Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp február 22-től

Minden, amit mondasz, felhasználható lesz ellened a szerelemben. Valahogy ilyesformán foglalhatjuk össze a hétvégénket. Most könnyen kiderülhet, hogy a párunk jobban figyel ránk, mint gondoltuk, és hónapokkal, évekkel korábbi – meggondolatlan – kijelentéseinket ismétli vissza. Szerencsére a rosszindulaton most a szeretet győz, és a félelmeket is a szeretet erejével oszlathatjuk el.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Azt is mondhatjuk, hogy a hétvégéd kissé magányosan indul. Pénteken és szombaton úgy érzed, hogy a szerelmed magára hagyott, és túl sokat van elfoglalva másokkal, túl sokat foglalkozik a barátaival. Szombat estére azonban enyhül benned ez a hiányérzet, hiszen olyan közös programot kezdtek tervezgetni, amire már régóta vágytok mindketten. A hétvége utolsó napja már kifejezetten jó hangulatú lesz. Érdemes szombaton buliznotok a szerelmeddel (még akkor is, ha neki ehhez eleinte nem lesz kedve), mert a közös szórakozás segít elsimítani a félreértéseket.

Ha csak keresed a szerelmet: Egész hétvégén dúdolgatsz, és nem is érted, hogy mitől vagy ilyen jókedvű. Különösen azért nem, mert pénteken még rád törhet a kétségbeesés, hogy talán már sohasem találsz párt. Szerencsére szombatra oldódnak a görcseid, amihez az is hozzájárul, hogy a szombat esti buli egyik sztárja te leszel.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Igen nagy leckét kell elsajátítanotok ezen a hétvégén. A Bikáknak és kedvesüknek most azt kell megtanulniuk, hogy hogyan lehet félretenniük a kicsinyes gondokat, hogyan lehet felülemelkedni az apróságokon, és hogyan lehet mindezek ellenére fenntartani a szerelmet a kapcsolatban. Napok, hetek óta támadnak rátok a megszokás és az unalom szörnyei, itt az ideje kivédenetek ezeket a támadásokat. Ez a február közepi hétvége épp megfelelő ahhoz, hogy megmutassátok egymásnak: milyen mély érzelmeket tápláltok egymás iránt. Ne hagyjátok, hogy unalomba fulladjon ez a hétvége (is).

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje túllépni a jól bevált szingli nyűgökön. Ha hiszel magadban, és ha hiszel abban, hogy megérdemled a szerelmet, az nemsokára rád is találhat. Most ahelyett, hogy a szerelem keresésére indulsz, szánj időt önmagadra: azt nézd meg, hogy milyen megrögzött tévhiteden kellene változtatnod.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy pillanatnyi megtorpanás vár rád a hétvégén. Úgy érzed majd, hogy valaki átnyúl a fejed fölött, és kiveszi a kezedből az irányítást. Ez eleinte igencsak frusztrálni fog, még az is lehet, hogy belemész egy kicsinyes hatalmi harcba, de nemsokára rá kell jönnöd: ahogy elengedted az irányítást, elkezdenek a dolgok jó úton haladni. Ne értsd félre, nem az volt a baj, hogy te irányítottál. Egész egyszerűen csak az a helyzet, hogy most a párodnak (és a környezetednek) szélesebb a látóköre a tiédnél, és ő(k) sokkal jobb irányba tereli(k) az életedet, mint te magad. Fogadd el, hogy ezen a hétvégén nem te szervezed az eseményeket.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd, hogy az események sodorjanak, engedd, hogy spontán helyzetek vezessenek ezen a hétvégén. Ha ellenkezel, akkor is váratlan fordulatok terelgetnek a helyes irányba, csak akkor tele leszel frusztrációval. Sokkal egyszerűbb a helyzet, ha hátradőlsz, és hagyod, hogy a látszólagos véletlenek vezessenek. Nyugi, nemsokára meglátod majd minden esemény értelmét.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindkettőtöknek törődésre van szükségetek, de nemcsak ez lesz a közös bennetek a hétvégén. Például mindkettőtöknek te adhatod meg a legtöbb odafigyelést és gondoskodást. Igen, még önmagadnak is. Nem érdemes tehát arra várnod, hogy a szerelmed kezdeményezze a romantikus programokat a hétvégén. Neked kell a programszervezőnek lenned (megint), de most figyelj oda arra, hogy a lehető legtöbbet legyetek kettesben. Remek program lenne egy wellnesshétvége vagy egy termálfürdő-látogatás. Szombaton pedig romantikus vacsorával alapozhatjátok meg az este intim és erotikus hangulatát.

