Ezo

Angyalhoroszkóp október 11-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyalt kérd, hogy legyél összeszedettebb, hogy teljesíteni tudd mindazt, amit rád bíztak. És hogy a testvéred miatt ne vállalj el olyan dolgot, ami miatt kényes helyzetbe kerülhetsz, még akkor sem, ha mindenáron segíteni szeretnél neki, mert még az is lehet, hogy mindketten rosszul jártok. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Angyalhoroszkóp október 11-től


Bika

Jofiel arkangyal segítségére szükséged lesz ezekben a napokban, mert akár figyelsz, akár nem, anyagilag előnytelen helyzetbe kerülhetsz. Ha nincs munkád, kérd őrangyalodat, segítsen abban, hogy igazán jót találj. És kérd, ha valamit bizonyítanod kell, segítsen, hogy az tényleg sikerüljön. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Ikrek

Chamuel arkangyal a lélekvezetőd, ezért kérd őt arra, hogy jelezze, amikor valaki rá akarna beszélni egy nem teljesen tiszta dologra, amibe csak azért kellenél, hogy majd te vidd el a balhét. És hívd akkor is, amikor már te is érzed, hogy valami örvendetes esemény hatására szinte felemelkedsz a földtől, mert tudod, hogy ilyenkor szoktál ostobaságot elkövetni. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Rák

Muriel arkangyalnak köszönd meg, ha az ingatlannal vagy a családdal kapcsolatos ügyeket sikerült elrendezned, mert neki is nagy szerepe van a sikerben. Hívd akkor, amikor érzed, hogy szükséged van rá, mert például átlépsz olyan határokat, megszegsz olyan szabályokat, amelyek miatt nemcsak pénzt, hanem kapcsolatokat is veszíthetsz. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Oroszlán

Mihály arkangyal a segítségedre lesz, amikor úgy érzed, hogy lehetetlen helyzetbe kerültél. Egyszerűen nem tudod, hogy mit tegyél, mert talán olyasvalakivel állsz szemben, aki a rokonságodhoz tartozik, akivel kapcsolatban felemás érzésekkel küszködsz, és most egy pénzügyi kérés sokat ronthat a viszonyotokon. Kérd lélekvezetőd, adjon jelet, mit tegyél. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Szűz

Raziel arkangyalt kérd, hogy segítsen, mert a munkahelyeden a felettesed nincs megelégedve veled, de te teljesen igazságtalannak tartod, amiket mond. Vond meg a vállad, és az a legjobb, ha nem szólsz semmit, mert főnököd most olyan passzban van, amikor nem tudja elviselni, ha bármit is felelnek a mondandójára. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Mérleg

Haniel arkangyalra szükséged van, hogy ne kövess el a héten baklövést, amikor amúgy jól mennek a dolgaid, és a szerencse is melléd szegődik. Ám valamilyen módon mégis képes vagy elszúrni a dolgokat, és észre sem veszed a jó lehetőségeket. Kérd lélekvezetőd, hogy segítsen nyitva tartani a szemed és a füled. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Skorpió

Rafael arkangyal nagy szükséged van, ha párkapcsolatban élsz, mert partnered nehéz helyzete miatt neked is nyomasztóbbak a napjaid. Sajnos most fel kell venned a pókerarcot, és olyasvalakitől kell segítséget kérned, akinek semmilyen kérést nem teljesítetted, sőt az érdekeit sem vetted figyelembe. Kérd lélekvezetőd, segítsen. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Nyilas

Zadkiel arkangyalt hívd, hogy ne kapkodj el semmit, különösen ha munkáról vagy a főnöködről van szó. A felettesed most sajnos nem áll a helyzet magaslatán, így előfordulhat, hogy te esetleg méltatlan helyzetbe kerülsz. Ráadásul ha párkapcsolatban élsz, akkor ügyelj arra is, hogy a partneredet ne nyúzd olyan dolog miatt, amivel másnak kárt okozhatsz. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Bak

Cassiel arkangyal jó, ha melletted áll, mert előfordulhat, hogy az otthonodban váratlanul összecsapnak fejed fölött a hullámok. Mintha történt volna valami a családod tagjaival, úgy viselkednek, hogy szinte nem ismersz rájuk. Kérd lélekvezetőd, hogy segítsen eligazodni, mi történt, és mutassa meg, hogyan maradhatnál ki az egészből. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Vízöntő 

Uriel arkangyalra szükséged lesz ezen a héten, mert csalódott vagy. Talán a munkahelyed az oka, vagy a pénz, esetleg mind a kettő együtt, és nem tudod, hogy mit tegyél. Azt viszont nem akarod, hogy minden így maradjon, ahogy van. Kérd Urielt, hogy hozzon az utadba olyan lehetőséget, amivel elégedett lehetnél. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Halak

Asariel arkangyal melletted van, ezért ha egészségi problémákkal küszködsz, akkor bátran hívd, mert segít, hogy minél előbb elfelejtsd azt. De akkor is hívhatod, ha a munkahelyeden történtek miatt úgy érzed, hogy becsapnak. Kérd lélekvezetőd, segítsen ennek megakadályozásában. Nézz bele a napi angyalkártyába!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top