Ezo

Hétvégi horoszkóp május 4-től

Bizalom, féltékenység, flört és szenvedély – ezek a hétvége párkapcsolati kulcsszavai. Most különösen fontos, hogy őszinték legyünk önmagunkkal, és hogy tudjunk megbocsátani a szerelmünknek!

Hétvégi horoszkóp KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ne hagyd, hogy a munka közétek álljon! Hiába volt rövid a hét, úgy tűnik, hogy ez alatt a pár nap alatt nem tudtál annyira figyelni a párodra, mint amennyire szerettél volna. Ő pedig ezt egy kisgyerek durcásságával veszi tudomásul, és könnyen lehet, hogy a hétvégét a vigasztalgatásával, szeretgetésével kell töltened.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Kosok talán pont a munkába menekülnek ezen a hétvégén. Mindegy, hogy kerti parti a főnöködnél, vagy inkább egy kis hazavitt munka, esetleg extra szombati ügyelet, mindez valójában menekülés a saját életed elől. A munka helyett most koncentrálj magadra!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén új alapokra helyezhetitek a kapcsolatotokat. Ne ijedj meg, nem kell nagy dolgokról tartanod, de ideje lenne egy kicsit egymásra hangolódnotok, és átbeszélnetek a közös életeteket. Nyugodtan hallgass a párodra, mert ő jobban látja a helyzeteteket, és azt is tudja, hogyan javíthatnátok rajta.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretnél újjászületni ezen a hétvégén. Úgy gondolod, hogy itt az ideje annak, hogy végre megváltozzon az életed. Nemrég túljutottál egy nehéz helyzeten, és megoldottál egy olyan feladatot, amelyet sokáig tologattál magad előtt. Most pedig itt az ideje, hogy nyitott legyél, és beengedd a szívedbe a világot!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat, a hétvégén megint szórakozottabb vagy a szokottnál is! Ez most nemcsak azért érdekes, mert elesel a saját cipőfűződben, sokkal inkább azért, mert könnyen megeshet veled, hogy meggondolatlanságból olyasmit mondasz a párodnak, amit jobb szerettél volna eltitkolni. Most a legféltettebb titkaidat kotyoghatod ki, és nincs rá garancia, hogy nem lesz ebből veszekedés.

Ha csak keresed a szerelmet: Kissé sérülékenyebb vagy a szokottnál, ezen a hétvégén nehezen viseled a magányt, és tehetetlennek érezheted magadat. Ne a hiányra koncentrálj, hanem arra, hogy mit akarsz! Használd ki ezt a két napot arra, hogy tisztába kerülj a vágyaiddal és az érzéseiddel!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Rátok jön a mehetnék, és útnak indultok. Bárhová mehettek, hiszen akkor érzitek jól magatokat, ha nem kell otthon ülnötök, ha nem kell a négy fal közé beszorítva hétvégéznetek. Talán elég egy nagy séta is, de ha megtehetitek, látogassátok meg a vidéki rokonokat, és szívjatok friss levegőt, mert ez oldja a feszültségeteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Most bizony csakis az agilis, pörgős srácok jöhetnek szóba a Rák csajoknál. Arra vágysz, hogy a párod mellett felfedezhesd a világot, és megismerd a saját lehetőségeidet is. Azt azonban tudnod kell, hogy amíg mástól várod a változást, az nem jön el. A világot például felfedezhetnéd egyedül is, az Óperencián túl pedig talán a nagy Ő-t is megtalálnád.
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Ha vásárolgatást terveztél a hétvégére, készülj fel rá, hogy a párod a szokottnál is kevésbé viseli jól a boltokat, különösen a ruhás üzletekben lesz hajlamos a jelenet rendezésére. Jobb lenne, ha ő addig tévézne, amíg te vásárolsz, és csak utána szerveznétek egy közös, romantikus programot!

Ha csak keresed a szerelmet: Lenne kedved a konyhatündérkedéshez? Ez elég jó ötlet, mivel a következő szerelmed szeretni fogja a hasát. Nézz szét a gasztroblogok világában, és keress egy különleges receptet, amit kipróbálhatsz. Azután már csak az ismerőseidet kell meghívnod, és kész is a házibuli!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A nyaralás megtervezése nagyon időszerűnek tűnik. Neked azért, mert szeretnéd előre pontosan látni, hogy mikorra vegyél ki szabadságot, a párod pedig épp álmodozós időszakában van. A nyárról való beszélgetés pedig közelebb hozhat benneteket egymáshoz, és helyrehozhat néhány apróbb félreértést is!

Ha csak keresed a szerelmet: Pénteken úgy érezheted, hogy valaki felborította a lelki egyensúlyodat. Ne hagyd, hogy az egész hétvége ennek az emléknek a hatása alatt teljen el. Inkább koncentrálj az élet jó pillanataira és a szépségeire. Most nagy beszélgetések mellett egy furcsán szép flört is vár rád!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Az apró változások hétvégéjére készülhetnek a Mérlegek. Most a kapcsolatodban csupa apró részletre kell odafigyelned. Figyeld a szerelmed gesztusait, a hangsúlyait, az elkapott pillanatokat… Ezekből könnyedén kiderülhet, hogy mit gondol és milyen jövőt tervez kettőtöknek. Te pedig ennek az ismeretnek a birtokában nyugodtabban és boldogabban tudsz dönteni.

