Ezo

Hétvégi horoszkóp augusztus 17-től

Szexistennő vagy családanya? Ezen a hétvégén a benned lévő két végletet kell egyensúlyba hoznod: a benned élő szexistennő erotikára és szerelemre vágyik, az anyai éned a gyerekeket és a párodat is babusgatná. Szerencsére hosszú hétvége jön, az előtted álló három napba könnyebb lesz belezsúfolnod a két végletet!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A legrosszabb, amit tehetsz az, hogy célozgatsz. A párod nem érti a célzásokat, de könnyen felkapja a vizet rajtuk. Nyugodtan fogalmazz őszintén, és mondd meg konkrétan, hogy mire vágysz a hosszú hétvégén. Ha kimondod ezt, akkor megkapod a párodtól, aki most mindent megtenne azért, hogy a kedvedben járjon.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen keveredhetsz flörtbe egy külföldi férfival. Lehet, hogy nincs nagy jövője a kapcsolatotoknak, de ne erre koncentrálj. Hagyd, hogy ez egy olyan kaland legyen, amelyre majd jó lesz visszagondolni télen, amikor azon nosztalgiázol, hogy milyen szépek voltak a nyári flörtök!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed meglepően romantikus a hétvégén. Most őszintén rácsodálkozol, hogy mennyire jól választottál. Ha ezt elmondod, azzal ő nem tud mit kezdeni, ezért az lenne a legjobb, ha a szavak helyett a tettek beszélnének. Mutasd ki, hogy mennyire szereted őt, és hogy mennyire hálás vagy a szerelmetekért.

Ha csak keresed a szerelmet: A hosszú hétvége jó alkalom az ismerkedésre, különösen akkor, ha elmész valamilyen rendezvényre vagy tanfolyamra. Még az is lehet, hogy a szervezők vagy a fellépők között találsz szerelemre. Most egyébként annyira erős a kisugárzásod, hogy sokan felfigyelnek rád és mindenki meg akar ismerkedni veled.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindig férfias pasit képzeltél el magad mellé. Most, hogy ott van melletted, túl hallgatagnak, túl macsónak, túl teljesítményorientáltnak és túl földhözragadtnak találod. Gondolj bele, hogy milyen volt a lánykori szerelmi ideálod. Hidd el, a benned élő ideálhoz képest a párod kifejezetten kommunikatív, és ami fontosabb: emberi. Hagyd neki, hogy a maga módján legyen férfias, és ne akard megváltoztatni!

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, az, hogy valaki részegen bunkó, nem jelenti azt, hogy józanon kedves, romantikus lovag. Sőt! Hidd el, nem a te feladatod, hogy bunkókból udvarias lovagokat nevelj, ezét jobban teszed, ha a hétvégén kerülöd a taplókat. Mert természetesen most a legmacsóbb pasi tetszene meg neked, egy igazi rossz fiú. Sajnos mellette neked sem lenne jó.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekekről szól a hosszú hétvége: légi parádét, tűzijátékot néztek, és közben mindenki azon görcsöl, hogy a kicsik élvezzék a műsort. Ők pedig nem értik, mire ez a szokatlan felhajtás. Hidd el, most a kevesebb sokkal több, és főleg értékesebb. A háromnapos hétvége alatt legyen legalább három órátok kettesben egymásra!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akarj siettetni semmit sem! Most lassan, de biztosan bontakoznak ki az érzelmek közted és egy fiú között. Te nem mersz hinni a lehetőségben, ő pedig túl bátortalan, emiatt lassú a folyamat. Viszont a sietség nem jó senkinek sem, ezért érdemes lenne megbeszélnetek, hogy mindketten lassan haladnátok.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha kezdene egyre nyitottabbá válni a kapcsolatotok. Már nem olyan szoros köztetek az összetartozás, és talán egy harmadik (és egy negyedik) is felbukkanhat az életetekben. Ha szereted a párodat, akkor még megelőzheted, hogy szerelmi sokszögbe kerüljetek. Most kell egymásra figyelnetek ahhoz, hogy továbbra is minden olyan jól menjen, mint a kapcsolatotok elején.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán nem is érted, hogy miért vagy egyedül. Azt hiszed, hogy a körülmények áldozata vagy, de ez egyáltalán nem igaz. Engedj meg ezen a hétvégén egy kis őszinteséget magaddal szemben, és nézz mélyen magadba. A szíved mélyén tudod, hogy azért vagy egyedül, mert nem tudod elhinni, hogy van olyan férfi, aki neked is elég jó, és akinek te is elég jó vagy. Ezen a gondolkodásmódodon változtatnod kell!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy újabb hétvége, egy újabb romantikus program. No, ne ijedj meg, nem lányregényes romantika, hanem olyan neked való fajta. Ügyesen szerveztek olyan programot, ami úgy mélyíti el a kapcsolatotokat, hogy közben egy cseppet sem érzitek nyálasnak a helyzetet. Ha már vannak gyerekeitek, őket bízzátok a nagyszülőkre, ti pedig utazzatok el valahova legalább néhány napra!

