Ezo

Heti horoszkóp április 9-től

Az illúziók, a látomások, a szerelmi varázslatok hete következik, amelyből a Szaturnusz ébreszt fel bennünket.

Heti horoszkóp november 14-tőlKOS

A párkapcsolatokban a pénzügyek azok, amelyek miatt idegesítő helyzet alakulhat ki. Ugyan próbálsz sunnyogni, és mindenféléket összehordasz, hogy miért is nincs meg az, ami korábban a számlán volt, de a partnered ezt nem hiszi el. Ezért aztán olyan dologhoz folyamodsz, amivel megpróbálod kihúzni magad a slamasztikából; ez sikerül, de tudd, a párod mégsem hisz neked. A munkádat rosszindulatú kritika éri, ráadásul baráttól. Tényleg ő a barátod? Lehet, hogy rossz az emberismereted, és ő az ellenséged? Elgondolkodhatnál ezen.

Heti horoszkóp november 14-tőlBIKA

Torkig leszel tulajdonképpen, már attól agymenésed lesz, hogy azt képzelted, a dolgok jó irányba változhatnak, és a héten kiderül, hogy tulajdonképpen mindez csak álom volt, semmi más. Muszáj lesz neked a tettek mezejére lépni, hogy történjen valami, és ne rekedjen meg minden, amit végképp nem szeretnél. Ha kell, akkor nyisd ki a szád, és keményen mondd meg a magadét, mert ebbe az állapotba bele is betegedhetsz. És erre aztán igazán nincs szükség. Ha valakit döntés elé kell állítani, akkor erre itt a ragyogó alkalom.

Heti horoszkóp november 14-tőlIKREK

Ingatlanügyletre nem alkalmas az idő, és a kis családodban is olyan események történnek, amelyek miatt legszívesebbe homokba dugnád a fejed, de sajnos nem teheted. Lesz, akinek vigaszt kell nyújtanod, de lesz olyan is, akit fel kell világosítanod bizonyos dolgokról. Ezzel megakadályozhatod, hogy később nagyobbat koppanjon. A szerelmi kapcsolatodban feszültség keletkezik, és talán barát vagy barátnő segítségére lesz szükséged, hogy a dolgok a régi kerékvágásban folytatódjanak tovább.

Heti horoszkóp november 14-tőlRÁK

Kicsit zárkózottabb vagy a héten, talán éppen valamelyik ősöddel – netán a család egyik férfi tagjával – kapcsolatos a gondod, amit nem igazán akarsz megosztani senkivel. Így aztán nem nagyon érti senki, hogy mi okozza ezt a hangulatingadozást, és azt, hogy kicsit mogorvább vagy az átlagosnál. A munkahelyeden a főnököd viselkedése is meglep, aki olyan dolgokat mond, vagy olyan kollégáknak a viselkedése tetszik, akikről nem is tudja, hogy a háta mögött éppen őt cikizik ki. De ne te légy az, aki felvilágosítod őt erről, mert tudod, a rossz hír hozóját nem szereti senki…

Heti horoszkóp november 14-tőlOROSZLÁN

Vegyél vissza egy kicsit a héten, és ne gondold azt, hogy a főnököd a barátod, mert ebből problémák lehetnek, mégpedig anyagi jellegűek. Például átlépsz egy határvonalat, ami sok lesz már neki, és előfordulhat, hogy nem kapsz meg valamilyen feladatot, ami jó pénzt hozna, vagy valamilyen juttatástól esel el, amire pedig számítottál. Vigyázhatnál kicsit jobban az egészségedre, és ha fogyókúrázol vagy sportolsz, akkor különösen figyelj oda, hogy ne koplalj, hanem tartsd be a szabályokat. Állandó partnereddel kommunikációs problémák adódhatnak.

Heti horoszkóp november 14-tőlSZŰZ

Már éppen itt volt az ideje, hogy a Mars befejezze a hátráló mozgását, mert már nagyon untad, hogy bizonyos dolgok nem úgy mentek, ahogy akartad. De most vehetsz egy nagy levegőt, és sok mindenben sikeres leszel. Azonban előfordulhat, hogy amivel egy-két héttel vagy hónappal korábban dolgod volt, az ismét az utadba kerül, és ismét – de most már utoljára – foglalkoznod kell vele. A munkában necces helyzet alakulhat ki, azt hiszed, hogy a főnöködet sikerült beetetned. Ez talán így is van, de a héten elkövethetsz egy hibát, és borul a jól, szorgalmasan, lelkesen dolgozó nő vagy férfi imázsa.

