Ezo

Te hiszel magadban?

Te tudod magadról, hogy mennyire stabilan hiszel önmagadban? Vödörszámra kell önteni beléd az önbizalmat, vagy egészségesen öntudatos vagy? Keresed a belső erőforrásokat? Foglalkoztat, hogyan vészelheted át a nehéz időket, amikor nincsenek körülötted "rajongók"? A számmisztika feltérképezi belső világodat, és megmutatja, honnan meríthetsz erőt és hitet.

Egyszerű a dolgod, hiszen most csak a születésnapod egy számjegyre egyszerűsített számára van szükséged. Pl.: aki 1986. 10. 20-án született: 20 -> 2+0=2; vagyis ő 2-es típus. De van két ún. mesterszám: a 11-es és a 22-es. Vagyis aki 11-én vagy 22-én született, az ilyen mesterszámmal rendelkezik. Esetükben ezt is és az alapszámot is érdemes megnézni. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

Te hiszel magadban?

1-es vagy, mert 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél:
1-esként talán neked van a legjobb dolgod. Tudatában vagy a pozitív tulajdonságaidnak, és ezeket büszkén felvállalod. Az önbizalom magas fokán állsz. Vannak egyesek, akik ezt beképzeltségnek nevezik. Ők azok, akik irigykednek, mert határozott, karakán és magabiztos vagy. Nem kell velük túl sokat törődnöd, de nem érdemes provokálnod őket. A legokosabb, ha olyan emberekre figyelsz, akiknek szükségük van biztatásra. Te ebben is remek vagy. Bárkivel képes vagy elhitetni, hogy ő klassz, tehetséges, ügyes. Az ebből származó sikerélmények tovább erősítik az önmagadba vetett hitedet. Persze neked is jólesnek az elismerő szavak. Ezt sem kell szégyellned.

2-es vagy, mert 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél:
A 2-es az a szám, ami nem érzi jól magát egyedül. Szüksége van társra, társakra, társaságra. Tipikus 2-esként neked nagyon sokat jelent ezeknek az embereknek a véleménye. Ha ők dicsérnek, akkor repkedsz örömödben, de ha kritizálnak, összetörsz. A kelleténél többet törődsz azzal, hogy ki mit gondol rólad. Ez akkor szűnik meg, amikor olyan témára koncentrálsz, ami a szívügyed. Ez elsősorban mások segítése, ápolása. Utolérhetetlen vagy abban, ha valakit pátyolgatni kell. Közben te is vágysz arra, hogy valaki téged dédelgessen, de nem szabad engedned, hogy emiatt teljesen kiszolgáltasd magad. Könnyebb, ha képes vagy önmagadra támaszkodni.

3-as vagy, mert 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél:
Amennyiben igazi 3-as vagy, a levegőhöz hasonlóan létkérdés számodra, hogy beszélhess, beszélgethess, megoszthasd az érzéseidet, gondolataidat. Ebből szerezheted a legtöbb erőt és hitet. Ráadásul bármikor: újból és újból. A környezeted visszajelzéseit akkor hallod meg, ha azok pozitívak. Egészségesen szelektálsz: képes vagy figyelmen kívül hagyni a negatív kritikákat. Pontosan tudod, vallod, és alkalmazod, hogy ha valaki nem tud építő jelleggel megszólalni, akkor inkább maradjon csendben. Még jó, hogy te javíthatatlan optimista vagy, így minden, ami elhagyja a szádat, derűlátó. Te is ebből merítheted a legtöbb energiát, hitet, önbizalmat és életvidámságot.

4-es vagy, mert 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél:
4-esként téged csak a tények érdekelnek. Ez akkor is jól jönne, amikor rólad van szó. Vagyis ha azon kapod magad, hogy elszállt az önbizalmad, akkor visszanézve sorold fel, gyűjtsd össze a sikereidet! Te nem vagy az a lelkesedő típus, de éppen ezért nincsenek nagy mélyrepüléseid sem. A rutint jól viseled. Mégis olykor vágysz arra, hogy büszke lehess önmagadra és a teljesítményedre. Ez jogos és természetes igényed. Mivel versenyezni nem szeretsz, ezt nem másokhoz mérten szeretnéd megélni. És ilyenkor jön jól az a lista, amit fejben vagy írásban összeállíthatsz az eddig elért eredményeidről. Ebben feketén-fehéren láthatod, hogy milyen szuper vagy.

5-ös vagy, mert 5-én, 14-én vagy 23-án születtél:
Jó neked, mert magadat motiválod. Valójában saját magad legtökéletesebb inspirálója vagy. Ha te valamiért lelkesedsz, akkor el sem tudod képzelni, hogy az ne jöjjön össze. Igaz, hogy az elszántságod nem tartós. De ameddig tart a kezdeti lendület, hatalmas eredményeket érsz el. És ezek a sikerélmények generálják a folytatáshoz szükséges energiát. A többiek véleményétől kevésbé függsz. Bár az is tény, hogy egy megfelelő embertől jövő elismerés az egekbe képes emelni téged. Emellett imádod, ha dicsérnek. Ügyesnek kell lenned, hogy meg tudd különböztetni a tiszteletet a hízelgéstől. Hajlamos vagy rá, hogy az utóbbinak bedőlj, és akkor rossz irányba mehetsz.

