Ezo

Számmisztika: Tudjuk, miért válik Katie Holmes

Tom Cruise háromszor nősült, s mindhárom feleségével akkor romlott meg a házassága, amikor a feleségek betöltötték a 33-at. Véletlen lenne ez, vagy valami más van a háttérben?

Mimi Rogerst 1987-ben vette el, a házasság alig 3 évig tartott. Nicole Kidmannel való házassága tíz évig tartott, 2001-ben váltak el. A színész 2006-ban ismerte meg harmadik feleségét, Katie Holmest, akitől most válnak. A három nőben a közös, hogy mindhárman 33 évesen váltak el Cruise-tól.

Fotó: Katie Holmes
Katie Holmes

A titokzatos 33-as

A számmisztikusok szerint a 33. életévében mindenkivel történik valami jelentős esemény, nagy változás az életében, és Tom Cruise feleségeit elnézve ez igaz is lehet. A 33 mesterszám, amelynek jelentése az egyetemes szolgálat, az önfeláldozás mások oltárán, az önzetlen cselekedet. Ugyanakkor a ködös, nehezen átlátható nehézségek, a megfoghatatlan belső küzdelmek jelölője is lehet a 33-as mesterszám. Minden csak attól függ, hogy hogyan éljük meg a számhoz kapcsolódó energiákat, vagy ha úgy tetszik, a 33. életévünket.

Az angyali számok közül a 33-as a felemelkedett mesterek közelségét jelzi, azt, hogy a mesterek a közelünkben vannak, hogy bármikor a segítségünkre siessenek. Többek között a nagyobb döntéseinkben, szellemi fejlődésünkben, az univerzum és az élet titkainak megértésében kérhetjük a segítségüket, és ők boldogan és készségesen adnak nekünk tanácsot, égi vezettetést.
A szcientológiában a 33-as szám az önzetlenséget, a megnövekedett pozitív energiát szimbolizálja. Gyógyító erőkkel társítják, amik a szeretet segítségével gyógyítanak. A szcientológusok szerint az csak véletlen egybeesés, hogy Tom Cruise mindhárom felesége 33 évesen döntött úgy, elhagyja férjét, és új életet kezd. De vajon igazuk van?

Miért pont most?

Ha összességében nézzük, egyértelmű, hogy a 33-as számnak a három színésznőhöz van köze, és nem Tom Cruise-hoz. Hiszen ők léptek mindhárman harmincharmadik évükbe. Emlékszünk még? Ez a krisztusi kor, amikor mindannyiunkra nagy, sorsfordító változások várnak, amelyek talán heroikus küzdelmekkel járnak, de ha végig kitartunk, akkor ott a felszabadulás, a megváltás magunk és mások számára is. A 33 az önzetlenségben való kiteljesedés száma is.

Ugye, nem is kell ahhoz számmisztikusnak lennünk, hogy megértsük, miért pont 33 évesen döntöttek úgy a Cruise-nék, hogy elég volt a házasságból? Azt, hogy milyen volt ez a házasság, vagy milyen életmóddal járt, hagyjuk, hiszen ebbe nem látunk bele. Annyi bizonyos, hogy ezek az asszonyok valamiért úgy érezték, lépniük kell. Érettebbek, okosabbak, erősebbek lettek a Tommal töltött évek alatt, és ezért csak hálásak lehetnek. De itt az ideje, hogy saját lábukra álljanak, és megmutassák, a világnak, kik is ők valójában, és persze azt is, hogy milyen önzetlen módon képesek segíteni a világot.

Az is biztos, hogy a szám szcientológus értelmezése is igazzá válhat a színésznők életében: ha megnézzük Mimi Rogers és Nicole Kidman sorsát, azt látjuk, hogy 33 éves korukban sikeresen vették az akadályokat, megküzdöttek a szabadságukért, s nem sokkal később kiteljesedtek a magánéletben és szakmailag egyaránt. Ma mindketten boldogabbak, mint 33 éves koruk előtt. Reméljük, Katie Holmesra is ez a sors vár! Hogy a szcientológus számértelmezéssel éljünk: reméljük, Katie életében megjelennek a gyógyító energiák és a szeretet is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top