Ezo

Hétvégi horoszkóp július 6-tól

A hétvégén végre meglesz mindannak a jutalma, amit az elmúlt hetekben, hónapokban tettünk a párkapcsolatunkért. Aki szeretettel töltötte fel a viszonyát, az a helyzet javulására számíthat, aki azonban unalmat és veszekedést adott eddig a társának, az most távolodásra vagy szakításra számíthat. A szingliknél ugyanez a helyzet: aki szeretettel gondol a következő párjára, az hamarosan találkozhat vele is.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Talán úgy érzed, hogy a párod nem ért meg téged. Pedig, ha igazán a szíved mélyére nézel, akkor azt fogod látni, hogy a hétvégi nézeteltérésekben erősen ott van a te kezed is. Most a rég ki nem mondott szavak és a megfelelő időben nem kezelt problémák köszönnek vissza. Ha szókimondó és kompromisszumkereső voltál eddig, akkor most is minden a legnagyobb rendben lesz. Ellenkező esetben lesz némi feszültség a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit felborulnak a nemi szerepek az életedben: igazán rámenősen próbálsz meg felszedni egy fiút, aki kissé piperkőc, kissé nyápic, és egyébként is úgy viselkedik, mint egy királyfi. Álljunk meg egy szóra! De hiszen te vagy a királylány! Hagyd, hogy rád találjon a saját lovagod, és ne akard mindenáron megszerezni azt, akit te néztél ki magadnak, de a szíved mélyén tudod, hogy alkalmatlan lenne egy kapcsolatra!

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Néhány héttel ezelőtt voltak benned aggodalmak, és voltak rossz jelek. Mostanra azonban elsimulnak a hullámok, és nemsokára az is kiderül, hogy mennyire erős a kapcsolatotok. Ezen a hétvégén a szellemi megértés erejét fedezitek fel, azt, hogy mennyire fontos félszavakból is érteni egymást. Most barátsággal gyarapodhat a köztetek lévő érzelmi  kapcsok száma.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy jó dumával könnyű levenni a lábadról. A hétvégén kifejezetten tetszenek neked az okos pasik, és az is, ha ezek a pasik ki merik mondani, amit szeretnének. Néhány meglepő fordulatnak hála, most egyáltalán nem biztos, hogy úgy alakul a hétvégéd, ahogyan tervezted. De minden változás közelebb vihet a boldogsághoz.

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmes vagy, mint egy éretlen kamasz. Az azonban már korántsem biztos, hogy az életed párja és az érzéseid tárgya teljesen ugyanaz a személy. Könnyen lehet, hogy az Ikrek titkos kalandokba bonyolódnak a hétvégén. De azoknak az Ikreknek, akik őszinte kapcsolatban élnek, van egy jó hírünk: ők a párjukba lesznek egyre jobban szerelmesek!

Ha csak keresed a szerelmet: Bármelyik pillanatban belebotolhatsz a nagy Ő-be. Igen, belebotlásról beszélhetünk, hiszen valamilyen váratlan fordulat segít ahhoz, hogy megismerkedj vele. Épp ezért ne húzd fel magad, ha most szerelőt kell hívnod, vagy nem oda mentek szórakozni, ahova máskor szoktatok, esetleg ha eltévedsz egy idegen városban…

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Mit kapsz ettől a kapcsolattól? Mit adsz a párodnak ebben a kapcsolatban? Tudnátok élni egymás nélkül? Nehéz kérdések ezek, amelyekre lassan válaszolnotok kell mindkettőtöknek. Ne ijedj meg, bármi is a válasz, azzal csak jól jártok! Hamarosan kiderülhet, hogy sokkal szorosabb kötelékek fűznek össze benneteket, mint gondoltátok, de akár azt is felismerhetitek, hogy már nem sok minden tartja együtt a párosotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudtad, hogy a segítő attitűddel rendelkező emberek gyakrabban élnek rossz párkapcsolatban? Ők azok, akik hajlamosak „megmentendő lelkekbe” beleszeretni, és azért „hazavinni” őket, hogy meggyógyíthassák a sérüléseiket. Nos ennek soha sincs jó vége, ezért jobb lenne, ha te sem így választanál a hétvégén! Merthogy lesz benned késztetés, hogy megments valakit.

