Ezo

Hétvégi horoszkóp szeptember 14-től

Heves érzelmeket ígérnek a hétvégére a csillagok. Ez a hétvége kedvez az egyéjszakás kalandoknak, az erotikának, és a szenvedélyes szerelemnek is. Itt az ideje pár után nézni a szingliknek, de azon ne lepődjenek meg, ha a szex fontosabb szerepet játszik az ismerkedésben, mint a romantika.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmes hétvégére számítasz, de könnyen lehet, hogy a szerelmi vágyaid középpontjában ezúttal nem is a párod kerül. A hétvégén könnyen elcsábulhatsz egy kalandra. Ez a kaland lejátszódhat fejben, de akár a valóságban is. Azt hiheted, hogy a lebukás veszélye minimális, mégis jobb lenne megfontoltabbnak lenned. A párod jóval érzékenyebb, mint ahogyan gondolod, és könnyen lebukhatsz nála.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen találhatod magad abban a helyzetben hogy épp egy félreérthetetlen ajánlatot kapsz egy teljesen ismeretlen férfitól. Az illető talán nem szép, valószínűleg nem fiatal, de mégis van benne valami, ami vonz téged. Ez az a veszélyes kaland, amitől nemcsak az anyukád óvna, de a józan barátnőid is. Mondj nemet, és távozz nőiesen, emelt fővel.

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Mindent elsöprő vágyat érzel a hétvégén. Most fellángolsz és úgy lobogsz, mint egy fáklya. Vigyázz, mert a benned lakó emésztő tűz könnyedén elégetheti a párodat, ahelyett, hogy őt is lángra lobbantaná. Akkor tudod felizzítani a szenvedélyét, ha nem rohanod le rögtön, hanem adsz neki egy kis időt, hogy belobbanjon. Az ő gondolatai szinte szombat estig a munka körül forognak majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Kerülővel, méghozzá igen nagy kerülővel érkezik a szerelem a szingli Bikák életébe. Eleinte talán fel sem ismered, hogy ki lesz az, aki végül megdobogtatja majd a szívedet. Néhány vargabetűvel és pár nappal később azonban rájössz, hogy ki az, aki a hétvégi csábítód lehetett volna. Hogy elkerüld ezt a „mi lett volna ha” érzést, járj nyitott szemmel, és hagyd, hogy valaki levegyen a lábadról!

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelem. Milyen egyszerű szó, és mennyiféle érzelmet, megélést, emléket, eseményt, gondolatot takarhat. Nincs két egyforma szerelem és ezt az Ikrek nagyon is jól tudják, hiszen nektek minden szerelmetek más és más. Hagyd, hogy a párod olyannak élje meg a kapcsolatotokat, amilyennek ő szeretné. Ne akard előírni neki, hogy mit érezzen, mit mondjon, mit tegyen, vagy mit gondoljon. Hidd el, ha megmutathatja, hogy mi lakik a lelkében, te ismét beleszeretsz, és ő újra beléd szeret.

Ha csak keresed a szerelmet: A bőség zavara jellemzi a hétvégédet. Sokan vannak körülötted, akik érdekesek lehetnek a számodra. Ott van mindjárt az Unalmas Srác. Meg a Szeretőt Kereső. A Duhaj Hangoskodó. És persze a Rámenős Vagány. Sajnos most valamiért Mr. Szeretőt Kereső vonz a legjobban, még akkor is, ha ismered a feleségét, esetleg a gyerekeit is. Jobb lenne olyat választani, akivel egyszerűbb a helyzet.

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Egészen széles érzelmi skálát jársz meg egy hétvége alatt. Pénteken még van benned némi fájdalom és elégedetlenség, de ez folyamatosan oldódik, így vasárnap estére már minden a legnagyobb rendben lesz. Mielőtt beleugranál egy szeretői viszonyba, gondold végig, mennyire rosszul éreznéd magadat, ha a párod tudomást szerezne erről a kalandról. Ha a kapcsolatotok alapja a bizalom volt, nem kellene kockára tenned ezt.  

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyéjszakás kalandok a szingli Rákokat is megkísértik. Erre készülj fel lélekben, hogy ne érjen váratlanul ez a helyzet. Igen, tudom, most azt gondolod, nem vagy olyan lány, aki igent mond egy ilyen butaságra. És ez igaz is. De hidd el, van az a helyzet, amikor az elveid nem is tűnnek olyan szigorúnak és van az az ember, aki el tudja csavarni a fejedet.

