztetni a párját, de elvárja, hogy őt is kényeztesse a férfi.
  • A 6-os nő egy izgató, vonzó, rendkívül szexis nő, aki általában tetszik a férfiaknak. Ő az a típusú nő, akit minden férfi szeretne meghódítani, szeretné az ágyába vinni. A 6-os nő szeretetteljes és odaadó, ezért az a férfi, aki elnyeri, nagyon „jól jár vele”.

Ami túlteng benne:

  • A 6-os nő jó tulajdonságai mellett rendelkezik néhány kevésbé jóval is. Meglehetősen lassú, lusta, kényelmes. Van olyan helyzet, amikor ez előnyös, például hétvégén vagy szabadság alatt. De ha feladatok, problémák adódnak, nem szerencsés, ha arra vár, hogy mások oldják meg azt. A férfiakat zavarhatja, ha úgy érzik, hogy minden nehézség az ő vállukat nyomja, miközben a nő hedonistaként csak a kellemes dolgokban vesz részt. Ezért a 6-os nőnek kicsit aktívabban kell együttműködnie párjával.
  • Jellemzője még, hogy meglehetősen önfejű. Elég nehéz őt „jobb belátásra” bírni, mert ha valamit a fejébe vesz, akkor onnan nem lehet eltántorítani. Általában jót akar, de észre kellene vennie, hogy ami szerinte jó, az nem biztos, hogy a másik szerint is az. Az igazi segítség az, amire a másiknak szüksége van!
  • A 6-os nő minden kapcsolatában harmóniára, békére törekszik, ebből adódóan a végtelenségig konfliktuskerülő. Ha feszültségek vannak, hajlamos becsapni magát. Annyira kerüli a konfrontációt, a vitás helyzeteket, hogy azzal áltatja magát, hogy a párkapcsolatában minden rendben van, minden nagyon szép, minden nagyon jó. Mindezt azért teszi, hogy ne kelljen vitatkoznia, mert a vitát, feszültséget nagyon rosszul viseli. A túlzásba vitt konfliktuskerülés megtévesztés, hiszen a párja azt hiheti, hogy a 6-os nő mindennel meg van elégedve.

Amit érdemes erősítenie:

  • A 6-os nőnek nagy szüksége van az érintésre, a simogatásra, az ölelésre. Ezt egyfajta visszajelzésnek érzi. Innen tudja leszűrni, hogy szerethető. Közben ő maga is szívesen öleli, csókolja a partnerét. Komoly tehetsége van az érintés művészi fokra fejlesztésében. Ha ő simogat vagy masszíroz, az igazi érzéki élmény a férfi számára.
  • A 6-os nő rendkívül jóindulatú, önzetlen, segítőkész, ezért sokan szeretik őt. Nem okoz nehézséget számára, hogy kimutassa a szeretetét. A férfiak általában kedvelik a szeretetteljes nőket, akik kényeztetik, szeretetükkel veszik körül őket. Valójában ez is a nőiességéhez tartozik. Hiszen a 6-os nő nagyon nőies nő, aki tele van érzékiséggel, lágysággal és szépséggel. Ha éppen nem divat nőiesen öltözködni, viselkedni, neki akkor is fel kell vállalnia, hogy ő született nő. Sose titkolja, sőt legyen büszke rá, hogy nőnek született!
  • A 6-os nőnek nagyon jó az ízlése. Mind a lakberendezés, mind az öltözködés terén tehetséges. Épp ezért érdemes rá hallgatnia a férfinak. Mellette a férfi megjelenése mindig ápolt és harmonikus.