6-os vagy, mert 6-án, 15-én vagy 24-én születtél:
A 6-os a szeretet és a kényelem száma. Ha ez igaz rád, akkor nem frusztrálod magad azzal, hogy megkérdőjelezd, hogy bármit megérdemelsz-e. Tehát egyszerű a képlet: ha akarsz valamit, akkor azt megszerzed, mert hiszel magadban, és meggyőződésed, hogy az jár neked. Ez a világ legtermészetesebb dolga. És amennyiben valóban szereted önmagadat, akkor nem sokat törődsz azzal, hogy ez mások szerint is így van-e. Vagyis egészséges önbizalommal vagy megáldva. Ezt van, aki csodálja, van, aki irigyli, és van, aki totál nem érti. Neked egyikkel sincs dolgod. Legfeljebb bátoríthatod a másikat. De nem kell példaképpé válnod. Egyszerűen tedd a dolgod, és az elég!

7-es vagy, mert 7-én, 16-án vagy 25-én születtél:
Mivel te alapvetően távolságtartó és bizalmatlan ember vagy, rá vagy utalva önmagadra. Csak magadra számíthatsz. Csak önmagadat motiválhatod, és csak magadban bízhatsz. Biztos, hogy nem bánod, hogy ez így van. Mindez azért jó, mert nem függsz másoktól. Soha nem kell kicsikarnod senkiből elismerést ahhoz, hogy képes legyél nagy teljesítményekre. Ez igazán szabaddá tesz, de megnehezíti, hogy megértsd azokat az embertársaidat, akik szomjazzák a dicséretet. Pedig nem szabad senkit elítélned. Neked is jó, ha kifejleszted magadban az együttérzést, és megpróbálod elképzelni, vagy legalább elfogadni, hogy neki milyen fontos, hogy megkapja az elismerést. Akár tőled.

8-as vagy, mert 8-án, 17-én vagy 26-án születtél:

Vérbeli harcos vagy. 8-asként azt képzeled, hogy mindig mindenért meg kell küzdened. Ez addig kedvező, amíg motivál, célt ad és energetizál. De ha mániáddá válik, és azt hiszed, hogy az egész világ az ellenfeled, akit le kell győznöd, akkor rossz úton jársz. Az igazán nagy dolgokat nem erőből, hanem bölcs hozzáállásból tudod elérni. Idővel rájössz erre. Kérdés, hogy hány évnyi felesleges küszködés előzi meg ezt a felismerést. Amint megvan, olyan leszel, mint egy keleti harcművész: precízen és hatékonyan mozgatod az energiákat. Vagyis csak akkor és csak annyira, amennyire az adott helyzet megköveteli. Innentől a siker garantál és elvehetetlen tőled.

9-es vagy, mert 9-én, 18-án vagy 27-én születtél:
Don Quijotéhoz hasonlóan olykor nekiszaladsz a szélmalomnak. Szóval olyan ellenfelet látsz, aki nincs, vagy nem az, aminek te látod. Tagadhatatlanul lovagias és szolgálatkész vagy. De a realitás nem a te asztalod. Gyakran a megmentő szerepében tűnsz fel, és felesleges energiákat pocsékolsz. Átkíséred a vak bácsit a zebrán ahelyett, hogy megkérdeznéd, mire van szüksége. Téged a megmentőszerep motivál. A világ tele van elkeseredett, beteg, tévelygő emberekkel. Ha rajtuk segíthetsz, van értelme az életednek. De nemcsak emberek jöhetnek szóba, hanem mindenféle élőlény: állat, növény. Te nem tudod és nem akarod megkülönböztetni, mert számodra az élet egy egység.

11-es vagy, mert 11-én, vagy 29-én születtél:
A 11-es mesterszám. Ez annyit jelent, hogy téged nem lehet átlagos mércével mérni. Mindig mindenben a különlegeset keresed és képviseled. Akkor is, ha önbizalomról, önmotivációról van szó. Úgy cikázol, mint a villám: kevesen képesek követni. Épp emiatt gyakran úgy érzed, nem ért meg senki. Ez magányossá tehet. Ha eljutsz arra a szintre, hogy ez már nem keserít el, akkor izgalmas felismerésre tehetsz szert: a forrás te magad vagy. Minden jó, minden siker és minden kudarc is belőled indul ki. Vagyis ha úgy kelsz fel reggel, hogy „Ez az én napom”, akkor minden összejön. De ha lógatod az orrodat, akkor semmi jóra nem számíthatsz. Kérdés, hogy melyiket választod.
   
22-es vagy, mert 22-én születtél:
A 22-es egy mesterszám. Ráadásul a szélsőségek száma. Ennek következménye, hogy vagy csordultig tele vagy önbizalommal, vagy szorongásokkal. Ezek váltogathatják is egymást. Aki veled él, vagy megszokja ezt, vagy gyorsan elmenekül. De te saját magadat sem viseled el mindig. Zavarba ejtő tud lenni, ha önmagadon nem tudsz kiigazodni. Ennek elkerülése érdekében olyan nemes, magasztos célokat kell keresned, amiben nem te vagy a főszereplő, hanem nehéz élethelyzetben lévő emberek. Ha nem önmagadért és a saját gazdagodásodért harcolsz, akkor áldás kíséri minden lépésedet. Ekkor nincs időd azon töprengeni, hogy van-e elegendő önbizalmad, vagy sem. Minden szinte magától megy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top