Egymás szemében cikkek

A számmisztika leleplez

Hűség, szerelem, bizalom, vonzás, hódítás: a számmisztika rengeteg kérdésre megadja a megfelelő választ. Olvasd el korábbi számmisztikai írásainkat!

Ilyen szeretők a férfiak!

A számmisztika leleplezAhány szám, annyi izgalmas típus – születési dátumod alapján számold ki, te melyik vagy, illetve milyen szerető ő! Tovább!

 

 

Ilyen szeretők a nők

A számmisztika leleplezOdaadó, buja, félénk, őrült vagy hűvös? Ahány nő, annyi szeretőtípus. Nézd meg, te melyik vagy, illetve milyen pár ő! Tovább!

 

 

Összeillünk?

A számmisztika leleplezHogy mitől vonzódik két ember egymáshoz, és hogy a nagy találkozásból lesz-e kapcsolat, az igazi rejtély. A számmisztika mint tipológia segíthet feltárni, hogy két ember mennyire illik össze, ahogy azt is képes megmutatni, hogy a kapcsolat harmóniájának mi a kulcsa. Kevesen tudják, hogy a számmisztikában az ún. testvérszámok viselői első látásra szimpatizálnak egymással. Tovább!

 

Jó anya vagyok?

A számmisztika leleplezSokan küzdünk, küzdenek azzal, hogy elég jó anyák vagyunk-e. Mindannyiunkban él egy ideális kép a tökéletes anyáról. Rá szeretnénk hasonlítani, ilyenné szeretnénk válni, pedig a pszichológia is ismeri és használja az “elég jó anya” kifejezést. Most kiszámoljuk, hogy ki milyen anya. A számmisztika átvilágít, belénk lát. Tovább!

 

Milyen apa ő?

A számmisztika leleplezValószínűleg nehezebb apának lenni, mint anyának. Ugyanis az anya előnyből indul. Az a bizonyos 9 hónap, majd a szoptatás hónapjai olyan szorossá kovácsolják az anya-gyermek kapcsolatot, ami behozhatatlan. Legalábbis látszólag. De az apa más minőség. Neki egészen másképp kell jónak lennie. Nézzük meg, hogyan! Illetve számoljuk ki, hogy ki milyen apa! Tovább!

 

Hűséges vagy?

A számmisztika leleplezA hűség kényes téma, mert magunkról szeretjük azt hirdetni, hogy hűségesek vagyunk. Kérdés, hogy ez valóban így van-e. És ha flörtölünk, meg tudunk-e állni a szócsatánál, vagy párnacsata lesz belőle. Tovább!

Nagy útmutató: így kell szeretni téged!

A számmisztika leleplezJó volna, ha a szerelmünk, a barátaink, a családunk úgy mutatná ki a szeretetét, hogy eljusson hozzánk. Egyikünk ölelésre, másikunk kedves szavakra, harmadikunk kalandokra vágyik. Ahhoz, hogy kapcsolataink valóban szeretetteljesek legyenek, tudatnunk kell a környezetünkkel, hogy hogyan szeressenek minket. Tovább!

Tudd meg, kiben bízhatsz!

A számmisztika leleplezVajon kiben bízhatsz meg? Kinek mondhatod el a bizalmas dolgaidat? Kire bízhatod rá a titkodat? Hasznos lenne tudni a választ. A számmisztika segíthet ebben. Tovább!

Milyen társ vagy?

A számmisztika leleplezHarmonikus, szeszélyes vagy vibráló melletted az élet? Ha szeretnéd tudni, hogy milyen veled párban az élet, akkor nézz bele számmisztikai összeállításunkba! Tovább!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top