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Szavakkal mindent meg tudsz oldani a hétvégén. Elég egy mosoly, néhány kedves szó, és a szerelmedet máris az ujjaid köré csavartad. Ha úgy tartja kedved, eléred, hogy az legyen a program, amit te szeretnél, ha pedig kegyes hangulatban vagy, akkor hagyod, hogy azt higgye, az övé az irányítás. Vigyázat, ha visszaélsz a szerelmi hatalmaddal, könnyen veszekedés lesz a vége!

Ha csak keresed a szerelmet: A tesód baráti köréből megtetszel valakinek. Persze lehet, hogy egy sokkal fiatalabb öcséd van, és akkor ez a hír nem igazán dobja fel a napodat. De ha a bátyád jóképű haverjaival találkozol, érdemes csinosan felöltöznöd! Egyébként pedig akkor is érdemes a tesóddal bulizni menni, ha a baráti körét otthon hagyja, hidd el, ezen a hétvégén ő lesz a te személyes szerencsecsillagod!

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Van egy szó, amit két napra törölnöd kellene a szótáradból: „Kell!” Semmit sem kell, semmi sem kötelező! A nagy akarással, és az előre megtervezett programjaiddal, valamint az elvárásaiddal szépen tönkreteheted a család hétvégéjét. Egy kis spontaneitás sokat javítana a helyzeten. Hidd el, ha laza leszel, rengeteg romantikában és szerelemben lesz részed egész hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el magad, engedd, hogy az események sodorjanak! Most tilos úgy belevágnod a hétvégébe, hogy tudod, mire van szükséged, hogy tudod, mit akarsz. Ehelyett vedd elő a spontán és vagány énedet, annál is inkább, mert egy vagány társaságba keveredhetsz szombat este. Ne keverd össze a vagányságot és a vakmerőséget!

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy a párod pont akkor támad hátba, amikor a legkevésbé sem számítasz erre. Sokkal több támogatásra, megértésre és szeretetre vágysz a kapcsolatodban, de közben nem veszed észre, hogy mostanában te is a leginkább csak szavakkal vagy jelen a párod életében. Ez a hétvége alkalmas ara, hogy a szerelmes szavak mellett a szerelmes érintéseket is gyakoroljátok. Így kerülhettek közelebb egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy félreértés és egy félresikerült randi rontja el a hétvége elejét a szingli Mérlegek számára. A legjobb az lenne, ha tudnál nevetni ezen az egész helyzeten, mert a csillagok szerint a humor most sok mindent megoldhat az életedben. Ha szóba elegyedsz valakivel, akkor is bátrabban kellene viccelődnöd, mint máskor!

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Veszekedés, kibékülés, szex, beszélgetés, nézeteltérés, veszekedés, kibékülés, szex… Jó neked így ez az ördögi kör, vagy inkább megszakítanád? Mit szólnál hozzá, ha mondjuk ugyanezt a szexuális hevességet produkálnátok nézeteltérés, veszekedés és kibékülés nélkül? Persze ehhez az is kell, hogy a párod is úgy gondolja, kilépne ebből a körforgásból! Ennek az lehet az ára, hogy tudjátok kimutatni az érzelmeiteket!

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem szépen, lassan, észrevétlenül lopakodik be a szingli Skorpiók életébe. Ki tudja, talán nem is egy konkrét emberbe leszel először szerelmes, hanem magába az életbe, és ez a szerelem hozza meg számodra a régen vágyott kapcsolatot is. A hétvégén ne hagyj ki egyetlen bográcsozást és egyetlen strandolást se! Csinálj csupa olyasmit, ami jó érzéssel tölt el!

