Ezo

Hétvégi horoszkóp október 5-től

A hétvégén párkapcsolati vizsgára hív bennünket az univerzum. A vizsgatárgyak változatosak. Számot kell adnunk arról, hogy mennyi füllentés és hazugság van a kapcsolatunkban (az önáltatások is füllentésnek számítanak), és arra is vissza kell tekintenünk, hogy hogyan fejlődött eddig a szerelmünk. Ha magad mögé nézve azt látod, hogy mindig őszinte és szeretetteljes voltál a pároddal, és ő is veled, továbbléphettek egy felsőbb osztályba, ahol már kevesebb a tanulnivaló és több a szabadság.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Óvatosan a füllentésekkel! Néha nem mondasz teljesen igazat a párodnak, de ő most átlát a szavaidon, és felismeri az igazságot, amit rejtegetni akarsz előle. Sokkal többre mész, ha felvállalod a véleményedet, és felvállalod a tetteidet, ahelyett, hogy elmismásolnád a dolgokat. Hidd el, az őszinteség igazán kifizetődő lesz a hétvégén, míg a hazugság csak bajt hozhat a fejedre.

Ha csak keresed a szerelmet: A fiúk nem is sejtik, hogy a nagyotmondással nem mennek sokra nálad ezen a hétvégén. Nemcsak azért, mert tudod, hogy túloznak, de azért sem, mert senki sem tud olyan túlzó lenni most, mint te. Még a legunalmasabb történetedet is úgy meséled el, mint egy kalandregényt. Nem is csoda, hogy csüngenek a szavaidon az emberek!

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

BHétvégi horoszkóp április 27-tőlIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Mértéktelen evésbe vagy ivásba fojthatod a bánatodat és a meg nem értettség érzését. Ahelyett, hogy az édességek után nyúlnál, inkább kezeld a helyzetet érett felnőttként. Állj oda párod elé, és mondd el neki, hogy mi a problémád, és hogy mit szeretnél. Nyíltan, őszintén, de kedvesen beszélj az érzéseidről. Ne vádold őt semmivel, csak mondd el, ami a szívedet nyomja! Meglátod, az eredmény nem marad el: mindketten megkönnyebbültök.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén megérzed, hogy mit kellene tenned ahhoz, hogy jól alakuljon a hétvége. A következő napokban érdemes a belső hangodat, a megérzéseidet követned, mert ezek szokatlanul pontosak és élesek lesznek. Most a legnagyobb tömegben és a legeldugottabb helyeken is kiszúrod azokat a fiúkat, akik alkalmasak egy párkapcsolatra (vagy legalábbis egy egyéjszakás kalandra).

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Vizsgáld meg, hogy milyen a közös konfliktuskezelési forgatókönyvetek! Kié az utolsó szó a vitákban? Ha jobban belegondolsz, kétféle veszekedési mintátok létezik: az egyik szerint mindenáron le akarod győzni őt, hogy megmutasd, ki az okosabb. A másik lényege, hogy egy idő után ráunsz az egészre, és inkább ráhagyod. Egyik stratégia sem jó a hétvégén. Most kompromisszumot kellene találnotok a békesség kedvéért!

Ha csak keresed a szerelmet: Az Ikrek szívéhez az agyán át vezet az út. Csak azok a fiúk rúghatnak nálad labdába a hétvégén, akik intelligensek, és még a legfelszínesebb ismerkedési helyzetben is hajlandóak belemenni egy intellektuális beszélgetésbe. Igaz, nekik nyert ügyük van veled akkor is, ha csak egyéjszakás kalandra vágynak. Te is szívesen belemész egy kalandba, ha az illető intelligens és művelt.

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A közös tervek jelentik a legnagyobb összetartó erőt a kapcsolatotokban. A hétvégén nagy lesz a kísértés, hogy mindketten a múlton rágódjatok, és azt hánytorgassátok fel egymásnak, hogy melyikőtök mikor miben hibázott. A legnagyobb hibátok azonban az lesz, ha engedtek ennek a késztetésnek! Tekintsetek előre, a jövőbe, mert akár rövid távon is nagyon sok szerelmes pillanat várhat rátok. De csak akkor, ha túl tudtatok lépni a múlton, és tiszta lapot kezdtetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyre többen gyűlnek köréd a hétvégén. Gyűlnek a noteszekben a telefonszámok, de mintha mindenki csak barátkozni akarna veled. A fiúk megnyílnak neked, és mindannyian az előző (vagy a jelenlegi) barátnőjükről mesélnek. Mielőtt önjelölt párkapcsolati terapeutává válsz, vegyél egy mély levegőt, és nyugodtan köszönj el a nyavalygó srácoktól. A nagy Ő nem traktál majd az exeivel.