A 7-es típusú nő – A számmisztikában mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született

Jellemzői:

  • A 7-es nő komoly, felelősségteljes, megbízható és erkölcsös mind a munkájában, mind a magánéletben. A megbízhatósága abból is fakad, hogy kötelességtudó, fegyelmezett és nyugodt egyszerre. A nyugodtsága, higgadtsága kifejezetten jó hatással van a környezetére. Megőrzi a lélekjelenlétét kritikus helyzetekben is, ezért adott esetben sokkal többet tud segíteni nehéz helyzetbe jutott embertársain, mint egy erős, vitális, bátor ember.
  • Szeret egyedül lenni, olvasni, elmerengni az élet dolgain. Alapvetően filozofikus alkat. Érdekli a pszichológia, a vallástudomány, a filozófia, az ezotéria.
  • A 7-es nő arisztokratikus, hűvös, távolságtartó a megjelenését, külsejét illetően is. Rendkívül egyenes és büszke a tartása. Az öltözködési stílusa konzervatív, visszafogott, mentes mindenféle hivalkodástól. Keveset beszél, szűkszavúan fejezi ki magát, pedig szeret társalogni. Ő csak akkor beszélget, ha annak van értelme és tartalma. A 7-es nő egy nagyon bölcs, művelt, olvasott nő.
  • Összességében az intellektus és az intelligencia megtestesítője.

Ami túlteng benne:

  • A 7-es nő túl szigorú önmagával és másokkal is, mind erkölcsi, morális, mind pedig törvényes szempontból. A szigor nála szorosan együtt jár a fegyelemmel, az önkontrollal és a komolysággal. Ezek rendkívül dicséretes erények, de nem helyes túlzásba vinni ezeket.
  • Ő az erkölcs megtestesítője, és olykor „erkölcscsősz” is. Téved, ha azt hiszi, hogy neki kell mások erkölcseire vigyáznia. Jobb lenne, ha néha ő is átadná magát az élvezeteknek, és egyszerűen élvezné az adott pillanat magával ragadó érzését.
  • A 7-es nőt gyakran félreismerik a zárkózottsága miatt. A megjelenése és a hűvös, rideg kisugárzása miatt félelmetesnek látják a férfiak, és félnek a közelébe kerülni, megközelíteni őt, és ezáltal jobban megismerni. A túlzásba vitt „tartás” elijeszti az udvarlókat. Feladata, hogy merjen nyitni, és engedje közelebb magához az embereket, akár a férfiakat is!
  • A 7-es nő tiszteli a magánszférát, a magánügyeket, az egyén titkait. Sose faggatózik, és nem fecseg ki semmilyen rábízott titkot. Ez is helyes, de a párjának, a barátainak olykor jólesne, ha érdeklődne az őket foglalkoztató témák iránt. Ne vigye túlzásba a titkolózást semmilyen téren!

Amit érdemes erősítenie:

  • A 7-es nő távolságtartó viselkedése mögött komoly igény van a szeretetre és az intimitásra. Nem könnyű hozzá közel kerülni, és elnyerni a bizalmát. Tudnia kell, ahhoz, hogy társra leljen, bátrabban meg kell bíznia a férfiakban. Meg kell tanulnia kimutatni a benne lévő szeretetet és barátságot. Nagyon sokat segít, hogyha közlékenyebb tud lenni, ha könnyedebben kommunikál, és érdeklődik a másik dolgai iránt.
  • A 7-es nő komoly, erkölcsös és hűséges. Azok a férfiak értékelik őt igazán, akik nem kalandra és futó kapcsolatra törekszenek. Lehet, hogy manapság nem divat erkölcsösnek és tisztességesnek lenni, de ezzel a 7-es nőnek nem kell foglalkoznia.
  • Türelemmel ki kell várnia, míg belép az életébe az a férfi, aki pont őt keresi. Előfordulhat, hogy sokáig van egyedül, hogy a családja már „rágja a fülét”, hogy keressen már férjet. Szó sincs arról, hogy lejjebb kellene adnia. Elég, ha előveszi a kicsit vidámabb, könnyedebb és bizakodóbb énjét. Erősítse magában a hitet, hogy: „Vár rám a társam. Ha nyitva tartom a szemem és szívem, egymásra találunk!”

