Október havi horoszkóp

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
A Szaturnusz október 5-én átlép a Skorpióba, és megkezdi két éven át tartó lebontó és felépítő munkáját.
2012. 10. 01. Ezo rovat 

Október havi horoszkópKos

Jobban kell helyezkedned, mint bármikor, ugyanis vannak emberek, akik azt szeretnék, amit te csinálsz. És sajnos nagyon kevés ember akad most, aki megvédene, mert mindenki a saját pozícióját félti. Barátra már régen nem számíthatsz, de ezt te is tudod, és nem is nyomulsz már nála, egyszerűen átértékelted a kapcsolatotokat. Ebben a hónapban annyi lesz a munkád vagy a tanulnivalód, hogy alig bírod idővel és energiával. Ezért nem árt, ha rendszeresen mozogsz, és akármilyen idő van, legyél minél többet a szabad levegőn, mert ezek mind hozzájárulnak, hogy jól tudj teljesíteni, és ne tudjanak megfúrni. A szerelemben egy régi – sok szenvedést okozó – kapcsolat újrakezdődhet.

Október havi horoszkópOktóber havi horoszkópBika

Még az is megtörténhet, hogy fülig beleszeretsz valakibe, akivel vagy egy suliba jársz, netán egy utazás során ismerted meg, vagy egészen más kultúrájú, mint te. Szenvedélyes kapcsolatra számíthatsz, és talán a családod tagjai nem fognak neki örülni, vagy legalábbis nem mindenki. Anyagi ügyeid ebben a hónapban arra ösztönöznek, hogy többször is átgondolj egy döntést, hogy megvegyél-e valamit, vagy sem. Ráadásul fennáll annak a veszélye, hogy egy régi ügy most újra előkerül, és nem úszhatod meg a bírságot. De az is megtörténhet, hogy a figyelmetlenséged miatt büntetnek meg. Röviden: tarts be minden szabályt, így nem kerülsz konfliktusba a törvény képviselőivel.

Október havi horoszkópIkrek

Valami egészen új dolog veszi kezdetét az életedben, lassan, de biztosan a sors mutatja az utat, hogy merre menj. Ezért ebben a hónapban nagy jelentősége van annak, hogy figyelj a jelekre, mert szinte minden üzenet a jövőddel kapcsolatos. A szerelemben, ha egy mód van rá, ne bútorozz most össze senkivel, és azt se engedd meg, hogy esetleg valaki bejelentkezzen a lakásodba. Még akkor sem, ha emiatt összevesztek, netán a kapcsolat vége jön el. Ebben a hónapban érdekes találkozásban lesz részed, és előfordulhat, hogy ami esetleg munkakapcsolatnak vagy barátságnak, jó ismeretségnek indul, abból szépen kifejlődik majd egy olyan szerelem, amilyet a legsziruposabb romantikus filmekben láttál. Pénzügyek terén még nem nagyvonalúskodhatsz, örülj, hogy ki tudod fizetni a számláid.

Október havi horoszkópRák

A szenvedélyes szerelem talán még szenvedélyesebb lesz, annak ellenére, hogy annyi megpróbáltatást kellett elszenvednetek az utóbbi időben. Sőt még az is megtörténhet, hogy a leglehetetlenebb helyzetben gyermekáldást terveztek, netán már útban is van a csemete... A munkában olyan teljesítményre vagy képes, hogy kivívhatod a felettesed elismerését, és talán még fizetésemelést is kaphatsz. Azonban nem árt ügyelni a lakásod, az otthonod biztonságára, mert előfordulhat, hogy hívatlan látogatók teszik tiszteletüket, és sajnos előfordulhat, hogy a hatóságok nem fogják tudni kideríteni, kik voltak az elkövetők. Ezért kérd meg a szomszédodat, hogy kukkoljon, amit egyébként utálsz, de ez megment attól, hogy elszenvedj egy nehezen feldolgozható és megemészthető szituációt.

Október havi horoszkópOroszlán

Sok embernek okozol szívfájdalmat ebben a hónapban, és az a baj, hogy semmiféle lelkiismeret-furdalást nem érzel miattuk. Sőt nemhogy hálát nem, inkább utálatot érzel valaki iránt, pedig annyi mindent tett érted, és valamikor nagyon jóban voltatok. És ami baj, hogy ezt ki is mutatod. Pénzügyeid viszont jól alakulnak, mert talán munkahelyet váltasz, vagy visszacsábítanak a régi munkahelyedre, és anyagilag nem lesz gondod. Viszont erre a pénzre szükséged van, mert kiadásokba vered magad, de ez anyagi többlet nélkül nem menne. Ha házas vagy, vigyázz arra, hogy ne ess abba a hibába, amitől a társadban ismét felmerül a menekülés gondolata.

