Ezo

Hétvégi horoszkóp április 27-től

A hosszú hétvége párkapcsolati szempontból gyógyító hatású energiákkal vár bennünket. Most érdemes szeretettel rendeznünk a félreértéseket, aki pedig kilépne a kapcsolatából, az most békésen távozhat.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: „Szerelmek és hazugságok” – ez lenne a címe annak a brazil szappanoperának, amit a hosszú hétvégéd ihletne. Most az egyik pillanatban elönt a szerelem érzése, a másikban viszont a legszívesebben letagadnál valamit a párod előtt. No, őt sem kell félteni! Igazi „Jose Armando” lenne belőle is, hiszen cselszövésre adja a fejét. Teljes titokban szeretne téged meglepni valamivel, csak azzal nem számol, hogy ebből balhé lehet.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Kosok ihlette szappanopera a „Vágy és menekülés” címet kapná, a sorozat százezredik részénél tartasz a hosszú hétvégén, amikor is újra a vágyaid és a félelmeid csapnak össze benned. Hidd el, ha nem menekülnél magad elől, a nagy Ő is rád találna a május elsejei forgatagban!
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Eljött az ideje, hogy nyugvópontra jusson a kapcsolatotok. Ez persze nem jelent stagnálást! Inkább egy kis mosolygós fejlődést. A leginkább egy nagy csokor tavaszi virágra hasonlít a hétvégéd: ezer színe van, és nem is tudod pontosan, hogy miért derít jókedvre. Még az is lehet, hogy ezt a csokrot megkapod a szerelmedtől!

Ha csak keresed a szerelmet: Mosolyogni tessék! A Bika lányok mosolya igazán csábító erejű lesz a hosszú hétvégén! Most alig tudnak neked ellenállni a fiúk, különösen azoknak remeg meg a bokájuk tőled, akik már régóta ismernek, de eddig valamiért nem vettek észre téged. Az persze más kérdés, hogy neked már nem is annyira fognak kelleni ők.
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Lépésekre szánod el magad, és úgy döntesz, hogy a hosszú hétvége a legalkalmasabb a tavaszi nagytakarításra. No nem feltétlenül a portörlésre gondolok, sokkal inkább arra, hogy a lelkedben raksz rendet. Ennek a folyamatnak hála, a hosszú hétvége második felében sokkal mosolygósabb és sokkal vidámabb leszel, a szerelmed pedig újra beléd habarodik.

Ha csak keresed a szerelmet: Kicsit talán tüskés vagy a következő napokban. Igazából most két dolog tud rettenetesen kiborítani: egyrészt ha senki sem flörtöl veled, másrészt ha olyasvalaki szeretne szemezni veled, aki nem tetszik. Most ez utóbbiak lesznek többségben, és egész hétvégén olyan fiúk zsonganak körül, akiket te el akarsz kerülni.
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Könnyedén rendezed a párkapcsolati ügyeidet a hétvégén. A hosszú hétvégén előjön belőled a bölcs asszony, aki intuitív módon megoldja a párkapcsolati gondjait. Most minden repedést, minden félelmet, minden fájdalmat be tudsz gyógyítani a szeretet erejével. Május elseje közeledtével háziasszonyként is ügyesebben helytállsz, mint máskor!

Ha csak keresed a szerelmet: Szokatlan módon udvarolnak neked a hosszú hétvégén a srácok: meghúzzák a hajadat és azután elszaladnak. Jópofa, nem? Pont, mint az oviban. Te is reagálhatsz ugyanúgy, ahogy akkor: „Neeee! Hüüüüüülye vaaaaagy!” Vagy reagálhatsz felnőttként is, kezdeményezhetsz egy beszélgetést is. Te döntesz!
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Kissé monoton a párod gondolkodásmódja a hétvégén: szex, szex, szex. Te sem panaszkodhatsz a változatosságra, mert a te fejedben viszont ez megy eközben: romantika, alvás, szerelem, alvás… Voltaképpen nem is olyan nehéz összeegyeztetni ezeket a szólamokat, nem igaz?! Mondjátok le a programokat, és zárkózzatok be négy napra a hálószobátokba, hidd el, felüdítő lesz!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha azt akarod, hogy a dolgok máshogyan történjenek veled, mint ahogyan eddig történtek, akkor változtatnod kell. A hosszú hétvégén kapsz egy kis segítséget ahhoz, hogy megértsd, nem vagy az életed ártatlan áldozata, és minden, ami történik (vagy nem történik), rajtad múlik.
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Nevess sokat és bátran a hosszú hétvégén! Talán úgy érzed, hogy egy komoly és felnőtt nőhöz nem illik a kamaszlányos vihogás. Milyen nagyot tévedsz! A párod pont a mosolyodat, a szemedben bujkáló huncut nevetést kedveli benned! Most nyugodtan engedd szabadjára a kamaszos érzéseidet, és ragyogj! Ez jót fog tenni a hangulatodnak és a kapcsolatodnak is!

Ha csak keresed a szerelmet: A nagy Ő talán nem a majálison toppan eléd, de lehet, hogy azért legalább egy jelképes májusfával meglepnek téged. A hosszú hétvége legnagyobb feladata, hogy ösztönösen cselekedj, azzal találkozz, akivel kedved tartja, és oda menj majálisozni, ahova szeretnél. Az ösztöneid most a nagy Ő irányába vezetnek.
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Féltékenység és birtoklási vágy nehezíti a Mérlegek hosszú hétvégéjét. A helyzet az, hogy rosszul fejezitek ki a szerelmeteket a pároddal, és ahelyett, hogy az érzéseitekről beszélnétek, inkább féltékenykedni kezdtek. Amikor belefognál egy féltékenységi jelenetbe, számolj el tízig, majd beszélj arról, hogy mennyire szereted őt! Hidd el, ez működik, miközben a jelenetekkel csak rontasz a helyzeteden.