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen érezheted úgy, hogy a barátnőid eddig rejtegették előled a legjobb facér ismerőseiket. Most találkozhatsz valakivel, akivel vannak közös barátaitok, mégsem figyeltetek fel eddig egymásra. Ez a hétvége azonban alkalmas arra, hogy randizzatok, sőt lehet, hogy két találkozást is összehoztok a hosszú hétvégére való tekintettel.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben átnyújtanál a párodnak egy listát arról a két-három dologról, ami zavar benne. Ezek a kapcsolatotok elején tetszettek, aztán közömbössé váltak, mára már zavarni kezdtek… Ez a hétvége jó alkalom arra, hogy ezeken az apróságokon dolgozzatok. Te megtanulhatod elfogadni, ő pedig megtanulhatja legyőzni őket.

Ha csak keresed a szerelmet: Rengetegen donganak körül téged, mintha a hosszú hétvégén mindenki veled akarna megismerkedni. Különösen igaz ez azokra a fiúkra, akikre rámosolyogsz. Ne fukarkodj tehát a mosolyoddal! Minél bővebben osztod, annál nagyobb az esélye annak, hogy megtaláld azt a fiút, akire egész életedben tudnál mosolyogni.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Szexuálisan túlfűtött hétvégére készülhetnek a Skorpiók. Mintha a párod úgy érezné, hogy rengeteg a bepótolni valótok: most az egekben a libidója, és lépten-nyomon össze szeretne bújni veled. Egy szerelmes, romantikus, erotikus hétvége igazán jót tesz a kapcsolatotoknak, különösen akkor, ha el tudtok utazni néhány napra!

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid előhúznak a kalapból egy tutinak mondott ezoterikus módszert arra, hogy bevonzzátok a nagy Ő-t az életetekbe. Csak óvatosan ezekkel a módszerekkel, mert most nagy a teremtőerőd, és valóban könnyen manifesztálsz magadnak párkapcsolatot. Akit bevonzol magadnak, jóval lassabb tempójú, mint te, ezt vedd figyelembe!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A családi vitatkozás házi olimpiáját rendezitek meg a hétvégén. A versenyszámok igazán figyelemreméltóak: mondvacsinált ügyeken civakodás (ebben te leszel az aranyérmes), százéves történetek felhánytorgatása (ebben szoros küzdelemben a párod nyer). A kérdés csak az, hogy mi szükség erre a feszültségre? Tulajdonképpen a békülési szex az egyetlen elfogadható indokotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Kérdéseiddel fordulj a lehető legilletékesebbhez: egy fiú barátodhoz! Ő most remekül elmondja, hogy mit csinálsz rosszul, és mit kellene változtatnod ahhoz, hogy megszerezd álmaid pasiját. Talán szokatlan ötletnek tűnik kiönteni a szívedet egy pasinak, de hidd el, a férfiagy működéséről megtudhatnál néhány érdekességet.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az egyik családi programról rohantok a másikra a hétvégén. Ez nem is lenne baj, de most mindkettőtök családja úgy érzi, hogy beleszólhat a kapcsolatotokba. A szüleitek unokákat szeretnének, a nagynénik pedig csak szimplán megjegyzéseket tesznek. Ahelyett, hogy veszekednétek a család miatt, inkább meneküljetek el, és töltsétek kettesben a hosszú hétvégét!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy exed tér vissza az életedbe. Először csak az eszedbe jut, aztán felhív, és az is lehet, hogy az utcán futtok össze. Ha nem akarod, hogy ő visszatérhessen, akkor koncentrálj egy új ismerősre, olyasvalakire, aki egy exed javított kiadásának tűnik.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Több szexre, több odafigyelésre, több szenvedélyre, több szerelemre vágysz, mint amennyit most megkapsz a párodtól. Ő mostanában igen elfoglalt, és úgy tűnik, hogy képtelen túllépni a munkahelyi stresszen, emiatt csökkent a libidója. Most ne erőltess semmit, ne öltsd magadra a bölcs problémamegoldó sámánasszony szerepét, hanem hagyd, hogy a szerelmed elvonuljon és egyedül oldja meg a problémákat.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy eddig felszínes ismertséged kezd el komolyabbra fordulni. Te azonban úgy tűnik, hogy észre sem veszed az illető közeledését. Bár egyre egyértelműbb sms-eket küld, mégis úgy érzed, hogy mindez természetes. Ha a hétvégén romantikus randira hív, ismerd fel a lehetőséget, és mondj igent!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ne generálj harcot a gyereknevelési kérdésekből. Lehet, hogy úgy tűnik, a párodnak szilárd elképzelései vannak arról, hogy hogyan neveljétek a gyerekeiteket, de valójában ez csak egy fellángolás nála. Amire elkezdődik az iskola, ő azt sem fogja tudni, mit mondott most a különórákról és egyéb gyerekekkel kapcsolatos kérdésekről.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy mosoly, egy kacsintás, néhány lopott érintés, telefonszámcsere… A Halak könnyen keveredhetnek flörtbe a hétvégén. A flörtöt néhány napos szünet követi, ameddig nem jelentkezik a kiszemelted, de végül azért csak felhív az a sármos srác, akivel ezen a hétvégén ismerkedsz meg. Érdemes  a szabadban nézni a tűzijátékot, hogy esélyt adj magadnak az ismerkedésre!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top