Ezo

Hétvégi horoszkóp október 12-től

A hétvégén végre egységbe forr mindaz, ami összetartozik, az érzelmeink letisztulnak, és jobban átlátjuk, mire is van szükségünk a boldogsághoz. Most minden a szerelem, a romantika, az érzelmek és a szex körül forog majd. A legtöbb jegy erotikusan túlfűtött éjszakákra és izzó szenvedéllyel fűtött napokra számíthat. A szingliknek pedig érdemes időben kitakarítaniuk a hálószobájukat, mert ott is nagy lesz a jövés-menés.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Mindkettőtök libidója az egekbe szökik a hétvégén, és mindketten nyitottak lesztek az újdonságokra, a szokatlan programokra és az erotikus játékokra. Még az is lehet, hogy felmerül valamelyikőtökben az édes hármas gondolata, de ettől óva intelek benneteket. Egy ilyen helyzet ugyanis könnyen vezethet ezen a hétvégén szakításhoz, csakúgy mint az, ha valamelyikőtökről kiderül, hogy titkos kapcsolata van.

Ha csak keresed a szerelmet: Kísérletező kedvedben talál a hétvége, most szívesen kipróbálsz új programokat, új helyeket, új italokat, új táncokat. Könnyen ismerkedsz, és az új ismerőseiddel szinte azonnal közös programokat, randevúkat beszélsz meg. Talán magad sem érted, hogyan lehetsz ennyire bátor és nyitott. Minderről a csillagok tehetnek, de ugyanők azt is javasolják: azért mindig gondoskodj a biztonságodról is!

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Úgy érzed magadat, mintha te lennél a hűségügyi főellenőr: egész hétvégén azt vizslatod, vannak-e árulkodó jelei annak, hogy a párod esetleg más felé kacsingat. Vigyázat, ez az állapot árthat a kapcsolatotoknak. A legjobb az lenne, ha őszintén beszélnél a pároddal, és persze az sem lenne baj, ha elhinnéd, ha azt mondja: nincs rajtad kívül senkije. Ha túllépnél a kezdődő féltékenységen, lehetne egy erotikában gazdag hétvégétek, ami azt is bebizonyíthatná, hogy valóban szeret még a párod.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelemről, esküvőről, kandalló mellett töltött őszi estékről ábrándoznak a szingli Bikák. A sors fintora, hogy úgy tűnik, ezen a hétvégén a legtöbb fiú egyéjszakás kalandban gondolkodik veled. Ha szórakozni mész, sokan zsonganak körülötted, de te szinte mindenkit túl rámenősnek tartasz majd. Ha egy kicsit elengeded magadat, lehet romantikus kalandod is valakivel.

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Most jött el a döntés ideje: igen vagy nem? Együtt vagy külön? Az Ikrek hétvégéje szakításveszélyes. Ha a kapcsolatotokat csak a megszokás és az anyagi megfontolások tartják össze, akkor most könnyebb és fájdalommentesebb a lezárás, mint a folytatás. Ha azonban őszinte érzelmeket éreztek egymás iránt, nincs mitől tartanotok. Szerencsére ebben az esetben a hétvége erotikus energiájából nektek is bőségesen kijut majd, mindkettőtök legnagyobb örömére. 

Ha csak keresed a szerelmet: Meglett férfiak, családapák, nős pasik és egyéb széltolók gyűlnek köréd a hétvégén. Ebből a díszes társaságból nem lesz egyszerű kiválasztani azt, aki valóban méltó a bizalmadra, és akit tényleg nem vár otthon egy szerető feleség néhány gyerekkel. A csillagok szerint, ha facér pasinak adod meg a számodat, abból könnyen lehet tartós, boldog szerelem is.

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Különbékék, kompromisszumok, írott és íratlan megállapodások szabályozzák a közös életeteket. Minél régebb óta éltek közös fedél alatt, annál több, sűrűbb és bonyolultabb az a követelmény- és elvárásrendszer, amelynek meg akartok felelni egymással szemben. Most könnyedén rájöhettek, hogy ezek közül az elvárások közül több a vélt, mint a valós. Szombaton és vasárnap is reggelizzetek az ágyban, a romantikus napindító pillanatok segítenek őszintébbé tenni a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, túl nagyok az elvárásaid a hétvégével kapcsolatban. Arról álmodozol, hogy most rád talál a nagy Ő. A jó hír, hogy ez lehetséges, a rossz, hogy a nagy Ő most kis ő-nek álcázza magát. Sőt! Talán egy egyéjszakás kaland bőrébe bújik, és csak másnap reggel derül ki, hogy ebben ennél azért jóval több van.