Heti horoszkóp november 14-tőlMÉRLEG

Vannak pillanatok, amikor magányosnak érzed magad, és nem vagy kibékülve sem saját magaddal, sem a környezeteddel, sőt az egész világgal. Ha párkapcsolatban élsz, húzós lesz ez a hét, mert olyan merev vagy, mint a kőszikla, és a partnerednek ebből kezd elege lenni. A munkában ez a hét a tévedés vagy az ígérgetés hete is lehetne, de te ne vegyél semmit készpénznek, mert most beleéled magad, és kiderül – elég rövid idő múlva –, hogy az egészből elsősorban anyagi hiányok miatt mégsem lesz semmi.

Heti horoszkóp november 14-tőlSKORPIÓ

Lehet, hogy a saját magad ellensége vagy? Ezen a héten úgy viselkedsz, hogy a csillagok arra engednek következtetni, hogy nem igazán állsz a helyzet magaslatán. És sajnos olyan emberekben bízol, akikben nem kellene. Neked, aki rendszerint a vesékbe látsz, és pontosan tudod, hogy ki kicsoda, mi a hibája, most mintha rózsaszínű szemüveg került volna a szemedre. Vigyázz, mert ezek az emberek bukást hozhatnak. Egy szerelem nincs jó hatással rád, talán a héten rádöbbensz, hogy mit mulasztottál éppen miatta.

Heti horoszkóp november 14-tőlNYILAS

Ha ki akarod tenni a munkahelyeden vagy a suliban az őrültekháza-táblát, akkor csak nyugodtan. Ugyanis annyi minden történik, annyi mindent hallasz, olyan változásokhoz kell igazodni, hogy csak kapkodod a fejed. Kénytelen vagy, mert a pénzért alkalmazkodnod kell olyan helyzetekhez is, amelyekről korábban az volt a véleményed, hogy ezt aztán már mégsem! Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor partnered kissé letargikus állapotban van, jó lenne, ha beszélnél vele, mert fel tudod őt rázni, és kimozdíthatod ebből a helyzetből.

Heti horoszkóp november 14-tőlBAK

Ha nem is drámai, de feszült a helyzet az otthonodban, és ennek olyan személyek az okai, akikhez igazán neked személy szerint olyan sok közöd nincs. Viszont a családod tagjainak már igen, és az őket ért atrocitások miatt nem mondhatod, hogy ez egy olyan eszméletlenül vidám hét lenne. Tele van küzdelemmel, és ami korábban könnyen ment, most az is nehezen sikerül, vagy egyszerűen nincs hozzá kedved. Viszont vigaszt jelentenek az ajándékok vagy a szerelem, ha netán szülő vagy, akkor csemetéd, akire nem sajnálod a pénzt.

Heti horoszkóp november 14-tőlVÍZÖNTŐ

Még az is megtörténhet, hogy hatalmába kerít a nosztalgia, és olyan dolgokra gondolsz, olyan emberek járnak az eszedben, akikkel nagyon jól érezted magad, és persze minden más volt, mint most. Nem volt ennyi gondod, és olyan dolgoknak is élhettél, amiket jelenleg nem engedhetsz meg magadnak. De te tudod a legjobban, hogy egyszer elmúlik minden, ahogy az a helyzet is a múlté, ez a mostani sem fog olyan sokáig tartani. Pénzügyek terén ne légy smucig, különösen ha olyanról van szó, akit egykor nagyon szerettél.

Heti horoszkóp november 14-tőlHALAK

Akár fel is tehetnénk a héten a kérdést: ki a legnagyobb mesemondó? Andersen, vagy netán egy Halak jegyében született személy. Egyszerűen olyan dolgokat engedsz meg magadnak – és talán mindenféle félelem nélkül –, amiktől néhány embernek tátva marad a szája. Légy óvatos, mert tudod, egyszer mindenért fizetni kell. Amit most csinálsz, igen bátor dolog, és lehet, hogy ideig-óráig menni fog, de amikor rájönnek, hogy nincs mögötte semmi, vagy ami még rosszabb, a felettesed ellen vagy, akkor sajnos megismerkedhetsz a repüléssel…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top