Ezo

Így randizz egy Kossal!

A randevú nem egy könnyű műfaj, de a csillagok itt is adnak egy kis segítséget. Elmondjuk, mit (ne) tégy, ha Kos a kiszemelted.

1. Engedj! – A Kos egy makacs és határozott jegy, nem nagyon szereti, ha megmondják neki, hogy mit, hogyan, merre. Jobban jársz, ha átengeded neki a döntéshozatalt.

Így randizz egy Kossal!2. Csodáld! – A Kos szeret színészkedni, játszani, elbűvölő és ragyogó lenni! Légy partner ebben, gyönyörködj benne, istenítsd!

3. Gondoskodj az adrenalinról! – Szereti a kockázatot, az extremitást, a félelmet nem nagyon ismeri. Az extrém sportokban szívesen kipróbálja magát, de lehetetlennek tűnő feladatokba is szívesen belevág.

4. Bírd az iramot! – A Kos lendületes, aktív, impulzív és temperamentumos, szeret sportolni, utazni, kirándulni, nagyokat szerelmeskedni. Tartsd magad ehhez, és légy jó kondiban!

5. Lepd meg! – Felejtesd el a hasznos holmikat, különleges – lehetőleg csillogó, mutatós – ajándékokban gondolkozz, vagy lepd meg egy spontán, izgalmas kalanddal; erre bármikor kapható. 

6. Ne lelkizz! – Nem a Kos az erre megfelelő ember, szentimentalizmusból gyenge, vigasztalni se nagyon tud, de abban nagyon is partner, ha problémádra megoldást kell találni – kreativitása messze földön híres. 

7. Légy szenvedélyes!Imádja a szexet, az érzékiséget, a testi gyönyört, szexuális fantáziája nem ismer határokat – ennek tükrében gondoskodj arról, hogy izgalmi szintje kellőképp megugorjon és forrjon a vére!

8. Szeresd az életet! – A Kosra jellemző, hogy szeret játszani, nagyon tudja élvezni az életet, fontos számára a carpe diem életérzés. Légy hát jó játszótárs! 

9. Légy elfogadó! – Szeszélyes természet ő, a logika nem az erőssége. Ma ezt mondja, holnap azt. Fogadd el, hogy ez így van, változtatni rajta úgysem tudsz, de ne is akarj! 

Tipp: Ne telepedj rá, ne akard korlátozni, engedd szabadon! 

Így randizz egy Skorpióval!
Így randizz egy Mérleggel!
Így randizz egy Szűzzel!
Így randizz egy Ikrekkel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top