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten több melegségre, több szeretetre és több odafigyelésre vágytok a másiktól. Valahogy mégsem tudtátok eddig ezt egymás tudomására hozni. Most azonban itt van a remek alkalom: a hétvégén te könnyebben mutatod ki az érzéseidet, emiatt a szerelmed is jobban megnyílik. Ha elég ügyesen irányítod a helyzeteket, könnyen lehet az a vége, hogy vasárnap már az egész délutánt és az estét kézen fogva töltitek. A vasárnap este nemcsak a romantikára, de az erotikára is különösen alkalmas lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: A legfurcsább helyeken is lehet ismerkedni. Sőt! Hogy őszinték legyünk, a hétvégén könnyebben ismerkedsz a lehetetlen és extrém helyeken, mint egy társkereső oldalon vagy egy szórakozóhelyen. Most nyugodtan kihagyhatod a szokásos programokat, és csinálj valami szokatlant! Elmehetnél teljesítménytúrára, esetleg ismerkedhetnél olyan szokatlan helyeken, mint amilyen egy kocsimosó vagy egy hétvégi orvosi ügyelet.

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek körül forognak a gondolataitok. Sok Szűz dönt úgy ezen a hétvégén, hogy (még egy) gyermeket vállal. Persze a pároddal azonnal neki is láttok a projektnek, hiszen a héten nem volt annyi időtök egymásra, amennyit szerettetek volna. A hétvégétek viszont igazán túlfűtöttre és kalandosra sikeredik. Ha pedig már van gyermeketek, akkor zárjátok magatokra az ajtót, ha olyasmit csináltok, amit jó lenne, ha nem zavarnának meg a kicsik!

Ha csak keresed a szerelmet: Elég lesz egy mosoly a hétvégén ahhoz, hogy levedd a lábukról a fiúkat. Különösen azokra a srácokra tudsz nagy hatást gyakorolni, akikre egyáltalán nem is akarsz hatni. Ők szinte levakarhatatlanul ott lesznek a nyomodban, és csak akkor adják fel, ha azt látják, hogy más karjába menekülsz előlük. Szerencsére lesz melletted egy kék szemű lovag, aki megvéd a túl erőszakosan nyomulóktól!

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Ha túl sokat lógtok együtt a hétvégén, akkor könnyen egymás idegeire mehettek. A legjobb az lenne, ha szombaton közösen, vasárnap pedig külön-külön csinálnátok programokat. Most bátran elengedheted a párodat a srácokkal sörözni, és te is elmehetsz a lányokkal bulizni. Persze arra nincs garancia, hogy buli közben nem lesz egy kis kísértés, de mindketten felnőtt emberek vagytok, pontosan el tudjátok dönteni, meddig lehet elmenni úgy, hogy nem szegitek meg a hűségeskütöket!

Ha csak keresed a szerelmet:
A kihagyott és a fel nem ismert lehetőségek hétvégéje lesz a mostani a számodra. Csupa olyan fiú kering körülötted, akik most nem fognak meg. Néhány hét, hónap vagy év múlva azonban kikupálódnak, és akkor már kicsit bánni fogod, hogy most elszalasztottad őket. Mit tehetsz ez ellen? Vagy kockáztatsz, és kiválasztod az egyiküket, vagy pedig következetes maradsz az elveidhez, és elhatározod, hogy nem bánsz meg semmit sem!

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A párod a humorodat is szereti benned. Sőt! A humorod hozzásegít benneteket ahhoz, hogy megoldjatok néhány nehezebb helyzetet. Ezt most ismét vésd az eszedbe, mert ha feszült leszel a hétvégén, akkor a párod is feszültté válik. Ráadásul most te hajlamos vagy a bolhából is elefántot csinálni, ez pedig a feszültséggel együtt rossz kombináció. A legjobb az lenne, ha minél kevesebb szóval és minél több tettel kommunikálnátok, hiszen a párodnak néha nehezére esik szavakba öntenie az érzéseit..

Ha csak keresed a szerelmet: Talán egyetlen jegy szülötteire sem ró akkora feladatot az univerzum, mint rád. Most két fiú közül választhatsz, és nem egyszerű a döntés. Az egyik vicces, a másik érzelmes. Az egyik kedves, a másik szexis. Az egyik férfias, a másikra felnézhetsz. Az egyik a testedet vonzza, a másik a lelkedet. S hogy ki a jó választás? Hallgass a szívedre, és nem lesz semmi baj!

