Ezo

Nagy egészséghoroszkóp 2013-ra

2013-ban lesznek, akiknek csak a szokásos, évszaknak megfelelő járványoktól kell megvédeniük magukat, lesznek, akiknek régi nyavalyáik újulhatnak ki, és lesznek, akik a gyermekvállalás témában kerülnek döntéshelyzetbe. Most lássuk, ki mire ügyeljen 2013-ban!

KOS

Nagy egészséghoroszkóp 2013-raEgészségügyi szempontból a február és az október ígérkezik a legrázósabbnak. Mindkét hónapban a meghűlés és/vagy a fertőzések jelentik a veszélyforrást. A megelőzés rendkívül egyszerű: az időjárásnak megfelelő öltözet és a szükséges higiéniai óvintézkedések. Születésnapjuk tájékán remek erőben lesznek. Ekkor viszont sérülések, ostoba balesetek okozhatnak bajt. Mivel a Kos jelében lesz egyszerre négy bolygó, a Kosok hajlamosak lesznek a szokásosnál is meggondolatlanabbul viselkedni. Az Uránusz csak az év második felében fog segíteni nekik abban, hogy lassítsanak, és mindig éberen reagáljanak.
A számmisztika leleplez…

BIKA

Nagy egészséghoroszkóp 2013-ra2013 tavaszán valami kellemetlen járvány ütheti fel a fejét. Ez egy új, eddig ismeretlen vírus lehet. A Bikák ezt csak egy módon kerülhetik el: ne menjenek olyan helyre, ahol sok ember van összezárva, túl közel egymáshoz! Születésnapjuk környékén remek formában lesznek, ugyanis két bolygó is energetizálja őket egyszerre: a Nap és a Mars. Ekkor minden fertőzés szabályosan lepattan róluk. Nyáron csak a túl erős napfénytől kell védeniük magukat, máskülönben kenegethetik az égéseiket. Ősszel a hízás, télen a felfázás jelent veszélyt. Ezek sem súlyosak, csak kellemetlenek. Megéri a megelőzésre koncentrálniuk.
A számmisztika leleplez…

IKREK

Nagy egészséghoroszkóp 2013-ra2013 első hónapja az év végi hajrá miatt betegeskedéssel indulhat, ez azonban nem komoly. Az Ikrek gyorsan leküzdhetik ezt, ha pár napot pihennek. Februártól ismét szárnyalni fognak. Szinte egész évben a hormonháztartásukra kell ügyelniük, kortól függ, hogy ez pontosan mit jelent. Tájékozódjanak, és keressenek alternatív kúrákat! Nyár elején óvatosnak kell lenniük az édességekkel. Úgy tűnik, hogy most minden sokkal jobban fogja hizlalni őket, mint korábban. Szerencsére nyár derekától ez már nem veszélyezteti karcsú alakjukat. Az év utolsó negyedévében fagyizás helyett inkább teázzanak és egyenek forró leveseket!
A számmisztika leleplez…

RÁK

Nagy egészséghoroszkóp 2013-ra2013 nem indul túl fényesen a Rákok számára. A szokásosnál is rosszabbul fogják viselni a hideget és a huzatos helyeket. Egyetlen dolgot tehetnek: amint kellemetlenné válik a közérzetük, menjenek el onnan! Nem kényeskedés, ha az egészségük megőrzése a tét. A születésnapjuktól szuper passzban lesznek. Erősnek, szerencsésnek és áldottnak fogják érezni magukat. A nőknek ez utóbbit szó szerint kell érteniük. Vagyis ha szeretnének gyermeket, akkor mindent bele, de ha a babavállalás nem aktuális, tegyenek meg minden óvintézkedést! Ne feledjék, hogy ebben a témában is olcsóbb és fájdalommentesebb a megelőzés!
A számmisztika leleplez…

OROSZLÁN

Nagy egészséghoroszkóp 2013-raAzok az Oroszlánok, akik halogatnak valamilyen orvosi beavatkozást, februárban nem kerülhetik el. Okosan teszik, ha önként rászánják magukat, máskülönben nagyobb lesz a baj, és azonnali beavatkozásra lesz szükség. Ez különösen igaz, ha a fogukról van szó. Semmi pénzt ne sajnáljanak erre! Szeptemberben és október első felében ki fognak csattani az egészségtől. Nem kell mást tenniük, mint hogy vigyáznak magukra! Szembe fog jönni egy új táplálékkiegészítő. Mielőtt beleszeretnek, és elkezdik szedni, járjanak utána, hogy valóban teljesen természetes anyagból állnak! Csak ebben az esetben hasznos.
A számmisztika leleplez…

SZŰZ

Nagy egészséghoroszkóp 2013-raA Szűz-szülöttek nagyon vigyáznak az egészségükre: tudatosan étkeznek, mindig megfelelően öltöznek, és szigorúan betartják a higiéniai szabályokat. Ennek ellenére 2013 eleje nyűgösen indulhat a számukra. Ez nem betegség, inkább a kimerültség számlájára írható. Az ellenszer csupán annyi, hogy este korán feküdjenek le, és hétvégén pihenjenek sokat! Ha kialusszák magukat, minden vírus le fog pattanni róluk. Egész évben érdemes nyers gyümölcsöket és zöldségeket enniük. Ez különösen ősszel lesz komoly védelem. Ekkor a családban lehet beteg, akinek az ápolása során elkerülhetetlen, hogy közel legyenek a betegséghez.
A számmisztika leleplez…