Ha csak keresed a szerelmet: Most könnyedén ismerkedhetnél, és könnyedén megtalálhatnád a következő pasidat, de valamiért csak lassan engeded közel magadhoz az embereket. Úgy érzed, hogy belefáradtál már a keresésbe, és túl sokan játszottak már az érzéseiddel. Ideje lenne elengedned a múlt emlékeit, hogy tiszta lapot nyithass a jövőnek!
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Párkapcsolati szempontból gyógyító erejű lesz a hosszú hétvége. Különösen az első felében tudjátok rendezni a félreértéseket és a nézeteltéréseket. Természetesen nem változik meg a párod az egyik pillanatról a másikra, de most képes lesz megmutatni, hogy mennyire nagyon szeret téged. Hidd el, sokkal fejlődőképesebb a helyzet, mint ahogy azt gondolod!

Ha csak keresed a szerelmet: Mesebeli királylánynak érzed magadat a helyzet minden pozitívumával és minden negatívumával együtt. Egyfelől gyönyörű vagy (és végre kezded is annak érezni magadat), másfelől a sárkány távol tart tőled minden fehér lovon közlekedő herceget. A hosszú hétvégén rájöhetsz, hogy nemcsak a szép királylány, de a harcias sárkány is te vagy…
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Egy apró nézeteltérés kell minden hosszú hétvégére! Ez alól a képzeletbeli szabály alól ez a négy nap sem lesz kivétel, a Nyilasok könnyedén felkapják a vizet, ha a párjuk nem pont úgy képzeli a majálist, mint ők. Ezt leszámítva azonban minden a legnagyobb egyetértésben történhet. A hétvégén mindkettőtöknek nagy szüksége lesz érintésre, ölelésekre és szexre!

Ha csak keresed a szerelmet: Hol lehet a nagy Ő? Ez a kérdés foglalkoztat négy napig szinte egyfolytában. Most még az is lehet, hogy elkezdesz terveket kovácsolni a nagy Ő előkerítésére. Mielőtt írnál egy (teljesen értelmetlen) listát, talán gondold át, mik az értékeid, mi mindent tudnál nyújtani a szerelmednek. Úgy tűnik, hogy az önbizalmaddal kellene dolgoznod elsősorban!
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán elemedben leszel a hétvégén. Lubickolsz a családi programok megszervezésében, élvezettel egyezteted a különféle kívánságokat, és egy szervezőiroda precizitásával osztod be az időtöket. Ne felejts el időt és alkalmat szánni a romantikára, és az intim együttlétekre is! A tavasz beköszöntével a szerelmed libidója is fellendült, és magával húzza a tiédet is.

Ha csak keresed a szerelmet: Most minden májusfáról az jut eszedbe, hogy vajon meddig kell még várnod arra, hogy rád találjon a szerelem? Hidd el, a herceged a legközelebbi istállóban nyergeli a lovát, és nemsokára belovagol az életedbe. De tedd a szívedre a kezedet, mit tudnál kezdeni vele, ha ma becsöngetne? Készen áll a lakásod és a lelked arra, hogy összeköltözzetek?
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A hangulatod hullámvasútra száll a hosszú hétvégén. Szombaton fent, vasárnap leszálló ágon, hétfőn ismét felfelé halad a hangulatod, a május elseje pedig teljesen változatosan telik. Szerencsére a párod jól követi a hangulati ingadozásodat, hiszen ő most nagyon érzékeny periódusban van. Azért vigyázz, ne élj vissza a türelmével és a szeretetével. Ha nagyon feszít az idegesség, inkább mozgással vezesd le a feszültséget!

Ha csak keresed a szerelmet: Most nem a legvonzóbb arcodat mutatod a külvilágnak. Már ha mutatsz valamit egyáltalán, mert könnyen válhatsz begubódzóvá a hosszú hétvégén. Különösen akkor vigyázz arra, hogy ne hagyd el magad, ha egyedül élsz. Érdemes most a nőiségedet, a női energiáidat erősítened! Akkor is vedd fel a kedvenc ruhádat, ha nem is mész sehova! Hidd el, ez feldobja a hangulatodat, és talán még váratlan látogatóid is lesznek…
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed jókedve és lendülete a négynapos hétvégén könnyedén átragadhat rád is. Talán eleinte nem örülsz neki, hogy megint egész hétvégére programokat szervezett, és betáblázta az idődet, de hétfőn és kedden már nagyon hálás leszel a változatosságért és az élményekért. Hidd el, most minden program feltölt benneteket, az éjszakáitok pedig szerelmesen romantikusak lesznek!

Ha csak keresed a szerelmet: Ki tudja, talán pont a majálisban jön veled szembe a nagy Ő? A négynapos hétvégén bátran engedd szabadon a benned lakó kislányt, egyél vattacukrot, virslit mustárral, és talán még lufikat is vehetnél. Hidd el, ha a belső gyermeked boldog, te is boldogabb leszel, és így a fiúk is jobban felfigyelnek rád! Amit most tilos, az a tudatos párkeresés. Az ugyanis nem fog jó eredményt hozni!
Ha kell egy kis pozitív megerősítés, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top