A 8-as típusú nő – A számmisztikában mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született

Jellemzői:

  • A 8-as nő energikus, vitális, egészséges. Amazonnak is szokták hívni, olyan nő, aki „nem ijed meg a saját árnyékától”. Tele van lendülettel és célokkal. Ez utóbbi nagyon fontos az életében, mert céltalanul szétforgácsolja magát, célok nélkül nem tudja a benne feszülő, „tomboló” energiákat megfelelő mederbe terelni. Ezért nélkülözhetetlen, hogy mindig legyenek rövid, közép- és hosszú távú tervei.
  • A 8-as nő meglehetősen harcias, tüzes. Róla el lehet mondani, hogy szó szerint „tűzrőlpattant”. Ez azt is jelenti, hogy szereti és keresi a kihívásokat az élet minden területén, a férfiakkal kapcsolatban is. Ő az, aki folyamatosan tesztelni szeretné a női csáberejét. Az is lehet, hogy ő hódít, és nem őt kell meghódítani. Ugyanakkor rendkívül vonzó, izgalmas, szexis nő. A férfiak többségének nagyon „bejön” mint nő.
  • A tipikus 8-as nő megjelenése vagy kihívó, erotikus, vagy pedig sportos, izmos, kicsit férfias. Rendkívül erős fizikai értelemben, és érzelmi szempontból is.

Ami túlteng benne:

  • A 8-as nő olykor sok is tud lenni. Főleg ha túl erős, erőszakos. Ilyenkor se nem vonzó, se nem nőies. Pedig a nőiességre külön figyelmet kell fordítania a számmisztika szerint. Ugyanis igaz, hogy a 8-as páros szám, így nőies minőséggel bír, de nála ez inkább feladat, semmint kész adottság.
  • A 8-as nőben van egyfajta provokáló, kötekedő hajlam, ami gyakran vezet vitákhoz és csatákhoz. Ezeket ő kifejezetten élvezi, de az idő teltével rájön, hogy sokat árthat saját magának és a megítélésének is.
  • A 8-as nőnek a legnagyobb tanulnivalója pontosan az, hogy a benne feszülő hatalmas energiákat ne fojtsa el, de ne is engedje szabadjára, hanem megtalálja azt az optimális hőfokot, ami sikereket hozhat neki. Ugyanis a 8-as szám kifejezetten a siker száma.
  • Ugyanakkor a 8-as nő egy kifejezetten kalandozó típus. Férfiakkal és nélkülük is. Párkapcsolatban is szeret kalandozni. Szerencsés, ha a párkapcsolaton belül egy folyamatos csábítás-hódítás „játék” zajlik. Ami azt jelenti, hogy a nő minden egyes szeretkezés előtt elcsábítja a férfit, a férfi pedig újra és újra meghódítja a nőt. Ha ez így történik, akkor egy harmonikus kapcsolatot tudnak létesíteni. Amennyiben a nő ilyen irányú igényeit nem elégíti ki a partnere, akkor megkeresi máshol ennek a lehetőségét és módját.

Amit érdemes erősítenie:

  • A 8-as páros szám, így a számmisztika szerint nőies minőséggel bír. A 2-es számnál jelen lévő esszenciális nőiesség már felhígul, így a női jelleg gyengül, sőt itt a leggyengébb. A 8-as számra szoktuk azt mondani, hogy a legférfiasabb nőies szám, tehát a női jelleg mellett egyre intenzívebb a férfijelleg. Amíg a 8-as női testben él, női szerepet kell betöltenie. Ha ez nem megy ösztönösen, akkor be lehet segíteni a tudatosság révén. Vagyis feladata a női jelleget erősíteni.
  • A női szerephez hozzátartozik a háziasság is. Kérdés, hogy a 8-as nő vezet-e háztartást, egyedül éléstől, a család létszámától függetlenül. Szeret-e, tud-e főzni? Volt-e már sikerélménye ebből? Ugyanis a táplálás kifejezetten női feladatkör.
  • A másik kritikus helyszíne a nőiesség kérdéskörének a hálószoba. A szexualitás az a terület, ahol a nőnek valóban nőként kell működnie: meg kell nyílnia fizikailag és lelkileg is, és kedvesen-nedvesen befogadni a férfit. Hogy a női szerep egészségesen működik-e egy 8-as nőnél, annak az egyik legjobb jele a hormonháztartás működése. Amennyiben a 8-as nő tudatában és szívében is helyén van ez a téma, úgy a menstruációja, a testsúlya és a bőre is egészséges. Ha bármilyen kibillentség van, akkor rögtön jelez a szervezete.

