Ezo

Hétvégi horoszkóp november 30-tól

A bizonytalanságnak vége, kezdődik a határozottság korszaka. Ha eddig nem tudtad, mit szeretnél a párkapcsolatodban, azt most még eldöntheted. A bizonytalankodók helyett nemsokára a csillagok hoznak döntést, ezért érdemes most számba venni a lehetőségeidet. Ha csak keresed a társadat, ez a hétvége az álmodozás és a szerelem spirituális megteremtésének ideje lesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Magányra és visszavonultságra van szükségetek ezen a hétvégén. Most a szerelmed is csak arra vágyik, hogy kettesben legyetek. A legjobb az lenne, ha a gyerekeket a nagyszülőkre bízhatnátok, és egy egész estét no meg az éjszakát kettesben tölthetnétek. Most van mondanivalótok egymásnak, és a közös beszélgetések, a nagy hallgatások, az ágyban elköltött reggelik, valamint a szerelmeskedések segítenek benneteket abban, hogy ismét egymásra találjatok lelkileg és testileg egyaránt.

Ha csak keresed a szerelmet: Páratlannak és egyedülállónak érzed magadat, a szavak valamennyi értelmében. A hétvégén megfogalmazódik benned a gondolat, hogy talán azért vagy egyedül, mert túl jó vagy az eddigi pasiknak, akikkel jártál. Úgy érzed azért vagy egyedülálló, mert egyedülállóan érdekes személyiség vagy. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne látnád a hibáidat, de végre látni kezded az értékeidet is!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Ott, ahol elfogynak a szavak, még mindig beszélnek az érzések, az érzelmek, a szemek és a gesztusok. Ezt jó, ha a hétvégén észben tartod, mert a párod most nem igazán akar beszélni arról, amit érez. Most maximálisan egyetért a viccbeli székely öregemberrel: „Mondtam, hogy szeretlek, ha változás lesz, értesítelek.” Neked azonban beszélned kellene vele, hallanod kellene az érzései felől. Figyeld meg a gesztusait, figyeld meg a nézését, hangolódj az érzéseire, és figyeld meg, hogy hogyan alszotok együtt. Az alvópózok sohasem hazudnak egy kapcsolatról.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyre hosszabb és hosszabb idő telik el két kapcsolatod között?
Ez a jelenség azzal magyarázható, hogy egyre igényesebb és igényesebb leszel. Most már nem éred be azzal, ha ímmel-ámmal szeretnek, vagy ha csak úgy elvagytok egymás mellett. Ezen a hétvégén az igazi, nagy szerelemre, a tökéletes nagy Ő-re vágynak a szingli Bikák.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A csillagok arra hívják fel a figyelmedet, hogy itt az ideje számba venni a jeleket, amelyek a kapcsolatotokról árulkodnak. Ha kell, akkor ülj le egy papírral és jegyzetelj, de az is elég, ha fejben végzel számadást: mi minden szól a kapcsolatotok mellett, és mi minden szól ellene. Ez a lista azért szükséges, hogy jobban láss! Véletlenül sem arról van szó, hogy a szakításon kellene gondolkodnod. Egyszerűen csak azt szeretnék a csillagok, ha tisztábban látnád a viszonyotok értékeit és azokat a pontokat, amelyeken érdemes javítani.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akarj görcsösen ismerkedni, mert ennek ezen a hétvégén semmiképp sem lesz jó vége. Egyrészt a görcsösségeddel elijesztheted a jó fej és kedves srácokat. Másrészt, akit nem ijesztesz el, azokról könnyen kiderülhet, hogy még nálad is görcsösebbek. Ennek pedig a kapcsolaton belüli kölcsönös terápia és nem a kölcsönös boldogság lesz a vége.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Új érzésekre, új szenvedélyre, új szerelemre van szükséged, és ezt te is érzed. Most a párodon múlik minden. Ha ő megérzi, hogy neked több figyelemre és gyengédségre van szükséged, akkor kettőtök kapcsolatában nyílhat új fejezet. Ha azonban ő nem akar megújulni, akkor nemsokára beférkőzhet a kapcsolatotokba egy harmadik. Ezen a hétvégén még megbeszélhetitek hogy hogyan és mit kellene változtatni, felfrissíteni a kapcsolatotokban, hogy mindketten izgalmasnak és szenvedélyesnek találjátok azt. Érdemes felidéznetek, hogy milyenek is voltak a mézesheteitek!

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelem van a láthatáron! Tudom, most az a kérdés merül fel benned, hogy ismered-e őt? Vajon ő az a fiú, akit kiszemeltem a héten? Nos a csillagok szerint egy teljesen új fiú lép be az életedbe, és ha kész vagy rá lelkileg, akkor egy elsöprő erejű szerelemre számíthatsz. Ha nem vagy rá kész, akkor egy kisebb kalandra. De ha teljesen zárkózott vagy, és az exed miatt keseregsz, akkor sajnos észre sem veszed ezt a lehetőséget.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Az Oroszlánokat semmi sem tudja úgy letörni a hétvégén, mint az unalom. Most játékosságra, változatosságra, mókára és kacagásra vágysz. A legjobb az lenne, ha valamilyen aktív randin vennétek részt együtt: menjetek teniszezni, termálfürdőbe, falat mászni, vagy egyszerűen csak kiránduljatok az ország egy távoli pontjára. A lényeg, hogy most hétvégén csupa olyasmit tegyetek, amikre a szürke hétköznapokban sem időtök, sem lehetőségetek nincs. A pénz miatt sem kell aggódnotok, valamelyikőtök zsebébe váratlan összegek juthatnak.

