Ezo

Hétvégi horoszkóp május 25-től

Szenvedélyes hétvége vár ránk, amikor a szerelemben fantáziadúsak, az erotikában játékosak leszünk. A szingliknek pedig ideje elővenniük a rég elfelejtett szeretők telefonszámát, vagy legalábbis felkészülni az exek ostromára!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotokból kikopott a szenvedély, akkor csak figyelj! Ezen a hétvégén a párod túlfűtöttebb, mint máskor, és könnyen lehet, hogy te is tűzbe jössz tőle. Most ne mondj nemet az erotikára és az intimitásra, hiszen ezzel lehűtenéd a szerelmedet, aki épp a kapcsolatotokba akar szenvedélyt csempészni! 

Ha csak keresed a szerelmet: Mielőtt belevágsz egy meggondolatlan kalandba, jó lenne megállni egy pillanatra, és sorra venni, hogy mit vársz el egy-egy kapcsolattól. Nyugodtan szórakozhatsz, és az egyéjszakás kalandok is beleférnek, de most talán jobb lenne valami komolyabba belevágnod, nem igaz?

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretetre, szenvedélyre és babusgatásra vágysz. A párod pedig kicsit érzéketlennek tűnik ezen a hétvégén. Így két választás marad előtted: vagy duzzogsz, amiért nem veszi észre és nem teljesíti a vágyaidat, vagy pedig kimondod, amit szeretnél. Mindenképp a második megoldást javasolnám, mert ha ezt választod, szép lehet a hétvégéd!

Ha csak keresed a szerelmet: Most kiderül, hogy mennyire szilárdak az elveid. Valaki nagyon szeretné, ha beadnád a derekadat, és ha végre megszerezhetne téged. De mindketten pontosan tudjátok, hogy te többre vágysz, többet érdemelsz és többet kaphatnál. Kérdés, hogy kibírsz-e még egy kevés várakozást?

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje szembenézni a tényekkel: együtt vagytok, és az életetek már ott tart, ahol a hollywoodi filmek végződnek. Következésképpen az életetek nem olyan, mint egy romantikus vígjáték, de ez nem is baj. Most megmutathatjátok, hogy képesek vagytok megdolgozni egy működő kapcsolatért!

Ha csak keresed a szerelmet: Mintha csak üldöznéd a szerelmet: mindenkiben azt keresed, hogy mennyire lenne alkalmas a fehér lovas herceg szerepére. Persze te mindenkit át tudnál alakítani, de az az igazság, hogy a szerelemhez nem elég egy felvett szerep, ahhoz az kell, hogy szívből jöjjenek az érzések. Jobb, ha nem akarod megváltoztatni az embereket!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben elvonulnál egy lakatlan szigetre a családoddal. Még az is lehet, hogy a párodat egy kis nézeteltérés miatt itthon hagynád. Persze nem menekülhetsz el a valóság elől, és nem menekülhetsz el a párod elől sem. Próbáld veszekedés nélkül megbeszélni a félreértéseket!

Ha csak keresed a szerelmet: A legszebb része az lesz a hétvégének, amikor végre kiöntheted a szívedet valakinek. Most szívesen panaszkodsz, és szívesen mondod el, hogy mi a baj a fiúkkal. Ha túl vagy ezen, akkor tegyél egy fogadalmat magadnak: fogadd meg, hogy mostantól csakis normális pasikkal állsz szóba!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz:
Itt az ideje, hogy kijavítsd a hibáidat, és hogy esélyt adj a párodnak is a jóvátételre. Ezen a hétvégén könnyedén kerülhettek egymáshoz közelebb, aminek egy túlfűtött szombat éjszaka lehet a végeredménye. Érdemes minél több erotikát csempésznetek a hétvégétekbe, mert most mindketten vágytok egymás közelségére!

Ha csak keresed a szerelmet: Osztálytársak, csoporttársak, munkatársak… Úgy gondolod, hogy valamelyikőjük lehetne csak simán társ is. Most érdemes elhívni a jóképű kollégákat egy házibuliba, vagy legalábbis oda menni bulizni, ahova ők is járnak. Hidd el, a következő szerelmedet már megismerted!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ragyogóan alakul a hétvégéd, és könnyedén rájöhetsz, hogy a párod sokkal jobb fej, mint amilyennek eddig hitted. Most eddig eltitkolt oldalát mutatja meg neked, és az is hamar kiderül, hogy ő pontosan ismeri a te eltitkolt gondolataidat. Tartsd észben: most nem éri meg titkolózni a szerelmed előtt!