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy itt lenne az ideje egy kis kapcsolaton belüli megújulásnak? Úgy gondolod, már mindent elmondtatok egymásnak, ami elmondható, és nincs már teretek a közös fejlődésre? Akkor ne keseredj el, hiszen pontosan tudod, mit kell tenned: kezdj el együtt fejlődni a pároddal! Ne elnyomni, vagy megváltoztatni akard őt (ennyi idő után ez úgyis felesleges), hanem keressetek közös célokat, közös utakat!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha azt hiszed, hogy a nagy Ő örökre elhagyott, vagy elment melletted és elszalasztottad a boldog párkapcsolat lehetőségét, akkor nagyon-nagyot tévedsz. Azért nincs melletted az ideális társad, mert még nem találkoztál vele. Igen, ez a nyers igazság akkor is, ha azt hiszed, valamelyik exed volt a lelki társad. Hidd el, hogy a nagy Ő valahol a jövőben vár rád, de csak akkor ismeritek fel egymást, ha te lezárod a múltat!

Vasárnapra
az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem szerelmet szül, a harag haragot, a veszekedés pedig veszekedést. Ezt könnyedén megtapasztalhatod a hétvégén. Ha a hétvége elején rosszul veszitek a kanyarokat, akkor gyorsan kirobbanhat egy veszekedés, ennek pedig az lesz az eredménye, hogy két napig veszekedtek. Ha azonban szeretettel és elfogadással tudtok a problémákhoz is viszonyulni, szerelmes, szenvedélyes hétvégére számíthattok!.

Ha csak keresed a szerelmet: Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy kiknek és miért mondasz nemet. Lehet, hogy fel sem tűnik neked, hogy hány lehetőségtől zárod el magad azzal, hogy túl elhamarkodottan döntesz? Mi lenne, ha tennél egy próbát: két napig csakis egy szót használj: „Igen!” Mindenkire mosolyogj, hallgass meg mindenkit, és próbálj ki új dolgokat! Hidd el, ilyen kevés is elég a változáshoz!

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Vajon tényleg igaz, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út? A hétvégén kipróbálhatod ezt, hiszen a csillagok szerint a pároddal egyszerre változtok hedonistává: mindketten élvezitek a finom ételeket, a lustálkodást, és persze a szerelmes öleléseket. Főzzetek együtt (az sem baj, ha nem követitek szorosan a receptet) azután pedig gyertyafénynél vacsorázzatok, és beszélgessetek egy jót!

Ha csak keresed a szerelmet: Romantikára, szerelemre és szexre vágysz. A hétvégén könnyelműen mondasz igent az egyéjszakás kapcsolatokra, különösen akkor, ha egy kollégád vagy egy régi osztálytársad tesz ajánlatot. Vigyázat, ez a kis liezon könnyedén megronthatja az eddigi jó viszonyt, és még munkahelyi pletykák sorozatát is elindíthatja!

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Távolinak érzed magadtól a szerelmedet, és ez a távolság talán most nem is annyira fizikai, mint amennyire lelki. Attól tartasz, hogy ő már nem tud veled szárnyalni, és emiatt lassan véget érhet a közös történetetek. Nem is te lennél, ha azonnal feladnád az első nehézségeknél, ugye? Szedd össze magad, és az eszed helyett a szívedre hallgass párkapcsolati kérdésekben, hiszen a szíved tudja, mit kell tenned most!

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy nem ezen a hétvégén toppan be az életedbe a nagy Ő. De ennek az az oka, hogy olyan különleges embert tartogat a számodra a sors, akit nem tud egyik napról a másikra eléd helyezni tálcán. Ettől függetlenül belemehetnél egy kis nyári flörtbe, hiszen talán pont egy nyári kaland világít rá a számodra arra, hogy mit kellene tenned egy boldog párkapcsolatért!

Vasárnapra az angyalok is üzennek neked, a pozitív gondolkodásban pedig a vasárnapi mantrád segít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top