Ezo

Hétvégi horoszkóp március 30-tól

Most sokat tehetünk a kapcsolatunkért! Aki kényelmesen hátradőlne abban bízva, hogy a szerelem magától értetődő közte és a párja között, az igen kellemetlen perceket szerezhet magának. Aki viszont csak egy kicsit is hajlandó a párja kedvében járni, az napokig élvezheti a kedvessége gyümölcseit.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A zsigereidben érzed, hogy mit kell tenned, hogy mit kellene mondanod annak érdekében, hogy szerelmes legyen a hétvégétek. Egy régebbi sérelem okán azonban minden kedves gesztust visszafoghatsz és minden kedves mondatot elhallgathatsz. Ennek így nem lesz sok értelme! Neked kellene elkezdened a bocsánatkérést, vagy legalább abbahagyni a támadást!

Ha csak keresed a szerelmet: Eléggé harciasra, már-már férfigyűlölőre sikeredik a hétvégéd. Különösen akkor érdemes vigyáznod arra, hogy mit mondasz, ha a barátnőiddel indultok együtt bulizni. Arra pedig gondolom, figyelmeztetnem sem kell téged, hogy ha részegebb vagy, mint a fiú, aki tetszik, nem lesz jó vége az ismerkedésnek.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Most nemcsak szerelmes vagy, de jól is fejezed ki az érzelmeidet, az érzéseidet. Épp ezért beszélj sokat a pároddal a hétvégén. Talán önmagadat is megleped a szokatlan kitárulkozásoddal, de hidd el, itt volt már az ideje egy elmélyülten, szerelmesen érzelgős fázisnak az életedben! Ennek a segítségével a párod sok mindent megtanulhat rólad, és te is közelebb juthatsz az ő lelkéhez!

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyszerű szócsatákat vívsz, és minden házibuliban te leszel a szónokkirálynő. Most a nagy dumás fiúk vonzódnak hozzád, leginkább azért, mert te is nagy dumás leszel a hétvégén. Valaki olyasmivel hiteget, amit nem feltétlenül fog betartani, ezt ne felejtsd el, és ne higgy el mindent a fiúknak!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha megint egy helyben toporogna a kapcsolatotok. Most innen azzal lendítheted ki a viszonyotokat, ha nyílt utat engedsz az érzelmeidnek. Nem, nem kell róluk beszélni, és elemezni sem kell őket ezen a hétvégén. Egyszerűen elég lenne megélni őket. Akkor is, ha hevesek, akkor is, ha lagymatagok, és akkor is, ha már valaki más felé kacsingatnál!

Ha csak keresed a szerelmet: Kicsit szomorkásan indul a hétvégéd, még az is lehet, hogy magányosnak érzed magadat. Nem kell egyedül lenned, hiszen rengetegen vannak körülötted, akik örülnének a társaságodnak. Egy fiú szívesen elhívna randizni, csak te eddig nem vetted észre őt. Szombaton tehetnél felé egy gesztust, hogy ő is tehessen feléd egy lépést.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán az elemedben érzed magadat a hétvégén. Most élvezed, hogy egy nagy családot etethetsz, és ezért még a vendégség szervezésétől sem riadsz el. Szerencsére a párod is partner a terveidben, hiszen rá igaz a mondás: a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Te pedig szerencsére örömmel főzöd a hétvégén a kedvenceit. S hogy ő mivel hálálja ezt meg? Szerelmes éjszakákra készülhetsz, ennyit mondhatok!

