Ezo

Meglepetések várnak a héten – heti horoszkóp

A Vénusz és az Uránusz szextilje kellemes meglepetésekre utal.

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Na, végre megérkezik az, amire vagy akire vártál. Kellemes találkozásban lesz részed, és a családodban is olyan boldog, majdnem euforikus hangulat uralkodik, amilyen nagyon régen volt már. Ha utazásra készülsz, akkor vigyél magaddal több pénzt, és ne hagyd ki a különleges látnivalókat napozás vagy shoppingolás ürügyén, mert ezekre majd jó lesz később visszaemlékezni. Ha dolgozol, a munkában jól megy minden, talán túl jól ahhoz, hogy minden igaz lehessen…
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Bika

A héten te vagy az állatövben a legjobb szervező. Fantasztikusan tudod megoldani a dolgokat, és ez arra utal, hogy le tudsz csípni olyan időt is magadnak, amelyre nem számítottál, és amelyre nagy szükséged van. Hiszen túlterhelt vagy, és egy kis pihenés létfontosságú lenne, hogy törődj magaddal is. Gyorsan visszanyered az energiáidat, és nagy vehemenciával vetheted bele magad a szórakozásokba, a munkába és a szerelembe is, főleg ha valakit meg kell hódítanod. Olyan meglepetéssel állhatsz elő, amivel leveheted őt a lábáról.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Ikrek

Talán a héten végre leesik a tantusz, hogy olyan emberekkel barátkoztál, akikkel nem kellett volna. Attól félsz, olyan embereknek mondtál el bizonyos dolgokat, amelyek a titkok kategóriájába tartoznak, akik nem tartják magukban, amit bizalmasan közöltél. Félelmed jogos, viszont ezt is írd a tapasztalatok közé, mert ennek tanulságával is gazdagabb leszel. Anyagi, illetve megélhetési ügyekben fantasztikus ígéret hangzik el. De az is lehet, hogy hivatalos leszel valahova, ahova talán nincs kedved elmenni. Menj, mert érdekes emberekkel találkozol, és a megélhetésed szempontjából ezen az eseményen fontos lehet a részvétel.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Rák

Kicsit mintha elszállnál ezen a héten, pedig így több embernek csalódást okozol, és lehet, hogy ezzel saját magad alatt vágod a fát. Ha nem úgy viselkedsz, ahogy azt megszokták tőled, vagy olyan arcodat mutatod, amelyet eddig senki sem ismert, és semmiféle megértést nem tanúsítasz valaki iránt, akkor megtörténhet, hogy ezek az emberek nem fognak veled szóba állni, és ez egzisztenciálisan is nehéz helyzetet jelent. Otthonodra vigyázz a héten jobban! Ha ingatlannal kapcsolatos ügyet akarsz bonyolítani, akkor ezzel várj még legalább egy hetet.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Oroszlán

Minden okod megvan arra boldog és bizakodó legyél, hiszen teljesülnek a kívánságaid. Hirtelen nem is tudod, hogy mi történik körülötted, mintha néhány ember megváltozott volna, mert olyan szeretetet, együttérzést és jóindulatot tapasztalsz, amilyet korábban nem. Azért járj nyitott szemmel, és légy kétkedő, mert ezen a héten nem mindenki az, aminek látszik, illetve mutatja magát. Különösen a barátaidra gondolj, közöttük van valaki, aki ugyan mosolyog, de mást gondol. És ennek te vagy az oka. Gondold át, hogy mit tettél vele…
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Szűz

Ugye tisztában vagy vele, hogy a barátság rendkívül törékeny dolog? Amennyiben hanyagolsz valakit, vagy olyasmit vársz el tőle, amit nem tud megadni, illetve te nem segítesz, pedig megtehetnéd, akkor számíts arra, hogy ennek a kapcsolatnak vége lehet. Ha egészségi problémáid vannak/voltak, akkor váratlanul közölnek veled egy olyan hírt, amitől még ragyogóbbnak érzed a napsütéses napokat is. Ám a munkahelyeden nem őszinték veled, és ha úgy érzed, hogy a jövőd ezen a helyen nem biztos, akkor hallgass a megérzéseidre, és kezdj el munkahelyet keresgélni.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Mérleg

