Ezo

Hétvégi horoszkóp július 27-től

Szerelmi játszmáink felerősödnek a hétvégén, és a lezártnak hitt szeretői, szerelmi kapcsolatok is újrakezdődhetnek. A következő napok jó alkalmat biztosítanak arra, hogy átgondoljuk, milyennek is szeretnénk a szerelmi életünket valójában.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmi déjà vu-kben gazdag lesz a hétvégéd. Tulajdonképpen szinte minden pillanatban azt érzed, hogy olyasmit mondasz, teszel vagy hallasz, amiket százszor mondtál, tettél, hallottál már. A párod most ismétli önmagát, de szerencsére ezzel együtt hozza a szupersármos férfit is. Ne menj bele a nemek harcába – úgysincs hozzá elég erőd –, inkább élvezd, hogy ennyire pasis lett a szerelmed! Mindenképp töltsetek néhány órát kettesben, csak egymásra figyelve!

Ha csak keresed a szerelmet: Valahogy mindig előkerül a múltból egy exed, és te – talán a barátnőid sugalmazására – azon gondolkodsz, nem kellene-e újrakezdenetek. Nos, nem. Hidd el, ami véget ért, az nem véletlenül ért véget. Fölösleges önszántadból visszacsinálnod egy nehezen lezárt helyzetet, és újból feltépni érzelmi sebeket. A boldogságod titka az, hogy előrenézz!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Ha a diplomácia nyelvén közelítenénk meg a kapcsolatotokat, akkor azt mondhatnánk, hogy ezen a hétvégén újratárgyaltok egy korábbi békeszerződést, és elmélyítitek országaitok között a gyümölcsöző együttműködést. Szerencsére azonban nem vagytok diplomaták, így ebben a folyamatban rengeteg szenvedély és szeretet lesz – ezek az érzelmek abban segítenek, hogy kölcsönösen előnyös „szerződést” kössetek egymással!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kissé magányosnak érzed magadat, annál is inkább, mert a hétvégén nem jön össze egy találkozó valakivel, aki fontos a számodra. A csillagok azt kérik tőled, hogy most gondolkodj el azon, mire van szükséged egy valóban jól működő, hosszú távú kapcsolathoz! Ha felismered, hogy mit vársz el a leendő férjedtől, akkor sokkal hamarabb találsz szerelmet is!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Kettős érzelmek munkálkodnak benned ezen a hétvégén: egyfelől attól tartasz, hogy az utóbbi időben rossz irányban indult el a kapcsolatotok, másfelől olyan szerelmes vagy, mint egy tinilány. A kérdés csak az, hogy ki a szerelmed tárgya? Ha a párod, akkor a kapcsolatotok hullámvölgyei megoldhatóak lesznek. Ha titokban most másért dobog a szíved, várj egy pár hetet a nagy bejelentéssel, mert lehet, hogy addig elmúlik az új szerelem, és visszatér a régi.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem panaszkodhatsz arra, hogy nem zajlik körülötted az élet. Igaz, hogy a megszokott pörgéshez képest most jóval lassabb mederben folynak az események, de ha belegondolsz, azok jóval felkavaróbbak és jelentőségteljesebbek is. Lassan teljesen új alapokra helyeződik benned minden: új munkára, új barátságokra és új szerelmekre vágysz, de talán egy költözés lehetősége is felmerül benned.

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje szabadjára engedned a benned lakó főnixmadarat. A kapcsolatod megújítása olyan vágy, ami régóta munkálkodik benned. Ezen a hétvégén azért tehetsz, hogy jóval több szenvedély és szexualitás legyen az életedbe. Ebben a szerelmed is partner lesz, főleg akkor, ha összeszeded a bátorságodat, és ki mered mondani a vágyaidat! Ideje lenne újdonságokat kipróbálnotok, még akkor is, ha máskor ettől idegenkednél!

Ha csak keresed a szerelmet: Nézd meg a naptárt jól, 2012-t írunk! Ezt azért lenne jó tudatosítanod magadban, mert ezen a hétvégén gyerekkorod erkölcsei csapnak össze a vágyaiddal. Kedved lenne belemenni egy futó szexkalandba, de nem vagy benne biztos, hogy ezt megteheted-e. Azt gondold végig, hogy másnap reggel hogyan éreznéd magad akkor, ha úgy ébredsz, hogy tudod: nem lesz ebből házasság, legfeljebb egy barátság kis extrákkal.

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Szilárd alapelvek és határozott fellépés kellenek neked erre a hétvégére. Most ki kell állnod a szerelmedért, a szerelmetekért, és a lehető legfélelmetesebb ellenséggel kell megküzdened értük: önmagaddal. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy izgalmakat csempésszetek a kapcsolatotokba, és arra is, hogy visszatérjetek az alapokhoz. Emlékszel, hogy milyen volt az első pár hét együtt? Miért ne lehetne ez a pár nap is ugyanolyan?

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy valaki játszik veled: az egyik pillanatban közeledik hozzád, a másikban eltűnik. Néha napokig nem hív fel, máskor folyton együtt lógna veled. Vajon van-e értelme ennek a se veled, se nélküled játéknak? A csillagok azt javasolják, hogy vedd a kezedbe az irányítást, húzd meg a saját határaidat, és döntsd el te, mennyi időt, energiát és érzelmet lophatnak el tőled viszonzás nélkül!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Kétféleképpen nézheted és értékelheted ezt a hétvégét, amikor olyanok vagytok, mintha ötven éve házasok lennétek. Ezt megfogalmazhatod úgy is, hogy minden unalmasan állandó körülöttetek, és úgy is, hogy ez az állandóság ad biztonságérzetet neked. Láthatod azt is, hogy egyre több a szeretet és az összetartás köztetek, és azt is, hogy már minden rutinból megy. Mozduljatok ki a szokásos környezetekből, és meglátod, hogy mennyire jó ez az összeszokottság!

Ha csak keresed a szerelmet: A nyár közepén igazi flörtkirálynővé válsz. Emlékszel arra, amikor kamaszként nem tudtál választani két fiú között? Na, a helyzet most ugyanez, csak éppen még több fiúról van szó. Mintha most mindenkiben megtetszene valami, és mintha most mindenkivel randizni akarnál, aki megszólít. De miért ne randizhatnál mindannyiukkal? Egy randi nem a világ, és így lesz alkalmad eldönteni, hogy ki az, aki valóban érdekes a számodra.

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Nem minden alakul úgy a hétvégén, ahogyan azt szeretnéd. Ha előjön belőled a kontrollmániás éned, akkor ez megnehezíti azt, hogy élvezd a szabadnapjaitokat és az együtt töltött időt. Most mindkettőtöknek nagyobb szabadságra van szüksége, hiszen mindketten kezditek úgy érezni, hogy gúzsba köt benneteket ez a kapcsolat. Figyelem, ez az érzés nem jelenti azt, hogy csökkenne köztetek a szerelem!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha filozófiai szinten nézzük, akkor a hétvége alkalmas arra, hogy elengedd a régi párkapcsolati mintákat és újakat szerezz be helyettük! Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy most túl kell lépned azon, amilyen volt a szüleid házassága, azon, amit tett (vagy nem tett) az exed, és azon is, amiről álmodoztál gyerekkorodban. A szerelmi életedről alkotott gondolataid helyezd a múltból az itt és most pillanatába!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy lépés lendület, egy lépés lassulás. A hétvégétekben ez a két dolog váltakozik, hiszen az egyik pillanatban meglódul a kapcsolatotok, és hihetetlenül közel érzitek magatokat egymáshoz, a másikban pedig elkezditek a képzeletbeli lövészárkok ásását. Pontosan tudod, hogy melyek azok a témák, amiken mindig hajba kaptok, jó lenne ezeket kerülni a hétvégén, és arra koncentrálni, hogy mennyire élvezetes lehet az együtt töltött idő.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben felhívnád az exedet, és jól beolvasnál neki. De miért foglalkoztat ő ennyire téged? Hidd el, ezen a hétvégén egy nála jóval izgalmasabb és kedvesebb embert ismerhetsz meg. Olyasvalakit, akiben rengeteg érzés és szeretet lapul, és ezeket nem is fél kimutatni. Most érdemes elmenned egy fesztiválra vagy egy túrára, mert a szabadban nagyobb esélyed lesz ismerkedni.

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Hogy rohan az idő! Észrevétlenül szaladnak veletek a napok, a hetek, a hónapok, az évek. A Nyilasok ezen a hétvégén rádöbbennek, hogy milyen régóta van jelen a harmónia az életükben, és hogy milyen régóta nem kellett ezért különösebben megharcolniuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez nem egy kényes egyensúly! Érdemes tenned most néhány apróságot a kapcsolatodért, mert ha belekényelmesedtek, könnyen felbukkanhat egy harmadik. Vagy akár két harmadik is…

Ha csak keresed a szerelmet: Lenyűgöznek a rosszfiúk a hétvégén. Egy nagy motor, egy szakáll, titokzatos tekintet, magabiztos járás – ilyesmikre lesz szüksége annak, aki meg akar hódítani téged. Persze a szingli Nyilasok valójában arról álmodoznak, hogy az ő rosszfiújuk titokban egy romantikus herceg, aki csak a külvilág előtt játssza a macsót. Sajnos erre nincs garancia, és lehetséges, hogy aki ezen a hétvégén morcos bunkónak néz ki, az valójában is az.

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az apró gesztusok, az alig észrevehető mozdulatok és a magától értetődő szerelmi vallomások hétvégéje lesz ez a mostani a számodra. A szerelem és az együvé tartozás érzése észrevétlenül kerít hatalmába mindkettőtöket. Persze ettől még lehet, hogy vannak problémáitok, de ezeket sikerül egy teljes hétvégére félretennetek, ha tesztek ezért egy kis erőfeszítést. Viszont ha két napig harmónia van köztetek, miért ne lehetne két hétig is?

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelem. Így, ilyen egyszerűen és magától értetődően. A szingli Bakoknak most szinte tenniük sem kell azért, hogy rájuk találjon a szerelem. Illetve mégiscsak kell valamit tenned: le kell tenned a görcseidet, az aggódásodat, a hitetlenségedet és a kritikus hozzáállásodat. Olyasvalaki iránt kezdenek el kibontakozni az érzelmeid, akit talán papíron nem tartasz szuper pasinak, mégis van jövője a kapcsolatotoknak!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Felizzik a szikra köztetek és parázslik a levegő. Persze eleinte azt nehéz lesz eldönteni, hogy szexuális feszültség vagy egy kezdődő veszekedés villámai cikáznak-e a levegőben. Ahhoz, hogy ne legyen ebből egy „héja-nász”, fordulj empátiával a párod felé. Lehet, hogy van néhány hibája, de te nem vagy az anyukája, és a hétvége sem a legjobb alkalom arra, hogy megneveld őt. Ha elfogadó leszel, ő végre ki tudja mutatni, mennyire rajong érted!

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik pillanatban százan rajonganak körbe, és elhiszed, hogy te vagy a királylány, a másikban pedig úgy érzed, hogy szinte senki sincs körülötted, és szinte senki sem akar tőled semmit. Most ez a kettősség hullámzik benned. Egy dolgot tehetsz: egy olyan pillanatban, amikor érzed, tudod, látod, hogy száz hódolód van, gyorsan lecsapsz az egyikre. Ne csak a számodat add meg, de beszéljétek meg a következő találkozót is!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, mintha egy hosszú utazásról térne haza hozzád a szerelmed. Ez a hétvége ismét a nagy egymásra találás élményét nyújtja a Halaknak. A kapcsolatotok könnyen megújulhat, és olyasmikről is tudtok beszélni, amiről máskor nem tudtatok. Most szóba kerülhet az esküvő, a gyermekvállalás, idősebb pároknál pedig a múlt olyan darabkái, amelyekről eddig mindig csak parázs vita közepette lehetett beszélni.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem ott vár rád minden sarokban, minden kanapén, minden szobában. Neked csak annyi a dolgod, hogy elhidd ezt, és hogy felfedezd, kiből lehetne igazi, életre szóló társ. A szingli Halakra különösen izgalmas és változatos hétvége vár, tele szerelmi vallomásokkal és némi önbizalomhiánnyal. Ez utóbbit ideje lenne leküzdened, nem gondolod?!

A szombati angyalkártyád boldoggá tesz, a a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top