Ha csak keresed a szerelmet: Csak és kizárólag jó kedélyű, nagy természetű férfiak jöhetnek szóba ezen a hétvégén. Most igazán értékeled, ha egy fiú tud nevetni, főleg ha a te vicceiden tud nevetni. Az sem baj, ha jól főz, hiszen egy jó tavaszi levessel le lehet venni téged a lábadról. S hogy megtalálod-e ezt a fiút? Jobbat mondok: ő talál meg téged, ha elég nyitott vagy az ismerkedésre!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Parázslik köztetek a levegő, és most ez az izzás nemcsak szexuális energiákból áll. Van benne egy kis feszültség is és egy kis bosszúvágy is. Úgy tűnik, most egyikőtök sem tudja eldönteni, hogy haragszik-e a másikra, vagy inkább szerelmet valljon neki. Mint sok más esetben, most is a szexet használjátok a problémák megoldására, de ez most nem feltétlenül fog működni. Ehelyett egy vasárnap ágyba vitt reggeli melletti beszélgetés lehet a megoldás.

Ha csak keresed a szerelmet:
Vonzó vagy, és sokan szeretnének meghódítani a hétvégén, de te most olyan vagy, mint egy harcias amazon, aki előbb kaszabolja le a férfiakat, és csakis azután hajlandó velük szóba állni. Várjunk csak! Ha már lekaszaboltad, nem fog tudni beszélni… Ezt ugye végiggondolod majd, néhány lekaszabolt és jobb sorsra érdemes lovag után?!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmesen tervezgetős hétvégére készülhetnek a Szüzek. Most együtt álmodozol a kedveseddel, és összebújva fantáziáltok arról, hogy milyen lesz a közös életetek. No jó, lehet, hogy már együtt éltek, és az összebújás is túlzás talán kissé, a lényeg, hogy a további közös életeteket tervezgetitek. És most bizony elég merész álmokat szőtök. Talán tengerentúli utazásokról, talán egy seregnyi gyerekről…

Ha csak keresed a szerelmet: Most minden körülmény adott lesz az ismerkedéshez, de egyvalamire fel kell készülnöd: te sem fogadsz túl gyorsan a bizalmadba másokat, de az, akivel randizgatni kezdesz a hétvégén, még nálad is lassabban intézi a szívügyeit. Tartsd észben, hogy ez nála nem annak a jele, hogy nem is akar tőled semmit!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Most minden untat, ami régi, és minden izgalomba hoz, ami új. Szerencsére az újdonság határai a legtöbb Mérleg esetében nem terjednek ki a az új szerelemig. Talán ez az egyetlen, amiből a hétvégén beéritek a régivel. Persze csak akkor, ha a párotok képes a megújulásra, a fejlődésre és hajlandó több fantáziát vinni a kapcsolatba. Azzal késztetheted a párodat a legegyszerűbben a megújulásra, ha te is újítasz valamit magadon!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy új frizura, egy új körömlakk és néhány új ruci… Itt az ideje, hogy a tavaszi megújulást a külsőségekben is felvállald! Bátran változtass magadon, és ne félj attól, hogy pont ma jön a nagy Ő, akinek esetleg a régi külsőd tetszett volna. Nem a külsőd fog számítani a következő kapcsolatodban, ezért bátran nézhetsz ki úgy, ahogyan szeretnél!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén minden az érzelmekről szól majd a számodra. Most azt nézed, hogy a párod gesztusai mennyire megtervezettek, és hogy mennyi érzelem van mögöttük valójában. Lehet, hogy azt gondolod, ezzel leleplezheted őt, de valójában semmi mást nem teszel, mint magadat húzod fel. Ahelyett, hogy következtetéseket vonsz le egy-egy gesztusából, el kéne beszélgetned vele arról, hogy mit miért csinál. Az őszinte kérdésekre őszinte válaszokat kapsz.

