Heti horoszkóp július 2-től

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
A Vénusz, a Merkúr és az Uránusz jó fényszöget zárnak, jó lehetőségek a láthatáron.
Írta: Izing Klára asztrológus2012. 07. 02. Ezo rovat  Fotó: undefined

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Szinte elvarázsoltnak érzed magad ezen a héten, hiszen olyan dolgok történnek veled, amelyhez nem vagy hozzászokva. Kedvesség, figyelem és szeretet árad feléd, és ami még fontosabb, te is érdeklődve fordulsz az emberek felé. Még olyan felé is, aki korábban nem nagyon érdekelt, és ettől optimistább hangulatba kerülsz, és olyan dolgokat is el tudsz végezni, amihez korábban nem volt kedved.

Heti horoszkóp Bika

Végre-valahára elérkezett a pillanat, amikor a kedveseddel meg tudod beszélni még azokat a dolgokat is, amelyek miatt korábban elzárkózott, vagy most jött el az ideje annak, hogy elfogadjátok egymás különbözőségeit, és képesek legyetek a toleranciára a másikkal szemben. Ha új kapcsolatról van szó, akkor semmi izgalom, nyugodtan bemutathatod a partnered annak, akinek szeretnéd – talán még az őseidnek is –, mert biztos lehetsz a sikerben. Ezenkívül a pénz is vonzódik hozzád, használd ki a lehetőségeket!

Heti horoszkóp Ikrek

Ha most utazol szabadságra, akkor azt nagyon jól teszed, vagy ha most jelentkezel be egy közösségi portálra, a csillagok szerint arra is a lehető legjobb az idő, mert nemcsak sok ismerősre bukkanhatsz, hanem rátalálhatsz a nagy szerelemre is. Ha már szerelmes vagy, akkor a heti közös programokon fantasztikusan érzitek majd magatokat. Csak a munkahelyed miatt ébred benned némi feszültség, egészen pontosan a feletteseddel szemben, akiről nem tudod, csak érzed, hogy van valami, amit titkol előled.

Heti horoszkóp Rák

Váratlan kellemes meglepetésben lesz részed, mert megkapod azt, amire talán már régebb óta vágyakoztál. De az is lehet, hogy anyagilag most jobban el leszel eresztve, mint máskor, és olyan dolgokat engedhetsz meg magadnak végre, amikre korábban csak vágyakoztál. Találkozhatsz olyan ismerőssel, aki talán nem a szíved csücske, de azt veszed észre, hogy furcsa változáson ment keresztül, és nem is olyan ellenszenves, mint amilyennek korábban tartottad.

Heti horoszkóp Oroszlán

Ha most veszed ki a szabadságod, akkor azt nagyon jól teszed, mert olyan pompásan fogod eltölteni az időt, és olyan értékes emberi kapcsolatokra, valamint ismeretekre teszel szert a szórakozás mellett, mint talán korábbi nyaralásaid egyikén sem. Ha nagystílűnek is nevezhető eseményen veszel részt, akkor öltözködj az alkalomnak megfelelően, és ha ajándékot is kell venned, akkor csakis olyat vigyél, amit te is szívesen elfogadnál.

Heti horoszkóp Szűz

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden aranyba foglalják a neved. De az is megtörténhet, hogy olyan őrülten szerelmes leszel, hogy senki sem tud lebeszélni arról az emberről, akiről úgy érzed, hogy nemcsak szereted, de vele megfogod az isten lábát. Igaz, hogy amíg teljesen egymáséi lehettek, addig áll előttetek némi akadály, de érte szívesen átugrod mindet. Ha a felettesed éppen a szabadságát tölti, akkor se engedd el túlságosan magad, mert néhányan figyelnek, és alig várják, hogy jelenthessenek...

Heti horoszkóp Mérleg

Szexi vagy és őrülten vonzó – ezt gondolja rólad a környezeted, és lesz olyan, aki hangot is ad ennek. És ha nem vagy még szerelmes, akkor ezen a héten talán még válogathatsz is a jelentkezők között, akik talán még a csillagokat is lehoznák neked az égről. Óriási mázlid van, ha vizsgázol vagy valamire pályázol, mert lehet, hogy valakinek a pechje lesz a te szerencséd, és megszerezheted azt, amit akarsz, elérheted azt, amire vágysz. Egy dologra ügyelj, ha társaságba mész: ne beszélj olyan dologról, ami még nem biztos, mert elkiabálhatod a sikerét.

