Ezo

Hétvégi horoszkóp október 26-tól

Hajba kapni nem lesz nehéz a hétvégén, hiszen mindannyian elvárásaink, rigolyáink között bolyongunk. Ehhez egy kis agresszió és önérvényesítési vágy is társul. Mindezek miatt úgy érezhetjük, hogy a szerelmünk csak követelődzik, de nem ad nekünk elég szeretetet, miközben meg sem felel a vágyainknak... Ezt a tévképzetet érdemes idejében fülön csípnünk és megbocsátásra cserélni az elvárásainkat.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Ezen a hétvégén minden megtörténhet köztetek. Az érzelmeitek, az érzéseitek kiáradóak, és egyre inkább egymás felé fordultok. Ha eddig voltak is harcok és villongások a kapcsolatotokban, azok most elsimulnak maguktól, vagy könnyedén elsimíthatóak. Talán csak egyvalamit hiányolsz az életetekből: szeretkezésből kicsit kevesebb lesz, mint amennyit hétvégenként megszoktatok.

Ha csak keresed a szerelmet: Az érettebb korosztály felé fordul az érdeklődésed. No jó, ne szépítsük, az a pasi, aki megtetszik neked a hétvégén, az apád lehetne. De legalábbis a bátyád. Az élettapasztalata és a vagánysága is vonz, de gondolj bele, milyen lesz az a kapcsolat, amiben a te forrófejűséged bölcsességnek hat a vagány szerelmed mellett?!

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Új szenvedély járja át a kapcsolatotokat, és ez bizony cseppet sem lesz csendes szenvedély. Mindketten úgy ítélitek meg, hogy egymásban találjátok meg a téli depresszió legjobb ellenszerét. Olyan összhang térhet vissza  a szerelmetekbe, amelyről már hajlamosak voltatok azt hinni, hogy elveszett. Arra azonban vigyázzatok, hogy néhány indiszkrét családtag (felnőtt és gyerek vegyesen) rátok nyithat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ámor apró nyilacskákat lődöz feléd, de ezek pénteken még leperegnek rólad. Szombaton viszont nagy az esélye annak, hogy Ámor végre beletrafál a szíved közepébe. A barátaid nem feltétlenül fogják érteni, hogy miért őt választottad. De nem is nekik kell vonzódniuk hozzá, ezért ne hagyd, hogy lebeszéljenek róla!


Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha rangsorolnánk a szakításra esélyes jegyeket a hétvégén, az Ikrek dobogós helyezést érne el. Ezt jó, ha tudod előre, és jó, ha végiggondolod, milyen stádiumban van a kapcsolatod. Arra ugyanis kicsi az esély, hogy derült égből villámcsapásként érjen a szakítás. Valószínűleg érezted már a jeleket egy ideje. Ha úgy érzed, hogy eddig harmonikus volt a kapcsolatotok, akkor most mindössze annyi a dolgod, hogy legyél egy kicsit toleránsabb a szerelmeddel, aki nyűgösebb a szokásosnál.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne ezen a hétvégén akard megtalálni a nagy Ő-t! Ez most a visszahúzódás, a csendes mérlegelés ideje. Tavasz óta rengeteget változott az életed, és nagyon élvezed az új életmódodat. Ez rendben is van, de ideje lenne újragondolnod azt is, hogy milyen pasit keresel. A régi ideálod mellett már nem lennél boldog, és ezt te is tudod a lelked mélyén.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha veszekedtek, annak most a pénz lesz az oka. Úgy tűnik, mostanában egyikőtök sem bánik túl jól a közös pénzzel, ráadásul néhány váratlan kiadás is megkurtította a közös kasszát. Ne hagyjátok, hogy a pénzügyi aggodalmaitok veszekedést generáljanak. Sok mindent megoldottatok már együtt, ezen is túl fogtok jutni. Ha szükséges, kérdezzétek meg a szüleiteket, az ő bölcsességük átsegít majd a nehézségeken.

