Ezo

Hétvégi horoszkóp április 13-tól

A péntek tizenharmadikával kezdődő hétvége próbatételek elé állítja a párkapcsolatokat, és igencsak fura randevúkra hívhatja a szingliket. Most különösen fontos, hogy megőrizzük a pozitív elvárásainkat és a pozitív gondolatainkat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Az egész hétvégét egy álomnak éled meg. Arra sajnos nincs garancia, hogy édes álmod lesz. Most muszáj a jóra és a szépre koncentrálnod, különben könnyen érezheted úgy, hogy az egész életeden változtatnod kell, méghozzá nagyon gyorsan. Vigyázat, most ne akarj nagy szavakat és őszinte vallomásokat kikényszeríteni a párodból, mert ő most füllentős hangulatban van.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén nagyon vágysz már egy kis szeretetre és egy kis szerelemre. Olyannyira, hogy ezekért szinte bármit megtennél. Sajnos most az elszántságod inkább riasztja a fiúkat, és nem vonzza. Na akard mindenáron három napon belül megtalálni álmaid férfiát, mert rá egy kicsit még várnod kell.
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Már épp kezdett minden olajozottan és lazán menni, amikor a hétvégén váratlan helyzettel találhatod szemben magadat. Most könnyedén keveredhettek parázs vitákban, és bizony jó néhány meggondolatlan szó is elhagyja a szádat. Megint terítékre kerülnek az „ezeréves sérelmek” és a családi szennyes is könnyedén kiborulhat. Érdemes a megbocsátás erényét gyakorolnod.

Ha csak keresed a szerelmet: Szexuálisan túlfűtött hétvégére számíthatnak a szingli Bikák. Most nagyon vágysz a szerelemre, az ismerkedésre. De a romantikus (és erotikus) terveidet egy betegség könnyedén felülírhatja. Érdemes odafigyelned az egészségedre, nehogy egy késői megfázás döntsön le a lábadról a hétvégén. Ha most lábadozol, szánj extra sok időt az alvásra!
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A személyes Hufnágel Pistidet fogod emlegetni egész hétvégén, mint Paula a Mézga családban. A számtalan „Hogy én miért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül!?” mondat ellenére azért mélyen meg vagy arról győződve, hogy jól választottál, csak éppen a szerelmed most nem teljesíti maradéktalanul az elvárásaidat.

Ha csak keresed a szerelmet: Képzeletbeli hétvégi szerelmi lottónk nyertese ezen a héten te vagy. No jó, talán nem öttalálatos a szelvényed, de legalább egy hármas-négyes kapcsolat összejöhet most a számodra. Az persze más kérdés, hogy ezzel te elégedett leszel-e vagy inkább a jövő héten is játékba küldöd a képzeletbeli szerelem-lottót?
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Még akkor is érnek meglepetések ezen a hétvégén, ha azt gondolod, hogy úgy ismered a párodat, mint a tenyeredet. A hét második fele feszültségeket, kommunikációs nehézségeket hozott az életetekbe, a hétvégén pedig ezeket kellene elsimítanotok, feldolgoznotok. Ez csak úgy fog menni, ha hajlandó vagy elfogadni, hogy a szerelmed néhány dologban megváltozott, és már nem úgy gondolkodik, mint kapcsolatotok elején.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, akinek elég jó a szövege, az a hétvégén az ujjai köré csavarhat, minden gond nélkül. Tudom, hogy nem vagy az a lány, aki csak úgy bedől a szép szavaknak, épp ezért figyelmeztetlek, hogy ezúttal mégis könnyedén elcsábulsz, ha elég sok és elég szép ígéretet kapsz.
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed egyre több követeléssel áll elő, és te egyre inkább úgy gondolod, hogy nehezen tudsz megfelelni a vágyainak. Jó lenne, ha ezen a hétvégén mindketten magatokba néznétek, és megvizsgálnátok, hogy mennyi olyan tulajdonságotok van, amelyeket szerethet bennetek a másik. Szerencsére rengeteg ilyet találtok majd.

Ha csak keresed a szerelmet:
Úgy érzed, hogy se közel, se távol nincsenek jó pasik. Aki tetszik, azzal nem lehet beszélgetni, akivel lehet beszélgetni, az fura, aki pedig nem fura, az nem tetszik. Ez egy ördögi kör, amiből nem ezen a hétvégén törsz ki, így jobb, ha most nem is az ideális társadat keresed, hanem csak beéred egy jó beszélgetéssel (valakivel, aki nem tetszik).
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A jó párkapcsolat titka a folyamatos megújulás. Úgy érzed, hogy mostanában nem tudtál annyira megújulni, mint amennyire szeretnél, és talán attól is elkezdesz félni, hogy a párod kicsit rád unt. Természetesen ezek a félelmeid teljesen alaptalanok. Ha megkérdezed a szerelmedet, ő biztosít arról, hogy számára most is ugyanolyan izgalmas vagy, mint amikor beléd szeretett.