Heti horoszkóp Skorpió

Jól fogod magad érezni, ha nyaralsz, még akkor is, ha esetleg nem tudsz hosszabb vagy nagy utazást megengedni magadnak. Már attól jó a kedved, hogy néhány tehertől megszabadulsz, és nem kell olyan emberekkel foglalkoznod, akik úgy viselkednek, mintha az óvodában lennének, és a viselkedésükkel csak szívják az energiádat. A héten népszerűbb leszel, mint valaha voltál, és teljesen megdöbbent, hogy milyen jó véleménnyel vannak rólad és arról, amit csinálsz, olyan emberek, akiket tulajdonképpen nem is ismersz.

Heti horoszkóp Nyilas

Nagyon jó, ha egy kicsit visszafogod magad, mert a munkahelyeden olyan dolgok történnek, amelyek téged is érinthetnek, méghozzá nem a legjobban. Ám ha nem te állsz a figyelem középpontjában, és nem beszélsz többet a kelleténél, vagy nem avatkozol olyan ügyekbe, amelyekhez tulajdonképpen semmi közöd, akkor nem lesz gond. Még azt, aki úgy gondolta, hogy nem vagy alkalmas a feladatra, még azt is magad mellé állíthatod, és a tenyeredből fog enni. Ha szingli vagy, társkereső portálon megtalálhatod az igazit.

Heti horoszkóp Bak

Előfordulhat, hogy olyan eseményen kell részt venned, ahol nem te leszel a főszereplő, de ki kell csípned magad. Ne sajnálj magadtól semmit, mert nemcsak másoknak lesz emlékezetes ez az alkalom, hanem számodra is. Hozd a legjobb formádat, és élvezni fogod az esemény minden pillanatát. Előfordulhat, hogy a héten a leglehetetlenebb helyzetben találkozol valakivel, és éppen a szituáció miatt azt kívánod, bár sohasem találkoztál volna vele. Ám később kiderül, hogy nem is rossz, hogy éppen ilyen helyzetben jöttetek össze. Különösen ha szingli vagy...

Heti horoszkóp Vízöntő

Ha úgy gondolod, hogy itt lenne az ideje, hogy szabadságra menj, akkor ezt jól gondolod, a csillagok támogatnak abban, hogy ez a heted pompás legyen. Tele szórakozással, bulizással, nagy beszélgetésekkel, találkozásokkal és szerelemmel. Talán olyan dolgot is kipróbálsz – ha nyaralsz –, amikről eddig csak hallottál, esetleg a neten láttad már, és előfordulhat, hogy ez lesz majd a hobbid. Nem fogod sajnálni rá sem az időt, sem a pénzt. Ha párkapcsolatban élsz, a partnered váratlan meglepetéssel áll elő, ami nagyon tetszeni fog neked.

Heti horoszkóp Halak

Egy rossz szavad sem lehet a héten, hiszen olyan váratlan kellemes dolgok történnek veled, amik szinte egyetlen állatövi jeggyel sem. Lubickolhatsz a népszerűségben, és pénzed is lesz, egy váratlanul kapott ajánlat a bevételeidet tovább növeli. Ingatlanügyben is óriási mázlista vagy, akár venni, eladni, vagy bérelni, kiadni akarsz – a csillagok támogatnak, mert bármelyiket szeretnéd, a lehető legjobban jársz anyagilag.  Egyet viszont jegyezz meg: a munkahelyeden légy óvatos; valakivel túlságosan bizalmas vagy, és ez még visszaüthet.

Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Igazából szerelem – márciusi szerelmi előrejelzés

Mire készülj márciusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Facebook lájkok száma355 Hozzászólások száma15

Álmodj nagyot! – márciusi horoszkóp

A Nap és a Szaturnusz közötti jó fényszögkapcsolat arra utal, hogy kellő türelemmel és óvatossággal rendelkezünk. És amire korábban vágyakoztunk, az most végre valóra válik.

Facebook lájkok száma128

Az angyalok üzenik: ez az év az előrelépésről szól

Az angyalokat idén is megkérdeztük, milyen lesz az idei év, ebben pedig ezúttal is dr. Doreen Virtue egyik magyar tanítványát, Mayer Andrea angyalszakértőt hívtuk segítségül. Az angyalok üzenetét ő tolmácsolja a Nők Lapja Café olvasóinak.

