Ezo

Hétvégi horoszkóp november 16-tól

Bokros teendőink között vajon mennyi időnk marad a szerelemre? Tudunk-e időt szakítani a találkozásokra, vagy csak lopott perceink maradnak? Ezek lesznek a hétvége legfontosabb kérdései párkapcsolati szempontból. Szingli olvasóinkat pedig arra figyelmeztetjük, hogy rájuk is olyan zsúfolt hétvége vár, amikor alig lesz idejük az ismerkedésre.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Ha még mindig úgy érzed, hogy a szüleid bele akarnak szólni az életedbe, az életetekbe, akkor itt az ideje leszámolnod ezzel a tévképzettel. Figyelem, nem a szüleiddel kell leszámolnod, pusztán azzal a tévképzettel, hogy ők beleszólnak a kapcsolatodba. No jó. Talán beleszólnának, de mit számít ez, ha te nem hallgatsz rájuk. Ezen a hétvégén szeretetteljesen elmondhatod nekik, hogy miért nem vagy vevő a tanácsaikra párkapcsolati kérdésekben. Ebből a beszélgetésből jobb lenne kihagynod a párodat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha mindenkiben az édesapádat keresed, és ha attól rettegsz, hogy édesanyád sorskönyvét valósítod meg, akkor nincs mit csodálkozni azon, hogy bizalmatlan vagy a férfiakkal szemben. Engedd el az állandó irányítási vágyadat, és bocsáss meg a szüleidnek! Ha megbocsátod nekik a hibáikat, azzal együtt megszabadulsz attól a félelemtől is, hogy megismétled az ő életútjukat.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Ha egy szóval kellene értelmeznem a Bikák hétvégéjét, azt írnám: reményteli. Reményteli, hiszen most eljött az ideje annak, hogy adj egy új esélyt a kapcsolatotoknak. Ha nem úgy tekintesz kettőtökre, mint eddig, hanem megpróbálod friss szemmel nézni a viszonyotokat, meglátod, milyen sok remény és esély rejlik benne. Nektek pedig nincs más dolgotok, mint hagyni, hogy ezek a remények egyre növekedjenek, fejlődjenek, szárba szökkenjenek és végül megvalósuljanak.

Ha csak keresed a szerelmet: Hétvégi jelszavad a tudatosság. Most tudatosan kell szemlélned a világot, és legfőképpen tudatosan kell szervezned a napjaidat ahhoz, hogy legyen időd mindenre, amit szeretnél. Nem szereted a hajtós hétvégéket, mégis egyik helyről rohansz a másikra, hogy mindenre és mindenkire legyen időd.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Kétféleképpen alakulhat a hétvégéd: Dönthetsz úgy, hogy minden ügyedet és programodat kutyafuttában intézed, de a szerelmedre szánsz elég időt. Vagy dönthetsz úgy, hogy a szerelmedre elég néhány futó pillanat, és a többi programodban mélyülsz el, a többi dolgoddal foglalkozol. Nem kell a csillagok nyelvét érteni ahhoz, hogy kitaláld, melyik megoldás tesz jobbat a kapcsolatodnak. Igen, a szerelmeddel kellene több időt töltened, még akkor is, ha szerinte is az lenne a fontosabb, hogy mással foglalkozz.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyre jobban megismersz valakit. Egyre többször látjátok egymást, egyre többet beszélgettek, egyre közelebb kerültök egymáshoz. Ha elkéri a telefonszámodat, nyugodtan add meg neki, mert ebből a fokozatosan kialakuló kapcsolatból egy igazán szenvedélyes és izgalmas kaland lehet. És az sem kizárt, hogy ő a nagy Ő!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Szerezd vissza a szabadságodat! Félreértés ne essék, nem szakításra biztatnak a csillagok. sőt! Az üzenetük lényege pont az, hogy ha nagyobb önállóságod lenne, akkor sokkal jobban éreznéd magadat a kapcsolatodban. Arról nem is beszélve, hogy a párod annak idején az önálló, független énedet szerette meg. Ha teljesen elutasítod az önállóságot, és ha mindenben a párod szava dönt, akkor egy idő után ő sem lát majd olyan vonzónak, mint régen. Ezt megelőzheted azzal, ha lassan visszaveszel valamennyit a szabadságodból.

