Ezo

Hétvégi horoszkóp augusztus 31-től

A hétvégén érzékenyebbek, intuitívabbak és érzelmesebbek leszünk. Ez a közös álmodozások és a romantikázás ideje, de vigyázat, érzelmileg telhetetlenek vagyunk: most a szeretetből és a szerelemből semennyi sem lesz elég!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben egész hétvégén a gyerekekkel foglalkoznátok mindketten. Talán úgy tűnhet, hogy ez nem túl kapcsolatbarát elfoglaltság, de a gyerekes programok segítenek újra egymásra figyelnetek. Hét közben a munka elvonta egymásról a figyelmeteket, de most a gyerekeken keresztül ismét egymásra hangolódtok. Este pedig már a gyerekek nélkül jöhetnek a romantikus és erotikus percek is!

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, a hétvégén nem mindenki mond neked igazat. Sőt! Ha bulizni mész, akkor szinte minden fiú kisebbet vagy nagyobbat füllent neked! Persze erre nagyon jó indokuk is van: érdekesebbnek szeretnének tűnni a szemedben. Azt pedig neked kel eldöntened, hogy szükséged van-e olyan srácokra, akik nem érzik elég érdekesnek magukat hozzád.

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz
, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnél kettesben lenni a pároddal, de valami mindig közbejön, vagy valaki mindig láb alatt van. Most nagyon csevegős a hangulatod, és órákig tudnál mesélni neki, de könnyen lehet, hogy erre csak perceitek lesznek. A hétvégi program annyira fárasztóra sikerül, hogy amire végre a hálószobába értek, mindketten elalszotok anélkül, hogy beszélgethetnétek egymással.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan kompromisszumokat kellene kötnöd ismerkedés terén, amilyeneket talán jobb lenne nem megkötni. Inkább engedd el magad, és sodródj egy kicsit az eseményekkel! Hidd el, nemsokára megérkezhet hozzád a szőke herceg a fehér lovon, de erre még várnod kell néhány hetet!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy kimondjatok néhány dolgot. Vannak titkaitok egymás előtt, de ezeket lassan fel kellene számolnotok. Persze lehet, hogy némely titkot nem a nyílt színvallással, hanem a titkos állapot megszüntetésével lenne érdemes feloldani. Ha így teszel, talán örökre megtarthatod a titkodat. Ha nem készültél fel erre, akkor most nagy a lebukás veszélye.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje spirituális módszerekkel elkezdened a férjfogást. No jó, a férj talán nem jó cél, de a hétvégén sokféle módszerrel ismerkedhetsz meg, amelyek alkalmasak arra, hogy párkapcsolatot teremts magadnak. Mind közül azonban a legfontosabb az önszeretet. Ha ezt megtanulod, az fél siker!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Úgy érzed, hogy eljött az ideje annak, hogy ráncba szedd a kapcsolatodat és/vagy a párodat. Talán ő ennek nem fog örülni annyira, mint azt elvárnád. Te azt szeretnéd, ha a hétvége valamelyik napján elmondhatnád, hogy milyen változtatásokra van szükséged tőle. Ne feledkezz meg arról sem, hogy neked is változtatnod kellene magadon. Például lehetnél kevésbé akaratos most!

Ha csak keresed a szerelmet: Az ellentétek vonzzák egymást, és ezt tökéletesen megtapasztalod a hétvégén. Most csupa olyan srác tetszik meg neked, akik valamiben a szöges ellentéteid. Ez a különbözőség eleinte szórakoztató lesz, de mi lesz később? Vajon lehet-e arra kapcsolatot építeni, hogy a másik mindenben mást gondol a világról? Toleranciával lehet, és te nagyon toleráns is vagy. Ő viszont ebben is az ellentéted.

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Anyáskodós hétvégéd lesz. Tyúkanyóként magad köré gyűjtöd a család apraját-nagyját, és abban leled örömödet, hogy őket istápolhatod. Ők pedig talán vissza is élnek ezzel a helyzettel. A szerelmed például megpróbál anyai szerepkörbe kényszeríteni, és csupa olyasmit vár el tőled, amit valójában az édesanyjától kellene. Most az is kiderül, hogy a szüleitekhez fűződő viszonyotok mennyire befolyásolja a kapcsolatotokat!

Ha csak keresed a szerelmet: Vannak még mély érzésű férfiak a világon! Ez könnyedén ki is derül a számodra a hétvégén, hiszen megismerkedhetsz egy olyan fiúval, aki rögtön elkezd beszélni az érzelmeiről. Érzelemből pedig van neki sok. Sőt! Sokféle. Ezek az érzelmek bizony néha ellentmondanak egymásnak, összezavarják őt, és úgy gondolja, ha már megismerkedtetek, neked kutyakötelességed meghallgatnod őt. Ha elsírja magát, akkor tudd: ideje tovább álnod!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A köztetek lévő feszültséget ideje lenne kezelni! Lehet, hogy csak apró nézeteltérésről van szó egy közös tervetek kapcsán, lehet, hogy csak a munkahelyi feszültségeket vittétek haza, mindenesetre a hétvége teljen a feszültségoldás jegyében! A kölcsönös masszázs és a közös sportolás egyaránt kapcsolatépítő lehet, de akár a vacsorát is főzhetnétek együtt. Hidd el, a párod most lelkesebb kukta, mint máskor.