A 9-es típusú nő – A számmisztikában mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született


Jellemzői:

  • A 9-es nő békeszerető, empatikus, egy igazi jó ember. Ő az, aki minden élőlénnyel együtt tud érezni. Nagyon szereti a természetet, a természetjárást, vigyáz minden élőre, legyen az növény, állat vagy ember.
  • Mindig mindenben tökéletességre törekszik. Nem az elégedetlenség motiválja, hanem a maximalizmus eszménye. Mert valamibe vagy beleteszi a maximumot, vagy inkább nem is csinálja. Számára csak akkor van értelme bárminek, ha azt tökéletesen lehet kivitelezni. Ebből is látszik, hogy ő igazi idealista.
  • A 9-es egy hűséges, becsületes nő, akiben a férfi egy megbízható társat találhat. De a kapcsolat elején tartózkodó a 9-es nő mindaddig, amíg be nem vallja magának, hogy vonzódik a férfihoz. Ekkor lelkes, szenvedélyes, tüzes szeretője lesz. Ha a 9-es nő szeret, akkor nagyon szeret. Mivel számára az élet fekete és fehér, nincsenek átmenetek, nincs szürke szín. Egy férfi iránt vagy izzó szerelmet érez, vagy nem érez semmit. Számára egy férfi vagy hűséges társ, vagy nincs vele dolga. Más variáció nincs számára.
Milyen szerető vagy? - Ilyenek a nők


Ami túlteng benne:

  • Igaz, hogy jólelkű, jó szándékú, jóhiszemű, de eléggé naiv is. Ez azt jelenti, hogy könnyen be lehet csapni. Sőt, egymás után többször is rá lehet szedni. De ő nem bolond. Amint rájön, amint tisztán látja, hogy „átvágták”, végleg megszakítja a kapcsolatot az illetővel. Legyen szó munkáról, barátságról vagy szerelemről.
  • A 9-es nőt minden és mindenki érdekli. Nyitott, humánus, emberbarát. Minden ember kisebb-nagyobb bajával hajlandó foglalkozni. Olykor zavarhatja a párját, hogy nemcsak vele foglalkozik, hanem mindenki mással is. Ez néha a kapcsolat rovására mehet. Ne vigye túlzásba a jótékonykodást, mert a párkapcsolata fogja megsínyleni!
  • A 9-es nő igazi idealista, aki egészen másképp látja a világot, mint amilyen az valójában. Hajlamos túlidealizálni önmagát, az embertársait és az egész világot. Ugyanis szeretné jobbnak, szebbnek látni az egész univerzumot, mint amilyen az.
  • Tulajdonképpen ő egy másik korban, egy másik világban él. Nemes eszmékben hisz, amit gyakran nem ért a környezete, a párja. Felmagasztal, dicsér olyan embereket is, akik nem méltók erre. Ez a mellette élő férfit ingerelheti. Vigyáznia kell a partnerére, nem szabad a türelmével visszaélnie!
  • A 9-es nő számára a test közel sem olyan fontos, mint a lélek. Ezért hajlamos a „plátói szerelemre”. Tudnia kell, hogy a férfiak többsége nem így gondolkodik!

Amit érdemes erősítenie:

  • Az előbb említettekből következően a 9-es nőnek erősítenie kell az ösztönös részét. Vagyis élnie kell az életet annak teljességében, amibe beletartozik a testiség is. A szexualitás felemelheti, és művelheti magas szinten. Teheti szertartássá a szeretkezést. A lényeg, hogy ne zárja ki az életéből mint alantas dolgot!
  • A 9-es nőben ott „lappang” a tűz, ami a szerelmet igazán szenvedélyessé teheti. Kérdés, hogy engedi-e megnyilvánulni ezt a tüzet.
  • A 9-es nő javíthatatlan álmodozó. Tele van idealisztikus elképzelésekkel az emberekről, a világról. Törekednie kell a reálisabb én-, ember- és világismeretre. A férfiak szeretik a kissé „hóbortos” nőket, de csak egy bizonyos mértékig. A túlzottan naiv, már-már bugyuta nők nem vonzóak. Az emberszeretetnek és toleranciának is van határa.

A 11-es típusú nő – A számmisztikában mindenki 11-es, aki 11-én, vagy 29-én született

Jellemzői:

  • A 11-es szám egy mesterszám. Képviselői nem szó szerint mesterek, de jócskán kilógnak a sorból. A 11-es nő egy individuális, különleges, egyedi ember. Mindig megőrzi ezt a fajta különbségét. Vállalja, és nem bánja, hogy sokszor csodabogárnak tartják.
  • A 11-es nő tele van meglepetésekkel, az élete pedig tele van váratlan fordulatokkal. Ez őt nem viseli meg, sőt ez teszi izgalmassá számára az életet.
  • A 11-es nőnek meg kell őriznie a nyitottságát, rugalmasságát. Akkor tudja a legtöbbet kihozni magából, ha nem sokat törődik a környezet véleményével.
  • Rendkívüli észbeli képességei vannak. Gyors a helyzetfelismerő képessége, nagyon gyorsan forog az agya, és ezért gyorsan is beszél. Nagyon kell vigyáznia, mert olykor félreérthető vagy érthetetlen az, amit mond. Ennek az az oka, hogy a gondolatai hihetetlen sebességgel cikáznak, és ezt a beszéde vagy a hallgatóközönsége nem mindig tudja követni. Vagyis meg kell tanulnia lassabban, érthetőbben, artikuláltabban beszélnie.

Ami túlteng benne:

  • A 11-es nő szenvedélyes, izgalmas partner, de gyakran hisztis. Ez abból adódik, hogy rendkívül nagy belső feszültségek jellemzik. Ezek időről időre nagy intenzitással jelentkeznek nála. Egy pörgősebb időszakokat mindig követ egy kimerültségi, „lebetegedési” fázis. Ezért is kell jobban vigyáznia az egészségére. Muszáj egészségesen táplálkoznia, sokat szabad levegőn lennie, rendszeresen mozognia. Máskülönben nem fogja bírni a strapát, azt a szellemi terhelést, amit szinte lehetetlenség elkerülnie.
  • A 11-es nő élete soha nem unalmas, mindig tele van izgalmas történésekkel és kalandokkal. Ha ő egy társaságba megérkezik, biztos, hogy az odavezető úton is történik vele valami olyan váratlan esemény, amit meg lehet osztani a többiekkel. Akik szívesen hallgatják, de lesznek, akik irigykednek: „Olyan jó neked, hogy veled mindig történik valami izgalmas. Bezzeg velem sose…”
  • Az eredetiség megjelenik a 11-es nő külsején is. Az öltözködésében mindig van valami szokatlan extravagancia. Remélhetőleg nem provokáló jelleggel hordja azokat a ruhákat, hanem ösztönös, belső késztetésből. Vigyáznia kell, mert van benne „polgárpukkasztó” hajlam.

Amit érdemes erősítenie:

  • A 11-es nőnek komoly segítséget jelenthet, hogy ha megtalálja saját terápiáját. Az egyik „terápiás módszer” a kellő mennyiségű és minőségű alvás. Tudomásul kell vennie, hogy nem bírja az éjszakázást, az idegei is teljesen kimerülnek. Beteg, depressziós, kezelhetetlenül feszült lesz a kialvatlanságtól. Ezért lehetőség szerint ne vállaljon éjszakai munkát! Szórakozás miatt is csak ritkán hagyhatja ki az alvást, és azt gyorsan pótolnia kell. Ettől függetlenül is mindenféle testi, lelki bajára a leghatásosabb „gyógyszer” az alvás, amit éjfél előtt meg kell kezdenie.
  • A 11-es nő egy izgalmas nő, aki hűséges, mindaddig, amíg nem érzi rabnak magát. Ha túlságosan korlátozza őt a társa, akkor viszont hirtelen, váratlanul, magyarázat nélkül szakítja meg a kapcsolatot. Neki folyamatosan cikáznia kell, mint egy villámnak. Tulajdonképpen ő egyfajta „vándorművész”, nem bírja a korlátokat és a szabályokat. Azt a bizalmat, amit a párjától kap, értékelnie kell. Élni szabad vele, de visszaélni tilos.

