Ezo

Hétvégi horoszkóp március 23-től

Egy kis féltékenység és egy kis harmónia keveredik a hétvégénkben, de a szerelemben és a kapcsolatokban mindannyiunknak nagyobb figyelemre lesz szükségünk, mint máskor.

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlKOS
Ha párkapcsolatban élsz: Ünnepi hangulatban telik a hétvégétek. Van bennetek egy nagy adag várakozás, de nem tudjátok teljesen biztosan, hogy mire vártok. Most a párod sokkal figyelmesebb veled, és te is sokkal figyelmesebb vagy vele. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy megint elővegyétek a gyerektémát, és megbeszéljétek, hogy ki hogyan képzeli a közös jövőt. Meg fogsz lepődni azon, hogy menyire hasonlóak az elképzeléseitek!

Ha csak keresed a szerelmet: Abban a pillanatban, hogy elfelejtkezel arról, hogy szingli vagy, már meg is jelenik a nagy Ő a közeledben. Persze először kicsit tartózkodó lesz, legalábbis ahhoz képest, ahogyan ez a hollywoodi filmekben történik. Ne siettess semmit, engedd el az evezőidet, és hagyd, hogy a csónakod magától sodródjon a jó irányban! Nem kell mindig neked lenned annak, aki a háttérből mozgatja a szálakat!

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlBIKA
Ha párkapcsolatban élsz: Nagyon erős a vonzódás köztetek, és nagyon erős az összhang is. A hétvégén szinte befejezitek egymás mondatait és kitaláljátok egymás gondolatait. Vigyázat! Ez akkor is igaz, ha már megromlóban van a kapcsolatotok. Most a párod könnyen rájöhet, ha a tilosban jársz, vagy ha bármit elhallgattál előle. A jó hír viszont az, hogy te is nagyon gyorsan rájössz arra, ha ő akar valamit eltitkolni előled.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan erős benned a birtoklási vágy ezen a hétvégén, hogy azzal könnyen elijesztheted magad mellől a fiúkat. Próbálj meg megengedőbb lenni, és az sem lenne baj, ha a megismerkedés pillanatában nem az esküvőről és nem a közös bankszámláról tartanál kiselőadást neki. Ehelyett sokkal inkább ajánlott téma az ő élete. Hidd el, ha hallgatsz és figyelsz, rengeteg mindent megtudhatsz a kiszemeltedről!

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlIKREK
Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy százszor, ha nem ezerszer elmondtad már azt, amit most megint el kell mondanod. A párod pedig mintha a fülén ülne, egész egyszerűen tudomást sem vesz rólad. Ne ess kétségbe, a helyzet nem neked szól, ő most a saját dolgaival van elfoglalva, ezért zárkózott be így magába. Azzal édesgetheted ki az elszigetelődésből, ha ahelyett, hogy egyre emeltebb hangerővel ismétled a mondanivalódat, inkább te kezdenél el rá figyelni, és megvárnád, hogy megnyíljon!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akarj mindig minden helyzetet irányítani! A hétvégén a spontán események alakulnak a legjobban, és a spontán programoknak lesz a legjobb vége. Ne tervezd el előre, hogy mit csinálsz, inkább alkalmazkodj a lehetőségekhez! A barátnőid úgyis kitalálnak neked egy programot, aminek a vége az lesz, hogy megismerkedsz valakivel.

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlRÁK
Ha párkapcsolatban élsz: Most a te kezedbe kerül a döntés joga, és igaz, ami igaz, kifejezetten élvezed, hogy te irányíthatod egy kicsit a közös életeteket. Mutasd meg a párodnak, hogy az ő férfias megoldásai mellett az életben a nőies problémakezelés is működőképes. A hétvégén felmerülő problémákat intuitívan és érzelmi alapon oldjátok meg. Igaz, ez talán a párodnak nem lesz olyan egyszerű, mint neked!

Ha csak keresed a szerelmet: A leginkább csajos programokon jár az eszed a hétvégén, így az ismerkedés is csak olyan Szex és New York módra érdekel: azért mész bele, mert már az elején látszik, hogy ebből kifejezetten jó sztori lesz a barátnős összejöveteleken. A hétvége alkalmas az önépítésre és a tavaszi ruhatár felfrissítésre is. Ha pedig beszerzel néhány új arckrémet és sminkcuccot, a szombati buliban sokkal szebbnek érzed majd magadat!

