Sok jó vár ránk – szeptemberi holdnaptár

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Az éjszaka fényforrása több jót ígér ebben a hónapban, mint máskor.

2012. szeptember 1.
Fogyó hold a Halakban


Érzelmeid ma nagyon intenzívek és finomra hangoltak, ennek következtében gyorsabban meglátod a viszony lényegét, mint a partnered. Hangulati hullámzásra számíthatsz, és ennek oka talán egy barátnőd, akivel régen találkoztál, és aki kritizál téged, sőt némi gúnyt is felfedezel a hangjában. Közben a párod is beszólhat, ráadásul olyan dologban, ami csak rád tartozik, és pontosan tudod, hogy mit kell tenned, és ez egy kicsit rosszulesik, de veszekedésig nem fajul a helyzet.

Sok jó vár ránk - szeptemberi holdnaptár2012. szeptember 2–4.
Fogyó hold a Kosban


Lehet, hogy még vasárnap sem tudsz pihenni, mert őrületes tempóban kell dolgoznod: ebben a három napban semmi baj nem lesz az energiáiddal, mindent el tudsz végezni, amit elterveztél, hatalmas erőbedobással dolgozol, mert rettenetesen kell a pénz. Gyors döntéseket hozol, és ezekért vállalod a felelősséget. És olyan óriási mázlista lehetsz, hogy megkérnek valamire, ami megtiszteltető lesz a számodra.

2012. szeptember 5–6.
Fogyó hold a Bikában


Ez a két nap lehetne a diplomácia napja is, mert olyan remekül fejezed ki magad, és olyan szépen be tudod előadni mindazt, ami nem egészen pozitív tartalmú, hogy senki sem retten meg tőle, hanem inkább bizakodó és reménnyel teli lesz. Kiválóak ezek a napok a vásárlásra, vagy ha nem veszel semmit, akkor csak nézelődésre, hogy mi az, ami jó lenne. És persze sportra, mert ugyan némi lustaság fedezhető fel ezekben a napokban, de ha erőt veszel magadon, akkor belelendülsz, és minden menni fog.

2012. szeptember 7–9.
Fogyó Hold az Ikrekben


Ezekben a napokban előfordulhat, hogy a keresztkommunikációból adódóan az ítélőképességed nem a legjobb. Ezért jó lenne, ha meggyőződnél arról, hogy a kedvesed mire vágyik, vagy mi az, amit ki nem állhat, sőt egyenesen viszolyog tőle, így elkerülheted, hogy mind a ketten csalódjatok. Sajnos szembekerülhetsz a törvénnyel, és jogi bonyodalom is felmerülhet. Közlekedj óvatosan, és ha bírságról szóló értesítést kapsz, ne kezdj el nyomdafestéket nem tűrő szöveget nyomni.

2012. szeptember 10–11.
Fogyó Hold a Rákban


Nagyon együtt érző leszel ebben a két napban, készségesen meghallgatod mások problémáját. Sőt, még az is előfordulhat, hogy könnyekre fakadsz miatta. De azért ügyelj arra, hogy mások érzelmi problémái ne szívják el a te személyes energiáidat. Ugyan nehéz, de meg kell valahogy tanulnod ezeknek az embereknek az elkerülését, még akkor is, ha nagyon sajnálod őket, vagy nagyon vonzódsz hozzájuk. Ha van munkád, őrült lemaradásban lehetsz, éppen azért, mert valami másra figyelsz, és nem erre.

2012. szeptember 12–14.
Fogyó hold az Oroszlánban


Nyitott vagy ma és gyengéd, elsősorban a kedvesedhez. De azért mérsékeld magad, mert olyan hevességre ragadtathatod magad, hogy a partnered picit megrémül. A munkában váratlan és új lehetőség adódik, amit ki kell használni, és ami miatt lehet, hogy sokan fognak irigyelni, de ez ne érdekeljen. Érdemes ezen napok valamelyikén moziba, színházba menned, vagy egy kulturális, szórakoztató eseményre, mert minden percét élvezni fogod.

2012. szeptember 15.
Fogyó Hold a Szűzben


Kicsit ma válogatós vagy, és ez szinte az élet minden területére jellemző lesz rád. Lesznek, akik kényeskedőnek tartanak, pedig nincs igazuk, csak egyszerűen olyan hangulatban vagy, hogy nem éred be akármivel, nem jó bármi. Nem eszed meg azt, amit eléd tesznek, mert lehet, hogy nem tetszik. Lehet, hogy nem beszélgetsz egy témáról társaságban, mert nem akarsz véleményt nyilvánítani róla olyan emberek előtt, akikről nincs valami fényes véleményed. És nem veszel meg csak valamit azért, mert leértékelték, vagy mert éppen trendi.

