Ezo

Hétvégi horoszkóp július 20-tól

Mint oly sokszor, ezen a hétvégén is megtapasztalhatjuk, hogy milyen keveset jelentenek, és olykor mennyire pontatlanok a szavak. Most a kommunikációnk akadozhat, mégis közelebb érezhetjük magunkhoz a szerelmünket, mint máskor. Most érdemes gesztusokkal, tettekkel kifejezni az érzéseinket a szavak helyett!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem számodra magasabb dimenzióba emelkedik a hétvégén. Most könnyen változtatod szerelemmé a szeretetet, és ha nem figyelnél folyton arra, ami rossz, könnyen érezhetnéd meg a harmóniát. Engedd meg magadnak ezt a luxust ahelyett, hogy tanítani, nevelni szeretnéd a párodat. Mert ilyen késztetés is lesz benned, ez azonban csakis veszekedésekhez, és az előbb említett harmónia széttördeléséhez vezethet.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit úgy érzed, hogy minden fiú csak „azt” akarja tőled. Már épp kezdenél végleg elkeseredni, amikor váratlan fordulattal egy régi ismerős toppan eléd. Nincs közös szerelmi múltatok, de régen nagyon is tetszettetek egymásnak, és most itt az alkalom arra, hogy tegyetek egy próbát: nyári flörtnél több lehet a kapcsolatotokban.

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén sikerül mélyen egymásra hangolódnotok a pároddal. Ez azért is örömteli hír, mert most a szellemed és a fantáziád magasan szárnyal, és azokba a magasságokba nem mindenki tudna követni. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy felfedjétek egymás előtt a legféltettebb titkaitokat, és arra is, hogy közösen kísértsétek meg a szerencséteket: ha együtt játszotok, szinte biztosan nyertek!

Ha csak keresed a szerelmet: Sokaknak tarthatnál előadást arról, hogy hogyan kell boldog szingliéletet élni. Hiszen a külvilág úgy látja, hogy teljesen elégedett vagy mindennel, és kerek egész az életed. Te azonban a lelked mélyén érzed, hogy lassan szeretnél véget vetni az egyedüllétednek, és szükséged van valakire, akivel félszavakból is értitek egymást. Ezen a hétvégén a magas, intellektuális fiúk dobogtatják meg a szívedet.

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha most térnének vissza hozzátok az elmúlt hónapokban elüldözött sötét fellegek. Mintha ezen a hétvégén újrajátszanátok azokat a veszekedéseket, amelyeket már annyiszor végigcsináltatok. Mindketten ismeritek egymás gondolkodásának „kapcsolóit” és egy pillanat alatt lenyomjátok a  „fájdalom”, a „sértettség” vagy a „szeretet” feliratúakat. Jó lenne ez utóbbit használni, és a többit mellőzni, hacsak nem a veszekedés a cél!

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy a jótündér visszarepített a kamaszkorodba, és megint nem érted a fiúkat. Akivel randizni szeretnél, az nem hív fel, aki felhív, azzal te nem mennél, és akkor sem jobb a helyzet, ha bulizni indulsz. Ráadásul a hétvégén egy exed is az eszedbe jut, és azon gondolkozol, hogy talán inkább vele kellene kibékülnöd. Hidd el, nem kell újrakezdenetek semmit! Sőt! Egy teljesen új fiúval fogsz megismerkedni augusztusban – addig pedig türelem!

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A párhuzamos események egészen különleges párhuzamosságát figyelheted meg a hétvégén. Pont akkor gondolsz, mondasz vagy cselekszel valamit, amikor a párod is ugyanezt gondolja, mondja, teszi. Ez is azt jelzi, hogy mennyire egymásra vagytok hangolódva most, de ennek ezernyi más jele is lesz a következő napokban. Azon viszont ne lepődj meg, ha nem mindig értitek egymás szavait, ez most teljesen természetes!

Ha csak keresed a szerelmet: Egyszerre ketten is meg szeretnének hódítani, amitől rögtön egy amerikai tinikomédiában érzed magadat, méghozzá olyanban, amelyben a gimi egyik csaját (ez vagy te) többen akarják meghódítani fogadásból (ezek ők). És hogy mit javasolnak a csillagok? Szerintük a legjobb döntés az lenne, ha egy harmadikat választanád! Azt, aki a körülötted lévő hercehurcát csendesen szemléli a sarokból!