Ha csak keresed a szerelmet: A jó hír az, hogy ezen a hétvégén bekötött szemmel egy sötét szobában száz pasi közül is kiválasztod a legférfiasabbat. A rossz hír viszont az, hogy ő valószínűleg annyira macsó, hogy nem tudsz vele mit kezdeni. Ha randizol a hétvégén, késni fog a partnered, legyél türelmes, és ne hívogasd ötpercenként!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Két tűz közé kerülsz! Sőt! Ha vannak gyerekeid, ők megnyitják ellened a harmadik frontot. Így aztán három generáció érdekeit egyeztetheted össze: a szüleidét (és az anyósodékét), a párodét és a gyerekekét. A gyerekekkel lesz a legkönnyebb dolgod, ők csak az iskolakezdést akarják elszabotálni, és több játékra vágynak. A párodnak azonban komolyabb elvárásai vannak, az anyósoddal pedig még veszekedésig is fajulhat a helyzet.

Ha csak keresed a szerelmet: Hol áll a fejed? Hol van az eszed? Elábrándozol a hétvége jelentős részében, különösen akkor, ha egyedül élsz. Szívesen töltenéd egy szobában lustálkodva a hétvégét, de a szüleid nem igazán hagyják ezt. Ők remek programokat találnak ki neked, és ezzel nincs is baj. A probléma az lesz, amikor rákérdeznek az unokaprojektre.

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A haladás letagadhatatlan, vitathatatlan és elképesztő is egyben. Párkapcsolati haladásról van szó természetesen. Csupa olyan változásról, amelyekért már évekig könyörögtél, de néhány hete abbahagytad ezt. Voilà! Amióta úgy tűnik, hogy nem fontos, minden megváltozni látszik. Amióta békén hagyod a párod, jobban igyekszik. Kövesd ezt a taktikát továbbra is.

Ha csak keresed a szerelmet: Az önismeret és az önépítés ideje jött el ezen a hétvégén. Sok Skorpió időzíti mostanra a spirituális és önismereti tanfolyamokat, és sokan ülnek össze a barátnőikkel, hogy kitárgyalják a „Mi a baj a pasikkal?” című kérdést. Most könnyedén megtalálhatod azokat az életterületeidet, amelyeken fejlődnöd kell, és felfedezheted a kijavításra váró hibáidat is.

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Összecsapnak benned a férfi és a női energiák, ráadásul úgy élheted meg, hogy ebben az összecsapásban te leszel a vesztes. Pedig a cél nem az lenne, hogy harcoljon a nőies éned a férfias éned energiáival, hanem az, hogy megtaláld a kettő harmóniáját. Hiszen mindegyik te vagy, és mindegyik énedet szereted. Szereted az érzelmességedet, és szereted a racionális tervezgetésedet is.

Ha csak keresed a szerelmet: Metroszexuális fiúk találnak vonzónak a hétvégén. Te pedig hiába tartanád fontosnak a hagyományos férfiasságot, most újra kell fogalmaznod mindazt, amit az ideális társadról gondolsz. Hiszen talán nem is olyan nagy baj, ha egy pasi kicsit többet ad magára. Azért ha a hajbalzsamokról és a körömlakkokról kezdtek csevegni, fogj gyanút, hogy talán nem ő életed szerelme!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egyre vadabb elméleteid vannak arról, hogy mit csinálhat a szerelmed a hátad mögött. Hogy mit csinál? Az égvilágon semmit sem csinál: egyszerűen csak szeretné kipihenni végre a heti munka fáradalmait, és ezért próbál mindent megúszni a lehető legkisebb erőfeszítéssel. Ne kombináld túl a dolgot, és ne gyárts olyan elméleteket, amelyek a legkevésbé sem igazak!

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén véget ér egy futó kalandod. Ebe a kapcsolatba talán többet képzeltél a kelleténél, és talán jobban beleélted magad, mint kellett volna. Ne bánd, hogy ő kilép az életedből: ideje már továbblépned, és elengedned a kezét. Nemsokára érkezik ugyanis a nagy Ő, és addigra túl kell lendülnöd ezen a csalódáson is!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Még önmagadat is meg tudod lepni néha. Ezen a hétvégén például azzal, hogy rájössz, mennyire könnyen lehet a pároddal az érzelmeitekről kommunikálni. Igen, kommunikálni, és nem beszélni, mert itt nem beszédről van szó. E-mailben, sms-ben, és még szavak nélküli gesztusokban is jobban megy ez nektek, mint élőszóban. Tudod mit? Nem baj! Akkor írjatok egymásnak szerelmes leveleket!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy eltévedt levél, egy félretárcsázott telefonhívás, egy elnézett cím forgatja fel az életedet. Most hibázol egyet, és ez a hiba lesz az, amely segít összeismerkedni valakivel. Lehet, hogy ez csak egy kellemes beszélgetés, vagy egy futó kaland, esetleg egy jó barátság, netán egy újabb kapcsolat. Mindegy, a lényeg, hogy legyél spontán!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán vonzó és hódító vagy a hétvégén. Annyira ragyogsz, hogy mindenki észreveszi a változást. Vigyázz, nehogy a párod félreértse a helyzetet, és féltékenykedni kezdjen! Nyugtasd meg őt, hiszen tőle ragyogsz, az ő férfiassága az, ami miatt sziporkázik a nőiességed! Ezen a hétvégén könnyedén megfelelsz valamennyi női szerepnek.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem interneten érkezik, ráadásul valószínűleg valahonnan külföldről. A szingli Halak mostanában megismerkednek egy külföldi fiúval, aki megdobogtatja a szívüket. Ha itthon nem találtad meg a nagy Őt, az talán azért van, mert külföldön várt rád. Mielőtt csomagolni kezdenél, még a nyelvi nehézségeket és a távolságot is le kell győznötök ahhoz, hogy ebből valóban szerelem lehessen!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top