Ha csak keresed a szerelmet: Azon gondolkodsz a hétvégén, hogy mit változtathatnál magadon annak érdekében, hogy hamarabb beléd szeressen a Nagy Ő. A legjobb az lenne, ha azon gondolkodnál el, hogy te mennyire vagy nyitott arra, hogy viszonozd mások érzéseit, mert amíg te nem vagy felkészülve erre, addig a szerelem is várat magára.
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége erotikusra és romantikusra sikerül a Mérlegek számára. Olyan vágy éled fel benned és a párodban, amilyen legfeljebb kapcsolatotok elején volt jellemző rátok. A környezeteteket is meglepi ez a hirtelen jött romantika köztetek, és talán az a pletyka is lábra kél rólatok, hogy egy nehezebb időszak után most találtok újra egymásra.

Ha csak keresed a szerelmet: Ezen a hétvégén kifejezetten élvezed, ha te lehetsz az események középpontjában. Most örülsz neki, ha mindenki rád figyel, és ki is használod ezt a figyelmet: bárhol is töltöd a hétvégét, húsz kilométeres körzetben megszerzed a legjobb pasi figyelmét és kicsivel később magát a pasit is. Igaz, arra nincs garancia, hogy ez a kapcsolat tovább tart majd, mint a hétvége.
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Mi az, amire vágysz? Mi az, amit megkapsz ehelyett? És mit kellene tenned, hogy ez a kettő összhangban legyen? Három egészen egyszerű kérdés, mégis egész hétvégés gondolkodni valót adnak a Skorpiók számára. Ne akard ezeket a kérdéseket pusztán elméleti síkon megválaszolni. Hidd el, a gyakorlatban sokkal jobban megtalálod a választ.

Ha csak keresed a szerelmet: Arra vágysz, hogy az életedben álljon be végre a nagy fordulat! Ez nincs már messze, de ahhoz, hogy megtörténjen, arra van szükséged, hogy teljesen őszinte legyél önmagaddal. Azt kellene bevallanod magadnak, hogy milyen kapcsolatra vágysz valójában, és hogy melyek a legfontosabb értékek a számodra egy férfiban.
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Ha bármilyen szempontból rosszul érzed magadat a kapcsolatodban, ez a hétvége alkalmas lesz arra, hogy tisztázd a problémáidat a pároddal. Őt ugyan meglepik a problémák, amiket elé társz, de hidd el, végtelenül együttműködő lesz veled. Könnyedén bólint rá mindenre, és könnyedén dönt úgy, hogy a kedvedért változtat a viselkedésén.

Ha csak keresed a szerelmet: Minden azon múlik, hogyan gondolkodsz. Ha azt gondolod, hogy ezen a hétvégén beléphet az életedbe a nagy Ő, akkor ő meg is jelenik. Ha azonban azt gondolod, hogy már sohasem leszel szerelmes, akkor még jó pár magányos hétvége vár rád, amire megérkezik hozzád a szerelem. Érdemes ezért nyitnod a pozitív gondolatok irányába.
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Bátran mondd ki, amit szeretnél, és egyáltalán ne aggódj azon, hogy a párod hogyan reagál az ötleteidre. Hidd el, ő azért lett a társad, mert téged szeret, a gondolataidat szereti. Nem kell tehát azon aggódnod, hogy pont most lesz elege belőled. Sőt! Most pont azokat a gondolataidat találja a legaranyosabbaknak, amelyeket a legnehezebben vagy hajlandó elmondani neki.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén ismerkedsz a hétvégén. No, nem arról van szó, hogy olyan barátkozós lenne a hangulatod. Sőt! Te kifejezetten morcos vagy ugyan, de mintha pont erre vártak volna a pasik körülötted. Most mindenki meg akar ismerkedni veled, és mindenki addig akar szeretgetni, amíg el nem mosolyodsz!
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: El kell engedned azt a meggyőződésedet, hogy köztetek soha sincsenek összezördülések, és hogy minden problémát azzal oldotok meg, hogy átbeszélitek őket. Ezen a hétvégén a párod könnyedén érezheti azt, hogy a tettek embereként neki előbb kell cselekednie, mint beszélni. Úgy értem veled beszélni. És ezt te nem viseled túl jól.

Ha csak keresed a szerelmet:
Irány bulizni! Mozdulj ki otthonról, és ne kuksolj a szobádban! A hétvégén levegőváltozásra és változatos programokra van szükséged ahhoz, hogy igazán jókedvű legyél. Lehet, hogy a herceg a fehér lovon épp másfelé lovagol, de te ettől függetlenül kellemes tavaszi flörtökre találhatsz a szabadban, főleg akkor, ha csatlakozol egy túrázó baráti társasághoz.
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy újratárgyaljátok a kapcsolatotok néhány fontos szabályát. Úgy tűnik, hogy egy ideje mindketten a határokat feszegetitek, és azt tesztelitek, hogy meddig mehettek el. Ahelyett, hogy esetleg túlfeszítitek a húrt ideje lenne átbeszélnetek, hogy ki milyen új szabályokra és új lehetőségekre számít. A legjobb az lenne, ha ezt a beszélgetést összebújva folytatnátok le!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy macsó robbanhat be az életedbe a hétvégén. S ha már ott van, mindent meg is tesz, hogy minél inkább hatással legyen rád. Ő meg akar téged hódítani, de arról nem tehet, hogy a porcelánboltba tévedt elefánthoz lesz hasonlatos a technikája: finom hódítás helyett ajtóstul ront a házba, és neked ez a legkevésbé sem tetszik.
Ha kell egy kis pozitív erősítő, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top