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Ha a közös életetek egy hajó, akkor ez a hajó most az óceán közepén áll a szélcsendben. A kérdés csak az, hogy miként élitek meg ezt az időszakot. Lehet, hogy azt gondolod: ez unalmas veszteglés. De azt is érezhetnéd, hogy ez a nyugodt ringatózás a harmónia különleges pillanata. Csak rajtad áll, melyik megközelítést választod, és melyiket képviseled a párod felé. Viszont csak az egyik látásmód segít elmélyíteni a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Siettetnéd az eseményeket egész hétvégén. Türelmetlenkedsz, pedig nem is tudod pontosan, mi az, amire annyira vársz. Mielőtt az események elébe szaladsz, először magadba kell nézned, és azt kell megvizsgálnod, hogy mit szeretnél valójában. Amíg ezt nem tudod pontosan megfogalmazni, addig nincs értelme a cselekvésnek. Ezt érdemes észben tartanod, különben elhamarkodottan dönthetsz a hétvégén.

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Hogy rögtön a közepébe vágjunk: valójában annyira jó dolgod van, hogy emiatt kezdesz el hibákat keresni az életedben és a kapcsolatodban! Azt látod magad körül, hogy a legtöbb kapcsolat ingatag lábakon áll, ezért folyton azt lesed, mikor inog meg a tiétek is. A lelked mélyén nem hiszel a boldog együttélésekben, és emiatt vannak félelmeid a saját kapcsolatodban. Érdemes lenne elengedned ezeket a félelmeket, és elhinni, hogy megtaláltad a boldogságot!

Ha csak keresed a szerelmet: Most a legszívesebben hagynád a fenébe ezt az ismerkedősdit. Úgy gondolod, hogy egyedül alkotsz kerek egészet. Sőt! Ha lenne valakid, ő csak akadályozna az önmegvalósításban és a boldogságért folytatott kompromisszummentes harcban. Szerencsére ezen a hétvégén felismered, hogy ezt a harcot magaddal vívod, és az lenne a boldogság titka, ha végre felhagynál a szélmalomharccal!

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A reggeli szerelmes ölelések és a délutáni közös lustálkodások minden perce megerősíti a kapcsolatotokat. Most érdemes lenne ágyban reggeliznetek, ráérősen, az álmaitokról és a terveitekről beszélgetve. A közös tervezgetés megmutatja, hogy mennyire hasonlóan gondolkodtok. Persze mindez a szerelmedre vonatkozik. Ha nem vele élsz, az megnehezíti ezt a hétvégét, és könnyen lehet, hogy döntéshelyzetbe kerülhetsz!

Ha csak keresed a szerelmet: Tudnod kell, hogy a nagy Ő valahol épp feléd tart. Hogy miért nincs még itt? Hát ennek nagyon egyszerű oka van: ha most toppanna eléd, nem hinnéd el, hogy beléd fog szeretni. Ideje lenne erősíteni az önbizalmadat, és szépíteni a külsődet. Egy új hajszín, néhány új ruhadarab segít abban, hogy elhidd: vonzó nő vagy. Ha ezt elhitted, a nagy Ő is megérkezik. Talán éppen ezen a hétvégén vagy a következőn.

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A közösen megélt új, izgalmas lehetőségek időszaka lesz a számotokra a hétvége. Most minden korábbi veszekedés, minden korábbi nehézség és akadály nevetségesnek tűnhet a szemetekben. Hangolódjatok egymásra, ehhez a legjobb az lenne, ha fognátok egy palack finom bort, két poharat, kiülnétek a teraszra (vagy egy vízpartra), és addig nem fejeznétek be a beszélgetést, amíg tart az ital. Sőt! Utána sem kell elnémulnotok!

Ha csak keresed a szerelmet: Randi hátán randi vár rád. Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy ezen a hétvégén egy időpontban két fiúval kell találkoznod – épp úgy, mint kamaszkorodban. Mit teszel ilyenkor érett, felnőtt nőként? Gyorsan kirakod az egyiket, és kicsit megváratod a másikat? Vagy inkább átszervezed az egyiket másnapra? Az, ahogyan döntesz, sokat elárul arról, hogyan gondolkodsz egy párkapcsolatról és ezekről a fiúkról.

