Ezo

Angyalhoroszkóp október 18-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyal a lélekvezetőd, és kérd őt, hogy ne ess túlzásokba, különösen akkor, amikor olyasmit hallasz meg, amitől azonnal felmegy benned a pumpa. Kérd Gábrielt, akadályozzon meg abban, hogy nyomban véleményt nyilváníts és cselekedj, mert ez lenne a legnagyobb őrültség, amit csak elkövethetnél.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Angyalhoroszkóp október 18-tól

Bika

Jofiel arkangyalt hívd, amikor úgy érzed, hogy a gyermeked vagy a kedvesed elviselhetetlenül viselkedik. Kérd őt arra is, akadályozzon meg abban, hogy engedj valaki nyomásának, ami nem szól másról, mint hogy pénzt sajtoljanak ki belőled, vagy olyasmit tegyél a pénzért, ami szabálytalan.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Ikrek

Chamuel arkangyalra szükséged van, mert ugyan megnyugtattak, hogy még sincs olyan nagy baj, de azért benned motoszkál az aggodalom: mi van, ha tévedtek? Ezért jó lenne, ha olyasvalakivel beszélnél a téged most erősen foglalkoztató témáról, aki valóban ért hozzá, már-már szakértőnek is tekinthető. Kérd lélekvezetőd, hogy adjon erőt és bátorságot, hogy megszólítsd azt a személyt, akivel meg akarod beszélni a dolgokat.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Rák

Muriel arkangyal a lélekvezetőd, segítségével könnyen kinyomozhatod, hogy a cégnél milyen változtatásokra készülnek, és ezek milyen mértékben befolyásolják az életedet. Kérd őrangyalodat, hogy küldjön jeleket, vagy hozzon olyan helyzetbe, hogy bizonyosságot nyerhess a jövődet illetően, és megnyugodhass.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Oroszlán

Mihály arkangyalt kérd, hogy a lehető legjobb képet tudd vágni a munkahelyeden, különösen akkor, ha új helyzet állt elő, és olyanokkal kell együtt dolgoznod, akiket képtelen vagy elviselni. És abban is kérd, hogy egy találkozó, amire vágysz, létrejöjjön.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Szűz

Raziel arkangyal a segítőd, fordulj hozzá bizalommal, különösen akkor, amikor nem vagy benne biztos, hogy amit végzel, az megfelelő-e. Ráadásul vannak olyan barátaid, akik sajnos nem arra biztatnak, hogy alkalmazkodj a körülményekhez, hanem éppen az ellenkezőjére. Kérd Razielt, hogy most tartsa távol tőled ezeket a barátokat.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Mérleg

Haniel arkangyal segítségét kérjed, hogy le tudj mondani egy rossz szokásodról. Nemcsak azért, mert sokba kerül, netán az egészségedet is károsítja, hanem azért is, mert ha a jövőre vonatkozóan komolyak az elképzeléseid, akkor ez a rossz szokás útját állhatja a vágyad megvalósulásának.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Skorpió

Rafael arkangyal a lélekvezetőd, veled van, ezt neked is érezned kell, hiszen olyan dolgok történnek, amelyek örömre adnak okot. És lélekvezetőd nem feledkezik meg rólad, mert valamilyen jel formájában figyelmeztet arra, hogy egy barátságot ne hanyagolj el, hiszen szükségetek van egymásra.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Nyilas

Zadkiel arkangyal melletted van, hiszen annyi erő és energia feszül benned, hogy mindent el tudsz végezni, sőt talán két ember helyett is tudsz dolgozni. Az lenne a jó, ha meg is fizetnének érte. Ha nem mersz emiatt szólni, akkor kérd lélekvezetőd, hogy teremtsen olyan helyzetet, amikor ezt más hozza szóba, és megkapod azt az összeget, ami jár neked.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Bak

Cassiel arkangyal a lélekvezetőd. Segítségedre siet, hogy egy zűrzavaros helyzetben tisztán láss, és pontosan tudd, kinek az oldalára kell állnod, ki az, aki védelemre, segítségre szorul. És ha segítesz, akkor egyrészt kihúzhatod őt a bajból, másrészt a későbbiekben még sokszor meg fogja ezt neked hálálni.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Vízöntő

Uriel arkangyal veled van, ezt érezheted abból is, hogy ami eddig nem sikerült, az most létrejön, vagy amiről eddig azt hitted, nem tudod már tovább elviselni, arról kiderül, hogy nem is kell. A sors most olyan helyzetet teremt, amikor válthatsz, és végre azt teheted majd, amit szeretnél.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Halak

Asariel arkangyal jókedvűvé és optimistává tesz, és mindez talán azért történik, mert olyan spirituális élményben volt részed, amely miatt emelkedettséget érzel. Bármi történik is, valahogy más színben látod a saját jövődet. A munkában váratlanul jó lehetőség adódik, ezt ki kell használnod.
Napi mantra, hogy jó legyen a napod

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top