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelem, erotika és hatalmas beszélgetések – ez a hétvége ideális a Nyilasok számára! A pároddal mindketten ara vágytok, hogy érezzétek egymás testét és ismét megtapasztaljátok egymás szenvedélyét. A Nyilasok hálószobája igazán mozgalmas hétvége elé néz. A nappali sem fog árválkodni, hiszen ez utóbbi lesz a nagy beszélgetéseitek színhelye. Habár ha jobban belegondolok, beszélgetni nem kell elhagyni a hálószobát sem.

Ha csak keresed a szerelmet: Hol van már a hűvösséged? Hova tűntek a túl magasra helyezett mércék? A hétvégén úgy érzed, hogy a bőség zavarával küzdesz, és annyi kedves fiú van körülötted, hogy alig tudsz választani közülük. Végül persze megoldod ezt a helyzetet: a barátnőid segítenek eldönteni, hogy kivel ismerkedj meg közelebbről. Ne felejtsd el, sohasem tudhatod az első randin, hogy hány fogja azt követni még!

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Képtelenek vagytok kitörni a hétköznapokból. Mintha a szombat is csak egy hétfő lenne, a vasárnap pedig szerda. Ha így folytatjátok tovább, könnyen ellaposodhat a kapcsolatotok, ezért ideje lenne most behúzni a kéziféket, lassítani, és ünnepelni egy kicsit. Hogy mit ünnepeljetek? Biztosan találtok rá okot, a lényeg, hogy bulizzatok, bontsatok fel egy palack pezsgőt, és legyen időtök egymásra. Ha kell, bízzátok a gyerekeket a nagyszülőkre, hogy végre kettesben tölthessetek egy estét!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha a testvéred buliba hív, nyugodtan fogj gyanút: valójában vakrandit szervezett neked, és „véletlenül” pont belebotlotok egy munkatársába. Ha eddig ódzkodtál a mások által szervezett randiktól, akkor is érdemes lehet belemenned ebbe, mert az a bizonyos munkatárs vagy ismerős igazán jó fejnek látszik, érdemes lenne vele valóban megismerkedned egy olyan randin is, amit nem a tesód szervezett.

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A párod szeretetnyelve a szex és az erotika lesz ezen a hétvégén. Te viszont romantikában gondolkodsz. Az ideális természetesen az, ha megtaláljátok a kompromisszumos megoldást, azaz azt a programot, ami egyszerre romantikus és erotikus. Ugye hogy nem is olyan rossz terv ez? A kérdés csak az, hogy elutazzatok-e ehhez, vagy inkább zárjátok magatokra a hálószobaajtót? Mindegy, a lényeg, hogy  ne lehessen megzavarni benneteket. A hétvégén nem kell felvennetek minden telefont!

Ha csak keresed a szerelmet: Az egész lassan indul majd be. Szokatlanul lassan. Túl lassan. Talán észre sem veszed, hogy elkezdődik valami közted és a között a srác között, akit voltaképpen már réges-régen ismersz látásból. Eleinte csak egy ártatlan beszélgetés lesz, aztán egy-két véletlen találkozás, majd randik, és amire felfogod, hogy lassan elmélyül a kapcsolatotok, már nála is aludtál. Mindez ezen a hétvégén szökken szárba!

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az érzelmek csendben térnek vissza hozzátok. Észrevétlenül élednek mindkettőtökben új életre, hogy azon kapjátok magatokat vasárnap, ismét szerelmesek vagytok egymásba. Most lesz szép számmal szerelmi vallomás köztetek, főleg akkor, ha a héten néhány napot egymás nélkül voltatok kénytelenek tölteni. Ha szerelmi háromszögben élsz, akkor lassan eljön az ideje annak, hogy felszámold ezt a helyzetet!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha egy pasi már kiszemelt, az összes többi is udvarolni kezd. Ezt az ősi megfigyelést igazolja a hétvégéd. Van valaki, akivel napról napra egyre közelebb kerültök egymáshoz, most viszont azt veszed észre, hogy egyre többen bámulnak meg az utcán, egyre többen szemeznek veled és egyre többen kérnek fel táncolni, ha bulizni mész. Ne felejtsd el, nem ígértél meg még semmit! Csak rajtad múlik, kivel meddig mész el!

Ha szükséged van egy pozitív gondolatra, nézd meg a mai mantrádat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top