Hajlamos vagy úgy viselkedni, mintha semmit sem tanultál volna a közelmúltban elszenvedett dolgokból. Mintha továbbra is rágódnál olyan dolgokon, amelyeken teljesen felesleges. Ráadásul még hajlamos leszel hangot is adni annak, hogy milyen igazságtalanság történt veled. Fogd vissza magad, és inkább nézz körül, mert rájöhetnél, hogy még mindig milyen előnyös helyzetben vagy – különösen a környezetedben élő néhány személlyel szemben –, és azt is észrevehetnéd, hogy a sors megkínál egy jó lehetőséggel, amit fogadj el, mert ez a lehetőség olyan, mint egy kárpótlás, vagy gyógyír lelki sebeidre – és persze a pénztárcádra is.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Skorpió

Amennyiben párkapcsolatban élsz, és a partnerednek nem volt munkája, akkor egy váratlan lehetőségnek köszönhetően minden esély megvan arra, hogy munkával teljenek a napjai. Ráadásul olyan munkával, amit jól megfizetnek, és olyan környezetben végezheti, amire büszke lesz. Némi kis dicsekvés is kitetszik a hangjából, ha erről beszél. Ha külföldre kívánsz utazni, akkor ezt csak mindenféle biztosítások megkötésével és több pénzzel tedd. Valaki kritizálni fogja a munkádat, amit mond, ne vedd rossz néven, tanulhatsz belőle.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Nyilas

Egyszerűen annyi munkád lesz, hogy szinte nem győzöd, alig tudod tartani a tempót. Ráadásul úgy tűnik, hogy egy barát miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. És éppen egy olyan személy miatt, akiben megbíztál, aki sok mindent tud rólad és a kis ügyleteidről. A pénz pedig úgy megy, hogy már azt sem tudod, hogy milyen mellékest kellene vállalni a mellékeseid mellé, hogy maradjon is valami. Ha jót akarsz magadnak, ezen a héten a felettesednek egyetlen rossz szót se szólj.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Bak

Lehet, hogy saját magad előtt is titkolod, hogy valakibe mégis csak beleszerettél. Hajlamos vagy úgy viselkedni, mint egy óvodás, és eljátszani a közönyöst, de ez nem sikerül. Mindenki át fog látni rajtad, és nem tudod letagadni, hogy mennyire vágysz rá. Mi lenne, ha elmondanád neki, nem fog visszautasítani, sőt tulajdonképpen ő is erre várt, csak kicsit hosszabb ideje. Hogy észrevedd, mennyire szeret.  Pénzügyeid cefetül állnak, már csak az hiányzik, hogy a felettesed kitegye a szűröd…
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Vízöntő

Furcsa és izgalmas hét lesz ez a mostani. Olykor azt sem tudod, hogy ébren vagy, netán esetleg álmodsz. Például a munkában álomszerűen jó lehetőség kínálkozik, míg a szerelemben előfordulhat, hogy valaki annyira elvarázsol, hogy képes leszel érte olyan dolgokat is megtenni, amelyek egyenesen szabálytalannak minősülnek, és ezért még megütheted a bokád. Ráadásul ez a valaki, nem is szeret igazán. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor a partnereddel tervezgettek valamit, de ez legyen egyelőre a kettőtök titka…
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Halak

Felkerül a szemedre a rózsaszínű szemüveg, és olyan szerelmes vagy, hogy az szinte elmondhatatlan. Imádsz, rajongsz, csodálatosnak tartod őt, és természetesen saját magadat is. Egyébként is varázslatos ez a hét, mert olyan dolgok történnek veled, amelyek mosolyt csalnak az arcodra, és még optimistábbá tesznek, mint valaha voltál. A lakásod biztonságára ügyelj, és törődj többet a szeretteiddel, akik közül ezen a héten valakinek olyan bánata lehet, amit ha nem tud megosztani valakivel, akár bele is betegedhet.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top