Ha csak keresed a szerelmet: Sokkal könnyebb mások életét megoldanod, mint a sajátodat. Ezért van az, hogy másoknak remek pasizási tanácsokat adsz, míg te magad hadilábon állsz ezzel a témával. Ezen a hétvégén is elsősorban elméletben leszel erős, és talán sikerül összeboronálnod az egyik barátnődet valakivel.
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat, apró balesetek érhetik a párodat a hétvégén. Jól teszed, ha felkészülsz néhány ragtapasszal, és talán a húzódás elleni krémet is előkereshetnéd a gyógyszeres szekrény mélyéről. Szerencsére van érzéked az ápolónői feladatokhoz, így a szeretet és a szorgos ápolás hatására a párodnak hétfőre kutya baja se lesz!

Ha csak keresed a szerelmet: Ott találhatsz párra, ahol a legkevésbé sem gondolod. Felejtsd el az összes tervedet és elvárásodat, mert ha nyitott vagy a fiúk közeledésére, igazán különleges kalandokban lesz részed. Most például érdemes lenne igent mondanod a tesód barátainak, mert ők érdekes embereknek mutathatnak be.
A májusi horoszkópot itt találod!


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Engedd el a feszültségeket, engedd el az elvárásokat! Úgy tűnik, hogy megint valamilyen családi ünnepségre vagy hivatalos, ami akkor sikerül a legjobban, ha te leszel a háziasszony. Most a párodat is elkápráztatja a háziasságod, ha nála akarsz elérni valamit, főzd meg a kedvenc ételét, és a siker garantált!

Ha csak keresed a szerelmet: Barátságok alakulhatnak át szerelemmé ezen a hétvégén, legalábbis ha az egyik fél egy szingli Nyilas. Most könnyedén rájöhetsz, hogy az ideális párod már nagyon régóta a közeledben van. Talán éppen ő a legjobb barátod, vagy egy olyan haver, akivel eddig csak bulizni jártál.
A májusi horoszkópot itt találod!
Hétvégi horoszkóp február 24-től
BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Végre a Bakok is jegyet váltottak a szerelemvonatra, amiből – mint ahogy a slágerből is tudjuk – nincs kiszállás. A hétvégén sokkal szerelmesebbek vagytok a pároddal, és sokkal romantikusabbak is. Most bátran mutassátok ki az érzelmeiteket, és beszéljetek az érzéseitekről. Hidd el, semmit nem teszel kockára azzal, ha kimondod a szót: szeretlek.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Bakok is a szerelemvonat utasai között vannak. Igaz, talán az úti céloddal nem vagy tisztában, és az útitársaidat is le kell cserélned még néhányszor. Most könnyedén megismerkedhetsz valakivel, akinek már első látásra megtetszel. Lehet, hogy neked gyors ez a tempó, mégsem kéne visszafognod őt!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Sajnos most a párod egy kicsit felidegesít téged. Úgy tűnik, hogy ő nem annyira iparkodik egy ügyben, mint ahogyan azt te szeretnéd. Emiatt könnyen érezheted őt lustának, esetleg haszontalannak. Ez azonban túl erős ítélet! Vizsgáld meg a motivációit, és legyél egy kicsit elfogadóbb, mert így nagy veszekedéseket előzhetsz meg.

Ha csak keresed a szerelmet:
Úgy tűnik, hogy olyasvalaki akar veled randizgatni mostanában, akit túl unalmasnak találsz. Hogy mi a teendő? Ha valóban sótlan alakról van szó, akkor tényleg jobb, ha nem találkozgatsz vele. Néhány héten belül ugyanis párkapcsolati izgalmakra számíthatsz valakivel, aki sok szempontból olyan, mint te!
A májusi horoszkópot itt találod!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Felszabadult hétvégére készülhetnek a Halak jegy szülöttei. Most menj szórakozni a pároddal, táncoljatok, bulizzatok, kiránduljatok! Rúgjatok ki a hámból, mert a közös bulik megerősítik a kapcsolatotokat. De a féltékenység tilos, még akkor is, ha úgy érzed, hogy lenne okod rá, hiszen most könnyedén félreértheted a helyzeteket, és olyasmivel is megvádolhatod a szerelmedet, amiben valójában ártatlan.

Ha csak keresed a szerelmet:
Könnyen ismerkedsz a hétvégén, de a kezdeti lelkesedésed hamar elmúlik. Ha azt érzed, hogy versenyhelyzetben vagy, akkor kiszállsz az ismerkedésből. Pedig nyugodtan vállalhatnád a megmérettetést! Most rád fér egy kis önbizalom-építő tréning, ezért nyugodtan és felszabadultan kellene ismerkedned, hogy meglásd, menyire kapós vagy valójában!
A májusi horoszkópot itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top