Ezo

Megjósoljuk a dobogót!

A Nők Lapja Café szerkesztősége olimpiai lázban ég, az Ezo rovat pedig egyszerűen nem bírta ki, hogy ne nézze meg, mennyi eséllyel indulnak sporthőseink.

Bár a pontos (óra, perc) születési adatok hiányában csak általánosságban lehet előrejelzést mondani, asztrológusunk, Németvölgyi-Nagy Renáta és számmisztika-szakértőnk, Székelyhidi Ágnes segítségével arra kerestük a választ: olimpikonjaink esélyesek-e a dobogóra. Persze nem tudtuk megállni, szerkesztőségi tippjeinket is leadtuk, és jóságos jós ormányosunknak is feltettük a kérdést. 

Berki Krisztián

Megjósoltuk az aranyérmetKrisztián a Halak jegy szülötte, és e jegynél a teljesítmény nagymértékben függ a légkörtől, a körülményektől, az aktuális érzelmi állapotától. Annak ellenére, hogy feszült, idegileg megterhelő napokat jeleznek számára a bolygók az olimpia idejére, bízhatunk a pozitív stressz teljesítményfokozó erejében, ami kihozza nemcsak a rejtett tartalékokat, de komoly sikereket is jeleznek.

A számmisztika alapján Berki Krisztián személyes éve 8-as. Ez a szám maga a siker. Ebben az időszakban a kulcsmondat: „Nagy célok nagy lehetőségeket hoznak!” A bátorság, a céltudatosság intenzívebb, és ez lehetővé teszi a lehetetlent. Ha Krisztián hisz önmagában, akkor bármit elérhet. Az olimpia ideje alatt 1-es személyes hónapja van, ami új élményeket és új ötleteket hozhat. Nem baj, hogy vannak már jól bevált módszerei, nyugodtan újíthat, és nem árt nyitottnak maradnia. Mindig tanulhat valami újat az ember…

A Nők Lapja Café tippje alapján: Nem lesz dobogós.

A jóságos jós ormányos szerint Krisztián nem lesz dobogós.

Janics Natasa

Megjósoltuk az aranyérmetNatasa a Rák jegy szülötte. Képletében a siker nagyon jól látszik, képes hinni önmagában, képességében. Most sem kell mást csinálnia, kedvező bolygóállások segítik az újabb siker felé. Erős büszkeségtudata is komoly teljesítményfokozó hatású, elkötelezetté és motiválttá teszi ezekben a napokban.

A számmisztika alapján Janics Natasa személyes éve 8-as: az előző év munkájának gyümölcsét most szüretelheti le. A felkészülés sokszor volt nehéz és látványos sikerektől mentes. Ezért a 8-as év kárpótolhatja. Nagy sikerek várnak rá. A siker nála is azt jelenti, amit ő annak nevez. Az olimpia ideje alatt 7-es személyes hónapja van, ami belső erőforrások mozgósítását teszi szükségessé. Sokat kell csendben összpontosítania, meditálnia és vizualizálnia a célig megteendő távot…

A Nők Lapja Café tippje: Dobogós lesz.

A jóságos jós ormányos sajnos erre a kérdésre nem tudta a választ.

Gyurta Dániel

Megjósoltuk az aranyérmetDani a Bika jegy szülötte. A nagy szerencse bolygója, a Jupiter visszatér születéskori helyére, ami általában szerencsét és sikert hoz. Ha a rá nehezedő felelősséget kívül tudja tartani, és könnyedén, örömét lelve képes venni az akadályokat, jó esélyei vannak.

A számmisztika alapján Gyurta Dániel személyes éve 5-ös: Az 5-ös szám Jupiterhez, a nagy szerencse bolygójához köthető. Vagyis egy váratlan, szerencsés fordulat segítheti hozzá a sikerhez. Az 5-ös próbára teszi az ember hitét, optimizmusát és rugalmasságát. Amennyiben Dani ezeket beveti, garantált a nagy szerencse. Az olimpia ideje alatt 5-ös személyes hónapja van, ami az előbb említetteket felfokozza. Szóval minden korábbinál fontosabb most, hogy higgyen önmagában, és bármi történjen, maradjon optimista!

A Nők Lapja Café tippje: Dobogós lesz!

A jóságos jós ormányos szerint Dani dobogós lesz

Vajda Attila

Megjósoltuk az aranyérmetAttila a Halak jegy szülötte. Hegyeket lehetne most vele megmozdítani, annyi energiája van, kirobbanó formában van. Lelkierején múlik a siker, okosan kell beosztania ezt a hatalmas erőt, mert mentálisan sokkal könnyebben elfáradhat ezekben a napokban.

A számmisztika alapján Vajda Attila  személyes éve 7-es: A 7-es nem a látványos sikerekről szól, de nem kizárható, mert a koncentráció ilyenkor rendkívül erős. Ha Attila képes a figyelmét (elsősorban intellektuális értelemben) összpontosítani a vágyott célra, akkor bármi megtörténhet. Az olimpia ideje alatt 9-es személyes hónapja van. Ez inkább a lezárásról szól és arról, hogy jobb, ha az ember átengedi az irányítást a sorsnak. Természetesen ez nem jelent passzivitást…

A Nők Lapja Café tippje: Dobogós lesz!

Erre a kérdésre még a jóságos jós ormányos sem tudta a választ.

Pars Krisztián

Megjósoljuk a dobogót!Krisztián a Vízöntő jegy szülötte. Nagy küzdelmet jelölnek a bolygók, nagy lelki küzdelmet kell vívnia, ami nem lesz könnyű. Több apró kellemetlen impulzusnak van kitéve, amik kibillenthetik az egyensúlyából, ha túl nagy jelentőséget tulajdonít nekik, elterelhetik a figyelmét. Ha olvasni tud ezekből az apró jelekből, és odafigyel a kapott információkra, előnyt tud belőlük kovácsolni.

A számmisztika alapján Pars Krisztián személyes éve 7-es: A 7-es a legmisztikusabb szám. Hatására az ember felismeri, hogy a sors keze legalább 50 százalékosan benne van minden történésben: kudarcokban és sikerekben egyaránt. Amennyiben Krisztián erősen hisz a sikerben, és beengedi az égiek segítségét is, siker fogja koronázni. Az olimpia ideje alatt 1-es személyes hónapja van. Az 1-es mindig valami újat mutat, ezért tanácsos a nyitottság és a tanulékonyság megőrzése. Ezek kétséget kizáróan a siker kulcsai…

A Nők Lapja Café tippje: Krisztián dobogós lesz.

A jóságos jós ormányosunk szerint Krisztián nem lesz dobogós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top