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, a párod túl sokat vár el tőled. Túl sok munkát ad a számodra, és túl sok gondolkodni valód van miatta. A hétköznapi rutin, a gyerekek iskolába járása hetek alatt elkezdték bedarálni a nyári nyugalmat és a harmóniát. Itt az alkalom, hogy tegyetek ez ellen. Szervezzetek olyan programot, mintha nyár lenne. Beszéljetek egymással úgy, mint a nyár legszebb pillanataiban, és legyetek olyan őszinték, mint a kapcsolatotok elején. Most visszahozhatjátok a lángolást és a szenvedélyt abból az időből.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyszer senki sincs a közeledben, máskor pedig körülzsonganak a pasik. Most körülzsongós korszak kezdődik az életedben, de nem biztos, hogy mindenki szerelemért ostromolja az Oroszlán lányokat a hétvégén. Bizony, lesz aki csak „azt” akarja, de még náluk is jobban felbosszantanak azok, akik csak barátok szeretnének lenni. Őket messzire elkerülöd, pedig lehet, hogy ezekből a barátságokból szerelem lenne.

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ámulva hallgatod a szingli barátnőid sztoriját, és közben hálát adsz az égnek, hogy megtaláltad a párodat. Lehet, hogy vannak problémái, de néhány most hallott történet fényében határozottan úgy érzed, hogy megfogtad az Isten lábát. Hiszen ő legalább olyan kedvesen, tisztán, szerethetően önmaga. Ismered már minden rezdülését, és szinte olvasol a gondolataiban. Ezen a hétvégén pedig az erotikában is új dolgokat fedezhettek fel, amitől rájöhetsz, hogy a jól bevált emberrel is lehetnek izgalmasak az éjszakák.

Ha csak keresed a szerelmet: Óvatosan a nagy szavakkal, óvatosan a látványos gesztusokkal! Ezen a hétvégén egy kicsit színpadias vagy, és meggyőződésed, hogy ez bejön a pasiknak. A rossz hír az, hogy nagyon nagyot tévedsz. A jó hír az, hogy most saját jogon is csábító vagy. Az jelenti a legnagyobb garanciát az ismerkedésre, ha mersz önmagad lenni, és nem akarod megjátszani a végzet asszonyát, sem pedig a gyenge virágszálat!

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Arra készülsz, hogy teszel egy nagy bejelentést. Ahhoz gyűjtögeted a bátorságodat, hogy elmond, mit szeretnél változtatni a jövőben! Attól félsz, hogy a párod erre a beszélgetésre rosszul reagálna, pedig valójában ő is szeretné, ha változtatnátok. Ez a hétvége épp megfelelő ilyesféle egyeztetések megtartására. Már csak azért is, mert most mindketten vágytok a másik közelségére, és az érintésére. Ez a vágy pedig jó alapja lehet egy szerelmes éjszakának. Ami lendületet adhat egy nagy beszélgetésnek is.

Ha csak keresed a szerelmet: Elveszettnek érzed magad, ha arra gondolsz, hogy milyen sok barátnődnek van már párja, vagy hányan vágtak bele a gyermekvállalásba. Minél inkább gondolkozol ezen, annál inkább meghallod a képzeletbeli biológiai órád ketyegését, és annál inkább pánikba kerülsz. Pedig a pánik fokozása helyett tehetnél valami sokkal hasznosabbat is. Azt gondold végig, hogy milyen blokk van benned, mi az ami megakadályozza, hogy rábízd magad egy férfira.

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Húzd meg, ereszd meg típusú játszmákban bővelkedő időszakon vagytok túl. Lassan kezdődik a nyugalom, és a békesség korszaka, de még mielőtt belépnétek ebbe a párkapcsolati aranykorba, egy jóval izgalmasabb időszak vár rátok. A hétvégén minden az erotikáról és a szexről szól. Mintha újra kamaszok lenétek, méghozzá szerelmi téren kezdő kamaszok. Könnyen lehet, hogy a nagy hevességben fel is sültök, annak ellenére, hogy valójában már rutinos szeretők vagytok.

Ha csak keresed a szerelmet: Az eszed, a szíved és a tested mást és mást szeretne a hétvégén. Az eszed szerint most lazítanod kellene, önsegítő könyveket olvasgatni, és hagyni, hogy a saját medrükben folyjanak a dolgok. A Szíved szerelmes akar lenni, lángolni akar, ezért minden szembejövő felé nyitottsággal és odaadással fordul. Ebben az agyad ugyan nem támogatja, de a tested igazán jó partner a szíved terveihez. A tested nagyon is örülne a hétvége egyéjszakás kalandokra csábító lehetőségeinek.

