Életmód

Hétvégi horoszkóp március 15-től

A négynapos hétvégén a csillagok a legtöbb jegynek túlfűtött érzelmeket és sok-sok erotikát ígérnek. Vigyázat, most nem érdemes hazudnunk a párunknak, mert könnyen lebukhatunk, és akár szakítás is lehet az őszintétlenség vége!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Talán az elmúlt időszak feszültebben telt köztetek, néhány rajtatok kívül álló probléma miatt. Bármi is volt a baj, a hosszú hétvégén rendeződhet a helyzet. Különösen a tizenötödike és a tizenhatodika alkalmasak arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz a pároddal. Mind a négy nap alatt erős lesz köztetek a szexuális vonzerő – használjátok ki!

Ha csak keresed a szerelmet: Ismerkedésre fel! No jó, lehet, hogy nem egy március tizenötödikei rendezvényen kell ismerkedned, de ez alatt a négy nap alatt sokkal nyitottabb leszel az új ismeretségekre. Sőt! Most kivételesen az sem riaszt meg, ha egy számodra túl jó pasi közelít hozzád. Ebben most motivációs erőt látsz, és nem rettensz meg a kihívástól!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén annyira nő vagy, hogy a párod nem tud nem férfi lenni melletted. Persze azt jól teszed, ha erre az összefüggésre nem hívod fel a figyelmét, hadd higgye csak azt, hogy ő magától lett alfahím. Te pedig élvezd a helyzetet, és hangolódj rá a feladatodra: négy napig királynő lehetsz a saját életedben. Méghozzá olyan királynő, aki éjszakánként mesefilmek helyett inkább a felnőttfilmek főszereplője…

Ha csak keresed a szerelmet: Lassú víz partot mos alapon valaki már régóta szeretné felhívni magára a figyelmedet. Ezen a hétvégén ő is célba érhet, de egy másik, nála sokkal hevesebb csábítód is akadhat. Neked „csak” annyi a dolgod, hogy válassz közülük. Az idézőjelet pedig az indokolja, hogy ez egyáltalán nem lesz könnyű választás.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A múlt hétvége feszültségét elsöpörték a csillagok, és most már kizárólag politikai kérdéseken tudtok összeveszni. A politikát azonban nem engedjük a hálószobába, ugye?! Ha túl tudjátok tenni magatokat a másik rossz döntésein, akkor kellemes hétvégére számíthattok, máskülönben megint előkerülnek a régi, ezerszer megrágott gumicsontok.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy a kikelet mindenkinek szerelmet hozott, egyedül csak veled babrált ki. Nehogy elhidd ezt, és pláne ne szomorkodj emiatt. Hidd el, vannak dolgok, amiket nem szabad erőltetni. Menj ki a szabadba, nézz körül az utcákon: figyeld meg, hány fiú mosolyog vissza azok közül, akikre rámosolyogsz! Ugye, milyen vonzó csaj vagy?!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmi és párkapcsolati szempontból a csütörtök négy csillagot kap, a péntek ötöt, a szombat és a vasárnap hármat-hármat. Érdemes ezért tizenhatodikára közös tavaszi programot szervezned a pároddal, a szombat-vasárnapot pedig töltsétek inkább a tágabb családdal. A romantikus gesztusok mind a négy napot átszövik, bár valószínűleg neked kell ezeket kezdeményezned.

Ha csak keresed a szerelmet: A hosszú hétvége első felében könnyebben ismerkedsz. Ezen a két napon egy konzervatívabb nagymama akár könnyűvérűnek is nevezhetne, de erről szó sincs. Egyszerűen csak élvezed, hogy vásárolhatsz magadnak egy-két pasifogó cuccot, és persze azt is, amikor a pasik szeme megakad rajtad az új ruhákban.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Lesz némi feszültség a kapcsolatotokban, különösen akkor, ha nem egymásra figyeltek, hanem más párokra. Ne azt nézd, hogy mások milyen romantikus programokat csinálnak a négynapos hétvégén! Gondolkozz el inkább azon, hogy nálatok hogyan lehetne szerelmes ez a négy nap. Nagyon valószínű, hogy neked kell kezdeményezned, szerencsére te ezt szívesen meg is teszed.

Ha csak keresed a szerelmet: A tavaszi hormonáradat úgy tűnik eléri a szingli Oroszlánokat is, egészen pontosan az agyad álmodozó központját támadják meg a hormonok. Négy napig szinte semmi mást sem csinálsz, mint álmodozol, arról fantáziálsz, hogy milyen az ideális pasi, és persze arról is, hogy épp most csönget be hozzád. Vigyázat, a nagy álmodozásban nem veszed észre a közeledben lévő valódi férfiakat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán boldog vagy a négynapos hétvége alatt. Főleg akkor szárnyalsz, ha elutaztok valahova a pároddal. Akár utaztok, akár otthon vagytok, most könnyebb köztetek a kommunikáció, és úgy éled meg, mintha jó pár gát elolvadna köztetek az idő melegre fordulásával. Ne csak beszélj az érzéseidről, de bátran mutasd ki gesztusokkal, simogatásokkal is azokat!

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyon okosan dolgozol azon, hogy elfelejtsd a legutóbbi nagy szerelmedet. Ezt a folyamatot azonban nem lehet erővel siettetni. Ahelyett, hogy végleg ki akarod őt törölni az emlékeidből, inkább próbálkozz a megbocsátással. Nem lesz egyszerű, de négy nap elég lesz rá, így elhárul minden akadály egy újabb szerelem elől.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Sok-sok szerencse támogatja a kapcsolatodat a hosszú hétvégén. Erre most talán szükségetek is van, mivel valamelyikőtök részéről megint felüti a fejét a féltékenység. Ahelyett, hogy egymást gyötritek, inkább adjatok új lendületet a kapcsolatotoknak. A csillagok szerint most a testi örömökkel kényeztethetitek egymást: finom falatokkal, és erotikus játékokkal egyaránt javíthattok a kapcsolatotokon.