Ha csak keresed a szerelmet: Azt gondolod, minden problémádat egy csapásra megoldaná, ha lenne egy erős kezű, határozott és persze gazdag férfi melletted. Ez elég nagy tévedés, ami könnyedén sodorhat egy reménytelen szerelembe a hétvégén. Ne azt a férfit válaszd, akiről azt gondolod, hogy gazdasági szempontból jó döntés lenne vele összejönni! Azt válaszd, aki megnevettet. Hidd el, így nem érhet majd csalódás.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed a tenyerén hordoz. Te pedig boldogan fogadod a kényeztetését, egészen addig, amíg ő fel nem lázad. Vigyázat, a vasárnap feszült lesz, ha szombaton csak elfogadod a gondoskodást, de nem viszonozod. Kerüld az önzőség és a lustaság látszatát, mert ez az a két téma, amelyek szinte biztosan veszekedést generálnak a vasárnapi ebédnél. Ami pedig a gyereknevelést illeti, hagyd, hogy ezúttal a párod hozzon meg néhány fontos döntést ebben a témában.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem érhet az a vád, hogy következetes lennél a hétvégén. Az egyik pillanatban arról áradozol a barátnőidnek, hogy milyen jó lenne, ha az exed visszatérne, a másikban már egy új fiúval flörtölsz, a harmadikban pedig azon szomorkodsz, hogy nincs melletted senki. Felejtsd el az exeket, ne dőlj be a magány alattomos érzésének, inkább koncentrálj arra, hogy minél több flörttel dobd fel ezt az őszi hétvégét!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Féltékenység és szenvedély ingadozik benned a hétvégén. Az egyik pillanatban még azon gondolkodsz, nincs-e valaki más is a párod életében, a másikban pedig szenvedélyesen öleled őt. A fantáziád most élénkebb a szokásosnál, ezért érthetsz félre néhány mondatot és gesztust. Ahelyett, hogy az ördögöt a falra fested, inkább figyelj minden idegszáladdal a párodra. Ha így teszel, könnyen rájöhetsz, hogy az utóbbi időben kevesebb figyelmet kapott tőled, mint amennyire szüksége van.

Ha csak keresed a szerelmet: A több néha kevesebb! A hétvégén nem érdemes túl sok randit felhalmoznod, mert ha az egyik találkozóról kell rohannod a másikra, annak az lesz a vége, hogy sehol sem tudsz jelen lenni teljes figyelmeddel. Ennek pedig egyenes következménye az, hogy minden partnered felületes, izgága kis csajnak néz majd. Jobban tennéd, ha egyetlen fiúval találkoznál, de rá sok időt szánnál a hétvégédből.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha ezt egyszer már átélted volna: beköszöntött az ősz, egyre hidegebb volt az idő, és a pároddal bevackoltátok magatokat a meleg szobába, a puha takarók alá. Mire észbe kapsz, elszaladt ez a hétvége, de ezt egy percig se bánd! Nem nagyon haladsz majd a házimunkával (az irodai feladatokat fölösleges hazavinned), de ezen se szomorkodj! Ez a hétvége pont olyan lesz, amilyenre szükségetek van: beszélgetős, szunyókálós, szenvedélyes és lustálkodós. Most az fontosabb, hogy egymásra legyen időtök, mint az, hogy ragyogjon a ház, vagy hogy elmenjetek egy rokonlátogatásra!
 
Ha csak keresed a szerelmet:
Álmodozó és romantikus hangulatba kerülsz a hétvégén. Nem lennék meglepve, ha szerelmes lányregényeket és romantikus filmeket találnék nálad. Ebből a rózsaszín ködbe révedő hangulatból egyedül a barátnőid tudnak kirángatni. Ők azok, akik rávesznek arra, hogy kimozdulj otthonról, és az álomvilágod helyett a valóságban próbálj nyitottá válni egy párkapcsolatra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: „Te pont olyan vagy, mint…” – Ez a hétvége könnyen telhet a hasonlítgatások és a példálózgatások jegyében. Persze egyikőtök részéről sem céltalan, hogy felemlegetitek a saját exeiteket. A párod így szeretne valamire rávenni – mi tagadás, ez elég rossz érvelés. Te pedig választámadásként ismerteted a saját múltadból vett példákat. A legjobb az lenne, ha a múlt helyett a jelenre és a mostani helyzetek megoldására koncentrálnátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy megérkezz a múltból, és visszatérj a jövőből is. Tudom, hogy nem lettél időutazó, de azt is tudom, hogy a figyelmed most teljesen szétszórt. Az exeid miatt gyötröd magadat, a jövő miatt pedig aggódsz. Mindkét dolog butaság, ugye belátod? Hiszen az egyiken már nem változtathatsz, a másikon pedig még nem.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A párod egy kicsit gyengélkedik, te pedig ismét kuncogva állapíthatod meg, hogy egy egyszerű megfázás képes teljesen kikészíteni a teremtés koronáját. Ha már úgyis terád hárulnak a családfői feladatok, használd ki az alkalmat és adj leckét a párodnak irányítástechnikából. Mutasd meg neki, hogy hogyan lehet a kompromisszumokat szem előtt tartva jó döntéseket hozni. Mutasd meg, hogy a férfiasan agresszív kommunikáció mellett a nőies, érzelmekre ható érvrendszer is sikeres lehet.