Ha csak keresed a szerelmet: Ez a hétvége az elcsendesedés, a befelé figyelés ideje. Ne most menj el a legharsányabb bulikba, mert egyáltalán nem biztos, hogy jól fogod érezni magadat bennük. Ezek helyett inkább csinálj otthoni programokat. Az sem baj, ha a hétvége nagy részét egyedül töltöd, és az sem, ha a csak a legjobb barátnőiddel vagy hajlandó most találkozni, hiszen tagadhatatlanul lesz benned egy kis mizantrópia.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek szívesen vannak veletek, és szívesen játszanak közvetítőt köztetek. Vasárnap reggel szinte lehetetlen lesz őket kitiltani a szülői hálóból, ami okozhat némi bonyodalmat, ha ti épp akkor kerültök erotikus hangulatba. Ha még nincsenek gyerekeitek, akkor is fel kell készülnötök egy csomó rokoni kíváncsiskodásra. A „mikor jönnek az unokák?” kérdést például többször megkaphatjátok, és hát nem biztos, hogy minden egyes alkalommal mindkettőtöknek sikerül jó képet vágnia hozzá. Ne felejtsd el, ezen a hétvégén a szokásosnál is fontosabbak lesznek az intim pillanatok köztetek.

Ha csak keresed a szerelmet: A környezetedben egyre több jóakaród áll kerítőnőnek. Mintha mindenki ismerne egy számodra megfelelő partnert… Csak rajtad múlik, hogy részt veszel-e ebben a játékban. Azt nem állíthatjuk, hogy minden mások által szervezett randid rosszul sül el, de csak azoknak az ajánlásaira érdemes igazán hallgatnod, akik a legféltettebb titkaidat is ismerik.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje megemelned a párkapcsolati mércédet. Nem, most kivételesen nem arra gondolok, hogy a párodat késztesd arra, hogy minél magasabb léceket ugorjon át. Ehelyett téged kérlek, hogy önmagad elé állíts nagyobb követelményeket. Sokkal többet tudsz adni a szerelmednek (és önmagadnak is), mint amennyit mostanában adni mersz. Nem akarsz csalódást okozni sem neki, sem magadnak, ezért nem mersz igazán nagy kihívásokat felvállalni. Pedig a kapcsolatotoknak és mindkettőtöknek jót tenne, ha javítanál az önértékeléseden és magasabbra helyeznéd a képzeletbeli lécet azzal, hogy nagyobb elvárásokat fogalmazol meg önmagaddal szemben is.

Ha csak keresed a szerelmet: Erős lesz a kísértés a hétvégén, hogy engedj olyasvalaki udvarlásának, akinek eddig mindig tudtál nemet mondani. Most azonban már kezded azt érezni, hogy ő is elég jó lesz neked. Ne add fel az álmaidat! Ne érd be kevesebbel, mint a szerelem. Nem kell csak azért belemenned egy kapcsolatba, mert valaki épp kéznél van. Gondolj bele, milyen közös jövő vár egy ilyen „romantikus” indítás után rátok.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Néha elgondolkozol azon, hogy mások biztosan jobban csinálják. Hajlamos vagy azt hinni, hogy az utcán látott járókelők biztosan boldogabbak, és biztosan jobb kapcsolatban élnek, mint ti. Teljesen felesleges ilyen butaságokon agyalnod, hiszen minden kapcsolat más és más. Ezt most a saját bőrödön meg is tapasztalhatod: egy barátnőd segítséget kér tőled, és rá kell jönnöd, hogy amit az ő kapcsolatáról gondoltál, az nem felel meg a valóságnak. Sőt! Még arra is rájöhetsz, hogy te sokkal jobban választottál párt, mint ahogyan azt eddig gondoltad. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy felidézzétek, mit szerettetek meg egymásban annak idején.

Ha csak keresed a szerelmet: Segítő szándékkal közelítesz valakihez, de könnyedén megkaphatod a kérdést: „Mégis milyen jogon beszélsz bele, ha még csak pasid sincs?!” Ne sértődj meg ezen a kérdésen, hiszen valójában nem téged akarnak megbántani vele, sokkal inkább a bizonyosságot keresi a kérdező abban, hogy te is tudsz hasznos tanácsot adni. Hidd el, ezen a hétvégén önmagadnak is tudnál hasznos ismerkedési tanácsokat megfogalmazni.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Ugye, tudod, mire gondolok, ha azt mondom: pozitív változás előtt állsz. A Skorpiók már régóta készülnek erre a pozitív családi változásra, amely minden nappal egyre közelebb kerül hozzájuk. Itt az ideje, hogy a szerelmeddel újabb lépéseket tegyetek a vágyott pozitív céljaitok felé. Haladjatok együtt, kézen fogva ezen a képzeletbeli úton, mert ha te előreszaladsz, vagy ha úgy érzed, hogy ő hagyott le, akkor könnyedén kialakulhat a veszekedés. A veszekedés helyett azonban most már az örömre, és a vágyott változás megszervezésére kellene koncentrálnotok. Ne felejtsd el, most minden veszekedésetek sokszoros erővel hat.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell már sokat várnod arra, hogy rád találjon a nagy Ő. Pontosabban arra, hogy te találj őrá. Hiszen nagyon valószínű, hogy te leszel az, aki kiszúrja őt (talán már ezen a hétvégén). Intézd úgy a dolgokat, hogy ő azt higgye, ő szemelt ki téged. Hidd el, nem kell bonyolítani a helyzetet, nehogy rögtön az elején rájöjjön, mennyire rámenős vagy.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje felmérnetek a lehetőségeiteket! Most lazább hétvégéd van, amikor szívesen gondolkodsz előre, és amikor egy kicsit több időd jut a lazításra. Ezt az időt úgyis különböző eszmefuttatások végiggondolásával töltenéd, miért ne gondolkodnál kettőtökről? A szerelmed is jobban hajlik a közös jövőtök megtervezésére, mint máskor. Figyelem, a csillagok nem a „beszélnünk kell a jövőről!” típusú mondatoknak kedveznek, sokkal inkább a közös álmodozásnak. Itt az ideje, hogy elmeséld a szerelmednek, hogy hogyan látod a család életét egy év vagy egy évtized múlva. Ez a közös álmodozás jót tesz mindkettőtök lelkének.

