Ezo

Így randizz egy Szűzzel!

A randevú nem egy könnyű műfaj, de a csillagok itt is adnak egy kis segítséget. Elmondjuk, mit (ne) tégy, ha Szűz a kiszemelted.

Így randizz egy Szűzzel!1. Jól bókolj! – A Szűz nemcsak másokkal, de önmagával szemben is nagyon kritikus, a bókokat pedig nehezen fogadja. Éppen ezért ha kedveskedni van kedved, figyelj, hogy jól csináld, ne hozd zavarba, apránként adagold a sok szépet!

2. A drága ajándékot felejtsd el! – Nagyon gyakorlatias jeggyel van dolgod, akit egy sznob vacsora vagy egy méregdrága ajándék nem hat meg túlzottan, igazán az olyan apró figyelmességeknek örül, mint egy jó könyv, egy színházjegy vagy egy kirándulás. 

3. Készülj fel egy jó vitára! – A Szűz biztos abban, amit hisz és gondol, és attól sem riad vissza, ha véleményét meg kell védenie, ha ki kell állnia az igazáért. Ha szereted a tüzes párbeszédet, ha szeretsz vitázni, akkor hajrá!

4. Légy ápolt! – A tisztaság, az ápoltság és a rendezettség a Szűz lételeme, ügyelj hát arra, hogy ne csak a ruházatod, de a lakásod és az autód is ragyogjon a tisztaságtól!

5. Hadd ügyeskedjen! – Rendkívül precíz, aprólékos, nagy odafigyeléssel végzi a munkáját, éppen ezért szereti az olyan programokat, ahol ezen adottságait igénybe veszik. Például nem lősz mellé, ha egy izgalmas főzőestre invitálod, ott biztosan remekelni fog.

6. Légy kitartó! – Időbe telik, mire a Szűz bárkit is kitüntet a bizalmával és képes kimutatni az érzelmeit, de ha egyszer kimozdul a védekező pozícióból, biztos lehetsz benne, hogy szenvedélyének egyetlen tárgya te leszel. 

7. Izgasd fel! – A Szűz nemcsak főzni szeret, jókat enni is. Készíts – vagy készítsetek együtt – egy finom vacsorát, és az este garantáltan nem fog rosszul elsülni.

8. Ne légy spontán! – Fontos, hogy ne hozd váratlan helyzetbe, szereti, ha a dolgok előre kiszámíthatók. Szeret mindenre időt kapni, előre felkészülni. Ezt tartsd tiszteletben!

9. Légy pontos! – Fekete ponttal indítod a randit, ha késel! 

Tipp: Ne beszélj mellé, ki fogja szúrni! 

Így randizz egy Mérleggel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top