Ezo

Hold a Halakban: erősödnek az érzelmek, gyengül a lábunk

A növő Hold a Halakba lépett szerdán délután egy órakor. Ebben a helyzetben égi kísérőnk az érzelmeinket helyezi előtérbe.

Hold a Halakban: erősödnek az érzelmek, gyengül a lábunkMost áradóbbnak, erőteljesebbnek éljük meg az érzéseinket. A szeretet és a magány érzése is felerősödhet bennünk, kinek-kinek egyéni helyzete szerint. Most különösen nagyra értékeljük az emberi érintéseket és a kedves szavakat. Intuíciónk a következő két napban erősebb, a belső hangokat jobban halljuk, könnyebben hallgatunk rájuk. A szorult helyzetekből talán egy füllentéssel akarjuk kivágni magunkat, de ezzel jobb vigyázni, mert a hazugságok most könnyedén kiderülhetnek. A fogyókúrázók vigyázzanak, amíg a növő Hold a Halakban jár, a szénhidrátok felszívódása jobb. Érdemes péntek estig lemondanunk a finomított lisztről és a fehér cukorról. A lábfejek most rosszul tűrik a vastag, merev őszi–téli lábbeliket, esténként érdemes átmasszíroznunk a talpunkat és a lábfejeket – a szervezetünk meghálálja ezt a gondoskodást.
A teljes havi holdnaptárat itt keresd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top