2012. szeptember 16.
Újhold a Szűzben


Kelj korán, és mindjárt kezd sporttal a napot, meglátod – bármilyen idő van –, ez az egész napi hangulatodat meghatározza. Ha egy mód van rá, akkor menj a szabadba, mert biztos lehetsz benne, hogy felfrissülsz, és jó kedved lesz. Fel tudod hívni azt a személyt, akit az utóbbi időben hanyagoltál, és ő ezért nem haragszik majd rád. Jót tudtok csevegni. Ha bulizol, találkozhatsz valakivel, aki a szeretkezés művésze lesz – és ez tetszeni fog neked…

2012. szeptember 17–18.
Növő hold a Mérlegben


Különleges adottságod van mások problémáinak megoldására, mert a szituációk mindkét oldalát tisztán látod. Mások érzelmi életében való gyakori érdekeltséged szélesebb körű tapasztalatot biztosít a saját problémáiddal való megbirkózásra. Pompás ez a két nap, hogy végignézd, mire is lenne szükséged, hogy a sminkkészletedet megújítsd, és miközben elindulsz vásárolni, találsz olyan dolgokat is, amelyekről még csak nem is hallottál, és amiktől el vagy ájulva.

2012. szeptember 19–20.
Növő hold a Skorpióban


A világban történhetnek megrázó, megdöbbentő dolgok. Ha nem akarsz hallani ezekről, akkor teljes mértékben zárkózz el a sajtó és egyéb hírközlő eszközök elől. Egyébként ez a két nap tele van felfordulással, nagy változásokkal, amelyeknek sem a feldolgozása, sem az elfogadása nem megy könnyen. Ha dolgozol, előfordulhat, hogy a felettesed változik, de az is lehet, hogy megszűnik a munkaköröd. Ha mégsem, ügyelj arra, hogy ne légy forrófejű, ne mondj semmit elhamarkodottan, mert biztos lehetsz benne, hogy ezt valaki még megbosszulja.

2012. szeptember 21–22.
Növő hold a Nyilasban


Izgalmas lesz ez a két nap, mert valaki annyira feldühít, hogy mérgedben minden hajszáladat ki tudnád tépni. De önmérsékletet tudsz tanúsítani, sőt nem tudod meghazudtolni önmagad, és viccet csinálsz az egészből. Találkozhatsz egy olyan személlyel, aki lenyűgöz, mert olyan dolgokról beszél, amelyekről még nem is hallottál, és szinte mindent elhiszel neki. Kreativitásod a csúcson lesz ezen a két napon, használd ki, és bátran add elő az ötleteidet.

2012. szeptember 23–24.
Növő Hold a Bakban


Légy ezen a két napon higgadt, meggondolt, inkább támaszkodjanak rád, mint hogy neked kelljen segítséget kérned. Találkozhatsz valakivel, akivel boldog lehetsz, mert hű és őszinte ember. Ami nem azt jelenti, hogy unalmas, hanem azt, hogy a kapcsolatot vele igazinak érzed és tartósnak. Használd ki a vasárnapot, és ha tudsz, menj múzeumba vagy olyan kulturális eseményre, amely feltölt, és jó lesz később is visszaemlékezni rá. Ha új ételt szeretnél kipróbálni – úgy, hogy te főzöd –, ezt halaszd későbbre.

2012. szeptember 25–26.
Növő hold a Vízöntőben


Jó hírek érkeznek ezen a két napon, s feldobottá tesznek, és máris tervezgetésbe kezdesz, a változás hatására mit és hogyan fogsz tenni. Mindent ki tudsz magyarázni, és nagyon könnyen tanulsz ezen a két napon. Lehet, hogy csak fél füllel hallasz valamit, de amikor kell, pontosan vissza tudsz rá emlékezni, és a lehető legjobb pillanatban el tudod mondani, amivel sikert aratsz. Bírságveszélyes e két nap, de ki tudod magad ebből is dumálni.

2012. szeptember 27–29.
Növő hold a Halakban


Fokozottabb a szexuális étvágyad, és a viselkedésednek megfelelően kétféle élményben lehet részed: kellemesben, vagy éppen kellemetlenben. Ez mind attól függ, hogy a meglévő kapcsolatodban mennyi a feszültség. Ha nincsenek kölcsönös belátások, engedmények és tolerancia, akkor bizony nézeteltérések keletkezhetnek, és akár a szakítás gondolata is felmerülhet. Ha ezekben a napokban új kapcsolat kezdődik, akkor abban egymás számára csak a szexre kelletek.

2012. szeptember 30.
Telihold a Kosban


Sokkal jobban nézz körül a közlekedéskor, indulj korábban, hogy ne kelljen rohannod, és ha úgy érzed, hogy több körülötted az agresszív ember, akkor nem tévedsz. Tarts távolságot a felpaprikázott emberektől is, mert ez egy balesetveszélyes nap, amikor még egy pofon is elcsattanhat. Ha valaki kötekedni próbál veled, akkor ne menj bele vitába, hanem szó nélkül hagyd ott, mert a vitának nem lesz semmi értelme. Ha ma utaznod kell, akkor előtte nézd át az irataidat, és ha kocsival mész, akkor a kerekeket is…

Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Igazából szerelem – márciusi szerelmi előrejelzés

Mire készülj márciusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Facebook lájkok száma354 Hozzászólások száma15

Álmodj nagyot! – márciusi horoszkóp

A Nap és a Szaturnusz közötti jó fényszögkapcsolat arra utal, hogy kellő türelemmel és óvatossággal rendelkezünk. És amire korábban vágyakoztunk, az most végre valóra válik.