Ha csak keresed a szerelmet:
Vedd észre a lehetőségeidet! Vedd észre, hogy ki az a környezetedben, aki nagyon szeretné, hogy felfigyelj rá. Nem tudod, ki lehet ő? Semmi baj, kérdezd meg a barátnőidet (különösen a munkahelyi barátnőidet), és rájössz, hogy ki az, aki szívesen elcsavarná a fejedet. Talán ideje lenne szabad jelzést adni neki, és talán máris rátok találna a boldogság.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Hadd menjen a régi, és hadd jöjjön az új! Ez a hétvége alkalmas arra, hogy megszabaduljatok mindentől, amit rossznak gondoltok a kapcsolatotokban. Most nyugodtan engedjétek el az összes feszültséget, és mindenféle egymással kapcsolatos neheztelést. (Néhány Bak számára ez talán azt is jelenti, hogy magát a kapcsolatot kellene szeretettel elengedniük.) Ha így tesztek, az mindkettőtök közérzetét nagyban javítja. Jobb közérzettel pedig nemcsak egymáshoz tudtok majd nagyobb odafigyeléssel fordulni, de családként is jobban működtök majd. A gyerekeitek például sokkal nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek, ha látják, mennyire megkönnyebbültetek mindketten.

Ha csak keresed a szerelmet: A megtisztulás időszaka lesz a hétvége a számodra. Nemsokára megérkezik az életedbe egy új kapcsolat, de mielőtt ez megtörténne, érdemes szeretettel elengedned az összes exed emlékét. Ebben egy egyszerű gyakorlat lehet a segítségedre: idézd fel az arcukat, öleld meg őket képzeletben, és mondd nekik: „Szeretettel elengedlek és megbocsátok neked!”

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kevés nehézség, egy csipetnyi nézeteltérés és rengeteg nevetés fűszerezi a hétvégéteket. Persze a nevetés csak akkor, ha nem hagyjátok, hogy az átmeneti nehézségek közétek álljanak. Ha úgy érzed, hogy nem tudod eldönteni, mit szeretne a párod, vagy ha úgy tűnik, hogy teljesen érthetetlen dolgokat tesz vagy mond, hallgass a belső hangodra. A megérzéseid segítenek felismerni, hogy milyen gondolatok cikáznak a fejében. Persze nem leszel gondolatolvasó a hétvégén, tehát helyesen teszed, ha egyezteted vele az elképzeléseidet, és ha rákérdezel az érzéseire. Ahelyett, hogy a negatív helyzetekre koncentrálnátok, most mindketten fókuszáljatok egymás erősségeire.

Ha csak keresed a szerelmet: Az ösztöneid jó irányba vezetnek! Szombaton azt érzed majd, hogy valami mást szeretnél csinálni, mint amit szoktál. Másfajta programokra vágysz, és ez nem véletlen. Az új programokon újfajta emberekkel ismerkedhetsz össze, és új irányokba vezetheted a sorsodat. Kell ennél több egy hétvégére?

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mérhetetlen mennyiségű szeretet és szerelem van benned, de nem biztos, hogy most ezt jól mutatod ki. Könnyen lehet, hogy nem a szerelmed szeretetigényéhez szabod a gesztusaidat, és könnyen lehet, hogy ő nem érti a metakommunikációdat. Az egyik pillanatban úgy érezheti, hogy nem szereted, a másikban pedig megfojtod a szereteteddel. A legjobb az lenne, ha most az ő igényeihez igazítanátok a hétvégi programot, és ha végig figyelnél arra, hogy a számára legmegfelelőbb módon mutasd ki a szeretetedet. Lehet, hogy ez érintéseket jelent, lehet, hogy szavakat, lehet, hogy együtt töltött időt, vagy másfajta gondoskodást.

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan elgondolkozol azon, hogy szükséged lenne valamilyen szakértő segítségre a párkeresésben. Nem kerítőnőre gondolsz, inkább pszichológusra, angyalterapeutára, asztrológusra, jósra… Érzéseid szerint most a spirituális segítők tudására lenne szükséged. Talán az lenne a legjobb, ha a barátnőidtől azt kérnéd a születésnapodra, hogy fizessenek be egy tanácsadásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top