Ha csak keresed a szerelmet:
Igazán fel kell kötniük a gatyájukat azoknak a srácoknak, akik a szingli Oroszlánokat akarják meghódítani. Ezen a hétvégén kizárólag az aktív és pörgős pasik jönnek be neked. Ha valaki randira hív, akkor azt várod tőle, hogy szokatlan programot találjon ki, az unalmas mozi, vacsora, beszélgetés háromszögben biztosan elvéreznek majd a jelöltek. Igazad van, a te királynői egyéniségedhez egy királyi pasira van szükség.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Csillogó szemekkel várjátok a hétvégét mindketten. Száz ötletetek van arra nézvést, hogy mit fogtok csinálni ez alatt a két (vagy ha szombaton dolgoztok, akkor egy) nap alatt. A száz ötlet megvalósítására egy hét is kevés lenne, ezért okosan kell válogatnotok. Most bátran hagyd a programválasztást és a szervezés oroszlánrészét a párodra. Ő ugyanis boldogan vállalja fel ezt a szerepet magára. Örül neki, ha végre szórakoztathat egy kicsit, és ha végre kimutathatja, mennyire szeret téged. Akár dolgoztok szombaton, akár nem, a szombat este legyen a romantikáé, és egy olyan programé, amire már évek óta nem volt időtök!

Ha csak keresed a szerelmet: Meglátni és megszeretni, egy pillanat műve lesz azt a fiút, akibe szó szerint belehabarodsz a hétvégén. Kamaszosan lángolsz, mindenféle ésszerűség nélkül. Igen, tudom, hogy ilyen az igazi szerelem. De ugye tudod, hogy nem vihetsz haza bemutatni egy nálad fiatalabb, piercinges, tetkós, bőrdzsekis, motoros rossz fiút? No jó, lehet, hogy ennyire nem is rossz a helyzet, de azért várj néhány napot, mielőtt bejelentenéd a családodnak, hogy szerelmes vagy!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A biztonság lesz a hétvégéd kulcsszava. Most mindennél fontosabb számodra, hogy biztonságban érezhesd magadat. A párodtól azt várod, hogy, testőrként lépjen fel melletted, és védjen meg a külvilágtól. Kissé talán fárasztó volt a heted, hogy úgy érzed, szükséged van a kedvesed erős és védelmező karjára. Szerencsére vasárnap estére már jóval nyitottabb leszel. Addigra érdemes rokonlátogatásokat szervezni, de addig inkább legyetek kettesben, és töltsétek az időt összebújva a meleg szobában egy bögre forralt borral. Apropó, bor: ha szombaton bulizni mentek, a párod egy kicsit jobban felönthet a garatra, mint ahogyan azt szeretnéd.
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Férfias, nyugodt, csendes, de határozott – tulajdonképpen a múlt századi lányregények főhősei lennének ideális társaid ezen a hétvégén. Most a nagy dumás fiúk jobb, ha elkerülnek, hiszen velük csak játszadozol. A túl macsós srácokat észre sem veszed, de a csendes és határozott pasikon azonnal megakad a szemed. Még az is lehet, hogy pont ezen a hétvégén ismerkedsz meg a nagy ő-vel. Úgy értem, a halk szavú, de erős akaratú nagy Ő-vel.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Ne hagyd, hogy a múltad, a múltja, vagy akár a közös múltatok elrontsa a hétvégét. Úgy tűnik, hogy a kapcsolatotok egén gyülekező viharfelhők a múltból származnak, és valami olyasmihez köthetőek, amin egyikőtök sem tudott eddig túllépni. Itt lenne az ideje annak, hogy végleg elássátok a csatabárdot, és végleg letegyétek a voksot egymás mellett! Bármilyen furcsa is, kettőtök között a tökéletes összhangot egy (újabb) gyermek teremthetné meg, ezért érdemes lenne elgondolkodnotok azon, hogy el kéne indítanotok a babaprojektet.