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmesen lustálkodós hétvégében gondolkodnak az Oroszlánok. A feszültség abból adódhat, ha a párod sokkal mozgalmasabb és kevésbé léha programokban gondolkodik. A megoldás igen egyszerű: a szombati programot bízd rá, de a vasárnapot töltsétek kettesben! Szánjatok időt a szerelmes szavakra és a szerelmeskedésre egyaránt, de pénzügyek és egyéb hivatalos teendők, vagy a munka ne kerüljenek szóba! Ezek ugyanis megölik a hétvégi romantikus hangulatot.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán magadat is megleped azzal, hogy ki iránt érzel vonzalmat. Ez a fiú bizony sokban nem felel meg a klasszikus elvárásaidnak és igényeidnek. Van egy kis pocakja (vagy nem is olyan kicsi), de óriási a dumája és harsány a nevetése. Olyan életszeretet és erotikus vonzerő sugárzik belőle, aminek nem tudsz ellenállni.

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Még hogy a Szüzek nem túlfűtöttek? Ezen a hétvégén rácáfoltok a pároddal minden ilyen sztereotípiára. Az erotika mellett szerencsére marad időtök a beszélgetésekre, sőt még a családi programokra és rokonlátogatásokra is jut az energiáitokból. A gyerekeitek pedig talán éppen most lesznek szerelmesek életükben először. Ha már nagyobbacskák, akkor elkezdhetitek a szerelemről, szeretetről való beszélgetést velük, és talán egy kistestvér születése is szóba kerülhet.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Szüzek kisugárzása olyan csábító lesz a hétvégén, hogy szinte senki sem tud ellenállni nektek. Miközben a férfiak körüldonganak, te talán pont azon gondolkodsz, hogy most nincs is kedved belemenni valami komolyba. Csak őszi flörtökre vágysz, és pont ez a magatartásod az, ami olyan vonzóvá tesz a pasik szemében.

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy hónapok óta kerülgetitek a forró kását. Van egy téma a levegőben, amiről eddig nem tudtatok, vagy nem akartatok beszélni, pedig egyre sürgetőbbé, egyre fontosabbá válik. A rossz hír, hogy ez a hétvége is inkább a tettekről szól, és nem a szavakról. A jó viszont az, hogy egy-egy ölelés, egy-egy kedves gesztus most sokkal többet jelent neked is és a szerelmednek is, mint az elcsépelt szavak. Ki tudja, talán megoldódik az a helyzet is, amit eddig nem tudtatok megoldani.

Ha csak keresed a szerelmet:
Egy kis női rafinériára lesz szükséged a hétvégén. Valaki, akiről eddig úgy tűnt, hogy érdeklődik irántad, eltűnhet a képből. Te pedig bosszút fogadsz: a lehető leggyorsabban szeretnéd féltékennyé tenni, vagy még inkább egy sokkal jobb sráccal pótolni őt. Most nemcsak a kacér pillantások megengedettek, de a Mérleg lányok bátran kezdeményezhetik az ismerkedést is.

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A régebben kiadott energiák most térnek vissza a kapcsolatodba. Minden, amit az elmúlt években tettél, mondtál vagy kértél, most tér vissza hozzád. Ez az időszak lehet aratás, de lehet lezárás is a számotokra. Ha bármit változtatnál a viszonyotokban, azt most megteheted, hiszen a hétvégén a hibák könnyen helyrehozhatók, a tévedések pedig egyszerűen kijavíthatók. Az erotika most nektek is fontosabb lehet a szokásosnál, ezért semmiképp se büntesd a párodat szexelvonással!

Ha csak keresed a szerelmet: Szívesen adsz párkapcsolati tanácsokat másoknak, és az ismerkedésben is segíted a barátnőidet, ha kell. Most itt lenne az ideje, hogy te bízd rá magadat másokra! Hagyd, hogy bemutassanak neked valakit, vagy hogy a csajok válasszák ki, hogy kivel kellene megismerkedned a buliban – ez most jobban működik, mintha te választanál!

