nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Napi kínai mantra április 16-ra

Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
RKB
f Ajánlom

Eredmény:

f Ajánlom

Napi kínai mantra december 14-reNYÚL
Vállamból kiengedem a feszültséget.

 

 

Napi kínai mantra december 14-reSÁRKÁNY
Bármilyen helyzetet könnyedén megoldok.

 

Napi kínai mantra december 14-reKÍGYÓ
Minden helyzet értem van.

Napi kínai mantra december 14-re
Szabadjára engedem a kreativitásomat.

Napi kínai mantra december 14-reKECSKE
Megérdemlem a mesébe illő életet.

Napi kínai mantra december 14-reMAJOM
A szeretet mindent megold.

Napi kínai mantra december 14-reKAKAS
Érzelmeim mindig irányt mutatnak.

 

Napi kínai mantra december 14-reKUTYA
Mindenre van elég pénzem.


Napi kínai mantra december 14-reDISZNÓ
Örömmel tapasztalom meg az egészséget.

 

Napi kínai mantra december 14-rePATKÁNY
Testem öngyógyító ereje hatalmas.


Napi kínai mantra december 14-reBIVALY
Minden nap van lehetőség a boldogságra.


Napi kínai mantra december 14-reTIGRIS
Szeretem magamat.

 

 

Egy kis használati utasítás:

Napi mantra. Napi pozitív gondolat. Mai megerősítés. Pozitív bölcsesség. – Sokat gondolkodtunk azon, hogy minek nevezzük el most induló új rovatunkat. Végül a napi kínai mantra mellett döntöttünk, hiszen a kínai asztrológia jegyfelosztását vesszük alapul, amikor minden napra elkészítjük nektek az aznapi megerősítéseteket. Ezek a pozitív gondolatok azt a célt szolgálják, hogy mindig a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból és az aktuális élethelyzetetekből.

Hogyan használjuk a napi kínai mantrát?

Ha elolvasod a neked szánt pozitív gondolatot, azzal máris sokat tettél azért, hogy jobban alakuljon a napod, a heted és az életed: adtál egy pozitív impulzust a tudatalattidnak. Mindössze egy impulzus kevés lehet ahhoz, hogy igazán jelentős változást érj el vele, de már ennyi is segíthet. Ha igazán ki szeretnéd használni a napi kínai mantránk hatását, akkor a nap folyamán többször is elmondod ezeket a megerősítő mondatokat! Ha pedig gyökeres változásra, jelentős javulásra vágysz az életedben, akkor érdemes szinte egész nap velünk mantráznod!

Hónapok alatt megváltoztathatod az életedet

A napi kínai mantrák hatására már néhány hét alatt megváltozik majd a gondolkodásmódod. Azon kaphatod magad, hogy egyre több pozitív gondolatod támad önmagadtól is. Ehhez pusztán arra van szükséged, hogy hagyd hatni a mantrákat. Ne akard megcáfolni a megerősítéseinket, ne akard számba venni, mennyi akadálya van a mantra megvalósulásának. Egyszerűen csak mondd el magadban, és hagyd, hogy valósággá váljon. Akkor is, ha ez a valóra válás még hihetetlen a számodra! S hogy milyen hosszú távú hatásokra számíthatsz, ha hetekig, hónapokig velünk mantrázol? Louise L. Hay, a pozitív gondolkodás amerikai nagyasszonya állítja, hogy minden esemény, ami velünk történik, a fél évvel korábbi gondolatainknak köszönhető. Azaz hat hónapnyi mantraolvasás és napi mantramondogatás után az életed valamennyi területén jelentős pozitív fordulatra számíthatsz!

Megosztás Facebookon