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Az indulatok és a nyugalom különös keveréke határozza meg a hétvégéteket. Van benned egy nagy adag feszültség, amit nem tudsz levezetni, és emiatt a pároddal is feszültebben beszélsz. Ugyanakkor vágysz arra, hogy visszatérjen közétek a harmónia, de úgy érzed, hogy ebben neki is segítenie kell. Igazad van, a harmónia megteremtése két emberes feladat, de valakinek nyitnia kell. Benned van több feszültség, ezért te tehetsz hatékonyabban a nyugalomért. Relaxálj, engedd el a stresszt, és segíts a stresszoldásban a párodnak is.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyéjszakás kalandok lehetőségét a Nyilasok is megkapják a csillagoktól. Azért is csillan fel a szemed erre a lehetőségre, mert egy olyan férfival hoz össze a sors, aki nagyon is emlékeztet egy régi szerelmedre. Szinte megszólalásig ugyanolyan, mint ő. Te pedig kapva kapsz a furcsa nosztalgia ötletén. Úgy randizni valakinek az emlékével, hogy talán a javított kiadásával találkozhatsz, csábító lehetőségnek tűnik. De sok lelki sebet feltéphet egy ilyen éjszaka, ezt vedd figyelembe.

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Szokatlanul érzelmes és romantikus lesz a hétvégétek, amiből természetesen az erotika sem maradhat ki. Készülj föl rá, hogy a szerelmed olyasmit is kérhet tőled, amibe belepirulsz. Most mindkettőtöknek fontos a testiség, az erotikus pillanatok pedig segítenek közelebb kerülnötök egymáshoz. Kicsit olyanok lesztek, mint a titkos szeretők: a gyerekek és a család többi tagja előtt is lopott pillantásokat váltotok, mások számára észrevétlenül megérintitek egymást. Ezek a játékok még közelebb hoznak benneteket egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: Az ideális pasi jó az ágyban. Bátran vállald be, hogy így gondolod, nincs értelme szépíteni az igazságot. Ezen a hétvégén egyébként is egészen modern a párkapcsolatokról alkotott felfogásod. Nem birtokolni akarsz, hanem szeretni, nem irányítani akarsz, hanem együttműködni. Ez pedig jó hozzáállásnak bizonyul, hiszen olyasvalakivel találkozol, aki pont egy ilyen gondolkodásmódú nőt keres.

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Összekacsintós, összenevetős hétvégétek lesz. Olyanok vagytok, mint két jó barát, vagy még inkább, mint két kölyökkutya. Egész hétvégén játszotok, húzzátok egymást, talán oda-oda is haraptok a másiknak. Este azonban összegömbölyödve alszotok el. Az pedig, amit elalvás és összegömbölyödés előtt csináltok, semmiképp sem fér bele a baráti viszonyba, és kölyökkutyák sem szoktak egymással ilyesmit tenni. Ezen a hétvégén még az a gondolat is megfogalmazódhat benned, hogy ketten vagytok a külvilág ellen, és ezért fontos az összetartásotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Annyiféle elképzelésed és vágyad van az ideális társaddal kapcsolatban, hogy néha magad is belezavarodsz, hiszen azt látod, hogy a vágyaid olykor (vagy nem is olyan ritkán) ellentmondanak egymásnak. Ezen a hétvégén is elveszel ebben az ellentmondás rengetegben, és nem tudod eldönteni, hogy kinek a közeledését fogadd el, kire mosolyogj biztatóan és ki az akivel valóban szeretnél flörtölni.

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A harmónia csendesen érkezik meg közétek. Észre sem veszed azt a pillanatot, amikor a kételyeid bizonyossággá fordulnak át, és a feszültségből nyugalom lesz, a megszokásból izgalom, az unott estékből szeretkezéssel töltött éjszakák. Végre felpezsdül a szerelmi életed, és végre megint érzed azt a tüzet, amit évek óta nem élhettél meg. Érzed, hogy talpig nő vagy, és érzed, hogy mennyire sokat adhatsz egy férfinak .

Ha csak keresed a szerelmet: A nagy találkozások akkor is létrejönnek, ha félsz tőlük. A szerelmes érintések akkor is megszületnek, ha lassítani akarod a folyamatot, és akkor is, ha a legszívesebben becsuknád a szemed, hogy legközelebb csak hónapokkal később nyisd ki, amikor már minden problémát megoldottatok, és összecsiszolódtatok. Engedd bele magad a jó pillanatokba a hétvégén, és merd elhinni a csodát!

Tudd meg, mit üzennek az angyalok neked szombaton! Pozitív energiával tölt fel a szombati mantra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top