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Kettős érzések munkálkodnak benned. Egyfelől szeretnéd megújítani a kapcsolatodat, másfelől úgy érzed, talán már semmit nem lehet helyrehozni köztetek. Ez a hétvége vízválasztó lehet az életetekben: ha most sikerül visszahozni valamit a mézesheteitek szenvedélyéből és heves vágyából, akkor van értelme a kapcsolatjavító kísérleteknek. Ha azonban marad az unalom és a megszokás, akkor talán tényleg el kellene gondolkodnotok a továbblépés lehetőségein.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne add fel az elvárásaidat! Tudom, hogy mindenki azt mondja neked, túl magasra tetted a lécet, és el kellene felejtened a követelményrendszeredet. Ezen a hétvégén azonban pont az segít, ha hű maradsz az elveidhez, ha csak a legjobbal éred be. Nem baj, ha a nagy Ő nem most lép be az életedbe, a lényeg, hogy ő lesz majd az ideális társad!

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mennyi hazugság van a kapcsolatotokban? Mennyi elhallgatás és mennyi titok? Ezt a kérdést teszik fel nektek a csillagok, és mindjárt a hétvégén meg is adják rá a választ. Most könnyen kiderülhetnek a titkaitok, és ezek – bármilyen meglepő is – hosszú távon közelebb hoznak benneteket egymáshoz. Főleg azok az apróságok segítik elmélyíteni a kapcsolatotokat, amelyeket cikinek tartottál, és ezért titkoltál eddig a párod elől. Hidd el, ő sokkal megértőbb és szerelmesebb, mint azt gondoltad volna!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy régi szeretőd bukkan fel az életedben újra. Olyasvalaki feltűnésére számíthatsz, aki még mindig hatással van rád, annak ellenére, hogy mindketten tudjátok, ez a viszony szinte csak a szexről szólhat. Egy-két kellemes percet okozhattok egymásnak, de kérlek, készülj fel rá lelkileg, hogy ő semmit sem változott, és ugyanazok a problémák és hazugságok fognak előkerülni, mint legutóbb.

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szívedben kitavaszodott. Hiába mutat őszt a naptár, te most lángolsz fel a párod iránt. Most érzed azt, hogy jó lenne romantikázni, összebújni, és közelebb kerülni hozzá. Azt szeretnéd, hogy az elmúlt hetek, hónapok morcosabb párbeszédei és közösen megharcolt csatái kitörlődjenek az emlékezetetekből, és tiszta lappal kezdhessétek újra. Ez a kívánságod könnyen teljesülhet a hétvégén, hiszen a párod is most jut arra a következtetésre, hogy megújulásra, érzelmi felfrissülésre van szüksége a kapcsolatotoknak.

Ha csak keresed a szerelmet: Tetoválás, bőrdzseki, nagy motor – a Vízöntő lányok a rosszfiúkhoz vonzódnak a hétvégén. Amíg csak egy flörtről vagy egy futó kalandról van szó, ez nem is jelenthet gondot. Ha viszont hosszú, békés, romantikus házasságban gondolkodsz, akkor el kell hogy áruljam: a rosszfiúkat ezen a hétvégén sem fogod tudni megszelídíteni!

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A párod most meglephet egy közös programmal. Bízd rá a hétvégi programok megszervezését, mert olyan ötletei vannak, amivel igazán fel tudja dobni a hangulatodat. Most ő lesz a romantikusabb kettőtök közül, hiszen téged nagyon lekötnek a hétköznapok gondjai. Ne hagyd, hogy minden gondolatodat a munkahelyi tervek és a gyereknevelési kérdések töltsék ki! Fordíts figyelmet a szerelmedre is, és arra, hogy minél több érintés, simogatás legyen köztetek a hétvégén. Ezekre mindkettőtök testének és lelkének nagy szüksége van.

Ha csak keresed a szerelmet: „Nem akarok kapcsolatot!” – ezzel a mondattal vágsz bele a hétvégébe, és nem is sejted, hogy ezzel a kijelentéssel pecsételted meg a sorsodat. Az amerikai vígjátékok szerint aki komolyan gondolja ezt a mondatot, az hónapokon belül megházasodik. Nem tudom, hogy ez a babona igaz-e, de úgy tűnik, hogy a te életedbe akkor lép majd be a nagy Ő, amikor már nem is számítasz rá.

Pénteki mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top