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlOROSZLÁN
Ha párkapcsolatban élsz: Megfigyelted már, hogy mennyit hasonlítgatjátok egymást az előző kapcsolataitokhoz? Ezen a hétvégén könnyen abba a hibába eshetsz, hogy „bezzegkedéssel” akarod rávenni a párodat valamire. Az igazság azonban az, hogy ő ettől csak idegesebb lesz, a végén pedig csak azért sem lesz hajlandó megtenni azt, amit kérsz. Ahelyett hogy folyton másokhoz hasonlítgatod, legyél vele egy kicsit megértőbb!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne élj a múltban! Ne törődj azzal, hogy milyen volt életed nagy szerelme, és azzal sem, hogy milyen volt a legrosszabb kapcsolatod. Azt is fölösleges végiggondolod, hogy a múlt héten milyen jót flörtöltél valakivel. Ne arra várj, hogy valaki felbukkan a múltból, hogy megmentsen a jelentől, hanem élvezd ki a jelen minden pillanatát! Ha így teszel, le sem lehet majd vakarni rólad a pasikat.

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlSZŰZ
Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy ez a hétvége egyszer már megtörtént veletek. Akkor is ugyanilyen volt minden. Tavasz volt, beszélgettetek az élet apró dolgairól, és valahogy elszaladt az idő… Lehet, hogy úgy érzed, ennél többre van szükségetek, de hidd el, most az a legfontosabb, hogy egymásra figyeljetek. Például a közös főzés és egy nagy bulizás ideális program lenne. A kapcsolatodat pedig nem kell praktikákkal turbóznod, bármit is mondjanak a csajok!

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén szokatlanul álmodozó és romantikus hangulatba kerülnek a szingli Szüzek. Most még arra is hajlamos lehetsz, hogy lányregényeket és szerelmes füzeteket tanulmányozz. Szerencsére a barátnőid hamar észreveszik rajtad a jeleket, és megmentenek attól, hogy teljesen kivetkőztessen önmagadból a tavasz. Ha kapcsolatra vágysz, irány bulizni és ismerkedni az álmodozás helyett!.

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlMÉRLEG
Ha párkapcsolatban élsz: Kétféle energia keveredik a kapcsolatotokban ezen a hétvégén. Egyfelől őrületes féltékenység van, másfelől leírhatatlan vágyakozás a másik iránt. Valami olyasmi történik, ami miatt mindketten azon gondolkodtok, vajon megtarthatjátok-e egymást teljesen? Vajon a teste és a lelke is ebben a kapcsolatban van a másiknak? Érdemes ezt tisztáznotok! Ha sikerül a féltékenységet eloszlatnod, szenvedélyessé válik a hétvége.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit talán túl akaratosnak tűnsz a külvilág szemében, talán ezért félnek tőled a férfiak. Mindenesetre a hétvégi buliban és egyéb tavaszi programokon próbáld a szelídebb, szerényebb oldaladat kidomborítani. Hidd el, a visszafogottságod nem rejt el a többi csaj közé. Sőt! Ha visszafogod magad, a kisugárzásoddal hódíthatsz, és ez hatékonyabb módszernek bizonyul majd!

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlSKORPIÓ
Ha párkapcsolatban élsz: A párod két napig a tenyerén hordoz. Úgy érzi, hogy igazán megérdemelsz egy kis gondoskodást, és ebben igaza van. Neki a kényeztetésed a feladata, de neked sem kevésbé nehéz szerep jut: el kell fogadnod az élettől ezt az ajándékot. No meg egy-két másik meglepetést is. A lényeg, hogy tudd: ettől a párod és te is sokkal többek lesztek! A vasárnap ígérkezik különösen harmonikusnak, szombaton azonban még lehet egy kis családi veszekedés.

Ha csak keresed a szerelmet: Annak, aki le akar venni a lábáról, most igencsak nehéz dolga lesz. Ezen a hétvégén megnőnek az eddig sem kicsi elvárásaid, és most a kettős mérce fogalmát is bevezeted a párkeresésben. Azaz, akivel nem érzel azonnal szimpátiát, az bármit megtehet, ajándékokkal halmozhat el, szerelmet vallhat, és bebizonyíthatja, hogy elsőre rosszul ítélted meg – akkor sem kell. Aki szimpatikus, annál meg az sem zavar, ha vannak hibái szép számmal.

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlNYILAS
Ha párkapcsolatban élsz: Ezen a hétvégén könnyen terelődik a szó köztetek a pénzügyekre és a gazdasági helyzetre. Szeretnétek előre tervezni, de úgy érzitek, hogy most valójában az orrotokig sem láttok, és nem tudhatjátok, hogy mire számíthattok. Sok család lesz így ezzel ezen a hétvégén. Ne hagyjátok, hogy a pénzügyi bizonytalanság éket verjen a kapcsolatotokba! Sok mindent megoldottatok már együtt, ezt is megfogjátok. Ezt tartsátok észbe, és ne az aggodalmakat!

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy az életed apró-cseprő problémái elől az ismerkedésbe menekülsz. Sőt! Most mintha kifejezetten olyan férfit keresnél, aki egyszerre oldja meg az életed valamennyi problémáját. A – szerinted – ideális jelölt a szerelmi életed mellett megoldást kínál az anyagi helyzetedre is. Engedd el ezeket a feltételeket, és keress olyan párt, akivel közösen fejlődhettek.

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlBAK
Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége képzeletbeli szakítási és veszekedési statisztikájában dobogós helyezésük van a Bakoknak. Ezt jó, ha tudod előre, így elég sok bosszúságtól megkímélheted magadat és a párodat is. Ha azonban szakításon töröd a fejedet, arra ezen a hétvégén lesz megfelelő alkalom. És hogy mit tegyenek azok a Bakok, akik fülig szerelmesek a párjukba, és úgy érzik megbízhatnak benne? Nekik nem kell aggódniuk, pusztán apróbb félreértések lehetnek közöttük.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje átgondolnod, hogy mit is keresel egy férfiban. Persze tudom, a lista többkötetnyire rúgna, de talán pont ez a baj. Talán pont azért nem ismered fel a szőke herceget, mert néhány mondatnyi szóváltásban nem derülhet ki róla, hogy megfelel a többkötetes elvárásaidnak. Ellenben ha le tudnád rövidíteni néhány mondatnyira, hogy kire vágysz…

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlVÍZÖNTŐ
Ha párkapcsolatban élsz: Nem mondhatjuk, hogy a szerelem és a harmónia csendesen oson be a hálószobátokba… Valójában elég hangos és látványos lesz a szenvedélyetek visszatérése. Ha ez külső zajokkal nem is jár, azért a hatás elég látványos lesz. Mindketten úgy élitek meg, hogy új szenvedély járja át a régi érzéseket, és hogy a tavasz életre kelt bennetek valamit, amiről azt hittétek, talán már örökre el is vesztettétek.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén rád találhat a szerelem a hétvégén. Sőt! Valójában egészen biztos, hogy Ámor apró nyilacskákat lődöz feléd, a kérdés csak az, hogy hajlandó vagy-e egy pillanatra védtelenül hagyni a szívedet. Ha elfelejted a régi sérelmeket, azonnal célba talál egy nyilacska, neked pedig nincs más dolgod, mint hagyni, hogy beleszeress valakibe.

Hétvégi horoszkóp március 23-tőlHALAK
Ha párkapcsolatban élsz: Szerelem, szex, gyengédség – a hétvégén minden és bármi megtörténhet köztetek. Ebbe sajnos kisebb-nagyobb civódások is beleférnek, hiszen most mindketten erős kísértést éreztek arra, hogy páros lábbal ugráljatok egymás idegein. Persze az ugrándozás csak azért kell, hogy tudjátok, a másik teljes egészében rátok figyel. Ha érzitek ezt a figyelmet, és ti is megadjátok a másiknak, akkor válik igazzá az első mondat, hiszen onnantól nem lesz akadálya szerelemnek.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy tisztes, őszes halánték dobogtatja meg a Halak lányok szívét a hétvégén. No jó, az őszes talán túlzás, de az biztos, hogy van köztetek korkülönbség. Ez szerencsére senkit sem zavar, hiszen te úgyis mindig igazán komoly, fiúkkal szerettél ismerkedni. Nála pedig a komolyságra nem lesz panasz, igaz, eleinte talán túl bátortalan és félszeg lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top