Ha csak keresed a szerelmet: Felejtsd el az exeidet! Annyira benne élnek a fejedben, annyit gondolsz rájuk, hogy ezzel akadályozod meg az újabb kapcsolataid megszületését. Ha minden idegszálad az exedre koncentrál, akkor nem csoda, hogy nem veszed észre, kik próbálják meg felhívni magukra a figyelmedet. Ez a hétvége alkalmas lesz arra, hogy megrázd magadat, és teljesen új fejezetet nyiss az életedben.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Még mindig vannak ismeretlen, felfedezésre váró oldalai a párodnak. Mindegy, hány éve vagytok együtt, mindegy, milyen jól ismered, ezen a hétvégén újabb tulajdonságait fedezed fel, amelyek eddig rejtve voltak előled. Nem kell aggódnod, ezek alapvetően szimpatikus vonások. Úgy is mondhatjuk: azt ismered fel, hogy sokkal aranyosabb és sokkal szeretetreméltóbb emberrel élsz együtt, mint azt gondoltad. A szerelmed szombat este a kisfiús oldalát mutatja, vasárnap viszont hős lovagként áll ki melletted egy ügyben. Érdemes lenne a vasárnap estét kettesben töltenetek!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akard siettetni a dolgokat! Ne akard siettetni az ismerkedést! Valakivel elkezdett kialakulni közöttetek a vonzalom, de valószínűleg túl lassúnak találod a tempót. Pedig az ő tempója ilyen lassú. Neki szüksége van arra, hogy alaposabban megismerjen téged. Te viszont inkább kapkodnál és rohannál előre, hogy minél előbb kiderüljön, mi lehet kettőtök között. Ha meg tudsz nyugodni, akkor sokféle kapcsolat lehet köztetek, ha azonban ilyen kapkodós maradsz, előbb-utóbb elijeszted őt.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége minden bizonnyal legtöbbet elhangzó mondatai azok lesznek, amelyeket úgy kezdesz el: „Már megint…”, esetleg játszanak még a „Nem megmondtam…” és a „Miért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül?” típusú mondatok is. Persze közben mindketten pontosan tudjátok, hogy valójában együtt vagytok boldogok, és mindennek így kellett lennie. Most valahogy mégis jó ilyen, „Mi lett volna, ha” típusú mondatokkal dobálódzni. Persze közben pontosan tudjátok, hogy semmi pénzért nem cserélnétek le egymást. De ennyi kis zsörtölődésre szükségetek van.

Ha csak keresed a szerelmet: Megint visszatér az életedbe valaki, akivel egy ideje már se veled, se nélküled viszonyban vagy. A szíved azt diktálja, hogy engedj neki, és kapjon még egy esélyt. Az eszed azonban menekülőre fogná, és végleg megszakítana vele minden kapcsolatot. Gondolj bele: hányadik utolsó esélyéről beszélünk már? Nagyon valószínű, hogy az eszednek van igaza, és itt lenne az ideje annak, hogy mindketten továbblépjetek egy boldogabb kapcsolat felé – valaki mással természetesen.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Több van köztetek egy egyszerű szerelemnél, és ezt most kezdik el megérteni a barátaitok. Készülj fel rá, hogy a hétvégén a barátnőidtől kapsz néhány keresztkérdést, amelyek miatt könnyedén tűnhetnek majd úgy, mintha ők a párodat fúrnák. Valójában arra kíváncsiak, hogy valóban akkora-e köztetek az összhang, mint azt mutatjátok. Ráadásul ők is hasonló szerelemre, hasonló kapcsolatra vágynak, mint a tiétek. Ha megválaszoltad minden kérdésüket, nyugodtan mondd el nekik, hogy szerinted mit kellene máshogyan csinálniuk annak érdekében, hogy jobb legyen a kapcsolatuk a párjukkal.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátaid lesznek a legjobb tanácsadóid a hétvégén. Érdemes a fiú haverjaiddal bulizni menni, mert az ő baráti körükből kerülhet ki a következő szerelmed. Nem baj, ha olyan helyre mennek szórakozni, ahová te magadtól nem tennéd be a lábadat. Hiszen pont ezen az új helyen találkozhatsz és ismerkedhetsz új emberekkel. Egyvalamit kell csak megígérned magadnak (és a srácoknak): ne tegyél semmi olyasmit, amit másnap reggelre megbánnál!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Engedd el a félelmeidet! Ez a hétvége a viszonyotok megtisztításáról szól. Most nyugodtan szánj arra időt, hogy végiggondold, milyen félelmeid vannak a pároddal és a kapcsolatotokkal kapcsolatban. Ha kimondod ezeket az aggodalmakat, az már fél siker: azzal, hogy megnevezed őket, máris elkezdenek oldódni belőled ezek a görcsök. Beszéld át a pároddal az aggodalmaidat, hiszen ő tud majd segíteni abban, hogy még tovább oldódjanak a félelmeid. Végül pedig önmagadban kell elengedned a félelmeidet. Ha elég nyíltan és őszintén beszéltek az aggodalmaitokról, a jövő hét elején új fejezet kezdődhet az életetekben.

Ha csak keresed a szerelmet: Tart egy ideje benned az a folyamat, amelyben szeretettel próbálod feloldani a múlt fájdalmas emlékeit. A hétvégén ennek az önismereti utazásnak érhetsz a végére azzal, hogy végre felismered, hogy mit is akarsz pontosan egy párkapcsolattól. Ezzel a felismeréssel a birtokodban pedig teljesen új életet kezdhetsz: mostantól sokkal könnyebben és tudatosabban fogsz ismerkedni, hiszen meglesz a kellő öntudatosságod és magabiztosságod.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top