Október havi horoszkópSzűz

A felettesed ugyan nincs megelégedve veled, de ez igazán nem érdekel téged. Talán a nyilvános helyretételed sem izgat annyira, mint ahogy azt a főnököd gondolja. Előfordulhat az is, hogy pénzbírságot szab ki rád, de nem foglalkozol vele, hiszen van egy másik lehetőséged, ahonnan viszont olyan összeg üti a markodat, amellyel sok mindent megoldhatsz. Ráadásul ajándékokat is kapsz, s ezeknek hasznát veszed, mert már gondolsz a karácsonyra, és szépen félrerakod őket, szóval megoldod az ajándékozást úgy, hogy egy filléredbe sem fog kerülni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szex olyan élénkítő hatással van mindkettőtökre, hogy az egész életstílusotokat megváltoztathatja.

Október havi horoszkópMérleg

Tulajdonképpen az őseidnek, valamint a korábban elkövetett dolgoknak köszönheted azt, ha nincs partner a láthatáron. El kellene gondolkodnod azon, mit és hogyan tegyél, valamint kikérhetnéd erről egy teljesen kívülálló véleményét. Amit ő mond, azt fogadd meg! De ne áruld el az őseidnek, mert biztos lehetsz benne, hogy nem fogják díjazni. A barátod vagy barátnőd nagy hatással van rád, és talán közös vállalkozásba kívántok kezdeni, éppen olyanba, amit korábban elutasítottál, sőt még meg is vetettél. Tedd, de ne számíts arra, hogy most ezzel hatalmasat fogsz kaszálni. Mi lenne, ha elgondolkoznál azon, hogy más irányban kellene körülnézned?

Október havi horoszkópSkorpió

Vigyázz jobban magadra ebben a hónapban, mert nagy munka vár rád, akár az iskolában, akár a munkahelyeden. Tartanod kell az eddig elért színvonaladat, de ez nem lesz könnyű, hiszen olyan emberekkel vagy körülvéve, akik sajnos nem állnak a helyzet magaslatán, és neked kell inspirálnod őket, ami nagyon sok energiádat kiveszi. Ráadásul annyira kimerülhetsz, hogy még egy vírust is elkaphatsz, azt pedig nem engedheted meg magadnak, hogy kiess a munkából vagy az iskolából. Ügyelj arra, hogy egy ellenséged barát képében tetszeleg, és mindent megtesz azért, hogy rossz híredet keltse. A szerelemben mázlista vagy!

Október havi horoszkópNyilas

Sajnos nem az erősséged a várakozás, pedig most arra kell kényszerítened magad, különben elszúrsz egy olyan lehetőséget, ami miatt sokan fognak irigyelni. Sőt, szinte képtelenek lesznek megemészteni, hogyan történhetett veled ez a szerencse. Várd ki, amíg ő jelentkezik, és ne omolj azonnal a karjába, hanem hagyd, hogy fusson néhány kört. Ezzel is azt bizonyítod, hogy nem vagy könnyen kapható, miközben belül égsz a vágytól, hogy az övé legyél. Taktikáznod kell, mert így kaphatod őt meg. Ha a munkában megfosztottak valamitől, ne szomorkodj, mert gyorsabban jön helyette új, mint gondoltad.

Október havi horoszkópBak

Már talán azon gondolkodsz, hogy jobb lenne külföldre menni, mert ott megtalálhatod a számításaidat. Ha továbbképzésen töröd a fejed, akkor minden segítséget megkaphatsz egy baráttól, aki tulajdonképpen nem is a te barátod, hanem valamelyik ősödé. Anyagi ügyeid voltak már jobbak, mint ebben a hónapban, de most megint bebizonyíthatod, hogyan is tudsz helytállni a munkahelyeden és az otthonodban. Szerelmi ügyekben olyan szenvedélyes vagy, hogy a partnered csak tanuló lehet melletted. De azért figyelj, mert van, amiben nincs benne, és ezt ne erőltesd.

Október havi horoszkópVízöntő

Még az is lehet, hogy fülig szerelmes vagy a partneredbe, ami eddig nem fordult elő. És úgy érzed, ha ő nem lenne, most elveszettnek éreznéd magad. És képes vagy teljesíteni egy kívánságát – ami egyben a tiéd is. Ha dolgozol, akkor a feletteseddel remekül kommunikáltok, talán még szavak nélkül is megértitek egymást. Ha szülő vagy, akkor mindent megragadsz, hogy a csemetéd kedvébe járj. Egy barát egy visszautasíthatatlan lehetőséggel áll eléd, és ez a bankszámládon is növekedést mutat.

Október havi horoszkópHalak

Egy barátod, akivel korábban megosztottátok egymás közt a titkaitokat, a segítségedet kéri egy nehéz ügyében, és te teljes mellszélességgel mellette állsz. Ő viszont mintha megbolondult volna, és már nem is hajlandó szóba állni veled, hanem csak e-mailen kommunikál. Muszáj lesz vele valahogy felvenned a kapcsolatot, és higgadtan elmagyarázni neki, hogy csak úgy tudsz segíteni, ha támogat és kommunikál veled. Pénzügyekben a babérokra törhetsz, mert olyan sokat kereshetsz, hogy az adóhivatal fókuszába kerülhetsz. Főleg ha egy irigyed feljelent…

Címkék: horoszkóp, 2012, október
Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Igazából szerelem – márciusi szerelmi előrejelzés

Mire készülj márciusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Facebook lájkok száma354 Hozzászólások száma15

Álmodj nagyot! – márciusi horoszkóp

A Nap és a Szaturnusz közötti jó fényszögkapcsolat arra utal, hogy kellő türelemmel és óvatossággal rendelkezünk. És amire korábban vágyakoztunk, az most végre valóra válik.

