Ezo

Itt a májusi holdnaptár!

Májusban sem lesz unalmas az élet, döntéshelyzetek, sikerek és izgalmas változások várnak ránk a havi holdnaptár szerint.

2012. május 1–2.
Növő hold az Szűzben

Élvezd ki ezt a napot, ha utazol, bonyodalmak nélkül teheted, ha bulizol, zsír lesz az összejövetel. Aprócska kellemetlenség érzése keríthet hatalmába, talán éppen a négynapos ünnep alatt, amikor esetleg a partnereddel vagy, esetleg ha társaságban voltál, egy személy nagyképű és ostoba viselkedése miatt. Most nincs értelme ezt még csak megemlíteni sem, várj vele egy kicsit.

Májusi holdnaptár

2012. május 3–4.
Növő hold a Mérlegben

Bele kell vetned magad a munkába, és előfordulhat, hogy olyan helyen is meg kell jelenned, ahol jól kell kinézned. Ezért figyelj arra, hogy a megjelenésed tökéletes legyen, különösen ha állásinterjúra mész, de ha csak egyszerűen be kell menned a munkahelyedre vagy a suliba, akkor is jól nézz ki. Nagyon jól tudsz kommunikálni, és ki tudod magyarázni még azt is, amiről úgy tűnik, hogy lehetetlen.

2012. május 5.
Növő hold a Skorpióban

Kevéske lelkiismeret-furdalás talán gyötör, mert nem tudsz – vagy nem akarsz – elmenni arra a helyre, ahol emlékezhetnél, és virágot is vihetnél valakinek, aki talán már nincs az élők sorsában, de közel állt hozzád. Ezen a napon egyébként furcsa dolgok történhetnek veled, még az is lehet, hogy káprázni fog a szemed.

2012. május 6.
Telihold a Skorpióban

Ugye nem feledkezel meg arról, hogy ma anyák napja van, és felköszöntöd az anyukádat, nagymamádat, vagy akit fontosnak tartasz, és úgy gondolod, hogy belefér ebbe a kategóriába. Ha te magad vagy mama, és a gyermeked kicsi, akkor nyugodtan köszönheted magadat is. Egyébként a mai napon felmerülhetnek benned kétségek, hogy tulajdonképpen az a személy, akit szeretsz, vajon megérdemli-e mindazt, amit adsz neki, ugyanis hajlamos a romboló, pesszimista és leszóló magatartásra. Ne engedd, hogy valakinek a negatív megnyilvánulása magával rántson.

2012. május 7–8.
Fogyó hold a Nyilasban

Hajtanod kell a munkahelyeden – ha még van –, és ne feledd, hogy mindenkinek arra van ideje, amit fontosnak tart. Ezért te is fontosnak tarthatnád például a sportot, vagy elmenni és végre beszerezni egy új telót, vagy ami fizetnivalód van, azt is elintézhetnéd. Ha nyaralást tervezgetsz, netán utazol, akkor a fantáziádnak semmi sem szab határt, különösen hogy olyasvalakivel találkozol, aki éppen külföldről érkezett és neked tetsző dolgokról számol be, ami egyenlő a kedvcsinálással.

2012. május 9–10.
Fogyó hold a Bakban

A hangulatod változó, talán ebben közrejátszik a felettesed, vagy a munkahelyeden zajló átszervezés az oka, amiről úgy érzed, hogy tulajdonképpen nincs az egésznek még vége. És fogalmad sincs, hogy ez mikor történik majd meg. És előfordulhat, hogy ma döbbensz rá arra, hogy van egy lyukas fogad – ami fájdalomérzettel jelentkezik –, ezért minél előbb felkereshetnéd a fognyúzót, mert megtörténhet, hogy nemcsak ez a problémád, hanem más is…

2012. május 11–13.
Fogyó hold a Vízöntőben

Javíthatatlan álmodozó vagy, aki olyan dolgokat képzel, amelyeknek a valóságalapja, ha nem is egyenlő a nullával, de azért túlságosan messze van a megvalósulástól. Viszont álmok nélkül nem lehet élni. Ráadásul valaki annyira kedves hozzád, hogy minden esély megvan arra, hogy elcsavarja a fejed, még akkor is, ha ez egyikőtöknek sem állt szándékában. Az illető inkább csak azt szerette volna, hogy jól érezd magad attól, amit mond. Vasárnap úgy vág az eszed, mint a borotva, kristálytisztán érvelsz valami mellett, és ezzel tulajdonképpen sikert aratsz.

2012. május 14–15.
Fogyó hold a Halakban

Tulajdonképpen ami miatt korábban idegeskedtél, azt most végre-valahára elfelejtheted, mert sikerül a problémát megoldanod, vagy a feladatot elvégezned mindenféle hiba nélkül. És ha tulajdonképpen senki sem dicsér meg azért, hogy valami egész jót csináltál, főleg az a személy nem szól egy szót sem, akitől pedig nagyon vártad volna, ne keseredj el, hanem inkább hallgass az igazi barátaidra, és élvezd azt, hogy jó vagy, jó voltál. Ha más nem teszi, hát akkor saját magad veregesd meg a vállad.