Ha csak keresed a szerelmet: Egyik pillanatról a másikra beleugrasz egy kapcsolatba. Persze lehet, hogy ez csak egy futó kaland, egy hosszabbra nyúlt flört. Most mégis eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne, ha ő lenne a párod. Ne gondolkozd túl a helyzetet, egyszerűen csak cselekedj úgy, ahogyan jólesik! Hidd el, ez a legjobb, amit tehetsz!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Fogadatlan prókátorként másoknak magyarázod, hogy mi a jó párkapcsolat titka, de közben a saját szerelmi életeddel kellene foglalkoznod! A párod több figyelemre vágyik, és ha te nem adod meg neki, akkor máshol keresi majd azt. Persze ha elmegy sörözni a haverokkal, akkor féltékenykedsz. Jobb lenne, ha megbíznál benne, és kimutatnád az érzéseidet!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak az életedbe! Ragaszkodj a saját döntéseidhez, ragaszkodj a saját elveidhez! Ha valaki meg akar változtatni, vagy azt akarja elhitetni veled, hogy te értéktelen vagy, nyugodtan lépj tovább, és vissza se nézz! Hidd el, nincs értelme belemenned egy olyan kapcsolatba, amely csak lerombolja az önbizalmadat!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Hogy állsz a régi szerelmeiddel? Mindegyiktől békében váltál el? Úgy tűnik, hogy az egyikük vissza akar térni hozzád, és te nem igazán örülnél a felbukkanásának. Most jobban teszed, ha a párodat nem viszed olyan helyekre, ahol a korábbi szerelmeiddel is voltál. Ennek csak felesleges veszekedés és fájdalom lenne a vége.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalaki bukkan fel az életedben, akit jobban szerettél volna elfelejteni. Hiába mondja azt, amit hallani akarsz, jobb, ha nem hiszel neki. Ő ugyanolyan jól csűri-csavarja a szót, mint eddig, te pedig ugyanolyan hiszékeny és sérülékeny maradtál. A legjobb az lenne, ha egy teljesen új kapcsolatba kezdenél!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Veszekedni remekül lehet a pénzügyeken. Az anyagi helyzetetek miatti feszültséget pedig remekül oldja a békülési szex. No persze az is lehet, hogy kulturáltan beszélgettek a pénzügyekről és utána zárkóztok be a hálószobába. Vasárnap váratlan látogatók zavarhatnak meg benneteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Hajlamos vagy a jövőbe menekülni a jelen problémái elől, és ezt teszed a hétvégén is. Arról álmodozol, hogy milyen jó lesz, amikor végre rád talál a herceg a fehér lovon. Az igazság azonban az, hogy ő épp most masírozik fel s alá a szemed előtt, csak éppen nincs vele ló, és nem is szőke a haja.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Okos döntés utaznotok ezen a hétvégén. Ha kiszakadtok a megszokott, otthoni környezetből, sokkal vidámabbak lesztek, és sokkal nyitottabban tudtok beszélgetni egymással. Arról nem is beszélve, hogy éjszakánként nászutasoknak érezhetitek magatokat, akkor is, ha eddig unalmasak voltak az estéitek.

Ha csak keresed a szerelmet: Szívesen bebizonyítanád a szüleidnek, hogy kitűnő férjet fogsz magadnak. Ez a szemlélet azonban több helyen is hibádzik: egyrészt nem lenne szabad bizonyítási vágyból ismerkedned, másrészt engedned kellene, hogy a fiúk figyeljenek fel rád. Ne akard irányítani az ismerkedést, csak hagyd, hogy elcsábítsanak!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Kezdesz újra beleszeretni a párodba akkor is, ha eddig úgy érezted, múlóban vannak az érzelmeid. Ha pedig eddig is szerelmes voltál, most ráébredsz, hogy mennyire szerencsés vagy. Hidd el, a párod ugyanilyen szerencsés azért, mert mellette vagy. Persze ezt nem kellene neki felhánytorgatnod, még a veszekedésekben sem!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy elfeledett exeddel futhatsz össze az utcán. Erős lesz a kísértés, hogy újrakezdjétek ugyanott, ahol abbahagytátok. Most valóban jobbak az esélyeitek, hiszen mindketten érettebbek lettetek, de egyáltalán nem biztos, hogy ez elég lesz egy jó kapcsolathoz. Ő csak nyári flörtnek lenne ideális választás!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha kicsit gyanakodnátok egymásra. Mintha mindketten azt lesnétek, mit csinál a másik. Valójában az elmúlt időszak nehézségei zavarnak benneteket. Ahelyett, hogy gyanakodva méregetitek egymást, talán őszintén kéne beszélnetek, és el kellene mondanotok egymásnak, amit valóban éreztek!

Ha csak keresed a szerelmet: Lezáratlan szerelmek a szingli Halakat is kísérthetik a hétvégén. Nyugi, nem találkoztok személyesen, de az emlékük még túl erősen él benned. Ideje lenne elengedni őket! Bocsáss meg magadnak, hogy ennyi időt pazaroltál rájuk, és lépj tovább! Ha így teszel, szombaton megismerkedhetsz valakivel…


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top