Ezo

Hétvégi horoszkóp május 11-től

Lassú változások kezdődnek a párkapcsolatainkban a hétvégén. Az együttélésekben ideje megoldani a pénzügyi problémákat, a szingliknek pedig érdemes végiggondolniuk, hogy milyen párt keresnek maguknak!

Hétvégi horoszkóp KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Szexuálisan túlfűtött hétvégére készülhettek. A megszokotthoz képest sokkal több erotika, intimitás, romantika és érintés jellemzi a szombatot és a vasárnapot is. Érdemes most erre egy kicsit rá is segítened: nyugodtan vedd elő a legcsinosabb ruháidat akkor is, ha nincs rá okod, és nyugodtan legyél te az, aki kezdeményez!

Ha csak keresed a szerelmet: Nyitott vagy az egyéjszakás kalandokra. Úgy érzed, hogy az elmúlt időszakod unalmas volt, és arra vágysz, hogy legalább két lovag küzdjön érted egyszerre. Vigyázz, ha teljesül a kívánságod, nem tudsz majd dönteni közöttük, és akkor ez okoz majd álmatlan éjszakákat neked.
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Kissé bemerevednek az álláspontjaitok, és kisebb hatalmi harc is kialakulhat a pároddal. Érdemes lenne megvizsgálnod, hogy milyen diplomatikus eszközöket tudsz bevetni annak érdekében, hogy végül az legyen, amit te szeretnél. Arra viszont készülj fel, hogy a párod nem lesz túl diplomatikus, ha győzni akar.

Ha csak keresed a szerelmet:
Most nem érdekelnek a futó kalandok, és a nyári flörtök is hidegen hagynak. Szinte hallod az esküvői harangok zúgását a fejedben, ezért célirányosan keresed a vőlegényedet. Ez egy picit talán túlzásnak tűnik, nem igaz? Talán jobb lenne, ha egyelőre pusztán egy randiban gondolkodnál, a többi meg majd kialakul magától!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Most nem látsz tisztán egy kérdésben, és lassan arra is rájössz majd, hogy ennek a párod az oka. Ő az, aki – csak azért, hogy megvédjen – eltitkol előled valamit. Azt kell eldöntened, hogy megbízol-e annyira a párodban, hogy nem kutakodsz tovább, vagy inkább tudni szeretnéd, hogy mi az igazság, akkor is, ha esetleg fájdalmas lehet a számodra.

Ha csak keresed a szerelmet: Észre sem veszed, és a fiúk elkezdenek körülzsongani. Szinte úgy rajonganak érted, mint egy hollywoodi sztárért. Érdemes egy próbát tenned, és kérd meg, hogy segítsenek ki a kocsiból, vagy elegáns mozdulattal kérj tüzet, esetleg támaszkodj a vállukra, amíg a cipőd sarkát igazgatod… Hidd el, bármilyen dívásak is a felsorolt mozdulatok, ők imádni fogják ezeket!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Mindent rövid idő alatt akarsz megúszni, de nem lehet mindent összecsapni. A vasárnapi ebéd elkészülhet fél óra alatt, de ennél jóval több időt kell a szerelmedre szánnod a hétvégén. Hidd el, most érdemes egymásra figyelnetek, és időt adnotok egymásnak. Akkor is hallgasd meg, ha látszólag csak az unalmas munkájáról akar beszélni!

Ha csak keresed a szerelmet: Igen nagy szerencsével szerelmet találhatsz a hétvégén. No persze ehhez nem lesz elég otthon üldögélni, és azon gondolkodni, hogyan is lehetne akkora szerencséd, hogy becsöngessen a nagy Ő. Nos, nem fog becsöngetni, ezt jól látod, de ha kimozdulsz, ha esélyt adsz, akkor a szerencse is megjön, hidd el!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnéd, ha legalább otthon nem kellene a keményen dolgozó nőt adnod. Szeretnéd, ha több gyengédséget, figyelmet és szeretetet kaphatnál. A párod azonban továbbra sem gondolatolvasó, ráadásul azt is nehezen teszi helyre, hogy te, aki mindig határozott vagy, tőle gyengédséget és babusgatást vársz. Érdemes lenne kiöntened neki a szívedet ebben a témában!

Ha csak keresed a szerelmet: Most nagyon szentimentális vagy, és szinte bármitől meghatódsz. A menyasszonyi ruhás kirakatok és a kisbabás fotók külön veszélyesek rád nézve, mert ezek tuti könnyeket csalnak a szemedbe. Jó hír viszont, hogy ha valamelyik barátnőd férjhez megy a nyáron, most belevetheted magadat az esküvőszervezésbe!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Lassítani szeretnéd az eseményeket. Arra vágysz, hogy legyen végre időd önmagadra és a párodra. A programötletek közül, amit hétvégére javasolnak a csillagok, legjobbak a hosszú, lustálkodással töltött reggelek. Reggelizzetek az ágyban (akár a gyerekekkel együtt), és induljon a nap egy nevetgélős beszélgetéssel. Hidd el, egy ilyen formabontó reggel során tudtok újat mondani egymásnak még harmincévnyi házasság után is!

Ha csak keresed a szerelmet: Most sajnos kiderülhet, hogy az, akire potenciális párodként gondoltál, nem mondott neked igazat. Hidd el, ez a te érdekedben történt, nem ő a megfelelő alany a számodra, és neked fölösleges lenne várnod rá. Szerencsére a hétvégén gyorsan megismerkedhetsz valaki mással, aki sokkal őszintébb lesz veled.
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Hidd el, te vagy az erősebb kettőtök közül! Persze a testi ereje a szerelmednek nagyobb, de lelki erőben messze felette állsz. Épp ezért fölösleges erőfitogtató harcokba belemenned. A legjobb az lenne, ha most az okosabb és bölcsebb nyugalmával kezelnéd a hétvégén kialakuló feszültségeket. Ha így teszel, szerelmes éjszakák várnak rátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy idősebb és nálad jóval gazdagabb férfi akar elcsábítani a hét végén. Mellette igazán olyan lenne az életed, mint egy múlt századi lányregény: a titokzatos gazdag úr, aki feleségül veszi a magányos lányt. Nos, ezeknek a lányregényeknek csak a legritkább esetben happy end a vége, ezt ne felejtsd el!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmedből előjön a macsó, és egész hétvégén azon dolgozik, hogy minél férfiasabb legyen. Talán még az edzőtermet is meglátogatja, a legnagyobb döbbenetedre. Érdemes vele tartanod, mert így te is mozoghatsz egy kicsit, és ő is úgy érzi, hogy mindenben támogatod. Persze azt azért érdemes lenne megtudnod, hogy mi motiválja valójában ebben a hatalmas életmódváltásban!

Ha csak keresed a szerelmet:
Most könnyedén beléphet az életedbe a szerelem. A fiúk nagyon is vonzónak találnak, főleg akkor, ha bátran kimutatod az egyéniségedet. Ha bulizni mész a hétvégén, a ruha- és sminkválasztásban ne kérd ki a barátnőid tanácsát, inkább hallgass a megérzéseidre, azok jó irányban vezetnek majd!
A májusi horoszkópot itt találod!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Legszívesebben az egész világot magadhoz ölelnéd, és a szeretetkitöréseid az egész családot jókedvűvé teszik. A gyerekeid ugyanúgy értékelik a boldogságrohamaidat, mint a párod. Igaz, ő talán kicsit furcsállja, hogy mi történt veled. Ne akard, hogy ő is veled szárnyaljon, mert ezen a hétvégén kettőtök közül ő a racionálisabb, aki két lábbal áll a földön.

Ha csak keresed a szerelmet:
Érdemes a lóversenypálya környékén sétálgatnod, mert a csillagok szerint már nem kell sokáig várnod arra, hogy megpillantsd a hercegedet a fehér lovon. Persze ha a lóhoz nem ragaszkodsz, akkor bárhol máshol érdemes sétálgatnod és buliznod. Az viszont fontos, hogy nyitott szívvel tedd ezt, és ne lepődj meg azon, ha nem úgy néz ki a nagy Ő, mint ahogy elképzelted.
A májusi horoszkópot itt találod!
Hétvégi horoszkóp február 24-től
BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Most könnyebben mutatod ki az érzelmeidet, az érzéseidet, és emiatt a párod is sokkal fesztelenebbül beszélget veled. Talán azt hiszed, hogy ő változott meg, pedig a változás valójában benned van. Te vagy az, aki ebben a két napban sokkal nyitottabb, jókedvűbb és kisimultabb. Persze ehhez az kell, hogy merd beengedni az életedbe a boldogságot.

Ha csak keresed a szerelmet: Örülnél neki, ha az ideális társad a kezében egy hatalmas táblával toppanna eléd. Neked csak le kéne olvasnod a feliratot: „Én vagyok a nagy Ő!”, és máris tudnád, hányadán álltok. Amíg ez nem történik meg, figyelj az apró jelekre, és fogadd el, hogy a kapcsolatok fokozatosan alakulnak ki.
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy a hétvégét egy félreértés tisztázásával töltitek, és talán a féltékenység is felüti a fejét köztetek. Érdemes leásnotok a problémák gyökeréig, akkor is, ha ez a kutakodás fájdalmas. Könnyen lehet, hogy a pénz, a hitelek, vagy épp a munkahelyi problémák állnak most közétek. Ezek pedig tipikusan olyan problémák, amiket együtt könnyebben megoldanátok, ha nem veszekednétek!

Ha csak keresed a szerelmet:
Nincs igazán nagy kedved ismerkedni, és ez nem is baj ezen a hétvégén. Menj el bulizni, érezd jól magad, csinálj olyan programokat, amilyeneket eddig csak halogattál. A szerelmi életeddel most nem kell foglalkoznod, különösen akkor nem, ha több potenciális jelölt közül kell választanod. Most ugyanis még nem tudsz mindent, ami a döntéshez kell.
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ne akard ésszel megoldani a párkapcsolatod nehézségeit. Tudod, sokkal jobban működik az, amit a belső hangod súg, mint az, amit az eszed. Lehet, hogy úgy érzed, eddig néhányszor becsapott az intuíciód? Ennek az az oka, hogy nem merted időben meghallani, és nem merted teljesen követni. Próbáld meg a hétvégén kapcsolati kérdésekben rábízni magad, és figyeld az eredményt!

Ha csak keresed a szerelmet: Most pontosan megérzed, hogy ki az, akivel boldog lehetnél. Sajnos a benned lakó kisördög fél attól, hogy a boldogság és az unalom között egyenlőségjel van, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy kerüld el őt. Érdemes lenne a megérzéseidre és a belső hangodra hallgatnod!
A májusi horoszkópot itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top