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Nagyszerű érzés rájönni, hogy a szerelmed egyben a legjobb barátod, és ezt az érzést ezen a hétvégén megtapasztalhatják a Nyilasok. Mielőtt azonban arra gondolnál, hogy ez egy kellemesen beszélgetős hétvége lesz, szólok, hogy a párod libidója most hatalmas, szóval amíg te a nagy beszélgetésekre koncentrálsz, addig neki jóval erotikusabb tervei vannak. Az ideális az lenne, ha mindketten megkapnátok azt, amit szeretnétek!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy barátság fokozatosan, észrevétlenül megindul a szerelemmé válás útján, annak ellenére, hogy ettől mind a ketten féltek. Úgy érzitek, hogy túl nagy a tét, és ha nem sikerül a kapcsolat, akkor a barátságnak is vége. Az igazság pedig az, hogy már semmi sem lesz olyan, mint régen, ezért valójában nincs vesztenivalótok. Nyugodtan tegyetek egy próbát szerelmesekként vagy szeretőkként. A többi pedig majd kialakul!

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Napok vagy hetek óta szeretnél elmondani valamit a párodnak, és ez az el nem mondott üzenet feszít belülről. Egész hétvégén azt lesed, hogy mikor jön el a megfelelő pillanat, de az csak nem akaródzik kialakulni. Ez a hétvége nem a szavaké, ezért a beszéd helyett koncentrálj a tettekre. Bármit is szeretnél mondani, azt az activityhez hasonlóan el tudod mondani gesztusokkal, simogatásokkal, ölelésekkel, vagy épp ezeknek a hiányával. A szavakkal pedig ráérsz majd később.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen megélheted a két végletet a hétvégén: pénteken még szingli vagy, vasárnap már menyasszony. Na jó, ez talán egy kicsit túlzás, de igen valószínű, hogy valaki megkéri a kezedet a hétvégén. Persze az lehet, hogy nem gondolja komolyan, mint ahogy az is, hogy alkoholos befolyásoltság alatt áll. Sőt! Még csak igent sem kell mondanod, de arra jó lesz ez a kis intermezzo, hogy lazábban állj hozzá az ismerkedéshez!

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szavak nélküli összhang csodáját és a tettek mögött meghúzódó szeretet örömét tapasztalhatjátok meg a hétvégén. Rátok is igaz, ami sok jegy szülötteire: ha beszélni akarnak, ha pontosan meg akarják értetni magukat, abból könnyen lehet veszekedés. Ne érteni akarj, hanem érezni. És hagyd, hogy a párod is megértse a kimondatlan érzéseidet, felfogja a megfogalmazhatatlan üzeneteidet. Ha így teszel, szokatlan harmónia lengi majd be a hétvégéteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy barátnőd lesz a szárnysegéded az ismerkedésben a hétvégén. Hallgass rá, és hagyd, hogy ő döntse el, hova mentek bulizni. A legjobb az lenne, ha olyan helyre mennétek, ahol mostanában egyikőtök sem járt! Könnyen lehet ugyanis, hogy ezen a helyen ismerkedhetsz meg a következő szerelmeddel. Az viszont fontos, hogy ne készülj erre a találkozásra, hanem csak hagyd, hogy lazán megtörténjen!

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed mindent megtenne a hétvégén, hogy kényeztethessen, de te valamiért most szeretnéd a független, szabad, feminista női szerepet megvalósítani mellette. Mielőtt kikéred magadnak a sok odafigyelést, gondolkozz egy picit azon, hogy hogyan közelíthetnétek egymáshoz a vágyaitokat. Mert van egy olyan kompromisszum, ami neked megadja a függetlenséget, neki pedig az odafigyelés lehetőségét. Ezt érdemes megkeresni ahelyett, hogy veszekedni kezdenétek!

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy olyan régóta várod a nagy Őt, vagy annyira megszoktad az egyedüllétet, hogy fel sem ismered az ideális társadat? Lehet, hogy valaki már ott van a közeledben, neked pedig semmi más dolgod nem lenne, mint felismerni és elfogadni őt? Ne lepődj meg, ha nem olyan, amilyennek képzelted, hiszen a csillagok szerint egy sokkal férfiasabb, sokkal jóképűbb és sokkal humorosabb fiú érkezik az életedbe, mint amilyenről eddig elhitted, hogy beléd szerethet!

A vasárnapi angyalkártya jókedvűvé teszi a napodat, a mai mantrád segít boldogabbá válni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top