Facebook lájkok száma128

Az angyalok üzenik: ez az év az előrelépésről szól

Az angyalokat idén is megkérdeztük, milyen lesz az idei év, ebben pedig ezúttal is dr. Doreen Virtue egyik magyar tanítványát, Mayer Andrea angyalszakértőt hívtuk segítségül. Az angyalok üzenetét ő tolmácsolja a Nők Lapja Café olvasóinak.

Facebook lájkok száma234
Nyereményjáték Orbit

Orbit

Nyerj egy évre elegendő Orbit Bubblemint rágót és egy rágó adagolót!

Játszom
Nyereményjáték Bögre áprilisban

Bögre áprilisban

Megnyerheted a Nők Lapja Café egyedi bögréjét!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

„Az életem tényleg az, amivé a gondolataim teszik”

„Az életem tényleg az, amivé a gondolataim teszik”

Érdemes egy próbát tenni és tulajdon gondolataink...
Facebook lájkok száma
Ilyen álomvilágban él anya és lánya

Ilyen álomvilágban él anya és lánya

„Néha nehéz volt eldönteni, hogy ki az irányító, ki...
Facebook lájkok száma
Ezer napon múlik az élet?

1000 napon múlik az élet?

Mindannyian a legjobbat akarjuk a gyermekeinknek,...
Facebook lájkok száma
Megszabadult legendás tetoválásától Pamela Anderson

Leszedette tetoválását Pamela Anderson

Az ötven felé közeledő Pamela Anderson rájött, hogy...
Facebook lájkok száma
Elvált nőként a társkeresőn

Elvált nőként a társkeresőn

Én is ehhez a módszerhez fordultam. Szégyen, nem...
Facebook lájkok száma
Ezért vitáznak annyit a házastársak

Ezért vitáznak annyit a házastársak

Miközben vudubabák segítségével mérték, mennyire...
Facebook lájkok száma
Női táskák elengedhetetlen kelléke: az extra kártyatartó!

Női táskák abszolút kelléke: az extra kártyatartó!

A pénztárca remek dolog, mert nemcsak pénzt rakhatunk...
Facebook lájkok száma
Nagyot zakózott Kim Kardashian – fotó

Nagyot zakózott Kim Kardashian – fotó

Kellemetlen baleset érte Kim Kardashiant egy...
Facebook lájkok száma
Így néz ki Kim Kardashian a műhaja nélkül – fotók

Így néz ki Kim Kardashian a műhaja nélkül – fotók

Rövidebb és gyérebb a frizurája.
Facebook lájkok száma
Marihuánaautomatát állítottak fel

Marihuánaautomatát állítottak fel

Három hónappal a marihuána legalizálása után üzembe...
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Várkonyi Andrea: „Gáborral hagyjuk élni egymást”

Várkonyi Andrea-interjú

A papír nem számít.
Facebook lájkok száma319
„Néha aggódunk, nehogy összeessenek” – miért van annyi bukás a nyelvvizsgán?

Nyelvvizsga – miért van annyi bukás?

A diákok 40 százaléka megbukik
Facebook lájkok száma152 Hozzászólások száma139
Lenyűgöző fotók: majdnem 70 éve ugyanaz a lakás berendezése

Lenyűgöző fotók: majdnem 70 éve ugyanaz a lakás berendezése

Íme egy darabka, kiváló állapotban megőrzött múlt.
Facebook lájkok száma121 Hozzászólások száma11
Így még tuti nem hallottad Elvis slágerét

Így még tuti nem hallottad Elvis slágerét

Világszerte elismert klasszikus zenészek mutatták meg...
Facebook lájkok száma99
VV Alexa feltöltette száját, mélyen vallásos anyja kiborult - fotó

Megváltoztatta külsejét VV Alexa - fotó

VV Alexa a minap feltöltette a száját, ez a tette...
Facebook lájkok száma86 Hozzászólások száma4

Elbúcsúztatták Szabó Gyula színművészt

Családja, pályatársai, barátai, tanítványai és...
Facebook lájkok száma81 Hozzászólások száma3
Büszke volt cigány származására a némafilmek sztárja

Büszke volt cigány származására a némafilmek sztárja

Ma 125 éve született Londonban Charlie Chaplin...
Facebook lájkok száma66
A mai gyerekek nem tudják, mire való a walkman – videó

A mai gyerekek nem tudják, mire való a walkman – videó

Magánál a készüléknél már csak a kazetta okozott...
Facebook lájkok száma52

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem