Aktuális

Tízmilliószoros nap van – elő a jó gondolatokkal!

A tízmilliószoros napokat erőteljes hatású napoknak hívják, ilyenkor sokszoros erővel hatnak a gondolatok. Elmondjuk, mit kell ma tenned.

Mint ahogy arról korábban írtunk, a tibeti holdév négy nagy ünnepe Buddha életének egy-egy eseményéről emlékezik meg. A tízmilliószoros napokon Buddha életének eseményeit idézik meg a hívek. A tízmilliószoros napokat erőteljes hatású napoknak hívják, hiszen ilyenkor sokszoros erővel hatnak a gyakorlatok. Azaz elsősorban a megvilágosodás felé vezető gyakorlatokat érdemes végezniük a híveknek, az csak hab a tortán, hogy a gondolataink sokszor erővel teremtenek.

Mit kell tenned ezen a tízmilliószoros napon? Csak a pozitív gondolatoknak adj energiát. Ez nem jelenti azt, hogy letagadod a negatív eseményeket. Azokban keresd meg a legapróbb pozitívumot, és arra koncentrálj. Vagyis koncentrálj a jóra, és minden helyzetben próbáld meglátni a pozitív végkifejletet. Érdemes mantrákat használnod, és érdemes számba venned, hogy mi minden jó az életedben. Ha ugyanis számba veszed ezeket a jókat, akkor még több jót vonzhatsz a hétköznapjaidba. A vizualizációs technikák is jobban hatnak.

További tízmilliószoros cikkek az NLCafén

Spirituális típus vagy? Töltsd ki kvízünket, és ezt is megtudod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top