A 22-es típusú nő – A számmisztikában mindenki 22-es, aki 22-én született

Jellemzői:

  • A 22-es szám egy mesterszám. Ez azt jelenti, hogy nem átlagos, nem szokványos, sőt olykor botrányos. A 22-es nő nagyon erős, bátor, szuggesztív egyéniség mind megjelenésében, mind belső tulajdonságaiban. Öltözködési stílusa gyakran feltűnő. Saját stílusa van, ami biztosan nem hétköznapi.
  • A 22-es szám a Plútó bolygóval áll analógiában, és mint ilyen, a 22-es nő az archaikus nő, aki termékeny, teremtő, gyógyító, de sötét, kegyetlen és brutális. Ő az, akire azt szokták mondani, hogy ördögien szép.
  • A 22-es nőnek meg kell élnie a nőisségét, de vigyáznia kell magára. Semmit sem szabad túlzásba vinnie.
  • A 22-es nőnek hatalmas lelkiereje van, ez őt rendkívül erőssé teszi. Nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is. Hipnotikus képességekkel rendelkezik, ezért kimagasló gyógyító is válhat belőle.
  • A 22-es nőben van egy destruktív hajlam, ami akkor tud érvényre jutni, ha nem fejleszti ki a „megmentő” aspektusát. Sőt, önmaga ellen is fordulhatnak ezek a nem tudatosan uralt, elszabadult erők. Nemcsak emiatt fordul elő, hogy élete során többször „lenullázza” magát, hanem a tanulási folyamatához hozzátartozik az, hogy rendszeresen „padlót fogjon”. Ugyanakkor mindig talpra áll, sőt egyre erősebbé válik.
Milyen szerető vagy? - Ilyenek a nők


Ami túlteng benne:

  • Hajlamos végletesen megvalósítani bármit. Vagyis ha ő gyengeségnek, kiszolgáltatottságnak tartja a női szerepet, akkor képes férfiasan viselkedni, hogy elkerülje ezt. Elkezd bakancsot hordani, férfiasan öltözködni és mozogni. Olyan munkát vállal, amit nők nem szoktak, sőt nem is illik. Ezekben is sikeres és híres lesz, mert ő bármit csinál, azt maximális erőbedobással csinálja. A másik véglet, ha nagyon „nőcisre” veszi a figurát. Ekkor is eshet túlzásokba: túl erős smink, túl mély dekoltázs, túl bő szoknya, túl harsány színek, stb. Nagyon dögösen tud kinézni, csak nem biztos, hogy tisztában van vele, hogy milyen hatással van a férfiakra. Idővel rájön, hogy elég veszélyes a „játék”, amit űz. Ezt a férfiak és a nők is félreérthetik. A nők gyakran vetélytársat látnak a 22-es nőben. Ezért jó, ha megtanulja, elsajátítja a sminkelés, az öltözködés finomabb módját.
  • Mindig tele van nagyra törő tervekkel, ezek olykor illuzórikusak is lehetnek, de fontosak, és generátorként működnek az életében.

Amit érdemes erősítenie:

  • A 22-es nő úgy működik, mint egy sebész: feltárja és kiveszi a „beteg testrészt”. Erre képes önmagával kapcsolatban is, és bárki mással kapcsolatban is. Nő létére kíméletlen a szó minden értelmében.
  • A 22-es nőben van egy fajta tabuellnesség, arrogancia. Ő a mélyreható változások, a régi rendszerek lebontásának híve. Nem tisztel senkit és semmit, ha megújulásról van szó. Úgy működik, mint a gőzborotva. De vigyáznia kell, mert ezáltal félelmetessé válhat mások szemében. Mivel ő nem fél, ezért keményen kimondja, amit gondol.
  • 2+2=4, vagyis a 22-es mesterszám alapszáma a 4-es. Ezek a tulajdonságok is benne rejlenek a 22-esben, csak tudatosítania kell, és máris segítségére lesznek, hogy egy élhetőbb, normálisabb élete legyen. A 4-es szám jellemzői: kiegyensúlyozott, precíz, megbízható, stabil, komoly, szigorú, gyakorlatias. Ezekre mind szüksége van a 22-esnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top