Ha csak keresed a szerelmet: A Skorpiók szívéhez csakis az őszinteségen át vezet az út a hétvégén. Most könnyedén átlátsz a hazugságokon és mindenki azonnal lebukik, aki azért lódít, hogy felfigyelj rá. A szerény fiúk kivételesen többre mennek nálad, és ennek az lesz az eredménye, hogy sokkal kedvesebb embereket ismersz meg ezen a hétvégén, mint általában.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Ripsz-ropsz elszalad ez a hétvége, és ha nem figyelsz oda, akkor fel sem tűnik neked, hogy miket csináltál. Most kicsit érdektelenül állsz a párodhoz is, és kizárólag az tud érdekelni, hogy kialudd magad, valamint hogy túltedd magad a tavaszi fáradtságon. Mégis jól tennéd, ha legalább szombaton szánnál egy kis időt a kapcsolatodra is, különben a tavaszi fáradtság könnyen elérheti azt is.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit belefáradtál már az ismerkedésbe, abba pedig különösen, hogy mostanában a szokottnál is több egyéjszakás ajánlatot kapsz. Nem lesz ez másképp ezen a hétvégén sem: a srácok most látszólag csak „azt” akarják tőled. Ezen könnyedén változtathatnál, ha elkezdenél magadra sokkal értékesebbként tekinteni, mint eddig.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minden fordítva sül el a hétvégén, mint ahogyan azt szeretnéd. Ha romantikát akarsz a kapcsolatotokba vinni, abból könnyen lesz veszekedés. Ellenben ha te veszekednél, hogy kiadd a mérgedet és a feszültségedet, a párodból tör elő a romantikus lovag. Mintha nem lennétek szinkronban, és mintha minden próbálkozás hiábavaló lenne az összhang megtalálására. A helyzeten rengeteg türelemmel és humorral javíthattok.

Ha csak keresed a szerelmet: Valaki felkelti az érdeklődésedet, de hamarosan úgy érzed majd, hogy nincs meg köztetek a kellő összhang. Minden más esetben azt mondanám, hogy ez az összhang megteremthető, de a csillagok szerint ezen a hétvégén csupa olyan férfival vonzzátok egymást, akikkel a kapcsolat szinte alig-alig működne köztetek. Talán pont egy jól működő, romantikus viszonytól félsz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Ragyogóan érzed magadat, részint a tavasznak köszönhetően, részint pedig a párod miatt. Ő egész hétvégén a kedvedben próbál járni. Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy hatalmas virágcsokrokkal állít haza, de ez sincs kizárva. Most ő romantikus lovagnak érzi magát (a személyiségéhez képest, természetesen) ezzel pedig előhozza belőled a gyermekkori álmaidat, amikor még királylánynak készültél.

Ha csak keresed a szerelmet: Mennyire vagy nyitott egy igazán romantikus és szenvedélyes kapcsolatra? A hétvégén könnyen élhetsz meg olyan vágyakat és érzelmeket, amelyek meglepnek. Lehet, hogy plátói szerelmet táplálsz valaki iránt, akivel most sikerül közelebbi kapcsolatba kerülnötök egymással. Az eredmény könnyen kiábrándító lehet, ha nem tudatosítod magadban, hogy a fantázia és a valóság nem feltétlenül fedi egymást.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A te nőiességed egyenesen arányos a párod férfiasságával a hétvégén. Ha őszinte és szeretetteljes a kapcsolatotok, akkor szenvedélyes és romantikus szombat estére számíthattok. Ha azonban tele vagytok titkokkal és rejtett gondolatokkal, akkor ezek könnyedén robbanhatnak a hétvégén. Ne felejtsd el, most egyikőtök sem győzheti le a másikat sem hangerőben, sem érvekkel, hiszen egymást gerjesztitek, tüzelitek.

Ha csak keresed a szerelmet: Kivételesen nyugodt vagy, mert érzed valahonnan, hogy egy egészen különleges és romantikus kapcsolat vár rád. Persze azon nem lennék meglepve, ha erre a témakörre a hétvégén húznál néhány kártyalapot vagy valamilyen másik spirituális módszerrel kutatnád a jövőt. Egyébként nem kell félned, hiszen most megnyugtató jóslatokkal találkozol, és a jövődet is könnyebben megtervezheted.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top