Facebook lájkok száma236
Nyereményjáték Theodora

Theodora

Játékunkon Theodora ajándékcsomagot nyerhetsz!

Játszom
Nyereményjáték Bögre áprilisban

Bögre áprilisban

Megnyerheted a Nők Lapja Café egyedi bögréjét!

Játszom

Címlapon

Legjobbak

Szupercuki fotók Ricky Martin divatdiktátor ikreiről

Ennivalóak Ricky Martin ikrei

Ricky Martin nemcsak magát, hanem a fiait is szereti a...
Facebook lájkok száma
Szeretőség: ki a vesztes?

Szeretőség: ki a vesztes?

Van egy férfi és van egy nő! Egymásra néznek,...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma2
Baleset érte Salma Hayeket

Baleset érte Salma Hayeket

Megint bokasérülés érte Salma Hayeket, így csak...
Facebook lájkok száma
Apja megtiltotta Britney Spearsnek a házasságot

Nem lesz újabb Britney-nász

Nem állhat újra az oltár elé az énekesnő, mert az apja...
Facebook lájkok száma
Fotó: elképesztően néz ki Angelina Jolie

Fotó: elképesztően néz ki Angelina Jolie

Vannak, akiknek kimondottan jót tettek az évek...
Facebook lájkok száma
Répás linzer húsvétra

Répás linzer húsvétra

Ezt az egyszerűen elkészíthető linzert azok is bátran...
Facebook lájkok száma
Húsvéti ajtódísz kezdőknek

Húsvéti ajtódísz kezdőknek

Egy aranyos húsvéti ajtódísz egyből ünnepi hangulatot...
Facebook lájkok száma
Káprázatos Disney-kosztümöket készít lányának egy anyuka

Káprázatos Disney-kosztümöket készít lányának egy anyuka

Kézzel készülnek ezek a pompás jelmezek.
Facebook lájkok száma

Két topmodellt vitt ágyba a magyar üzletember

Két topmodellt vitt ágyba a magyar üzletember
Facebook lájkok száma
Ajándékba, otthonra: egyszerű, könnyen készíthető apróságok húsvétra

Gyerekekkel készíthető cuki húsvéti dekor

Néhány nap és húsvét van, minden csupa nyúl, tojás és...
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Így néznek ki a tetovált nyugdíjasok!

Így néznek ki a tetovált nyugdíjasok!

Nemcsak mi öregszünk, hanem a tetoválásaink is, velünk...
Facebook lájkok száma371 Hozzászólások száma10
Fergeteges videó: itt az éneklő apáca legújabb produkciója

Fergeteges videó: itt az éneklő apáca legújabb produkciója

Cindy Lauper dalát énekelte a nővér.
Facebook lájkok száma176
Meghalt Gabriel García Márquez

Meghalt Gabriel García Márquez

A Nobel-díjas kolumbiai író, újságíró halálhíréről a...
Facebook lájkok száma164 Hozzászólások száma3
Így készülnek a sztárok a húsvétra

Így készülnek a sztárok a húsvétra

Húsvét közeledtével kinyitották családi albumukat a...
Facebook lájkok száma35
Lenyűgöző reptéri fotó

Lenyűgöző reptéri fotó

8 órán keresztüli gépfelszállások egyetlen képen.
Facebook lájkok száma34
Nem a te hibád, ha fogalmad sincs a nadrágméretedről

Nem a te hibád, ha fogalmad sincs a nadrágméretedről

Végigjártunk néhány próbafülkét. Kíváncsiak voltunk,...
Facebook lájkok száma31 Hozzászólások száma8
Züllött alak, vagy meg nem értett zseni? – Edgar Allan Poe

Züllött alak, vagy meg nem értett zseni? – Edgar Allan Poe

Szenvedélybetegségek, elfuserált szerelmek, botrányos...
Facebook lájkok száma26
Tényleg ne vegyél nyulat húsvétra, bármennyire helyes állat is

Tényleg ne vegyél nyulat húsvétra, bármenniyre helyes állat is

Vannak a cicások, a kutyások és a nyulasok. Mi...
Facebook lájkok száma24

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem