Ezo

Hétvégi horoszkóp november 2-től

Ne lepődj meg semmin sem ezen a hétvégén! Most könnyedén kerülhetnek elő a csontvázak a szekrényből, de meglepő módon ezek hosszú távon jót tesznek a kapcsolatoknak. Most minden botrány és minden félreértés azt szolgálja, hogy közelebb kerülhess a párodhoz, és szeretettel vehesd körül őt.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Mindent szeretnél a lehető legjobban csinálni ezen a hétvégén, de ezt nem lehet kottából. Nem lehet tankönyvek szerint válaszolni a szerelmednek, nem lehet szakcikkek alapján nevelni a gyerekeket, és nem lehet ugyanúgy intézni a családi ügyeket, ahogyan az már bevált a barátnőidnél. Egy kis lazaságra és rengeteg újító ötletre lesz szükséged november első hétvégéjén. Hagyd, hogy spontán módon kerüljetek egymáshoz közelebb a pároddal!

Ha csak keresed a szerelmet: Ez a hétvége a számvetés ideje: most szánj arra időt, hogy összeírod, kik azok az exeid, akik most is a fejedben járnak. Szedd össze, melyek azok a rosszul sikerült kapcsolataid, amelyek észrevétlenül energiát rabolnak tőled. Itt az ideje annak, hogy végleg elengedd a múltat, és a jövőre kezdj e koncentrálni. Határozd el, hogy valamit máshogy csinálsz, mint eddig!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
A legszívesebben az egész családodat magadhoz ölelnéd! A hosszú hétvége első két napja rávilágított nálad, hogy milyen nagy érték a számodra a család, szombaton és vasárnap pedig szinte bármit megtennél a többiekért. A párod eleinte furcsállja ezeket a változásokat, később azonban megérti, hogy miért nőtt benned a családcentrikusság. Így nem lepődik meg azon, hogy mindkettőtök szüleivel többet és mélyebben beszélgetsz, mint eddig.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el a régi szerelmeid iránt érzett nosztalgiát! Ha erre nem vagy képes, azzal azt érheted el, hogy beleragadsz a múltadba, és az anélkül fog kísérteni, hogy konkrét emberek térnének vissza onnan. Egész egyszerűen ahhoz fogsz hasonlítani mindenkit, hogy milyenek voltak az exeid. Pedig ha belegondolsz, ők nem éppen a legtökéletesebb szeretők voltak! 

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Különös mámorban telik a hétvégétek. A rózsaszín köd ezúttal nemcsak a friss kapcsolatokra lesz jellemző, de a több évtizedes együttélésekben is felbukkanhat. Most képtelen vagy reálisan megítélni a párodat, mert minden tulajdonságát elnagyolva és megszépülve látod magad előtt. Mindketten könnyebben bocsátjátok meg ezekben a napokban a  másik hibáit, épp ezért ez az ideális időszak arra, hogy tisztázzátok a félreértéseket, és megbeszéljétek a titkaitokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Mindenki felé jó szívvel fordulsz a hétvégén. Azon sem gondolkodsz el, hogy kivel milyen jövője lehet a kapcsolatodnak, egyszerűen csak adsz a figyelmedből. Ez pedig olyan viselkedés, ami megőrjíti a környezetedben lévő férfiakat. Számukra pont attól leszel vonzó, hogy a figyelmedet minden fenntartás nélkül rájuk fordítod.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha a harmadik bármelyik oldalon felbukkant a kapcsolatotokban, akkor most számíthatsz arra, hogy kiderül a megcsalás. Ez a hétvége rengeteg, eddig a szőnyeg alá söpört problémát hozhat a felszínre. Ezeket csak akkor tudjátok megoldani, ha szántok rájuk elég időt. A legjobb az lenne, ha az egész hétvégét higgadt beszélgetéssel töltenétek. Ne felejtsd el, a harmadik felbukkanása (vagy a kapcsolat romlása) mindig két emberen múlik, és sohasem egyvalaki hibája.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan lendület sodor, amilyet már régóta nem tapasztaltál. Most azt gondolod, hogy minden problémád könnyedén megoldható, különösen azok, amelyek eddig a kapcsolataidban akadályoztak. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy felkészülj a párod érkezésére: alakítsd olyanná a lakásodat és a napirendedet, amilyent pont ideálisnak tartasz egy párkapcsolathoz!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A családi veszteségek felett érzett szomorúság könnyedén rányomhatja a bélyegét a hétvégétekre. Ha szánsz rá egy kis időt, és átgondolod a családi legendáriumot, könnyedén rájöhetsz, hogy melyik felmenőd sorskönyvét játszod újra. Ugyanazokat a hibákat követed el a kapcsolatodban, mint az édesanyád? A nagymamádat utánzod vagy a dédnagyanyád életét éled? Esetleg az ükszüleid házasságát másoljátok? Mindegy, ki volt az eddigi példakép, ideje lenne a saját életeteket élnetek!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha mindent ugyanúgy csinálsz, mint eddig, semmi nem fog megváltozni körülötted. Ez látszólag nagyon is egyszerű és egyértelmű képlet. Eddig azonban mégsem tudtad ezt az elméletet a gyakorlatba átültetni. Ezen a hétvégén azonban már az apró változtatások is nagy eredményt hozhatnak. A nagy Ő-re talán még várnod kell, de egy őszi flörtre minden esélyed megvan.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ne kezdj nyomozni a párod után, és ne kutakodj a számítógépében sem. A túlzott gyanakvásod ugyanis túlértékelt eredményeket szül. Most olyan csontvázakat találhatsz a szekrényében, amelyekről valójában tudtál már, de megfeledkeztél róluk. Ha újra felidézed ezeket a múltbeli eseményeket, azzal csakis magadnak ártasz. Te leszel egyre feszültebb, a szerelmed pedig nem érti, hogy miért kell olyan dolgokkal előhozakodnod, amelyeken szerinte már réges-régen túl vagytok mindketten.