Ha csak keresed a szerelmet: Élvezd a szabadságot! Régi közhely, hogy azok a szinglik találnak hamar párra, akik a szabadságukat akarják megőrizni. De te ne ezért dönts úgy, hogy ezt a hétvégét a szabadságodnak szenteled, hanem azért, mert a lelked mélyén most pont arra vágysz, hogy spontán programokkal szabadon szórakoztathasd magadat.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mivel rengeteg a feladatod a hétvégén, nem nagyon jut időd a párodra, és hogy egy köztetek kibontakozófélben lévő konfliktussal foglalkozz. És láss csodát, pont ez a jó megoldás! Ha egy picit mással foglalkozol, ez a nézeteltérés gyakorlatilag megoldja önmagát. Persze az is számít, hogy a szerelmedben igen nagy bűntudat működik, és emiatt ő tesz majd – tőle szokatlan – lépéseket annak érdekében, hogy vasárnap estére ismét szent legyen a béke köztetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Már megint a rossz fiúk vonzanak. Már megint egy szakállas macsó tetszik meg neked, és bizony ő is kiszemel téged magának. Nem nagyon tehetsz mást, mint azt, hogy engedsz a vágyaidnak, és hagyod, hogy megismerkedjetek. Akár romantikus randevúra mész, akár egyéjszakás kalandba bonyolódsz, törekedj a biztonságra!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Feltűnt már, hogy a szerelmed a lelki társad? A barátnőid valószínűleg mindent elkövetnek, hogy megtalálják a lelkük másik felét, te pedig úgy élsz együtt a saját „feleddel”, hogy ez nem is tudatosodott benned. Legalábbis eddig. Ezen a hétvégén ugyanis filozofikus hangulatban leszel, és a filozófiai eszmefuttatásaid hátterében pont az emberi kapcsolatok, a szerelem, a párod és a közös jövőtök áll majd. Érdemes most a párodat is bevonnod ezekbe a gondolatmenetekbe, hiszen ő szellemi síkon is kiegészít téged. Most megtapasztalhatjátok az összhangot, ami köztetek van.

Ha csak keresed a szerelmet: Őrizd meg a hitedet, őrizd meg a mosolyodat és őrizd meg a jókedvedet! A hétvégén könnyen eljuthatsz arra a pontra, hogy már sohasem leszel szerelmes. Elfogytak ugyanis a normális pasik a környezetedből. Ez utóbbi állítás egyáltalán nem igaz természetesen, de te így érzed. És amíg így érzed, nem veszed észre azt a szép kék szemű srácot sem…

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Ha módszereket keresel arra, hogy feldobd egy kicsit a kapcsolatodat a pároddal, nem is kell másoktól tanácsot kérned. A legjobb módszerek ugyanis a sajátjaid. Emlékszel még, hogyan flörtöltél kamaszkorodban? Emlékszel a kacér mozdulatokra, dévaj pillantásokra, elejtett félmondatokra? Na, ezeket vedd elő újra! Nem felejthetted el, hiszen a véredben vannak ezek a csábító trükkök, akkor is, ha évtizedek óta nem folyamodtál hozzájuk. Most nyugodtan legyél ismét csábító, kacér nő.
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Ki mondta, hogy az ősz nem lehet a flörtölés ideje? A szingli Mérlegek ezt a hétvégét flörtöléssel és kacérkodással töltik. Ma könnyedén vezeted az orruknál fogva a pasikat, és ezért akad is néhány irigyed. A barátnőid próbálják ellesni a módszereidet és a trükkjeidet, de ez bizony nem megy könnyen, hiszen te ösztönösen teszed azt, amit ők csak másolni szeretnének.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A párod romantikus lovagnak képzeli magát a hétvégén, és mindent el is követ – a maga módján –, hogy te is annak lásd őt. Ne lepődj meg, ha virágot kapsz, ha megkéri a kezedet, vagy ha újra megerősíti a házassági fogadalmát. Ő most szenvedélyes érzéseket táplál irántad, és mindent megtesz azért, hogy tudd: ő az ideális társad. Tudom, hogy te eddig is tudtad, de ne bizonygasd ezt, hanem hagyd, hogy újra meggyőzzön róla. Valójában nem is téged győzköd ám, hanem ő az, aki nem meri elhinni, hogy te valóban őt választottad.

