Ezo

Heti horoszkóp július 23-tól

A Nap és a Jupiter szextilben van, ez az igazi optimista életérzés konstellációja.

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Végül is nem kell törni a buksidat, hogyan oldj meg egy feladatot, vagy hogyan tedd még újabbá, különlegesebbé azt, amivel megbíztak. Már korábban is készítettél ilyet, és rájössz, hogy nem is volt az olyan rossz, így aztán ha nem is ülhetsz nyugodtan a babérjaidon, de azért könnyebb lesz az életed, és boldogabb leszel. Ráadásul pénz is áll a házhoz, mi okod lehet hát a panaszra? Talán csak egy barát viselkedése, de ne foglalkozz már vele! Nyomd meg az enter gombot a fejecskédben, ha róla van szó. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Bika

Ha úgy érzed, hogy barátoddal már vagy ezer éve nem beszéltél, akkor ezt nagyon is jól érzed. De amilyen makacs vagy, nem fogod felvenni a kapcsolatot vele, sőt egyetlen szót sem szólsz, amikor bekapcsolod a számítógéped, és látod, hogy ő is előtte ül. Pedig nem ártana, ha most kezdeményeznél, mert olyan dolgokat tudhatnál meg tőle, amelyek fülecskéidnek – no és persze a lelkednek – gyógyírt jelentenének. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Ikrek

Olyan ajánlattal kereshetnek meg, hogy még az állad is leesik tőle. Egyszerűen nem mered elhinni, hogy ilyen óriási szerencsében lehet részed. Pedig ez így van, és ne mondj rá nemet, teljesen mindegy, hogy most milyen helyzetben vagy – még ha úgy értékeled is, hogy nagyon jóban –, mert ez alapvetően megváltoztatja az életed. Egyébként ez a hét kiváló arra, hogy utazz, élvezd az életet, olyan emberekkel találkozz, akik ugyanolyan optimisták, mint te. És a szerelem tovább lángol közöttetek. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Rák

Úgy tűnik, hogy sikerült beszerezned a kínai – icipicit giccsesnek nevezhető – integető macskát, ami azt jelenti, hogy hirtelen melléd szegődött a szerencse, mégpedig pénz formájában. Ha új állást vállaltál, akkor talán aranyszínű macskádnak köszönheted, hogy olyan nagyon jól érzed magad benne, ha új üzletet nyitottál, akkor csak úgy tódulnak a vendégek hozzád. Ha házasságban élsz, jó lenne, ha a macska ott is szerencsét hozna, és nem egy akarnok partnert, akinek a dolgait nehezebben tolerálod. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Oroszlán

Nem ártana, ha kicsit jobban vigyáznál az egészségedre, mert gigantikus napkitörés volt mostanában, és ez elsősorban a te jegyedet viseli meg, mégpedig egészségügyi formában. Ha házas vagy, talán észre sem veszed, hogy a partnered milyen nagyon ügyesen manipulál. Ha észreveszed, akkor hagyod, mert fontos neked, és meg akarod őt tartani. Ezért nem szólsz neki, hanem csak mosolyogsz, és magadban jót mulatsz rajta, hogy mennyire átlátsz rajta. Váratlan lehetőség kínálkozik a láthatáron, ami szélesre tárja előtted a boldogulás ajtaját. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Szűz

Még az a csoda is megtörténhet ezen a héten, hogy a partnered, ha nem is foglalja imába a neved, de áldja a sorsot, hogy összehozta őt veled. Mert egyszerűen veled könnyű az élet, igaz, hogy mostanában többet sürögsz-forogsz, mint eddig. De ennek megvan az oka, mégpedig az anyagi oka is. De nemcsak a partnered büszke rád, hanem a családodon kívül a barátaid és olyan emberek is, akikre nem számítottál. Azt pedig külön élvezed, hogy egy nehéz helyzetből váratlan lehetőség formájában megtalálod a kiutat – de ezt még tartsd titokban. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Mérleg

Nagyon okos stratégának bizonyulsz a héten, és szinte a zsigereidben érzed, hogy mások mit akarnak lépni, vagyis számolsz mások „húzásaival”. És ez érvényes a szerelemre, a párkapcsolatra egyaránt. A biztosítékaid az elmúlt időszak nehéznek is mondható hatásaira sem „égtek” ki, így aztán az optimizmusod határtalan. Bízol, hiszel a másikban, és a családodban is jóra fordulnak végre a dolgok, amelyek megnyugtatnak. Érzed, a szerencse most tényleg melletted áll. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Skorpió

Ha párkapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy partnered többször látogatást tesz az egészségügyben, de az is megtörténhet, hogy olyan dolgok történnek vele, amelyekben vétlen, de a pénz fogyatkozik a vele való történések hatására. Ráadásul még az is megtörténhet, hogy a jog beteszi a lábát az életedbe, ezért ügyelj arra, hogy a héten mindent szabályosan tégy. A munkában sikeres vagy, olyan ötleteid vannak és olyan kollégáid, amikkel és akikkel a csúcsra törhetsz. És ez elégedetté tesz, annyira, hogy úgy igazán senki sem érdekel. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Nyilas

Nem árt, ha tisztában vagy azzal, hogy amit te és mások is jónak találnak, azt valaki csak úgy ledegradálja azért, mert nem felel meg az ő ízlésének, ráadásul annyira fut vele a szekér, hogy az atyaúristennek is képzelheti magát. De hát ismered a karma törvényét, eljön az idő, amikor ő is megkapja a magáét. Ha most mész nyaralni, akkor pompásan fogod érezni magad, különösen ha külföldre utazol, és se mobilt, se semmit nem viszel magaddal, amivel itthonról nyaggathatnak. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Bak

A megélhetés frontján szerencséd van, ehhez kétség sem fér. Ráadásul olyan feladattal bízhatnak meg, amelybe beleteszed szíved-lelked, mert érzed, hogy ezzel bizonyíthatsz elsősorban magadnak – hogy itt is megállod a helyed –, és mások elismerését is kivívod. Közben eszedbe jutnak olyan események, amelyek nem is olyan régen estek meg veled, és hasonlóságot vélsz felfedezni egy olyan üggyel kapcsolatban, amelytől szinte zeng a sajtó. Hatására furcsa, érdekes gondolatok kavarognak a fejedben, és a vége egy elhatározás lesz. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Vízöntő

Minden jól megy a héten, ha házas vagy, akkor a pároddal fantasztikusan jól megvagytok: váratlan, közös programok és a kölcsönös élménybeszámolók, valaki hirtelen érkezése feldobottá tesz. Közben előfordulhat, hogy titkos utakon is jársz – vagy csak most lépsz rá, esetleg kacérkodsz vele –, és itt is óriási mázlid van, mert olyan élményekben részesülsz, amelyek feldobottá tesznek. Ha szabin vagy, jól fogod érezni magad, még akkor is, ha az időjárás nem lesz olyan, amilyet szerettél volna. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Heti horoszkóp Halak

Amennyiben házas vagy, netán együtt élsz valakivel, akkor központi témátok lehet valakinek az egészségi állapota, és természetesen az is, hogyan jutott el idáig. Megpróbálsz segíteni, aztán rájössz, hogy nem tudsz helyette élni, vagy nem tudod őt rávenni arra, hogy változtasson életmódot. Így aztán csak szemlélője és egyben drukkere leszel, hogy minél előbb kimásszon abból, amivel nemcsak a saját  életét, hanem a tiéteket is nehezebbé teszi. Ám erre most minden lehetőség megvan, és ő élni fog vele. Ha kíváncsi vagy rá, kiben bízhatsz, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top