Ezo

Angyalhoroszkóp november 1-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyalt kérd, hogy képes legyél legyőzni a félelmeidet, a szorongásodat, és úgy tudj viselkedni, hogy senki ne vegye észre rajtad, valójában mit érzel. Párkapcsolat terén a legjobb hasonlat: tojásokon táncolsz – kérd lélekvezetőd, hogy partnereddel szemben legyen elég türelmed.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Angyalhoroszkóp november 1-től

 

Bika

Jofiel arkangyal a lélekvezetőd, és kérd őt, segítsen abban, hogy ne képzelődj, és ne legyél olyan sértődékeny. Mert ha fél füllel hallasz valamit, azonnal azt gondolod, hogy rád vonatkozik, ebből aztán levonod a következtetéseket, s emiatt álmatlanok lesznek az éjszakáid és kombinálsz, ráadásul terheled velük a szeretteidet. Ne csodálkozz, ha elegük lesz belőle/belőled.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Ikrek

Chamuel arkangyalnak köszönheted, hogy amikor szükséged van valamire vagy valakire, és kilátástalannak tűnik, hogy megkapd vagy megszerezd, akkor teljesen váratlanul olyan lehetőséged nyílik, ami miatt úgy érzed, hogy csoda történt. Mert egyszerre csak előtted lesz mindaz, amit szeretnél, vagy rendelkezésedre áll az, akit szeretnél. Chamuelnek elsuttoghatnál egy köszönömöt… 
Tudd meg, milyen anya vagy!

Rák

Muriel arkangyal a lélekvezetőd, akire ezekben a napokban azért van szükséged, mert lehetetlen helyzetbe kerülhetsz, amikor hiába próbálod kimagyarázni magad, valahogy csak jobban belebonyolódsz a dolgokba. Ezért hívd Murielt, hogy tegye egyszerűvé számodra azt, ami amúgy is egyszerű, de most neked valahogy nem az.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Oroszlán

Mihály arkangyalra szükséged lesz ezekben a napokban, mert túlságosan érzékeny vagy. Időnként elkap a sírhatnék, de ezt nem szeretnéd, ha látnák, különösen nem a partnered, vagy ha a szülő vagy, akkor a gyermeked. Kérd Mihályt, adjon erőt és energiát, és ha valamit nem tudsz megoldani úgy, ahogy szeretnéd, akkor elégedj meg most azzal, ahogy sikerül.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Szűz

Raziel arkangyalt hívd segítségül, különösen akkor, ha beüt az anyagi krach. Előfordulhat, hogy olyan kiadásra kényszerülsz, ami szinte sokkhatásként ér, és hirtelen azt sem fogod tudni, honnan teremthetnéd elő a rávalót. És ami még fontosabb, hogy egy ismerős kérését teljesítsd, még akkor is, ha alig van időd. Meglátod, olyan hálás lesz érte, hogy bármit kérhetsz tőle majd.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Mérleg

Haniel arkangyalt hívd, ha nem akarod tovább folytatni a kapcsolatot a partnereddel. Ha úgy érzed, hogy részedről már semmi érdeklődés nincs iránta, és bármennyi idő is eltelt, nem tudsz már olyan lenni vele, mint voltál, kérd Hanielt, segítsen abban, hogy legyen vége, de úgy, hogy egyikőtök lelke se sérüljön.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Skorpió

Rafael arkangyal a lélekvezetőd, nem ártana, ha ezekben a napokban veled lenne, mert ha partnerkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed olyan idegállapotban van, hogy talán te sem tudod őt megnyugtatni. És kérd Rafaelt, hogy ne viselkedj azzal a személlyel undok módon, aki sokat tett érted. Nem direkt csinálod – talán a magánéleted miatt alakul ez így.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Nyilas

Zadkiel arkangyalt kérd, hogy ezekben a napokban legyen melletted, mert előfordulhat, hogy a partneredre akarsz valamit kényszeríteni, és ebből óriási vita kerekedhet. Ráadásul ha titkolni valód van valaki – netán a partnered – előtt, akkor erre a titokra jó lesz, ha vigyázol, mert lesznek pillanatok, amikor elszólhatod magad. Kérd Zadkielt, ne hagyjon magadra!
Tudd meg, milyen anya vagy!

Bak

Cassiel arkangyalról tudod, hogy melletted áll, ezért is könnyebbek ezek a napok, bár mások szemével nézve pokolian nehéz lehet neked. De nem így van, és ezt ők nem tudják, és nem is tartozik rájuk, hogy miért is érzed könnyebbnek a dolgokat. A családodban próbálj meg higgadt maradni, bármit is tesz egy családtagod.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Vízöntő

Uriel arkangyalt kérd, hogy ne veszítsd el se a hited, se a türelmedet. Meglátod, hogy a dolgok jobbra  fordulnak, csak egy kis időre van még szükség. Tudod, ahhoz, hogy új alapokra építkezz, ahhoz le kell rombolni a régit. Ezt persze átvitt értelemben értsd, és nem ingatlanra vonatkozik, hanem a magánéletedre, vagy akár a munkádra, megélhetésedre.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Halak

Asariel arkangyalt bátran hívd segítségül ahhoz, hogy az otthonodban ne történjen olyan esemény, ami miatt egy korábban megtörtént üggyel kellene szembesülnöd. Már eleget vezekeltél miatta. Ám most megint előfordulhat, hogy újból szemedre hányják ezt a hibát, vagy inkább ballépést, amit most igazán nem tudsz elviselni. Asarielt hívd, segíteni fog.
Tudd meg, milyen anya vagy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top