Ha csak keresed a szerelmet: Jó hírem van a szingli Skorpióknak: már megtaláltad. Igen, igen, a szerelem már ott ólálkodik körülötted, és te már ismered is a következő párodat. Persze lehet, hogy többen is forgolódnak körülötted, akik most az eszedbe jutottak potenciális szerelmi partnerként. Semmi baj, nem kell most választanod. Ezzel ráérsz még egy kicsit!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Meglepően jó vagy asszisztensnek és szürke eminenciásnak is. Ez a mostani hétvégén minden kétséget kizáróan kiderül, hiszen most az egyik pillanatban a szerelmed titkárnőjének, a másikban pedig a titkos tanácsadójának érzed magadat. Ő egy döntésben kéri a véleményedet, sőt talán az egész helyzet megoldást tőled várja. Te azonban csak tanácsot tudsz adni, de helyette nem dönthetsz. Ezt tartsd jól észben, mert ha mégis felvállalod ennek a felelősségét, az hosszú távon veszekedéshez vezethet.

Ha csak keresed a szerelmet: Ismersz egy facér pasit. Vagyis többet. Rengeteg fiú vadászik a közeledben a szerelemre, de egyikük sem jön be neked. Ez nem baj, sőt, hiszen rengeteg szingli barátnőd van. Ez a hétvége pedig tökéletesen alkalmas egy olyan parti megszervezésére, amikor a barátaid egymásra találnak, és szerelembe esnek egymással.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje a békekötésnek. Jó, lehet, hogy még egy kicsit szeretnél morcoskodni, és rávenni a párodat, hogy egy szeretkezéssel pecsételjétek meg a békéteket, de előbb-utóbb meg kell bocsátanod neki. Annál is inkább, mert voltaképpen már nem is haragszol. Ő azonban még nem tudja ezt, és abban a hitben él, hogy te még orrolsz rá valamiért. Most nyugodtan bocsáss meg neki, hiszen ezzel tovább mélyíted a kettőtök között lévő harmóniát. És ki tudja, talán a következő gyermeketek is ezen a hétvégén fogan meg…

Ha csak keresed a szerelmet: Amikor az exed felbukkan, először nem akarsz hinni a szemednek. Valahogy egy csapásra elfelejted, hogy miért nem működött a kapcsolatotok, és hogy menyi problémátok volt együtt. Ha már úgyis összefutottatok hétvégén, megérdemel még egy esélyt a kapcsolatotok. De csak akkor, ha őszintén és tiszta szívből megbocsátottatok egymásnak.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A köztetek lévő összhang és szenvedély teljesen új színeit ismerhetitek meg ezen a hétvégén. A szombat este romantikusabb és szenvedélyesebb lesz, mint szokott. Most bizony elmesélheted és megvalósíthatod az összes fantáziádat. Ennek azonban ára is van: vasárnap a szerelmed titkos fantáziáit kell valóra váltanod, legalább részben. Ne felejtsd el, csak annyit kell kipróbálnod, amennyihez valóban kedvet érzel. A többit pedig bízd a fantáziájára, hogy azzal pótolja a hiányzó részleteket!

Ha csak keresed a szerelmet: Nyisd meg a szívedet, és élvezd a békességet, ami a hétvégén megszáll téged. Pont sikerül befejezned néhány fontosabb munkát, és éppen sikerül eljutnod arra a pontra, hogy foglalkozhatsz magaddal. A feladatod pedig pontosan ez: tedd azt, ami jólesik. Olyan erotikus lesz a kisugárzásod, hogy a vidék legjobb képű fiúja hív majd randizni.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hétvége is a romantika jegyében telik. Mindketten arra vágytok, hogy kimozduljatok végre, ezért jó lenne, ha elmennétek kettesben vacsorázni valahová. Hagyd, hogy a szerelmed válasszon, mert ő nagyon szeretné megmutatni neked, hogy milyen jó helyeket ismer. Azon se lepődj meg, ha virágot kapsz a hétvégén, és azon se, ha egy ismerősötök meséli el, hogy milyen szép dolgokat mond rólad a szerelmed. Élvezd a kapcsolatotokba beköszöntő békét és harmóniát!

Ha csak keresed a szerelmet: Az egész hétvégére betábláztad magad, és ez nem baj. Legalábbis akkor nem, ha szánsz rá egy kis időt, hogy néha ellenőrizd a leveleidet és az sms-eidet a telefonodban. Úgy tűnik, hogy valaki romantikus levelezést kezdeményez veled a hétvégén, és jó lenne, ha te nem szalasztanád el ezt a kedvező alkalmat!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top