Ha csak keresed a szerelmet: Barátnős hétvégét ígérhetek a Nyilasoknak. Minden napra jut egy jó barátnős program és egy jó sztori, amin lehet vihogni. A sztorik középpontjában pedig a férfiak vannak, különös tekintettel az exekre. Azzal, hogy kibeszéled őket, és viccet csinálsz belőlük, könnyebb lesz feldolgoznod a benned lévő párkapcsolati gátlásokat, amelyeket bizony ezek a régi kapcsolatok okoztak.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén mindent százszor el kell mondanod. A baj nem is ez, hanem az, hogy csupa olyasmit ismételgetsz, amiket érzéseid szerint már legalább ezerszer elmondtál. A párod pedig a fülén ül – legalábbis szerinted –, és meg sem hallja a szónoklatodat. Hogy hogyan érhetnéd el, hogy hallgasson rád? Ha erre rájössz, nyugodtan írhatsz egy könyvet a férfilélek rejtelmeiről. A csillagok szerint nem szabad túlzottan bíznod abban, hogy célt érsz nála olyasmiben, amiben nem akarja meghallani a véleményedet.

Ha csak keresed a szerelmet: A spontán események alakulnak a legjobban a számodra a hétvégén. Most véletlenül futhatsz össze az utcán vagy egy tömegközlekedési eszközön egy jóképű idegennel. Ha sikerül összeszedni a bátorságát, és elkéri a számodat, add meg neki. Ha azonban bátortalan marad, legalább búcsúzóul mosolyogj rá, és könyveld el a sikert: te voltál a legszebb lány a villamoson.



Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Ha elkezdesz egy mondatot, a párod befejezi. Ha ő elkezd egy mozdulatsort, pontosan tudod, mi lesz a vége. Előbb jössz rá, hogy mit szeretne, mielőtt sikerülne megfogalmazni. Csodálatos összhangot élhettek meg a hétvégén, egészen addig, amíg ki nem találod egy veszekedős gondolatát. Hiszen a hétvégén több apró összezördülésre kell felkészülnötök. Olyan nevetséges dolgokon veszekedtek, amiken csakis az igazán szerelmes emberek tudnak.

Ha csak keresed a szerelmet: Eleged van a felszínes flörtökből, és komoly kapcsolatot akarsz. Ez nem is lenne baj, de az ismerkedés első pillanataiban a menyecskeruhád leendő színéről kiselőadást tartani egy kicsit túl gyors tempónak tűnik. Olyan tempónak, amivel garantáltan el lehet ijeszteni még a legbátrabb pasikat is. Mit szólnál hozzá, ha egy a pasikat jobban érdeklő témával próbálkoznál? Hogy mivel? Beszéltesd magáról, ezzel máris a legérdekesebb lánnyá válsz a szemében.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Van bennetek egy nagy adag várakozás. Nem tudjátok megfogalmazni, hogy mire vártok, csak az a biztos, hogy tapintható köztetek az izgalom. A párod figyelmesebb veled, és mindent megtesz, hogy a kedvedben járjon, te pedig azon gondolkodsz, hogy hogyan kényeztethetnéd őt. Ebben az idilli harmóniában ismét elővehetitek a gyerektémát, ha még nincs közös gyereketek. Ha pedig már vannak gyerekeitek, akkor a kistestvér megtervezése, az iskolaválasztás vagy egyéb gyerekes döntések kerülnek majd szóba a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Abban a pillanatban, hogy sikerül úgy betábláznod a hétvégédet, hogy ne legyen időd a magányosságodra gondolni, megjelenik a nagy Ő. Megjelenik és randit kér, te pedig fejvesztve próbálod átszervezni a hétvégi találkozóidat úgy, hogy senki se sértődjön meg. Ha még kong a naptárad, érdemes minél előbb teleírnod programokkal, hogy előbb futhass össze egy jóképű sráccal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top