Ha csak keresed a szerelmet: Szinte fizikai kényszert érzel arra, hogy megtaláld a nagy Ő-t! Rá azonban még várni kell egy kicsit. No nem olyan sokat, de ezen a hétvégén elkerülnek a potenciális nagy Ő-k. Most valahogy csupa széltoló és csupa megbízhatatlan figura vesz körül. De persze az is lehet, hogy a te elvárásaid túl nagyok és teljesíthetetlenek.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Titkos kapcsolatokra, szerelmi intrikákra vágysz, és annak örülnél a legjobban, ha ezeket kibeszélhetnéd a barátnőiddel. A legszívesebben az egész hétvégét pletykálkodással töltenéd. Most könnyedén és szívesen fecsegsz a korábbi (és talán a jelenlegi) liezonjaidról is. Vigyázat, ha ezekről ennyire nyíltan beszélsz, akkor a szóbeszéd előbb-utóbb visszajut a párod fülébe, annak pedig csúnya következményei lehetnek. A szerelmed most feszült hangulatban van, és könnyen alakulhat ki se veled, se nélküled kapcsolat köztetek!
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Egész héten vártál egy telefonra, de akkor sem lett jobb, amikor megcsörrent a készüléked. Most egy olyan kapcsolat lehet kibontakozóban az életedben, ami tele van taktikával, okoskodással és harccal. Ez a fiú direkt nem hívott, és bizony az összes tévedése és hibája, amit a hétvégén elkövet, a taktikája része. Azt szeretné, hogy neked akkora szükséged legyen rá, mint egy falat kenyérre. Gondold át, szükséged van-e egy ilyen manipulatív kapcsolatra!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek körül forog a világotok a hétvégén. Ha a szerelmednek vannak már gyerekei az előző kapcsolatából, akkor valószínűleg veletek szeretnék tölteni a szombatot és a vasárnapot. Akár róluk, akár a vér szerinti gyerekeidről van szó, most kell eldöntened, hogy mennyire őszintén és nyíltan beszélsz velük a szerelemről és a szexualitásról. Ebben a kérdésben nem értetek egyet a pároddal, így az álláspontodat még előtte is meg kell védened. Ő talán prűdebb ebben a témában, mint te magad vagy!

Ha csak keresed a szerelmet: A légből kapott elméletek és a soha be nem teljesülő ígéretek hétvégéje vár rád. Most ne higgy el semmit a sármos széltolóknak! Kezeld őket úgy, ahogy az egy igazi végzet asszonyához illik: hűvös eleganciával és néhány lépés távolsággal. Ha igazán komolyak a szándékaik, akkor nem ijednek meg ettől a viselkedéstől. Vigyázz a baráti tanácsadókkal, könnyen tévedhetnek!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Az események gyorsabban zajlanak körülöttetek, mint ahogyan azokat követni tudod. Most könnyedén kiderülhet, hogy a párod esze vág, mint a borotva, te pedig bármennyire is szeretnél taktikázni, képtelen vagy utolérni a gondolatmenetét. A hétvégén figyelj oda minden olyan helyzetben, amely lebukásveszélyes a számodra. Ha kettős játékot játszol, akkor lassan eljön a választás ideje. Hidd el, te is boldogabb leszel, ha felismered, mire van szükséged valójában. Fontos, hogy ne akarj utánozni senkit, és a saját életedet éld!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha eddig magányosnak érezted magadat, ideje átértékelned az énképedet! Talán észre sem vetted, de rengetegen legyeskednek körülötted! Ideje átértékelned magadban a környezetedet is. A munkatársaid, a szomszédaid és a barátaid között is akadnak olyanok, akik szeretnének kilépni a szerepükből, és boldoggá tenné őket, ha többek lehetnének egyszerű munkatársnál, szomszédnál vagy barátnál.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A péntek a vihar előtti csend napja. Szombaton már érzed a szelét, vasárnap pedig könnyen ki is robbanhat egy veszekedés. Nyugalom, ez a legjobb családban is előfordulhat, nincs semmi baj. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és ne mondj semmi olyat, amit később esetleg megbánhatsz. Engedd, hogy az intuíciód vezessen. Ne a százszor ismételt érveidet, mondataidat és fordulataidat használd, hanem hozz be valami egészen új gondolatmenetet. Tudom, ez nehéz, de hidd el, meglepő eredményre juthatnál.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha már az első randin hatalmi harcot kezdeményezel, megnehezíted a saját dolgodat is. Senki nem várja el tőled azt, hogy alázkodj meg a leendő szerelmed előtt, vagy hogy megjátszd neki a törékeny és védtelen nőt, de lásd be, ez a támadó, karrierista, határozott és elkényeztetett csaj sem te vagy, akit felé mutatsz. A legjobb az lenne, ha ezen a hétvégén természetes őszinteséggel állnál a srácokhoz.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Gyorsabban véget ér a hétvége, mint arra számítottál. Az idő szinte robog, és az események olyan gyors egymásutánban követik egymást, hogy csak kapkodod a fejedet. Legalább négyféle állomáson átmegy majd a kapcsolatotok a hétvégén: lesztek szerelmesen romantikusak,  intellektuális magaslatokban szárnyaltok, és pornográf éjszakák és harcos nappalok várhatnak rátok. Egy szóval a párkapcsolati forgatókönyvek széles skáláját végigjárjátok. Egyvalamit ígérjetek meg: most nem veszekedtek a gyerekek előtt! Ők ugyanis nem tudják, hogy nem is gondoljátok komolyan!

Ha csak keresed a szerelmet: Hihetetlen lendülettel veted bele magadat az ismerkedésbe a hétvégén. Az eredmény pedig egy egyéjszakás kaland. Ez az ilyenkor szokásos dilemmádat veti fel: jót tenne az önbecsülésednek, de szabad-e ebbe belemenned? Ha elfogadsz egy jó tanácsot, annyit mondhatok: csak olyasmit tegyél meg a hétvégén, amit másnap vagy egy hét múlva sem fogsz megbánni!

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A múlt megváltoztatható. Nem arra gondolok, hogy vágd le a képekről az exeidet, vagy a szerelmed exeit, hanem arra, hogy a közös múltatokon kellene most dolgoznotok. Beszéljetek arról, hogy a megismerkedésetek pillanatában ki mit érzett! Hidd el, egészen új oldaláról ismerheted meg a párodat. Kiderülhet, hogy nem is akkor szeretett beléd, amikor gondoltad. A te történeted pedig abban segíti őt, hogy a te nézőpontodból lássa magát, és növekedjen egy kicsit az önbizalma. Ez a hétvége a félreértések tisztázására is alkalmas.

Ha csak keresed a szerelmet: Ezen a hétvégén könnyedén találhatod magadat egy szerelmi háromszögben. Lehet hogy szeretőt találsz magadnak, de az is, hogy valaki nem teljesen őszinte veled, amikor azt mondja: „Már elváltam.” Hidd el, nem kell belemenned semmilyen kétes kapcsolatba! Ez a hétvége alkalmas arra, hogy egy egyéjszakás kalanddal erősítsd az önbizalmadat.

A napi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top