Facebook lájkok száma128

Az angyalok üzenik: ez az év az előrelépésről szól

Az angyalokat idén is megkérdeztük, milyen lesz az idei év, ebben pedig ezúttal is dr. Doreen Virtue egyik magyar tanítványát, Mayer Andrea angyalszakértőt hívtuk segítségül. Az angyalok üzenetét ő tolmácsolja a Nők Lapja Café olvasóinak.

Facebook lájkok száma232
Nyereményjáték Bögre áprilisban

Bögre áprilisban

Megnyerheted a Nők Lapja Café egyedi bögréjét!

Játszom
Nyereményjáték Orbit

Orbit

Nyerj egy évre elegendő Orbit Bubblemint rágót és egy rágó adagolót!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

Csibeinvázió: a magyar lemezjátékokat ünneplik országszerte

Emlékeztek még a csipegető csibére?
Facebook lájkok száma

A vércsoport befolyásolja, hogy kiújul-e a prosztatarák

A forradalmi felfedezés új utakra terelheti a...
Facebook lájkok száma
Az utolsó pillanatban: nyomtatható dekorok húsvétra

Az utolsó pillanatban: nyomtatható dekorok húsvétra

Ha még nem állt össze a húsvéti dekoráció, akkor ne...
Facebook lájkok száma
Kolostorra, 15. századi erődre vagy szigetre is licitálhatunk

Bárki megvásárolhat egy 15. századi erődöt

Állami tulajdonban lévő ingatlanokat eladásával...
Facebook lájkok száma
12 kreatív ötlet gyerekszobába

12 kreatív ötlet gyerekszobába

Unod a klasszikus gyerekszobákat? Valami kreatívra,...
Facebook lájkok száma
Íme az első fotó Mádai Vivien születendő gyermekéről

Íme az első fotó Mádai Vivien születendő gyermekéről

Hacsak ultrahang felvételen, de máris megmutatta...
Facebook lájkok száma
Fiaival fotózta újra a legendás lemezborítókat az apa – galéria

Fiaival fotózta újra a legendás lemezborítókat az apa – galéria

Szuper ötlet, hibátlan megvalósítás.
Facebook lájkok száma

Segítség, gyereket akar a pasim!

Egy tökéletes világban a pár két tagja egymás szemébe...
Facebook lájkok száma
Mentorapja nyomdokaiba lépett Danics Dóra – videó

Mentorapja nyomdokaiba lépett Danics Dóra – videó

Danics Dóra újabban mentorkodik: a ValóVilág két...
Facebook lájkok száma
Kamu álláshirdetésben toboroztak anyákat

Kamu álláshirdetésben toboroztak anyákat

Nincs szabadság, nincs ebédidő, és az év minden napján...
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Ilyen egy nő teste nagy fogyás után!

Ilyen egy nő teste nagy fogyás után!

Sokszor olvassuk a nagy fogyás történeteket, és csak...
Facebook lájkok száma842 Hozzászólások száma39
Ez történt, amikor egy anyuka tovább aludt, mint szokott – videó

Ez történt, amikor egy anyuka tovább aludt, mint szokott – videó

Nem lettünk volna a helyében, míg feltakarította a...
Facebook lájkok száma247
„Nekem a gyerekek az elsők, nem a szex!”

„Nekem a gyerekek az elsők, nem a szex!”

Egy pár intimitásában az egyik legnagyobb kihívás nem...
Facebook lájkok száma155 Hozzászólások száma94
Várkonyi Andrea: „Gáborral hagyjuk élni egymást”

Várkonyi Andrea-interjú

A papír nem számít.
Facebook lájkok száma115
A 10 legszebb villa Toscanában

A 10 legszebb villa Toscánában

Régen főleg a leggazdagabbak kiváltsága volt a villa...
Facebook lájkok száma74
Lenyűgöző fotók: majdnem 70 éve ugyanaz a lakás berendezése

Lenyűgöző fotók: majdnem 70 éve ugyanaz a lakás berendezése

Íme egy darabka, kiváló állapotban megőrzött múlt.
Facebook lájkok száma57 Hozzászólások száma6
Az okospalack figyelmeztet, hogy eleget igyál

Az okospalack figyelmeztet, hogy eleget igyál

A modern technika nem hagyja, hogy csak úgy...
Facebook lájkok száma52
Szuper húsvéti menütippek a sztárbloggertől

gyors húsvéti menü

Közeleg a húsvét, és már most azon aggodalmaskodsz,...
Facebook lájkok száma45 Hozzászólások száma8

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem