Ezo

Mit hoz a hétfői újhold?

A hétfői újhold lehetőséget kínál a békekötésre, a szerelmi életünk megújítására és arra is, hogy új alapokra helyezzük a munkakapcsolatokat. A Mérlegben megszülető újhold támogatja a méregtelenítő kúrákat és a diétákat, a stressztűrésünk viszont igen alacsony lesz. Ezeket hatásokat kedden és szerdán is érezhetjük majd.

Ezt tedd a munkahelyeden: A hét eleji időszak alkalmas arra, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba a munkahelyünkön, és tisztázzunk régi félreértéseket. Most nyitottabbak vagyunk mások ötleteire, és szívesebben hallgatjuk meg a hosszabb fejtegetéseket is.

Ne tedd: Kerüld a munkahelyi pletykákat és az intrikákat! Ezekkel ugyanis csak magadnak árthatsz.

Mit hoz a hétfői újhold?Ez tedd a párkapcsolatodban: Most szinte magától értetődően simulnak el a konfliktusok a szerelmi viszonyokban. Érdemes időt és energiát szánnotok a közös gondolkodásra: tervezzetek együtt, találjátok ki, hogyan szeretnétek megújítani a kapcsolatotokat. Beszéljétek meg, milyennek látjátok egymást és a szerelmeteket egy hónap, egy év, vagy akár egy évtized múlva is.

Ne tedd: Ne hagyd, hogy ne legyen időtök egymásra, és este csak bezuhanjatok az ágyba. Teremts olyan környezetet, hogy legyen időtök beszélgetni, egymásra figyelni. Az érintések, ölelések, csókok ma különösen fontosak lesznek mindkettőtöknek.

Ez tedd, ha szingli vagy:
Eljött a te időd, a Mérleg újhold támogat abban, hogy megtaláld a szerelmedet. Ezt ne úgy képzeld el, hogy ma este becsönget a királyfi a fehér lovon, hanem úgy, hogy ma tehetsz azért, hogy minél hamarabb megszülessen a következő kapcsolatod. Írj egy listát arról, hogy milyen párra vágysz. Figyelem, ne azt írd fel, hogy milyen külső tulajdonságokra van szükséged, hanem azt, hogy melyek a számodra ideális férfi legfontosabb tulajdonságai.

Ne tedd: Ne kezdj bele megveszekedett „férjvadászatba”, és ne pörgess végig pánikszerűen száz társkereső oldalt! De a veszett bulizást és a nagy ivászatokat sem javasoljuk ezekben a napokban.

Ezt tedd, ha spirituális fejlődésre vágysz: A Mérleg újhold a befelé figyelés, az elcsendesedés időszaka. Érdemes most meditációs relaxációs technikákkal kísérletezned, az esti híradó helyett pedig olvass inkább néhány oldalt egy megnyugtató könyvből. Azt a kötetet válaszd, amelyik ma megérinti a lelkedet, és ne azt, amelyik szerinted trendi olvasmány.

Ne tedd: Ne akarj görcsösen az események elébe rohanni! Nem baj, ha nem ma világosodsz meg, a lényeg, hogy foglalkozz magaddal, figyelj a lelked rezdüléseire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top