Ezo

Így randizz egy Halakkal!

A randevú nem egy könnyű műfaj, de a csillagok itt is adnak egy kis segítséget. Elmondjuk, mit (ne) tégy, ha Halak a kiszemelted.

1. Romantikázz! – A Halak érzékeny, ábrándozós lélek, aki bármit megtenne egy kis odafigyelésért, szeretetért. Légy hát gondoskodó, gyengéd, és egy pici szirup is jöhet.

Így randizz egy Halakkal!2. Engedd, hadd repkedjen! – Ma erre megy, holnap amarra, ma fáradt, holnap erőtől duzzad. Nincs benne logika, ne keresd, csak engedd szabadon, és szokj hozzá, hogy valószínűleg soha nem fogod tudni kiismerni.

3. Oldd fel! – A Halak mindennél jobban vágyik arra, hogy valaki mellett feloldódhasson, amit legkönnyebben a zene vagy misztikus, spirituális technikák segítségével lehet elérni.

4. Kérd a segítségét! – E jegyre jellemző a szinte már önfeláldozó, mártír segítőkészség, aki szeret megmenteni, boldoggá tenni másokat. Ezen ne múljék! Engedd, hadd legyen szükség rá.

5. Türelem! Türelem! – A pontosság nem az erőssége, így randi előtt – biztos, ami biztos – számolj azzal, hogy késni fog. Emiatt ne légy ideges!

6. Mesélj! Meséltesd! – A Halak szeret kilépni a valóság dimenziójából, szereti a véget nem érő meséket, sztorikat, amikbe beleviheti kicsapongó lényét, színes fantáziavilágát, művészetét, zeneiségét, színészetét. Légy társa ebben, engedd, hadd meséljen, segítsd, története hadd kapjon szárnyra.  

7. Segítsd! – Ha valakit szeret, hajlamos megfeledkezni önmagáról, a szeretett személy lesz az első, aki miatt háttérbe szorítja s gyakran elveszíti önmagát. Ha szerető társa akarsz lenni, újra és újra figyelmeztesd, hogy ne feledkezzen meg önmagáról!

8. Kalandra fel! – A Halak hamar izgalomba jön, ha egy kis izgalom, veszély, titokzatosság részesévé válhat. Gondoskodj hát a szükséges adrenalindózisról!

9. Kötelező előjáték! – Vágyát lassan, hosszú előjátékkal lehet felkorbácsolni, türelem és idő kell ahhoz, hogy előjöjjön belőle az igazi vad, szenvedély, ami aztán szinte bármire nyitottá teszi. 

Tipp: Alkohollal és egyéb tudatmódosítókkal csak óvatosan!

Így randizz egy Skorpióval!
Így randizz egy Mérleggel!
Így randizz egy Szűzzel!
Így randizz egy Ikrekkel!
Így randizz egy Kossal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top