Ezo

Angyalhoroszkóp november 15-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyalt, a lélekvezetődet kérd, hogy oszlassa el a félelmeidet, amelyek egy esetleges orvosi – netán fogászati – beavatkozás miatt gyötörnek. És ha egy mód van rá, a barátnőddel való találkozáskor ne kezdd őt el olyan dolgok miatt nyúzni, amelyekről pontosan tudod, hogy mi a véleménye. Érezd jól magad, és ne erőltess semmit.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Angyalhoroszkóp november 8-tól

Bika

Jofiel arkangyalra szükséged van ezen a héten, hogy ne bosszankodj olyan miatt, amin nem tudsz változtatni. Kérd lélekvezetődet, hogy segítsen túltenni magad rajta, ha olyan esemény történik, ami miatt legszívesebben ordítanál. Nem szerezheted meg senkinek azt az örömet, hogy így lássanak.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Ikrek

Chamuel arkangyalt csak bátran hívd, különösen akkor, ha van benned némi félsz, mert ő olyan dolgokat hoz eléd, illetve olyasmikre hívja fel a figyelmed, amelyek megnyugtatnak. Ha párkapcsolatban élsz, akkor talán Chamuelnek is köszönheted a nyugodtabb napokat.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Rák

Muriel arkangyalra szükséged van ezekben a napokban, különösen akkor, ha utazol vagy utazást tervezel. Hogyha utazol, akkor minden a legnagyobb rendben menjen, ha még csak tervezed az utat, akkor pedig ne kerülje el valami fontos dolog a figyelmedet, mert valaminek a hiánya a későbbiekben talán még az utazást is meghiúsíthatja.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Oroszlán

Mihály arkangyalt kérd, hogy segítsen, mert előfordulhat, hogy a hátad mögött valaki úgy kever és kavar, hogy az elképesztő. Kérd, hogy olyan helyzet teremtődjön, amikor szemtől szembe kerülsz ezzel a személlyel, mert ő ezután csak jókat fog mondani rólad, és nem mer ellened semmit tenni.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Szűz

Raziel arkangyalt hívd, bármennyire is jól alakulnak a napjaid. Felszabadultnak érezheted magad, mert valami olyasmin vagy túl, amivel sokat foglalkoztál, és az eredmény is fantasztikus lesz, arról nem is beszélve, hogy ezért a reméltnél jóval több pénzt kapsz majd. De ha köszönetet mondanál Razielnek, az látod jó lenne…
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Mérleg

Haniel arkangyalt nem árt, ha hívod, mert a partnereddel ismét összetűzésbe keveredhettek. Nem feltétlenül a szinte már-már menetrendszerűen bekövetkező ok miatt, hanem azért, mert valami olyan dologgal áll elő, amitől a nem létező szőrszálaid is felállnak. Kérd Hanielt, hogy ne csinálj nagyobb ügyet az egészből, és tudj nagyvonalú lenni.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Skorpió

Rafael arkangyal nem árt, ha veled van, mert mintha egy kicsit megnőtt volna a héten az arcod, és ezt a környezeted nehezen tolerálja. Talán ha egy kicsit visszafognád magad, akkor olyan emberek szimpátiáját is elnyerhetnéd, akik a közeljövőben – talán még nem is tudsz róla – fontos szerepet játszhatnak majd az életedben.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Nyilas

Zadkiel arkangyalt kérd meg, hogy teremtsen olyan helyzetet, amelyben megláthatod, mi lehet az oka annak, hogy valakivel, akinek eddig nagyon-nagyon számítottál – amit tulajdonképpen te ki is használtál –, megváltozott a kapcsolatod, miközben te nem tettél semmi olyat, amivel ezt a fajta mellőzést kiérdemelhetted volna.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Bak

Cassiel arkangyalt szinte nem is kell hívnod, mert ott áll melletted, és támogat abban, hogy sikerüljön mindazt véghez vinned, amit elterveztél. Hogy megkapd azt, amit szeretnél, és ha van valaki, aki nemcsak bele akar szólni a magánéletedbe, hanem szinte be is szeretné fészkelni magát, akkor őt megakadályozhasd.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Vízöntő

Uriel arkangyal veled van, ne felejtsd el! Ugyan hallasz dolgokat a jövőre vonatkozóan, ám a bizonytalanság eluralkodik rajtad. Kérd a lélekvezetődet, hogy mutasson utat neked ebben az őrült helyzetben, és ne kelljen olyasvalakinek a segítségét kérned, akiben nem bízol.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Halak

Asariel arkangyalt csak hívnod kell, sőt elég, ha csak gondolsz rá, hogy a nehéz helyzeteken segítsen át. Váratlanul találkozhatsz egy olyan személlyel, aki miatt hirtelen hevesebben kezd el verni a szíved. Kérd Asarielt, hogy ez ne látszódjon rajtad, ne áruljanak el az érzelmeid, mert akkor nem jön be az, amit nagyon szeretnél.
Hangok, amelyek a lelket gyógyítják

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top