2012. május 16–17.
Fogyó hold a Kosban

Felszabadultabb leszel, és ellenállhatatlanul szexis. Óriási energiák tombolnak benned, és ha van partnered, akkor igencsak meglephetnéd őt, ha kezdeményező lennél a szexben, és valami egészen újat próbálnátok ki. Talán valami olyasmit, amit a partnered már korábban is szeretett volna, de te valamiért elutasítottad. Viszont most lesz hozzá kedved, sőt olyan kíváncsi leszel – nemcsak ezen a területen –, hogy talán még az állatöv legkíváncsibb személyének is tartanak.

Májusi holdnaptár


2012. május 18–20.
Fogyó Hold a Bikában

A hangulatod hullámzó lesz, hol feldobott vagy egy jó film, egy jó, egy jó beszélgetés vagy program miatt, de ha társaságban töltöd – akár nagyobb családi, rokoni összejövetelen – a hét valamelyik napját, akkor olyan téma is elhangzik, ami miatt legszívesebben kimennél a mosdóba sírni, ahol senki sem lát. Nem lesz könnyű, de ki fogod bírni, és meglátod, eljön az a pillanat, amikor majd talán nem is revánsot vehetsz, hanem olyasmire terelődik a szó, ami miatt irigyelni fognak. Egyébként e három nap valamelyikén muszáj shoppingolnod, főleg napozócuccok terén nézz körül, és újíts!

2012. május 21.
Újhold az Ikrekben

Az a jó a mai napon, hogy ha megállapodsz valamiről, akkor azt könnyedén meg tudod változtatni úgy, ahogy szeretnéd, úgy, hogy az neked valóban nagyon jó legyen. Igyál ma sokkal többet, mint eddig. És ne ragaszkodj a hagyományokhoz, a szőrtelenítésnek egy olyan fajtáját próbáld ki, amilyet eddig még nem, de több barátnőd kezdi azt állítani, ez az igazi.

2012. május 23.
Növő Hold az Ikrekben

A nagy hazugság és a nagy mellébeszélés napja is lehetne a mostani. Ezért ha párkapcsolatban élsz, akkor nagyon finoman nem ártana ellenőrizni a kedvesedet, például a telóját – pfuj! –, hogy valóban a haver hívta, vagy ő küldött neki sms-t, és tényleg csak pasibandázás lesz, nem pedig szerelmi légyott, netán egy általad ismert csajszival. Ha moziba készülsz, vagy meg akarsz nézni otthon egy filmet, és már nagyon ki vagy hegyezve rá, akkor előfordulhat, hogy kisebb csalódás ér. Ez persze nem ok arra, hogy felfald a hűtőd jégkrémkészletét.

2012. május 24–25.
Növő hold a Rákban

Déjà vu érzésed keletkezik, mert mintha ezeket a szavakat, amelyek ezen a két napon elhangzanak, már hallottad volna. Ezeket a kifogásokat és ugyanezt a szituációt mintha már eljátszottátok volna. Igen, de tévedés ne essék, nem egy korábbi életedben, hanem akár egy hónappal ezelőtti is lehet a dolog. Ezen a két napon lehetőleg  ne vásárolj semmit az otthonodba, ha szerelőt kell hívnod, bármennyire is megbízol benne, semmi értékes dolgot ne hagyj elől, és végig maradj mellette! És egyébként az értéktárgyaidra mindennél jobban vigyázz.

2012. május 26–27.
Növő hold az Oroszlánban

Csúcs lesz ez a hétvége, változatos programokban lehet részed, még az is megtörténhet, hogy összejössz régi osztály- vagy évfolyamtársakkal, és jókat fogtok dumálni. Óriási ötleted is támadhat a két nap valamelyikén, így aztán fogod magad, és amit kitalálsz, azt nyomban meg is csinálod, amit pedig senki sem várna tőled. Ez lehet bármi: ha analfabéta vagy a konyhában, valami olyan különlegességet rittyenthetsz, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját, vagy elmész valahova, ahova eddig nem mertél, vagy felkeresel valakit, és elmondod neki, hogy mit érzel iránta, amitől eddig az elutasítás vagy a nevetségesség érzése tartott távol.

2012. május 28–29.
Növő hold a Szűzben

Ha nem mész sehova, akkor nagyon jó ez a mai nap arra, hogy takaríts, hogy végre csinálj már rendet a szekrényeidben, és mérd fel, mi az, ami soha az életben nem fog már rád jönni, és csak foglalja a helyet a szekrényedben. Ne hivatkozz az érzelmekre, vagy arra, hogy milyen emlékek kötnek hozzá: kukába vele. És a mai nap a váratlan találkozás napja is, amikor megláthatsz valaki, akitől úgy érzed, menten megáll a szíved. Ha szeretnél vele megismerkedni – és a helyzet ezt lehetővé teszi –, akkor valamelyik kedvenc filmedből válaszd ki a szituációt, és gyakorold te is ezt.

2012. május 30–31.
Növő hold a Mérlegben

Csak semmi idegeskedés, mert az csak a gyomrodra húzódik, ráadásul meglátszik az arcodon is. Ügyelj arra ezen a két napon, hogy ne ülj huzatba, ha kocsival jársz, akkor a légkondid szűrőjét tisztíttasd ki, és arra is, hogy minden szabályt betarts. Mert éppen azon a sárgából pirosba váltó lámpán fogsz átmenni, amiről nem tudod, hogy egy hét múlva 100 ezerről kapsz csekket, ennyibe került a sietésed. E két napon nem fontos a színtiszta igazság mellett harcolni, vagy megtudni, mert előfordulhat, hogy ebből még olyan viták lesznek, amelyekre nincs szükség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top