MÉRLEG

Nagy egészséghoroszkóp 2013-ra2013 februárjában egy makacs vírus okozhat gondot a Mérlegeknek. Ha nem sikerül elkerülniük a fertőzést, akkor tartsák be az orvos utasításait: maradjanak ágyban, igyanak sok folyadékot, és szedjék végig a felírt gyógyszert, csak ebben az esetben fognak tökéletesen meggyógyulni. Nyáron az utakon kell óvatosnak lenniük. Sajnos nem elég, ha ők elővigyázatosak, ahhoz, hogy mások hibáit korrigálhassák, ébernek kell lenniük. Ősszel az emésztésükkel lehet probléma. Vegyenek komolyan minden apró jelet: puffadást, hasmenést, székrekedést stb., és minél előbb járjanak utána! Így megelőzhető a baj.
A számmisztika leleplez…

SKORPIÓ

Nagy egészséghoroszkóp 2013-raTavaly októberben Szaturnusz belépett a Skorpió jelébe. 2013 első fél évében ennek hatására egy régi, elhanyagolt, félbehagyott kúra miatt kiújulhat egy már gyógyultnak hitt betegség. A tünetek ismétlődnek, sőt felerősödnek. Ez a gyógyulás első fázisa, de ne áltassák magukat azzal, hogy magától kigyógyulnak. Szerencséjük, hogy a Skorpió a regeneráció jegye, így nem kérdés a gyógyulás. A kérdés csak az, hogy mikor. Mivel Szaturnusz Kronosz, az Idő ura, a Szaturnusz mozgását vizsgálva az látszik, hogy júliustól egyre jobban lesznek. Csak ne bízzák el magukat, és ne hagyják abba, amit elkezdtek!
A számmisztika leleplez…

NYILAS

Nagy egészséghoroszkóp 2013-raA Nyilasok számára jól indul 2013, de csak akkor, ha el tudják kerülni a baleseteket. A veszély nemcsak az utakon, hanem otthon is leselkedik rájuk. Figyeljenek oda minden mozdulatra! Mindig legyenek jelen, ne kalandozzanak el gondolatban, ezzel elkerülhetik azt, hogy megsérüljenek. Nyáron vízparton és minden vízzel kapcsolatos helyen vigyázzanak magukra! Lehetőleg ne igyanak bele, mert alattomos kórokozók juthatnak a beleikbe! Ősztől csak a hideg okozhat gondot. Vegyék észre, ha bármijük fázik, és gyorsan tegyenek ellene! Nem ciki felöltözni, vagy elmenni egy huzatos helyről. Ez jobb, mint meghűlni.
A számmisztika leleplez…

BAK

Nagy egészséghoroszkóp 2013-raAttól függően, hogy milyen korúak, a Bakok régi nyavalyákkal küzdhetnek 2013 első fél évében. Nem lesz túl kellemes azzal szembesülni, hogy nincsenek túl a dolgon. Tudniuk kell, hogy ez nem büntetés, inkább figyelmeztetés, hogy járjanak a dolog végére. A bolygók azt jósolják, hogy nyártól minden pozitív irányba mozdul el. Innentől a hízásra kell vigyázniuk. Az édes, a zsíros és a magas szénhidráttartalmú ételek okozzák a legnagyobb kísértést és a legsúlyosabb következményeket. Szó szerint és átvitt értelemben is súlyos a helyzet. Ha nem akarnak 2014-ben fogyókúrázni, akkor legyenek fegyelmezettek!
A számmisztika leleplez…

VÍZÖNTŐ

Nagy egészséghoroszkóp 2013-raÉv elején minden jól indul a Vízöntők egészsége terén. Tavasszal több balesetveszélyes konstelláció figyelmezteti őket a mondásra: „Lassan járj, tovább érsz!” Mindig minden helyzetben tartsák be a sebességkorlátokat! Ez elegendő lesz ahhoz, hogy a legrosszabbat elkerüljék. Nyáron csak a túlzások okozhatnak gondot, például a túl sok fagyi vagy jégkása. Késő ősszel az immunrendszerüket kell megerősíteniük, hogy ki tudják védeni a téli nyavalyákat. Az elegendő alvás mellett elengedhetetlen minél több vitamint enniük, de ne tabletták, hanem gyümölcsök és zöldségek formájában, pl. frissen préselt levekkel.
A számmisztika leleplez…

HALAK

Nagy egészséghoroszkóp 2013-raA Halak-szülöttek hajlamosak mindenféle fertőzést begyűjteni, 2013 első fél évében  erre ügyelniük kell. Védjék magukat mindenféle józan módon! Ha ezt átvészelik, akkor megnyugodhatnak, mert a második fél évben minden sokkal kedvezőbben fog alakulni. Egyetlen dolog okozhat majd fejtörést: a babavállalás. Ha szeretnének gyermeket, akkor most megfoganhat a várva várt utód. Amennyiben még nem, vagy már nem tervezik a gyereket, legyenek elővigyázatosak. 2013 a nagy bébibumm éve lesz, sok baba fog megfoganni és megszületni. A termékeny Halak is jó eséllyel indulnak ebben. Kérdés, hogy mik a vágyaik.
A számmisztika leleplez…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top