Ha csak keresed a szerelmet: Hihetetlen gyorsasággal zajlanak március közepén az események a szerelmi ügyeidben. Hogy nincsenek is szerelmi ügyeid? Hát, erről talán értesíteni kellene azt a kollégádat, aki többet képzel a viszonyotokba! No és azokat a srácokat is, akiket most ismersz meg. Hidd el, lesz itt nyüzsgés, és még talán egy kapcsolatod is elkezdődik.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A pillanat ideális a gyerekvállaláshoz. Főleg pénteken lesz kedvetek erről a témáról beszélni, és bizony az is lehetséges, hogy azonnal össze is jön az első próbálkozásotok. Egyébként a hétvégén elmélyíthetitek a kapcsolatotokat, mert most jól tudjátok megfogalmazni egymásnak a legféltettebb gondolataitokat is. Nem mellesleg pedig szexuálisan hihetetlen köztetek az összhang.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha ügyesen egyensúlyozod ki magadban a mostanában benned tomboló férfias és nőies energiákat, nem lesz akadálya az ismerkedésnek. Figyelem, most az sem jó, ha túl nőies vagy, a túl férfias viselkedés riasztó hatásáról pedig akár tanulmányt is írhatnál, ha visszatekintesz az elmúlt időszakodra. Az sem kizárt, hogy a hétvégén egy külföldi férfi vall neked szerelmet.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Annyira harmonikus és szép, hogy voltaképp már idegesítő – ezt gondolod te is, és talán a párod is a kapcsolatotokról, ezért szombaton már mindketten elkövettek mindent, csak hogy a másikból előcsaljatok egy kis tüzet és szenvedélyt. Ez lehet erotikus töltetű tevékenység (friss kapcsolatokban), de akár egy nagy és ok nélküli veszekedés is (évtizedes házasságokban). Habár egy évtizedes házasságban is viselkedhetnétek úgy, mint a mézesheteiteken.

Ha csak keresed a szerelmet: Sokan donganak körül a hétvégén, és te nem is nagyon akarsz választani közülük. Úgy vagy vele, hogy majd a fiúk, mint a középkori lovagok megharcolnak érted, te pedig várkisasszony módjára a legjobbnak adod a kezedet. Vagy ha a legjobb nem elég helyes, akkor a legjóképűbbnek. Vagy esetleg valaki olyannak, akit még nem is ismersz? A szingli Nyilasokra nem mondhatjuk, hogy ezen a hétvégén a házasságra hajtanának.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A hosszú hétvége fele-fele arányban szól a családról és a szerelemről a Bakok számára. Szinte csak azoknak a Bakoknak nem lesznek romantikus perceik, akik már kifelé kacsingatnak a kapcsolatukból, és arra várnak, hogy legyen már okuk a szakításra. Nos az ő kívánságaik is gyorsan teljesülnek, hiszen a rossz kapcsolatokat könnyű megszakítani ezen a hétvégén. Jó hír a többi Baknak, hogy a romantika mellett erotika is kerül a programok közé.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Bakok talán nem is veszik észre, milyen szexis a kisugárzásuk. Ez a jegy férfi és női szülötteire is igaz, mint ahogy az is, hogy könnyen ismerkednek a hétvégén. Igaz, azt maguk sem értik, hogy mitől ered meg a nyelvük, ha valakivel szóba elegyednek. Nem is kell megfejtened ezt a dolgot, legyen elég annyi, hogy ha beszélsz, azzal bárkit levehetsz a lábáról.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A négynapos hétvége első napján talán úgy érzed, hogy ti a pároddal kimaradtok valami jóból és fontosból. Beszéljetek erről az érzésedről, és beszéljetek arról is, hogy mi lenne a legromantikusabb program, amit bele kellene illesztenetek a négy napba. Semmi esetre se essetek abba a hibába, hogy nem szántok időt egymásra! Ne helyezzétek a ház körüli tavaszi munkákat vagy a családot a kapcsolatotok elé!

Ha csak keresed a szerelmet:
A hétvégén hallgass a megérzéseidre és az ösztöneidre! Azok pontosan megsúgják majd, hogy hova menj, mit csinálj. Kövesd a belső hangot akkor is, ha az a kérdés, hogy érdemes-e megismerkedned valakivel, vagy inkább jobb lenne az életed nélküle. Könnyen lehet, hogy ezen a hétvégén még nem a szőke herceg talál rád, vagy legalábbis álruhában lesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Szenvedélyes hétvége vár rátok, és milyen szerencse, hogy ez most négy napig tart! A köztetek lévő harmónia nyitja az, hogy számtalan kérdésben értetek egyet, azokban az ügyekben pedig, amelyekben különbözik a véleményetek, most szórakoztatónak tartjátok a másik álláspontját. A nagy családi összejövetelek elől nyugodtan meneküljetek el egy kétszemélyes romantikus programra, és merjetek annyi erotikát vinni az éjszakáitokba, mintha kamaszok lennétek!

Ha csak keresed a szerelmet: Ismerkedni könnyű! Nem hiszed? Próbáld ki! A négynapos hétvége alatt csak úgy tapadnak rád a fiúk. A legtöbbjük azonnal halálosan beléd szeret, vagy legalábbis ezt állítja magáról. Vigyázat, vannak köztük széltolók, akik valójában csak egy kellemes flörtöt és pár kellemes randevút szeretnének tőled. Persze előlük sem kell teljesen elzárkóznod, ha most vagy túl egy nehéz szakításon, talán pont egy laza kapcsolatra van szükséged, nem igaz?




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top