Ezo

Csillagjóslás: Ashton Kutcher megégetheti magát új szerelmével

Sokan gyanítják, hogy régi jó barátja, Mila Kunis a színész új partnere, ám amíg ezt nem jelentik be hivatalosan is, megnéztük, mit jósolnak nekik a csillagok.
That 70's című sorozatban tizenöt évvel ezelőtt
That 70’s című sorozatban tizenöt
évvel ezelőtt

Ashton Kutcher nem szánt túl sok időt a válás utáni gyászra, soha nem fogy ki a nőtársaságból, egyre többet látják például a fiatal színésznő, Mila Kunis oldalán – legutóbb például Balin nyaraltak együtt. A teljes igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a két színész tizenöt éve ismeri egymást, együtt játszottak a That 70’s show-ban, nagyon jó barátok – s hogy ez tényleg csak barátság-e, azt csak ők meg a csillagok tudják. 

Ashton Vízöntő, aszcendense Ikrek, Mila pedig Oroszlán, míg aszcendense Nyilas, ami annyit jelent, hogy tökéletes párost alkotnak, ha mókáról van szó, és nagyon valószínű, hogy egymás személyében őszinte barátra találnak. Ugyanakkor érzelmileg némi feszültség, szélsőséges érzelmek várhatók, hiszen Mila Vénusza a Szűzben, holdja a Skorpióban tartózkodik. Ashton horoszkópjában mindkét bolygó a Vízöntőben áll. Tehát amíg a férfi szeretné szabadon megélni kettejük kapcsolatát, és egy bizalmon alapuló, igazán „újhullámos”, a társadalmi elvárásoktól független szerelemre vágyik, addig a nő birtokolni akarja kedvesét, és szeretné, ha minden külön töltött percéről elszámolna. Csak halkan jegyezzük meg, hogy a pletykák szerint az tette tönkre Ashton és Demi Moore kapcsolatát, hogy az asszony évekig féltékenykedett, mert képtelen volt elhinni, nem csalja meg a másfél évtizeddel fiatalabb színész. Milának tehát azt javasoljuk, felejtse el a féltékenykedést, és tartsa kordában a birtoklási vágyát, ha meg akarja tartani a szabadságvágytól hajtott szerelmét! Persze lehet, hogy mindketten azzal járnak a legjobban, ha kapcsolatuk megmarad a „barátság extrákkal” kategóriában. Így Mila a féltékenység árnyéka nélkül élvezhetné a közös szeretkezéseket, Ashtonhoz pedig eleve közel áll a nyitott párkapcsolat gondolata.

Mila Kunis Ashton Kutcher legújabb szerelme?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top