Ezo

Növő Hold a Kosban: forrófejű hétvége vár ránk

Péntek estétől hétfő reggelig a Hold a Kos jegyén halad át, ez idő alatt mindenki forrófejűbb lehet a szokásosnál, és a kommunikációnk is feszültebbé válhat.

Növő Hold a kosban: forrófejű hétvége vár ránk– A hétvégén megfájdulhat a fejünk, erre érdemes felkészülniük a fejfájósoknak. Szerencsére most a természetes gyógymódok és a fájdalomcsillapítók is gyorsabban hatnak.
– A megfázás könnyebben támadja meg a felső légutakat, a sapkák, kalapok, sálak viselése szinte kötelező lesz a hidegben.
– Nagyanyáink megfázásgyógyító módszere, a hagymatea, most különösen hatásosnak bizonyulhat, bár az ízét a Kos Hold sem teszi jobbá.
– Táplálékallergiásoknak érdemes figyelniük, mert a fehérjék szívódnak fel jobban a szervezetünkben, így az allergiás tünetek is erősödhetnek.
– Vegyük figyelembe, hogy a környezetünk akaratosabb lesz, és ne lepődjünk meg, ha az eddig békés ismerőseink egyik pillanatról a másikra felcsattannak!
– Most a problémákat egyedül szeretnénk megoldani. Nehezen kérünk segítséget, de paradox módon azt is rosszul viseljük, ha a szeretteink magukba fordulva szeretnék végiggondolni a saját gondjaikat.
– Minden döntést gyorsan hozunk meg, azokat is, amelyeket lassan kellett volna.

A teljes havi holdnaptárat itt találod!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top