Ezo

Válts életmódot! Itt az újhold!

Ha eddig csak halogattad az életmódváltást, eljött a te időd: a június 19-i újhold támogat minden olyan változást és újrakezdést, amely "fejben dől el".

Válts életmódot! Itt az újhold!Az újhold hatásait már hétfőn érezhetjük, és akár szerdáig is halogathatjuk a változtatásokat, de aznap már mindenképp érdemes belevetnünk magunkat az új életünkbe. Az Ikrek újhold támogat minden gondolkodásmódbeli váltást, minden új tanulmány elkezdését és a testvérekkel való kapcsolatunk javítását is!

Néhány javaslat arra, hogy mibe fogjunk bele a következő napokban:

– Ha nem a gyors csodadiétákban hiszünk, hanem inkább az egészséges életmódot szeretnénk elkezdeni ahhoz, hogy felkészüljünk a fürdőruhaszezonra, akkor most vágjunk bele! Az eredmények lassan indulnak majd meg, de néhány hét alatt teljesen rákaphatunk az új életmód ízére!
– Ha szeretnénk tanulni valamit, de nem tudjuk mit, vagy nem találtuk eddig a megfelelő tanfolyamokat, az Ikrek újholdra bízhatjuk a megoldást: ezekben a napokban könnyebben ismerjük fel, hogy mit és hol tanulnánk szívesen!
– A testvérekkel megromlott kapcsolatunkat pedig könnyedén helyrebillenthetjük. Erre a legalkalmasabb időpont június 20-a, szerda lesz.
– A pozitív gondolkozáshoz vezető úton is nagy lépéseket tehetünk ezekben a napokban!
– Nyelvtanulás elkezdéséhez is ideális ez az időszak!

Most végre megtalálhatod a párod – júniusi holdnaptár
Nincs ránk hatással a telihold?
„Könnyebben élhetnénk, ha figyelnénk a Hold változásaira”
A védikus csillagjegyek elárulnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top